5 vuotiaalle radio-ohjattava (Nikko ym.)

Japi

On mielessä ostaa kummipojalle 5v. synttärilahjaksi jonkinlainen RC -auto hintaan alle 100 euroa (Nikko tms.). Tekeekö tommosella Nikolla yhtään mitään? Komeen näkösiä vehkeitä ne on mutta kaikki näytillä tiiviisti paketissa ettei pääse edes renkaita kokeilemaan. Kuinka pitkä ajoaika on esim. 50 - 70€ hintaisella maasturilla tai Traktori-peräkärry -yhdistelmällä vakioakulla? Liikkuuko maastossa vai onko pelkkään sisäkäyttöön?
Tiedän ettei tohon hintaan voi kauheita vaatia mutta jos on odotettavissa että pojalla menee vaan hermot niin ostan sitten vaikka hienon pienoismallin ilman mitään moottoria.

9

10191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • markustaja

      jos alle 5 vuotias on kyseessä niin nikko tms "patterilelu" kelpaa ihan hyvin.
      ei se innostus kuitenkaan kestä viikkoa kauempaa vielä tuossa iässä....

    • Kyoshonkin

      Kyllähän nykyään saa Kyoshon Mini-Z:n ensimmäistä versiota jo kahdeksalla kympillä. Voi vaan olla turhan hieno vehje 5-vuotiaalle.

      Muistaakseni Motonetistä sai radio-ohjattavan formulan 15 eurolla. Kyllähän se liikkuu ja ajo-ominaisuudet varmasti riittää tuon ikäiselle.

    • NIKKO-ÄITI

      AIVAN VARMASTI ON PÄTEVÄ AUTO 5-VUOTIAALLE!!
      NIKKOJANKIN ON ERI TASOISIA. OMA POIKANI OLI "JO" 8 VUOTIAS SAI HÄN JOULULAHJAKSI ISOVANHEMMILTA NIKON JOKA OLI MAKSANUT N. 30€!!!! ETOLASSA. AUTO OLI SUHT ISO MAASTURI JA KULKI LUJAA SISÄTILOIHIN NÄHDEN.ULKONA MENI TODELLA HYVIN ASFALTILLA JA HIEKALLA. NURMIKKO VÄHÄN TÖKKI. POIKA NYT 10V. JA OLEN AIKEISSA OSTAA VÄHÄN TEHOKKAAMMAN NIKON. HÄNELLÄ ON KYOSHO-AUTO (300 €... ukin ostama...) JOSTA ON JO KERRAN MOOTTORI LEVINNYT JA KERRAN KÄÄMIT PALANEET SULATTAEN OSAN AUTOSTA. ELI MINUSTA KYOSHOT SUN MUUT OVAT ENEMMÄN HARRASTEKÄYTTÖÖN JA "VALVOVAN SILMÄN ALLA".
      KATSOPPA NIKOISTA LISÄÄ TIETOA, VIDEOPÄTKIÄKIN ON AINAKIN JOSKUS OLLUT ERI NIKKOMALLEISTA JA NIIDEN AJO-OMINAISUUKSISTA (www.nikko.fi)

    • Gobra

      kyllä nikko on alottelu autona ihan hyvä. Kulkee ne aika hyvin maastossa niinku minun x-rayz 2. Mutta riittääkö kiinnostus... Ite suunnittelen jo polttista. (polttomoottorilla toimivaa autoa)

      • ihan sama

        itellä on mad forse monster kulkee 80kmh ja on 3 heppane ei vie paljoo pensaa ja on kyoshon malleja mutta 5 vuotialle on nikko iha hyvä oli mulla itelläki pienenä nikko monsteri joka meni 20kmh ja voi iha hyvin mennä ulkona ajamaan mutta nikot on leluja jotka eivät sovellu radalle.


    • 5vuotiaanisi

      Viime jouluna ostin Nikon maasturin. Sisälle ihan liian iso kääntösäde, ei voi ajaa törmäilemättä koko ajan. Ulkona ei pääse mihinkään ellei ole ihan tasaista. Nyt ehkä ostan Nikko Vaporizm tai jotain sinnepäin, sillä pääsee ja kääntyy jyrkästi. Sillä voi ajaa myös vedessä. Videoita löytyy youtubesta.

    • 5vuotiaanisi
    • Hyvä auto scorppari

      Käytännössä lelukaupasta ostettavat on ihan leluja eikä ne oikeen mene ku tasasella. Kyosho scorpion xxl. Akkujäyttönen on hyvä ekaks autoks. Kestää hyvin, vesitiivis..kulkee kohtuullisesti 70-80kmh. Hinta akkuineen ka latureineen 950e. Kyosho jumbosta ostin meijän 8v pojalle semmosen ja tykännyt on kovasti.

      • 13+18

        Mä ostin mun 6 vuotiaalle kyosho mad forcen nitroversion. Kovasti tykkää, välillä maistelee nitrometanolia suoraan tölkistä ja sitten taas ajot jatkuu. Pari sormea menetti kun tunki ne vetorattaan väliin ja iski kaasun pohjaan, sekä poltti talon kun ei osannut radion lipo akkua oikein ladata, mut muuten ihan soveltuvia vehkeitä pikku pennuille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe