mielipiteitä kaason valinnasta!!

Minä

Hei!
olisin kysyllyt mielipiteitä seuraavanlaiseen ongelmaan:
Olin itse viime kesänä kaasona erään ystäväni häissä,ja nyt on suunnitelmissa mennä itsekkin lähivuosina naimisiin.Onko minun velvollisuus pyytää tätä ystävääni kaasoksi, koska olin itse kaasona hänen häissään, vai miten??
Tämän ystävän pyytäminen kaasoksi nyt ei sinänsä ole mikään vastenmielisyys, mutta olen alustavasti ajatellut pyytäää erästä toista ystävääni, mutta en halua että kukaan loukkaa mieltänsä.
Itse koin että kaason työ oli todella raskasta(ainakin minulla oli todella paljon tekemistä) ja haluaisin että ystäväni voisi nauttia minun häistäni täysillä, eikä tarvitsisi miettiä jatkuvasti kaason velvollisuuksia.
Haluaisin kuitenkin että tämä ystäväni osallistuisi häihin esim. lukemalla ystävän rukouksen kirkossa tms. ja olemalla vain tukenani muuten kuin kaason roolissa.

6

1779

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nimetön

      ainakin isäni tädin mennessä naimisiin, hänellä oli kaksi kaasoa, joten miksikä et voisi valita kumpaakin ystävääsi kaasoksesi???

    • pyydä

      Pyydä molemmat niin pääset pahasta. Ei siinä mitään ihmeellistä tai erikoista ole, vaikka kaksi kaasoa olisikin.
      T:Sulho -05

      • minä

        Tiedän että on ihan ok olla kaksi kaasoa, mutta itse haluaisin ottaa vain tämän yhden ystävän kaasokseni, joten pahastuisitteko jos oma kaasonne ei pyytäisi teitä kaasokseen? Onko se sääntö että myös toisen on oltava kaasona toiselle?


      • mutta
        minä kirjoitti:

        Tiedän että on ihan ok olla kaksi kaasoa, mutta itse haluaisin ottaa vain tämän yhden ystävän kaasokseni, joten pahastuisitteko jos oma kaasonne ei pyytäisi teitä kaasokseen? Onko se sääntö että myös toisen on oltava kaasona toiselle?

        ihminen kuin olen, niin pahastuisin. Tosin häät ovat sinun ja sulhosi juhlat, joten suunnittelet ne niinkuin itse haluat.


      • pahastua
        mutta kirjoitti:

        ihminen kuin olen, niin pahastuisin. Tosin häät ovat sinun ja sulhosi juhlat, joten suunnittelet ne niinkuin itse haluat.

        jos morsius-ystäväsi haluaa sinun nauttivan häistään? Onko minun siis kutsuttava kaikki ne ystävät häihini, joiden häissä olen itse ollut kutsuttuna, vaikka en heitä haluaisikaan omiini? Mielestäni he ovat omat valintansa aikoinaan tehneet, suotakoon sama vapaus meille =)


    • Morsmaikku06

      ...ole mikään velvollisuus pyytää häntä kaasoksi vaikka olit hänen kaasona. Mua pyydettiin kesällä -04 kaasoksi häihin -05 joita ei kyllä sitten tullutkaan morsiamen raskauden takia, mutta nyt itse olen menossa naimisiin enkä kuitenkaan häntä pyytänyt. Kyllä sen kaason saa valita ihan niinkuin itse haluaa =) Ja tärkeäähän se on että sinä tärkeänä päivänä on tukena se ihminen jonka todellakin haluaisit siihen tehtävään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11041
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3093
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      213
      2945
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1739
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1736
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      50
      1630
    9. 85
      1628
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1627
    Aihe