Martin Scheinin on

ex-stalinisti

Tämä Greenpeacen ja vihreiden auktoriteetiksi ottama Martin Scheinin kuuluu sarjaan "pipi-hassit" eli entiset änkyrät, jotka eivät ole kyenneet lopettamaan änkyröintiä.

Tämä stalinistis-hassilainen "minä-haluan-olla-vahingoksi-jollekin-kovalla-äänellä" -mielisairaus on ehkä sodanjälkeisen ajan merkillisimpiä mielenterveyden ongelmia Suomessa.

En tiedä, miksi nämä sairaat, esim. Hassi ja Scheinin, ovat nykyisin fiksoituneet luontoon. Ehkä heiltä meni ihanneyhteiskunta - Neuvostoliitto - alta ja sairas mieli etsii uusia kohteita ikuiselle, kalvavalle pahoinvoinnilleen ja pahantekemiselle.

11

688

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • (i)

      häiriintynyt niin se on tuo katkera vuodattaja joka päätoimisesti suoltaa sontaansa tällekin palstalle.

      • älykkyyden

        ylistys tuo kommenttisi. Panisit pääsi pensaaseen, jos et kummoisempaan pysty.


      • (i)
        älykkyyden kirjoitti:

        ylistys tuo kommenttisi. Panisit pääsi pensaaseen, jos et kummoisempaan pysty.

        ;-)))

        Taitaa ns. v**uttaa enemmän kuin laki sallii?

        Otan osaa. Semmoista se elämä joskus on.
        Pääosia että oikeus, viisaus, kohtuus ja järki voittaa. Se antaa vähän uskoa tähän telaketjusarvikuonojen jo pahasti repimään maailmankolkkaankin.


      • menevän
        (i) kirjoitti:

        ;-)))

        Taitaa ns. v**uttaa enemmän kuin laki sallii?

        Otan osaa. Semmoista se elämä joskus on.
        Pääosia että oikeus, viisaus, kohtuus ja järki voittaa. Se antaa vähän uskoa tähän telaketjusarvikuonojen jo pahasti repimään maailmankolkkaankin.

        todella heikosti, kannattaisi varmaan hakea asiantuntevaa apua.


      • (i)
        menevän kirjoitti:

        todella heikosti, kannattaisi varmaan hakea asiantuntevaa apua.

        paukut jo noin vähissä? Eipä käy kateeksi...
        Otahan kossua, se helpottaa.


    • on...

      Ei sitä kannata aivan kaikkea uskoa, mitä joku muka asiantuntijana vakavalla oppineisuuslatinalla selittää. Onneksi me suomalaiset ymmärrämme paremmin.

      • suomalainen

        Äläpäs yleistä!


    • dodo

      huomannut Scheininin tunnustauneen miksikään auktoriteetiksi missään GP:n asiassa, onpahan vain humaanina ja arvostettuna lakimiehenä antanut omia lausuntojaan. Toiseksi Martin ei ole stalinisti ei ex- eikä nykyinen. Opiskeluaikoinaan hän oli aktiivi enemmistöläinen, ja edusti Turun Akateemista sosialistiseuraa, joka halusi nimenomaan eriytyä äärivasemmistosta..Suurin sairaus on nimenomaan tällainen sinunkaltaisesi edustama panettelu ja harhojen näkeminen...Eli taidat itse harhoinesi tarvita jonkinlaista hoitoa...

    • skäribo

      Se voisi olla hieman uskottavampi niin. En tunne tästä herrasta kuin nimen, mutta haluaisin tietää miksi hän on sinusta niin kauhea ihminen. Eikä mitään linkkiä, kiitos, vaan sinun oma tulkintasi.

      Jotenkin tosin arvion, että vastausta tähän en saa.

      P.S. Liittyykö mielipiteesi jotenkin siihen, että olet aiemmin ollut stalinisti?

    • Säälittävää

      Martin Scheinin on kansainvälisen lain ja ihmisoikeuksien professori European University Institutessa Firenzessä, jossa tehtävässä hän aloitti vuonna 2008. Sitä ennen hän toimi Åbo Akademin valtio-oikeuden ja kansainvälisen oikeuden professorina vuosina 1998–2008 ja samaan aikaan myös sen Ihmisoikeusinstituutin johtajana. Lukuisissa kansainvälisissäkin luottamustehtävissä toiminut Scheinin väitteli oikeustieteen tohtoriksi Helsingin yliopistossa vuonna 1991 aiheenaan Ihmisoikeudet Suomen oikeudessa. Scheinin oli 1997–2004 kansalaisoikeuksia ja poliittisia oikeuksia koskevan yleissopimuksen toteuttamista valvovan Yhdistyneiden kansakuntien ihmisoikeuskomitean jäsen. Vuosina 2005–2011 hän toimi YK:n erityisraportoijana ihmisoikeuksien turvaamisesta terrorisminvastaisessa taistelussa. Nämä faktat Wikipedia- sivustolta. Scheinin on kansainvälisesti arvostetuimpia suomalaisia tiedemiehiä.
      Scheinin on yli 30 vuotta sitten kuulunut mm. Neuvostoliiton ja Suomen taistolaisten vihaamiin, luokkapettureiksi kuvaamiin vasemmistolaisiin. Siis yli 30 vuotta sitten. Mm. Björn Wahlroos, Nils Torvalds ja Satu Hassi kuuluivat niihin Neuvostoliiton suosimiin taistolaisiin. Tuolloin USA oli juuri hävinnyt verisen Vietnamin sotansa ja harjoitti veristä väkivaltaa mm. Chilessä sekä tuki mm. Iranin nukkehallitusta sekä Etelä-Afrikan ja Rhodesian apartheid- hallintoja. Myös Neuvostoliiton propakanda oli valhetta, mistä mm. Scheinin on luonnollisesti tehnyt johtopäätöksensä.
      Ehkä he, jotka edes yrittävät ottaa asioista selvää, vielä muistavat sen kieli ruskeana- hännystelyn, jota Suomi Kekkosen johdolla harjoitti. Silloin Neuvostoliitto kuvattiin meille mm. Kokoomuksen johdon toimesta suurimmaksi ystäväksi. Tiitisen listaa pidetään ikävien käryjen estämiseksi edelleenkin salassa. Neuvostoliitto- hännystelyä vastusti muutama harva poliitikko, mm. Georg Ernrooth. Moni varmaan muistaa vielä esim. Ilkka Kanervan julkisen Neuvostoliitto- ihailun.
      Vielä Scheininistä. Politiikkaan osallistuminen päättyi häneltä yli 30 vuotta sitten, eikä hänellä ole minkäänlaista ideologista tai muuta sidettä mihinkään puolueeseen. Näissä keskusteluissa jotkut keksivät (valehtelevat) ensin Scheininille maailmankatsomuksen ja sitten vihapuhetta päälle. Asennettahan tällainen vaatii ja asenne se on typeryyskin - ja tietämättömyys.

    • Punaniskaideologit

      Toivottavasti punaniskaideologit suuntaavat tieteellisen arviointinsa myös kysymykseen gradukopioinnin sallittavuudesta. Yliopistomaailmassa pahempaa vilppiä ei taideta tuntea. Entä mikä on raadin suhtautuminen kiinni jäämisen jälkeiseen vilpin vähättelyyn ja sen uhrien, yliopiston ja sen opettajakunnan, syyllistämiseen. Aika lailla yhtä alhaista kuin asioista mitään tietämättömien väärän tiedon levitys ja vihapuheet - eikö totta?
      Asioihin perehtymisenä ei yleisesti pidetä Uuno Turhapuro- ja Rambo- elokuvien katselua kaljan lipittelyn ohessa sen enempää kuin viisauden hakemista huoltoasemabaareista tai lähiökapakoista. Some- herjaamiseen ne toki pätevöittävät.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1914
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1756
    7. 124
      1722
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe