Toimisiko sovittu rakastajatar?

gentleman2004

Minäkin kuulun tähän onnettomaan puutteessa elävien ryhmään; ihana ja upea nainen ja äiti vaimona, jota ei kuitenkaan kiinnosta - ei määrällisesti eikä laadullisestikaan - kehittää meidän seksiä yhtään eteenpäin.

Olemme olleet parisuhdevalmennuksessakin asiasta, mutta koin sen olleen jotenkin hänen kannaltaan mahdoton yhtälö, kun olin se osapuoli, joka halusi näin tapahtuvan. Se meni kuin olisin narulla työntänyt asiaa eteenpäin. Näin vuodet sitten vierii, eikä asia tunnu kohentuvan, vaikka pohjimmiltaan vaimollakin tuntuu olevan ymmärrys, missä asian suhteen mennään. Hän on hyväntahtoinen, mutta hän ei vain aidosti 'saa itsestään enempää irti'.

Elämä sujuu ja toimii kaikin puolin muuten, enkä oikein haluaisi ajatella eroakaan, mutta kun silti koko ajan polttelee tietoisuus, mitä aidan tuolla puolen olisi saapuvilla...

Olen ehdottanut hänelle kaikenlaisia keinoja ja juttuja, seksileluista ulkopuolisiin rakastajiin ja parinvaihtoihin saakka uusia virikkeitä - eikä tämäkään tie vie asiaa mihinkään. Kaikkeni olen tehnyt ollakseni hänelle huomaavainen ja hellä. Painostamiseen en ole halunnut sortua.

Nyt olen päättänyt, että asiaan tulee muutos - tavalla tai toisella. Usko seksin kehittymiseen tässä parisuhteessa alkaa olemaan mennyttä, joten aionkin alkaa virittämään ulkopuolista suhdetta.

Olen aprikoinut jopa sitä, että voisiko se onnistua niin, että kerron siitä jopa avoimesti vaimolleni? Hän saattaisi olla jopa huojentunut, jos hänen kokema 'paine' hellittää asian tiimoilta. Toisaalta saattaapa hän suuttuakin moisesta ajatuksesta pahanpäiväisesti. Jos sitten niin kävisi, ei kait muu auta kun kertoa hänelle, että sitten homma tulee perustumaan salailuun.

Mitähän tästä pitäisi ajatella? Kommentoikaapa, onko joku ollut vastaavassa tilanteessa?

26

11351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juki

      Ihan kuin minunkirjoittama juttu.

      Itse ainakin olen alkanut työmatkoilla käymään maksullisissa, ne on hyviä ja taitavia eikä ne soittele perään

    • vaimo ja äiti

      Taas on joku itseänsä täynnä oleva kaveri kertomassa kuinka vaimo ei jaksa.

      Kuinkahan paljon oot kotitöissä ja lastenhoidossa apuna? Vois alkaa kuviot helpottaan kun ottaisit vähän kontollesi niitä hommia joita meillä äideillä on

      • Antti

        Aina vanha syitä löytää kun ei kuolla tahdo. Miksi naiset syyttää aina lapsia ja kotitöitä kun seksi ei kiinnosta. Meillä lapset on maailmalla, teen paljon kotitöitä, mutta silti asia ei vaimoa kiinnosta. Keskimäärin kerran kuukaudessa hänen määräämänään aikana pikapano voi olla mahdollista. Sekin sillä edellytyksellä, että hoitelen vaimon ensin muilla konstein.


      • on vain omaa tyydyttämistäsi
        Antti kirjoitti:

        Aina vanha syitä löytää kun ei kuolla tahdo. Miksi naiset syyttää aina lapsia ja kotitöitä kun seksi ei kiinnosta. Meillä lapset on maailmalla, teen paljon kotitöitä, mutta silti asia ei vaimoa kiinnosta. Keskimäärin kerran kuukaudessa hänen määräämänään aikana pikapano voi olla mahdollista. Sekin sillä edellytyksellä, että hoitelen vaimon ensin muilla konstein.

        eikä naisen tyydytyksellä ole mitään merkitystä.Sinulle se on vaan pakollinen 'hoitaminen' että sen jälkeen saat itse.
        Ei ole kuule ihme että vaimosi ei sinulle halua antaa.Seksi perustuu siihen että molemmat nauttii.Jos nainen ei saa seksistä mitään,minkä vuoksi sitten kuvittelisit hänen haluavan sitä?


      • ........
        on vain omaa tyydyttämistäsi kirjoitti:

        eikä naisen tyydytyksellä ole mitään merkitystä.Sinulle se on vaan pakollinen 'hoitaminen' että sen jälkeen saat itse.
        Ei ole kuule ihme että vaimosi ei sinulle halua antaa.Seksi perustuu siihen että molemmat nauttii.Jos nainen ei saa seksistä mitään,minkä vuoksi sitten kuvittelisit hänen haluavan sitä?

        Oon lukenut miestenlehdistä että jos vaimo ei osaa mua sytyttää, niin sen vika. Se on vaan niin taitamaton. Jos se vaikka kävis pesemässä mun auton niin ehkä mä voisin vähän kiihottua ja antaa..
        Ei, eihän se näin mene.


      • MIES JA ISI

        MINÄ OLEN SUURIMMAN OSAN KOTONA LASTENKANSSA JA TEEN RUOAT , PESEN PYYKIT JA SIIVOAN , MUTTA SEKSIN SUHTEEN OLEN AINOA ALOITTEEN TEKIJÄ JA AINOA JOKA KOSKEE TOISTA SIELLA SÄNGYSSÄ, JOS EN TEE ALOITETTA "JÄÄN ILMAN" MUTTA SE ALKAA RASSATA JOSKUS AIKA PALJON KUN ITSEKKIN KAIPAISI KOSKETUSTA


    • vieraissa

      meillä miehen kanssa sopimus, jos kotona ei saa mitä tahtoo on rehellisesti kerrottava vieraissa käynnistä. aluksi ei oikein tuntunut kivalta kun toinen kertoi menevänsä, mutta kyllä se on parantanut meidän omaakin seksielämää...
      minäkin olen jo rohjennut käydä vierasta kikkeliä maistamassa. kyllä suosittelen sinulle, että jos lähdet vieraisiin keskustele ensin vaimosi kanssa ja mieti miltä sinusta tuntuisi jos vaimosi tekisi sinulle samion

    • Nainen.

      Täällä oltiin muutama vuosi sitten samassa tilanteessa, mies ei jaksanut/halunnut. Vähän aikaa kärvistelin tilanteessa, yritin saada muutosta mutta kun ei tilanne muuttunut niin päätin toimia. Laitoin ilmoituksen nettiin, etsin pelkästään seksisuhdetta, löysin samanlaisessa tilanteessa ikäiseni (40v) miehen.
      Tapaamme säännöllisen epäsäännöllisesti, mukavia hetkiä ja olemme tyytyväisiä.

      • kuin myös

        Joo, sama tilanne kuin alkuperäisen kirjoittajalla. Silti jotenkin en pystyisi asiaa noin pitkälle viemään. Rakas vaimoni on rakas myös "fyysisesti". Ehkä kun kärvistelen myös samassa tilanteessa niin tuo on edessä. Kait sitä saa olla hiukan itsekäskin?! Voiko toinen ihminen tavallaan rajoittaa toisen elämää?

        Kotitöitä tehdään varmasti tasapuolisesti ym. arkirutiineihin kuuluvia juttuja. Niitä ei voi syyttää. Romantiikkaa.. hmm.. kyllä on, entäpä arvostusta ja kunnioitusta - sitäkin löytyy, mutta seksiä/rakastelua ei. Se on turhauttavaa :(

        On tää hullu maailma! Ehkäpä puhallettava barbara toisi ensi alkuun helpotusta...


    • mirkku

      sitä sydän ei sure mitä sydän ei tiedä. hanki fuckbuddy, mut mä kyl jättäsin kertomasta sitä

    • tuo

      erotkaa en usko et kukaan nainen haluaa sulta pelkkää seksiä ellet käy sitten huorissa

      • vaimo..

        Kyllä meitä samassa tilanteessa olevia naisiakin löytyy. Itsellä rakastajana mies, suhde kestänyt reilut puoli vuotta. Kumpikaan ei saa kotoa seksiä juuri lainkaan, joten tämä on ollut toimiva ratkaisu.


    • Liityit

      11.11.2005 ja Galleriassa olet ollut tyrkyllä jo vuonna 2004, rakastajaksi ilmeisesti.Kuule! Rakastele niin hellästi omaa vaimoasi että sais olla tyytyväinen! Muuta tohon valehteleluusi en ota kantaa. Iljettää tollaset limaset kiimaset ukkomiehet jotka lyö laimin kotona omaa vaimoaan.

    • hyväksesi

      sitä rakastajatarta oman aviosuhteesi paikkaamiseen? Montakohan vastaavaa tapausta tässäkin maassa on ja sithän siinä se toinen nainen saa kaiken syyn niskoilleen kun on "vokotellut" ukkomiehen. Ja tuskinpa ajattelet sen toisen naisen tunteita jos sattuu vielä rakastumaan sinuun. Ota v***n idiootti ero tai vedä käteen.

    • Nim. vaimo

      Kirjoituksestasi ei käynyt ilmi, että onko teillä lapsia(?) Jos ei vielä ole, niin ehkä tilanteessasi harkitsisin eroa.... vaikea tietty toisen puolesta sanoa.
      Itselläni on vaimona samanlainen tilanne kuin teillä. Mieheni haluaa ja haluaa ja haluaa, mutta kun minä en niin usein kuin hän. Mielestäni hyvä seksi kerran tai kaksi viikossa riittää! Hänelle ei, pitää olla myös jotakin extraa! Esim. roolileikkejä, sidontaa tmv. ei kuitenkaan SM:ää.

      Meillä on kaksi kouluikäistä lasta ja iältämme olemme 4kympin molemmin puolin.

      Olemme riidelleet jo kymmenen vuotta erilaisista tarpeista ja haluista ko. asiassa. Tätä nykyä mieheni on ratkaissut asiaa sillä, että menee "jalka" koipien välissä pornolehden kanssa vessaan. Joka on sinänsä kurja juttu hänen kannaltaan.
      Olemme myös puhuneet jo erosta ja hän on välillä sanonut hankkivansa jonkun, jonka kanssa tehdä sitä. Meillä on muuten hyvä suhde, mutta nyt tuntuu, että tämä "seksi homma" alkaa olla niin rassaava riidan aihe, ettei enää jaksa. Kumpikaan. Mutta kun on nuo lapset, niin jotenkin tässä on selvittävä. Kai (!?)

      Minulla ei kuitenkaan ole kyse kokonaan asiasta kieltäytymisestä. Omat haluni riittävät 1-2 kertaan viikossa, joka mieheni mielestä on liian vähän !? Mitäs mieltä sinä olet?

      Omiin haluihini vaikuttaa arki, stressi ja väsymys.Kun taas toisaalta mieheni haluihin tuntuu stressi vaikuttavan siten, että hänen halunsa lisääntyy entisestään.

      Jos mieheni ottaisi ulkopuolisen suhteen, en enää pystyisi olemaan hänen kanssaan - varsinkaan seksimielessä. Eli se ei olisi ratkaisu! Ja "salarakas" paljastuisi ennen pitkää ja silloin se olisi todella raukkamaista!

      Eli neuvona sinulle, jos jotakin ratkaisuja teet, tehkää se yhdessä, ei salassa.

    • meillä toimii

      Lienee ihan tapauksesta kiinni. Meillä mieheni ei halua kuin max kerran viikossa ja minulla kohta 40 v täyttävällä mieli tekee paljon enemmän. Jo pari vuotta sitten mieheni sanoi minulle että voin hankkia seksiä muualta lisäksi kunhan kerron asiasta! Silloin loukkaannuin, mutta asiaa sulateltuani ymmärsin hänen näkökantansa. Rakastamme toisiamme ja kaikki muut elämän osa-alueet ihania joten miksei... Ja niinpä käyn toisinaan hakemassa seksiä muualta. Itseasiassa minulla on 2 vakikumppania, liian vähän omissa liitoissaan saavia miehiä. Toimii meillä, piristänyt omaa sänkyelämääkin. Ja olen tasapuolisuuden vuoksi sitä mieltä että miehenikin saa halutessaan kokeilla vieraita.

    • M.A.H

      Voisi tosiaan todeta, että maailma on hullu!

      Avioliitto on sitova, josta kumpikin osapuoli on tietoinen jo ennen papin aamenta.

      Käsitykseni mukaan, avioidutaan Vapaasta tahdosta ja myrskyjäkin kestävästä rakkaudesta.
      Voisi vielä lisätä, että avioliitto on päätös. Tähän ei auta mitkään tunneailahtelut.
      Töissäkin toiset päivät tuntuvat toisia rankemmalta.

      Tähän soppaan voisi vielä sotkea arvot, ja tämä vieraissa käyminen sotii kyllä pahasti niitä (ainakin omia) vastaan. Arvot ovat myös yksi osa-alue joka erottaa ihmisen ja eläimen. Vai onko vieraissa käyminen lähes kaikkien palstalla vastanneiden perusteella kenties normaalia?

      No, siltä varalta, että olen liian vanhoillinen niuhottaja voitaisiin kenties muuttaa papin sanat, niin että jokainen saisi valita avioliittonsa ehdot..
      Näin ollen pappi voisi hyvällä omallatunnolla vihkiä "myötä- ja vastoinkäymisissä kunnes riita meidät erottaa"
      tai vaikkapa, "myötä- ja vastoinkäymisissä kunnes himoitsen toista naista", ??


      Käsitykseni avioliitosta on melko viaton ja naiivi.
      Miksi mennä naimisiin, jos ei ole tarkoitustakaan pitää liittoa pyhänä?

      Suhteessa- kuten myös avioliitossa on joskus lupa olla myös heikko, pelkäämättä että toinen lähtee omille teilleen. Tai sekin olisi jopa parempi kuin paskaa täynnä oleva kulissiliitto.

      Saman argumentin varassa voisi vaikkapa rikollisetkin toimia. Mitä jos pedofiili vetoisi lapsen hyväksikäyttöön väitteellä "mua teki niin mieli"? tai ryöstäjä poliisille, "ku mä vaan halusin vähän rahaa". Elämä ei ole pelkkää tunteiden perässä juoksemista.

      Aivan turhaan esiinnyt nimimerkillä Gentleman, kun olet aikeissas herrasmiehestä hyvin kaukana.

      • Onni

        No onkos sitten niin, että kun kerran on naikkariin menty, niin sitten pitäisi siihen olla tyytyväinen vaikka mikä olisi?

        Alkuperäinen kirjoittajahan kuitenkin pyrkii siihen, että oma suhde säilyisi niine hyvine osa-alueineen.

        Sun vertailuas peilaten; ryöstäjähän vois yrittää kaveriporukan kesken sopia jostain muusta rahanhankintakeinosta jo ennen kuin mennään ryöstöreissulle.

        Ei sekään ihan oikein ole, että toinen passiivisuudellaan hallitsee parisuhdetta ja se on sitten vain jotenkin siedettävä. Minusta on ihan perusteltua kysyä, että pitääkö puutteessa elävän vaan tyytyä siihen tilaansa, eikä sitä tilannetta sais mitenkään yrittää kääntää yhteisesti voitettavaksi asiaksi?


      • Naimisissa.
        Onni kirjoitti:

        No onkos sitten niin, että kun kerran on naikkariin menty, niin sitten pitäisi siihen olla tyytyväinen vaikka mikä olisi?

        Alkuperäinen kirjoittajahan kuitenkin pyrkii siihen, että oma suhde säilyisi niine hyvine osa-alueineen.

        Sun vertailuas peilaten; ryöstäjähän vois yrittää kaveriporukan kesken sopia jostain muusta rahanhankintakeinosta jo ennen kuin mennään ryöstöreissulle.

        Ei sekään ihan oikein ole, että toinen passiivisuudellaan hallitsee parisuhdetta ja se on sitten vain jotenkin siedettävä. Minusta on ihan perusteltua kysyä, että pitääkö puutteessa elävän vaan tyytyä siihen tilaansa, eikä sitä tilannetta sais mitenkään yrittää kääntää yhteisesti voitettavaksi asiaksi?

        Älkää menkö naimisiin, jos teissä ei ole miestä pitää lupausta. Eli tottakai suhteeseen pitää panostaa, mutta vieraissa hyppääminen ei ole suhteeseen panostamista.


    • Ajatuksia minulta

      Minusta rehellisyys on kaiken A ja O. Sinulla taitaa olla aika tyypillinen tilanne. Minäkin osaan varsin hyvin samaistua vaimosi asemaan entisen parisuhteeni vuoksi.

      Vinkiksi sinulle, että minä olisin varmaan toimimut seuraavasti jos olisimme sopineet, että vieraissa saa käydä.
      Ensiksi olisin tullut mustasukkaiseksi ajatuksesta ja olisin varmaan vielä kerran yrittänyt tehdä jotain seksielämälle. Mikäli tämä ei olisi toiminut niin olisin jonkin aikaa tyytynyt siihen, että VAIN SINÄ käyt vieraissa.

      No jonkin ajan kuluttua luultavasti alkaisin ymmärtämään, että myös minä olen vapaa vieraissa käymiseen. Alkaisin katselemaan muita miehiä sillä silmällä, flirttailisin, hankkisin seikkailusuhteita ja saattaisin jopa rakastua.

      Missään nimessä ei pidä luulla ettei sinun naistasi kiinnosta seksielämä. Kiinnostus voi hyvinkin herätä kun vaimosi ymmärtää, että
      a.) harrastamalla muita miehiä hän VOI ITSE PÄÄTTÄÄ kuinka usein seksiä harrastaa
      b.) Hän voi päättää myös seksin laadusta ja ruveta ihan villiksi
      c.) Iskeminen ja ihastuminen on itseasiassa aika kivaa. Ja kun tälle tielle ryhtyy niin kyllä se rakkaus teidän parisuhteesta loppuu.

    • saaga 69

      Meillä haluttomuuskierre alkoi jo vuosia sitten minun halusta, olin masentunut. Mieheni otti sen hyvin silloin mutta siitä jäikin vaihe ns päälle. Meillä ei ole ollut seksiä vuosiin. Minä olen nyt herännyt sitä haluamaan, mutta en halua miestäni. Kaikki muu meillä toimii ihan hyvin, enkä haluaisi erota.
      Olen kahdesti käynyt vieraissa ja ainakin toinen kokemus oli hyvä. Toisella kerralla se oli niin totaalisesti vain "pano", että siitä jäi paska maku. Naisena ei ihan pelkkä suoritus riitä, vähän muutakin saisi olla. Itsekkin haaveilin tällaisesta salasuhteesta aina silloin tällöin, mutta kyllä se käytännössä on vaikeaa joskaan ei mahdotonta.
      Täytyisi vaan löytää itselle sopiva ja samoilla linjoilla oleva kumppani jota kohtaan kuitenkin tuntisi jotakin. Ettei kumpikaan tuntisi itseään hyväksikäytetyksi.
      Hullulta tuntuu että puoliso voisi tällaisen asian hyväksyä, meillä asiasta ei ainakaan keskusteltaisi.
      Toivottavasti saat asiasi jotenkin selkeytymään, itse olen ainakin umpikujassa.

    • Crystal Clear

      Muista ajatella asiaa siten, että jos vaimosi menisi jonkun oriin luo, niin miten siihen suhtautuisit?

    • samaa

      Meillä on niin samanlaista kotona, erotuksella että minä en halua ja mies kyllä vaikka kuinka paljon. Olen tosi ahdistunut tilanteesta sillä ymmärrän toisen kärsivän, samoin itse kärsin joka kerta kun yritän olla mieliksi.
      Olen ajatellut ehdottaa miehelleni joko maksullista tai vakituista rakastajatarta, jotta saisin olla rauhassa. Vielä en ole ehdottanut, koska pelkään hänen kokevan etten rakasta häntä (mikä taas ei pidä paikkaansa), hän hankkii yhden yön juttuja joissa on riskinsä mm. häiriintyneet ihmiset ja sitten tietenkin on käynyt mielessä josko hän löytää itselleen uuden kumppanin - sehän riski on aina olemassa.

      Miksi sitten en halua? Sen kun oikeasti tietäisi!! Olen ollut hyvin aktiivinen ennen, myös avioliitossa. Olen kivan näköinen ja saan poikkeuksetta myönteistä huomiota jos joskun piipahdan iltaa ulkona viettämässä. Muutkaan miehet eivät minua kiinnosta (eikä naiset) - seksi ei vain yksinkertaisesti kiinnosta yhtään. Nyt koen seksin olevan aikaa vievää unilta/omasta ajasta jne. Ja välillä rumasti ajatellen vertaan miestäni lapsiini, jotka tarvitsevat minulta kuka mitäkin pysyäkseen/kasvaakseen tasapainoisina ja rauhallisina ihmisinä. Sillä erotuksella että lapsien tarpeet äitinä ymmärrän, mutta aikuisen ihmisen tarve saada minulta jotain säännöllisesti ei välillä saa minulta ymmärrystä - hoitakoon itse jostain muualta! Helpota ei yhtään kaiken maailman tilastot kuinka paljon onnellisessa liitossa pitäisi antaa/saada, ystävien kehuskelut erojen jälkeisistä uusista suhteista ja niiden hekumallisuudesta jne... Eikö tässä maailmassa saa olla haluamatta?

    • Naimisissa.

      Ilmeisesti pillun saanti on ihmisoikeus..?
      Jos sussa sittenkin olisi miestä, vetäisit vaikka käteen mieluummin kuin edes suunnittelisit vieraissa hyppäämistä. Mutta nykyään kaltaisesi munattomat lapatossut ovat enemmistönä väestössä, joten varmasti saat kohtalotovereiltasi tukea moraalittomuuteesi.

    • otaiisisti

      käytä thaityttöjä
      se ei ole niin loukkaavan henkilökohtaista
      etkö osaa kiihottaa naistasi-kokeile Cialista
      seksi on yksi osa-alue
      mutta liimaa suhteessa
      rakastuminen toiseen sekoittaa pään ja koko pakan

      ei kukaan nainen halua olla second woman !!!
      ei edes rakastajatar pitkään

    • yksipluskaksi

      Aika tuttua tarinaa kuultuna lähipiiristä ja myös omalta osalta. Vuosia jaksoin torjuntaa ja samaan aikaan huomaa että muut naiset tekevät itseään tykö välillä hyvinkin suorasukaisesti. Sano siinä sitten, että "ei kiitos, olen onnellisesti naimisissa". Itsensä pettämistä sekin on ja ei sitä kukaan loputtomasti jaksa, jos oma rakas vaimo on tavoittamattomissa ja ulospäin esität onnellista perheenisää. Keskusteltu on asiasta kotona paljonkin ja suru tietysti molemmilla, että tarpeet eivät osu yhtään samaan haarukkaan.
      Muutaman vuoden olen tapaillut sitten toista naista, vaikken tähän tilanteeseen ikinä itseäni kuvitellut. Omat hankaluutensa on siinäkin, mutta jollain lailla ratkaisu on auttanut kaikkia osapuolia uskoisin. Avoimuus on kyllä vasta tavoitelistalla...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe