Eddie Guerrero kuollut

joe

Painija Eddie Guerrero on kuollut 13.11.2005.
Taisi johtua mömmöistä. Kuluneen vuoden aikanahan Eddien lihakset on kasvaneet mielettömästi. Semmoisia tuloksia ei tule pelkästään kaurapuuroa syömällä.

18

4905

  Vastaukset

  • Voi vittu! RIP Eddie. Paska homma. Ei voi mitään.

  • WWE is deeply saddened by the news that Eddie Guerrero has passed away. He was found dead this morning in his hotel room in Minneapolis. Eddie is survived by his wife Vickie and daughters Shaul, 14, Sherilyn, 9, and Kaylie Marie, 3.

   eddie oli hyvä painija otan osaa eddien kuolemaan eddie oli paras

  • Aika yllättävää,vaikka mömmöjen käyttöä olikin...
   Yks suosikeistani on poissa:(
   RIP Eddie

  • Surullista.. toivoisin vaan, että kyseessä olisi pelkkä juonikuvio, jolla ei olisi tekemistä totuuden kanssa... eihän sitä koskaan tiedä...

  • Aikamoinen shokki kun luin ton. Yks parhaimmista painijoista on poissa. Yks niistä kuka yhditi voiman ja nopuden. Otan osaa Eddien kuolemaan ja varmasti moni muukin ottaa.

   Suomen showsta on tulossa paska. Batista loukkaantunut, Eddie kuollut ja Undertakeria tuskin nähdään.

  • Näin Eddien livenä 8. lokakuuta 2003 Turussa. Kaikki painijat olivat kehässä ja Big Show kutsui Eddien sinne myös. Big Show nosti Eddien olkapäilleen ja nappas mikin. Kerto yleisölle että tänään on Eddien syntymäpäivä ja Big Shown johdolla lauloimme happy birthaday to you. Se on kauneimpia muistojani. Levätköön Eddie rauhassa, parhaat menee aina ensin. :(

   • Mäkin olin sillon siellä Turun keikalla ja se synttäri onnittelu laulu Eddille jäi ikuisesti elämään muistoihini niinkuin myös Eddie kova painija oli...ihan tässä sanattamomaksi meni, kun luin tuon jutun aikaisemmin toisaalta. En voi hyväksyä tätä, miksi aina parhaat ja ne jotka saavuttaa jotain elämässä otetaan niin aikaisin pois keskuudestamme. Eddie kiitos hyvistä muistoista jotka annoit kaikille WCW:n ja WWE:en ystäville olit karismaattinen persoona jonka sydän oli täyttä kultaa.....*ei tämä voi olla totta* Eddie R.I.P VATO WE WILL MISS U 4Ever. tippa linssiin jo tulee, näin kovin ei oo koskettanu sitten Hartin isän poistumisen yhteydessä-


   • Cryaio kirjoitti:

    Mäkin olin sillon siellä Turun keikalla ja se synttäri onnittelu laulu Eddille jäi ikuisesti elämään muistoihini niinkuin myös Eddie kova painija oli...ihan tässä sanattamomaksi meni, kun luin tuon jutun aikaisemmin toisaalta. En voi hyväksyä tätä, miksi aina parhaat ja ne jotka saavuttaa jotain elämässä otetaan niin aikaisin pois keskuudestamme. Eddie kiitos hyvistä muistoista jotka annoit kaikille WCW:n ja WWE:en ystäville olit karismaattinen persoona jonka sydän oli täyttä kultaa.....*ei tämä voi olla totta* Eddie R.I.P VATO WE WILL MISS U 4Ever. tippa linssiin jo tulee, näin kovin ei oo koskettanu sitten Hartin isän poistumisen yhteydessä-

    Ei helvetti hanki jo elämä


  • Tuli kyllä yllätyksenä. Eddiellä näytti asiat olevan kunnossa. Häntä tulee ikävä. Levätköön rauhassa. Saapa vain nähdä, miten WWE selviytyy näistä takaiskuista...

   • Varmasti kukaan ei arvannut että Eddie kuolisi näin äkisti. Sehän paini vielä viime viikolla ja nyt yhtääkkiä heitti veivinsä. Mutta hän on nyt paremmassa paikassa (olisi se kyllä saanut ainakin 80 elää)


   • JEH-DX kirjoitti:

    Varmasti kukaan ei arvannut että Eddie kuolisi näin äkisti. Sehän paini vielä viime viikolla ja nyt yhtääkkiä heitti veivinsä. Mutta hän on nyt paremmassa paikassa (olisi se kyllä saanut ainakin 80 elää)

    wwe.comissa on muisto videoita eddiestä myös wrestemania20 jossa eddie ja benoit juhlivat ja myös se kun eddie voitti tittelin ja sitten sielä on puhe eddiestä chavo ja vince pitää puheen


  • No näinkö se "lying, stealing and cheating" nyt sitten tuli tiensä päähän. Surkeaa... Eddie Guerrero oli SmackDown-rosterin ja koko nyky-WWE:n ehdottomasti hienoimpia painijoita, armoton show-mies joka oli aivan yliveto mikkitaidoiltaan ja omasi hienon lennokkaan painityylin. Annan Eddielle täydet respectit ja toivon, että mies voi nyt levätä rauhassa.

   Mitä kuolinsyyhyn tulee, virallista raporttia ei ole vielä tullut, mutta Eddien lihasmassahan oli tosiaan kasvanut aika näyttävästi lyhyen ajan sisään ja Eddiellä oli lisäksi taustaa erilaisten päihdyttävien aineiden väärinkäytäjänä (raitistui 4 vuotta sitten), mikä varmasti sekin vei veronsa. Lisäksi, Eddien parhaisiin ystäviin kuulunut ex-WWE-painija Andrew Martin alias Test on valottanut hieman WWE:n työmoraalia ja kireää vaatimustasoa jota McMahonien perhe on ylläpitänyt. Lyhyesti sanoen, kenkää tulee kuulemma helposti jos sairastelee tai on loukkaantuneena paljon. Tämä johtaa siihen, että WWE:n painijat pyrkivät salaamaan pienemmät vaivansa mättämällä suuret määrät särkylääkkeitä kurkusta alas. Ylipäänsäkin koko painijan elämä on todella rankkaa 24/7 yli puolet vuodesta, eikä painija Test lausuntonsa mukaan olisi yhtään yllättynyt jos vuoden sisään kuolisi joku toinenkin suuri painijanimi liikarasituksen ja aineiden väärinkäytön yhdistelmään.

   Eddien todennäköisin kuolinsyy näyttäisi siis olleen yksinkertaisesti pumpun pettäminen, tai ehkä äkillinen aivoverenvuoto kaikesta siitä rasituksesta ja mahdollisesta hormonien käytöstä, who knows. Jonkun äkillisen kohtauksen takia kumminkin.

   vapaapaini.com:issa suunnittelevat massiivista Eddie-chanttia 20. päivän Smackdown-live -tapahtumaan Hartwall Areenalla Eddien muiston kunniaksi, jos koko tapahtumaa ylipäänsä tullaan enää järjestämään SmackDown-tallin viime aikojen käänteiden jälkeen. On sääli etten pääse paikan päälle, osallistuisin varmasti.

  • eiks seki kuollu. ainaki kerran.

   • Se olikin kayfabessa, eli kuului show'hon, hahmoon. Undertaker on "kuollut" itse asiassa ainakin kahdesti.

    Säälin niitä, jotka eivät erota show'ta ja todellisuutta toisistaan.


  • "Lie cheat steal" soi päässä

  • pasista ja ris jeriko tappeli edi kureroa vastaa ja se kuoli siihen

  SEISKA.FI

  • Tällainen on Samuli Edelmannin 16 vuotta nuorempi oululaisrakas: eronnut yksinhuoltajakaunotar on kaunis kuin missi! 
  • Linnonmaan perheen akkavalta horjuu – Jaajo sai tulokkaasta kaverin lätkämatseihin!
  • Nämä kaikki ulosotto vei Jari-Matti Latvalalta verosotkun takia: talo, mökki, luksusauto…

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   42
   2026
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1752
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   69
   1425
  4. Ulosajot Äänekoskella

   Yöllä kolmas ulosajo äänekoskella putkeen. Kolmas kerta toden sanoi,nyt lähti henki.
   Äänekoski
   35
   792