Ihmeparantuminen HIV:stä

Ihmeiden aika ei ole ohi

Raamatussa kerrotaan parantumisihmeistä. Mutta nykyäänkin tapahtuu ihmeparanemisia. Englantilainen mies on ensimmäinen todistettavasti hivistä parantunut. Lääketiede ihmettelee. Jumalalle on kaikki mahdollista.

23

3552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • odkodkd

      Huijausta!

    • agnostinen
      • mievaantäs

        Jumala voi tehdä ihmeitä jumalattomankin kautta!! Se on totta! ja todellista ihmettä!


      • agnostinen
        mievaantäs kirjoitti:

        Jumala voi tehdä ihmeitä jumalattomankin kautta!! Se on totta! ja todellista ihmettä!

        Mitäs mieltä olet, antoiko Jumala myös AIDS:in ihmiskunnalle, kun sen kerran poiskin ottaa?


      • maaa

        Muistaakseni lehdessä luki jotain tyyliin, ''oli saanut tartunnan poikaystävältään''. ;)

        Voi kamala, miten Jumala nyt voisi parantaa HOMON?! :o


      • Adava
        agnostinen kirjoitti:

        Mitäs mieltä olet, antoiko Jumala myös AIDS:in ihmiskunnalle, kun sen kerran poiskin ottaa?

        Kaikkien sairauksien isä on Saatana. Jeesuksen haavojen kautta me olemme parannetut. Aids Jumalalle on samanarvoinen kuin syöpä tai flunssa.Jumala on sanassaan luvannut, että kun ihminen kääntyy pois tuhoisasta elämäntavastaan ,Hän parantaa! homous ja lesbous ovat syntiä, mutta niin ovat kateus kauna ja tuomitseminenkin.


    • Jussi

      tietona asiaa joka on vain olettamus. Asia ei ole sitovasti todistettu paranemiseksi.

    • WorldWatch

      Siellä missä ihmiset ja tietotekniikka kohtaavat saattaa tulla virheitä. Kenties jonkun koeputken verinäytteen kirjaus on mennyt sekaisin kirjaajan rutiineissa, eli jollakin jolla on ollut HIV on annettu puhtaat paperit ja toiselle, jolla ei ole on ilmoitettu kantavansa HIV. Näytteitä on Suomessakin esim. kätilöopistolle vietäessä kadonnut (henk.koht.kokemus) ja on jouduttu ottamaan uudet veritestit (kysymyksessä oli testosteroni-koe). Vaarallisempana tässä näen jollekin annetun väärät puhtaat paperit...tuskimpa ihmeparantuminen!

      • Kauhunhetkiä kokenut

        Minä menin joukkotutkimuspapaan ja sain muutaman viikon kuluttua sitten kirjeen, jossa syöpäsäätiö kutsui jatkotutkimuksiin. Kyllä se oli rankkaa aikaa. Kunnes selvisi, että kuoreen oli vahingossa laitettu väärä saatekirje ja unohdettu kokonaan laittaa se varsinainen tulospaperi. Sain vain sen kirjeen, mikä menee niille ihmisille, joilta on löydetty syöpään viittaavia juttuja siinä testissä.
        Oli kyllä uskomaton onnen hetki kun se sekaannus sitten selvisi!


    • WorldWatch

      Aika outoa, ettei HIV-määritelty aloittanut kyseiseen sairauteen lääkitystä... yleensä kait aloitetaan heti kun kait tehdään VARMISTUSTESTIT !

    • qupra

      Onpas ilkeä jumala. Ensin antaa aidsin jannulle ja sitten ottaa pois.

    • keidas

      Niin, Jumalalle tosiaan on kaikki mahdollista.

      On valtavan ihanaa tietää ettemme ole missään tilanteessa yksin. Jeesus on vierellämme.

      Jumalan rauhaa mä tahdon sulle toivottaa.

    • Tiitinen

      Toivon koko sydämestäni, että ko. englantilainen mies ei olisi kokenut ihmeparanemista.
      Nythän tutkijat tutkivat niitä tekijöitä, jotka tämän miehen elimistössä tuhosivat hiv-viruksen. Jos tutkijat löytävät ne tekijät, se voi merkitä sitä, että hiv-virukseen keksitään vastalääke, sillä samat tekijät voidaan sitten toistaa lääkkeillä. Tärkeää on, että tukijat löytäisivät sen solubiologisen mekanismin, joka tuhosi hiv-viruksen ko. miehen elimistössä.

      toivon siis, että ihmeparanemisesta ei olisi kysymys, vaan solubiologisesta prosessista. Siten saataisiin keksittyä ehkä vastalääke hiv-virukselle.

      • homovoltti

        Tunnettua on, että tietty prosentti ihmisistä on HIV:lle vastustustuskykyinen. Valitettavasti tuo prosenttiosuus on hyvin pieni, mutta kyllä sillä saadaan isoja otsikoita aikaan.

        Ihan toinen asia on: Älkää herran pieksut kuvitelko, että HIV-testi tai mikään testi olisi 100% luotettava. Jokaisella testillä on vain tietty luotettavuustaso eikä testi havaitse vielä piilevää tartuntaa. Jos sinulla on joskus ollut HIV, Herran tähden, vaikka kuinka pastori vakuuttasi puhtauttasi, ÄLÄ levitä tartuntaa.


    • Katuva pieni.

      Olen 18 v tyttö. harrastin suojaamatonta seksiä miehen kanssa n. kuukaus sitten. olen tuntenut miehen n. 3 vuotta ennen tätä, mutta todella huonosti. seksin jälkeen en ole häntä nähnyt. nyt olen kuullut juttua, hyvin monelta ja luotettavalta taholta että hän olisi homo, harrastanut seksiä miesten kanssa,hänellä on hiv,hän on raiskaaja.. kävin testes n. 2 viikkoa sitten ja ne näytti negaa. mutta nyt minulla on flunssa,kuume,ihottuma,vyöruusu,käsistä lähtee nahka ja sormenpääni kihelmöivät ja ovat arat ja ihmeellisen tuntuiset. lisäksi minulla oli kokkareista valkovuotoa mikä voi viitata sieneen, mitä hiv tekee. lisäksi näin kyseisellä miehellä jotain vitamiineja, joita hän sanoo ottavansa ilman syytä,tai sitten hiv lääkkeitä.olen todella huolissani,olen nuori ja olen saattanut tartuttaa nykyisen poikaystäväni.en ikinä enää tekisi lapsia tai harrastaisi seksiä,olisin loppuelämäni ns. "hylkiönä" yhteiskunnassa. ainoa mitä sanon että KÄYTTÄKÄÄ KONDOMIA,vaikka seksikumppani olisi kuka, aina on tilanteita mm. pettämistä, milloin et voi olla varma vaikka jopa pitkäaikainen kumppanisi voisi tartuttaa sinuun kuolemanvakavan taudin. itse kadun ja olen luvannut itselleni että vaikka testitulos olisikin negatiivinen,en enää ikinä harrastaisi seksiä ilman kumia, se ei kannata missään olosuhteissa eikä KENENKÄÄN kanssa, jos oikeasti itsestään,terveydestään,omasta tai muiden, välittää.

      • sanaooolll

        katuva pieni, miten sä jaksat nykyään? koeta olla huolimatta, oli testi tulos mikä vaan.. sä pärjäät. oon hengessä tukena!!!


      • ehdot vaihtoon

        Lääketiede ei ole kehttänyt lääkettä HIV infektioon..mutta vaihtoehtolääkinnästä löytyy helposti parannus em. sairauteen.
        googlesta haulla Becki:n protokolla saat varmasti hoitokeinon,millä pääset eroon HIV:stä....maksaa muutaman satasen mutta hoituu muutamassa kuukaudessa...on varmaa näyttöä asiasta.
        Ihmeellistä että julkisuus vaikenee em. hoidoista.
        Hulda Clark:lla myös samanlaisia hoitolaitteita...nekin löytyy Googlesta....ei muuta kuin haku päälle ja hoitamaan.


    • Atripla

      Jep. Ihan hienoo jos näin on, mutta rukouksen lisäksi kehoittaisin nyt kuitenkin kääntymään nykyaikaisen lääketieteen puoleen. Siinä varmaan hyvä sekoitus ja ei siitä ainakaan haittaa ole.

    • samaa kokenut

      Pienelle katuvalle pyydä "yläkerralta" apua tosissasi perustellen ettei sinulla olisi tauteja, että saisit jatkaa tervettä antoisaa elämää miesystäväsi kanssa. Mä uskon että selvisin herran avulla säikähdyksellä, olin menossa testeihin ja samaan aikaan radiossa tuli mainos niin moni tietämättään kantaa hiviä mikä on se todennäköisyys, että tälläinen mainos tulee samaan aikaan kun mä menen kokeisiin kauhea tunne valtasi.. Tippa tul linssiin miehelläkin rukoilu alkoi maistumaan aattelin kans etten saisi enää ikinä lapsii ja vaimoo muutenkin vähä yksinäine ain ollu tämä auttoi sillä hetkel... Siunausta ja rukoiluja toistenne puolesta ja kohti parempaa huomista!

    • huoh näitä uskovia

      Ai ihan homo joka harrasti seksiä pienen katuvan (nainen?) kanssa? Mimmin kannattais ehkä luottaa muuhunkin ku uskoon ylipäätään ku käy kuksii jonkun kanssa. Järki käteen neiti ja mars klinikalle koska sweet tsiisus ei siua tyhmyydestä paranna.

    • Homovoltti

      Lääketiede ei tunne tapaa etsiä kehostasi jokaista virusksen tynkää, joten ei ole mitään mahdollisuutta todeta ketään parantuneeksi HIVstä.

      Jo terveyden määritelmä on lääketieteen suuria kysymyksiä. Kyse on toki luokitteluongelma, joka ei ole omiaan uskonnolliseen pohdiskeluun. Olisi epärehellistä määritellä oma luokittelu parantumiselle ja todeta, että nyt ihme tapahtui.

    • 666hiv666

      Depopulaation tarve on kuulemma suoraa, spread diseases over !!!!!!!!!

      • 666-000-999-123-4565

        väärin kirjoitettu :DDDDD kuulemma "Suuri" , ja vitsit vitsinä!


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe