Jere ja minä

Nadja

copy/paste


Jere ja Minä



Olen syntyisin maalta, jossa vietin lapsuuteni ja nuoruuteni. Tuolta ajalta on mieleeni jäänyt niin hyviä kuin huonojakin muistoja. Kerron teille tapauksen yhdeltä kesältä, kun olin juuri täyttynyt 16 vuotta.

Tuona keväänä olin alkanut muuttua lopullisesti naiseksi; rintani kasvoivat entisestään, karvoitus lisääntyi ja kuukautiseni saivat säännöllisen rytmin. Naiseuden herätessä minussa olin tutkiskellut itseäni ja Reginoita lukien masturboinut ensimmäisen kerran. Itsetyydytyksestä tulikin sen kevään ja kesän hitti. Harjoitin sitä mitä kummallisimmissa paikoissa, koska kotona minulla oli viisi nuorempaa sisarta ja siellä olisin paljastunut oitis. Tavakseni tuli käyttää isäni suomenajokoiraa Jereä lenkillä ja tuolla reitillä pysähdyin eräällä vanhalla ladolla. Sidoin koiran ulos kiinni ja menin itse sisälle. Sisällä käytin käsiäni ja myös ladon nurkasta löytämiä seipään tappeja. Toin kotoa mukanani pakastepusseja joita saatoin käyttää kondomin tavoin tapin päällä. Saatte uskoa, että minulla oli ihanaa. Sinä kesänä se lato oli elämäni keskipiste, siellä kuvittelin ja kuljin unelmissa ja runkkasin itseni tyytyväiseksi. Itsekin hieman ihmettelin sitä halua, joka minussa oli herännyt. En kuitenkaan halunnut menettää neitsyyttäni kenellekkään tuntemistani pojista tai miehistä, joten tyydytin itse itseni. Tätä jatkui koko kevät ja alkukesä kunnes heinäkuun lopulla tapahtui muutos, joka vaikutti loppu elämääni.

Oli aurinkoinen ilta, kun jälleen kerran saaduin ladolle. Tieto tulevasta nautinnosta sai vatsanpohjassa kihelmöimään ja sylkeni muuttumaan tahmeaksi. Sidoin Jeren ovenpieleen ja menin sisälle latoon, jossa oli matala kerros vanhoja heiniä. Minulla oli ylläni uimapuvun yläosa, jonka jätin päälleni. Pyöräilyhousut laskin hitaasti nilkkoihini ja nostin ne seinällä olevaan naulaan. Jalassani olivat enää kengät sekä pienet valkoiset nimettömät. Laskeuduin selälleni heinille ja aloin hivellä itseäni. Kuvittelin itseni erilaisten miesten kanssa mitä kummallisimpiin asentoihin ja tunsin mitenkä pilluni alkoi kostua. Pian minun oli otettava nimettömät pois, etteivät ne olisi kostuneet liiaksi. Huokailin ja annoin sormeni vaeltaa untuvaisissa karvoissani. Työnsin varovasti sormen häpyhuulieni väliin ja tunsin kosteuden joka kumpusi minusta. Levitin limaa koko pilluni alueelle, ja välillä haistelin sormiani joiden tuoksu sai minut värisemään. Kun lopulta tunsin polttavaa halua saada jotain sisääni, otin hirren raosta seipään tapin ja pujotin sen päälle tuomani pussin. Kiristin sen sopivan tiukalle ja varovasti aloin ujuttamaan sitä sisälleni. Uijuiii, että teki hyvää. Nostelin lantiotani ja runkkasin kepillä pitkiä työntöjä ja pilluni aivan haukkoi keppiä sisäänsä. Tunsin miten huippu lähestyi ja rauhoituin hetkeksi, koska halusin pitkittää nautintoa. Käännyin mahalleni, nousin polvieni päälle ja laskin kasvoni heiniä vasten. Takapuoli pystyssä heiluttelin itseäni puolelta toiselle. Olin huomannut sen kiihdyttävän minua valtavaan himoon. Keppi liikahteli sisässäni ja stimulou klitoristani ja häpyhuuliani herkästi pienin väräyksin. Pilluni oli kuin tulessa, kun äkkiä tunsin jonkun koskettavan toista kannikkaani. Kauhuissani avasin silmäni ja kohotin päätäni. Jere seisoi takanani ja katsoi kummissaan minua. Olin ilmeisesti sitonut sen huonosti kiinni. Minun ei auttanut muu kuin nousta ylös ja viedä se takaisin ovelle. Keppi liikkui ihanasti sisälläni, kun kävelin ovelle ja kumarruin sitomaan talutushihnaa. Samassa tunsin pillussani väräyksen joka sai minut voihkaisemaan ja polvieni notkahtamaan. Jeren nuoli kepin juuresta valuvaa limaani ja sen karhea kieli lähetti sähköisiä iskuja ympäri kehoani. Nousin seisomaan ja komensin Jereä, mutta jäin kuitenkin miettimään tapahtunutta ja minussa oleva himo sai estot siirtymään tuonnemmas. Irrotin hihnan ja palasin Jeren kanssa ladon perälle.

Laskeuduin polvilleni heiniin ja nostin takapuoleni pystyyn. Jere seisoi takanani ja nuuhki minua ja oitis se alkoi nuolla kepin juurta ja sen yläpuolelle olevaa anustani. Voihhh mikä tunne. Oli kuin tuhannet kipinät olisivat laukanneet sisälläni. Nytkytin itseäni Jeren kuonoa ja karheaa kiletä vasten ja ynisin nautinnosta. Yhtä'äkkiä Jere kuitenkin lopetti ja hyppäsi selkääni. Tajusin kiimani keskellä mitä se yritti, mutta tunsin, että sen kalu menee pahasti yli ja minullahan oli tulppa pillussani. Jere kihnutti itseään minua vasten ja sen jalat tyrkkivät keppiä syvemmälle halukkaaseen pilluuni. Keikuin Jeren alla ja tunsin mitenkä viimeisetkin estot kaikkosivat mielestäni. Pullautin Jeren selästäni ja vedin tapin pois sisältäni. Sitten laskeuduin takaisin mahalleni ja sanoin Jerelle; Nyt Jere hyppää. Kuulin ääneni käheyden ja näin mitenkä Jere seisovin silmin loikkasi selkääni. Yli meni taas. Nostin takapäätäni ylemmäs ja köyristin selkääni. Kalun kärki sohaisi anustani ja löysi lopulta oikean väylän. Ällistyttävän nopeasti kalu sukelsi häpyhuulieni väliin ja Jere aloitti raivoisan rytkytyksen. Sen hengitys muuttui vinkunaksi ja se vokisi kuin ajaisi jänistä. Sen kalu tunkeutui syvälle piilluuni ja tunsin kuinka sen kyhmy hakkasi pilluni aukkoa kunnes sekin sukelti sisälleni. Tunne sai mahanpohjani kourimaan ja laukesin tavalla jota en ennen ollut kokenut. Huusin suoraa huutoa ja keinutin itseäni Jeren työntöjen tahdissa. Nopeasti sekin laukesi ja rauhoittui päälleni. Huohotimme liikkumatta molemmat ja tunsin Jeren sykkivän kalun sisälläni. Pian Jere kuitenkin kääntyi ja sen kyhmy ja koko kalu luiskahti pois pillustani. Valtava määrä spermaa roiskahti sisältäni ja valui reisiäni pitkin. Otin piilostani paperia ja kuivasin itseni. Häpeän tunteen lisääntyessä puin itseni nopeasti ja katselin inhoten kaluaan nuolevaa koiraa. Mitä minä tein. Mitä minä tein. Jyskytti päässäni, kun jatkoin lenkkiäni. Päätin lopettaa runkkauksen ja pysyä kaukana Jerestä.

Seuraavana iltana lähdin jälleen lenkille ja mahanpohjassani kihelmöi ja tiesin, etttä tänään Jere saisi jälleen pillua.

Johanna

7

5464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skumari

      Oitko sä oikeesti tehny tuon...oli makee tarina(tai jos se tapahtu oikeesti)!

      • rekku

        Lisää noita...!!!! Ja eikun muitakin eläimiä mukaan!


    • Todella hyvin kirjoitettu. Toivottavasti tulee lisää.

    • Anonyymi

      Vau. Oli todella kiihottava juttu

      • Anonyymi

        Naurettavaa paskaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naurettavaa paskaa

        Lue sinä vaan niitä Aku Ankkojasi ja pysy poissa täältä.


    • Anonyymi

      Oikein hyvä!

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe