Ihme touhua Cubiolla

Soitin Cubiolle, enkä niin huonoa palvelua ole hetkeen saanut. Nainen ei osannut juurikaan suomea ja kun ilmoitin selvällä äänellä haluavani Cubion Save-liittymän, hän kysyi;Minkä? Vastasi puhelimeenkin;Haloo. Aluksi luulin soittaneeni yksityishenkilölle ja herättäneeni hänet. Sen verran uniselle ja hämmästyneelle henkilö kuulosti. Asiakaspalvelua se ei ainakaan ollut. Liittymän kotimaalla ei ole väliä, mutta asiakaspalvelun toivon sujuvan omalla kielelläni edes niin, että ymmärretään, mitä toinen sanoo.

Seuraavaksi kysyi faksinumeroa, en omista. Käski tilaamaan liittymän netistä. Cubion sivuilla http://www.cubio.fi/cgi-bin/iisi3.pl?cid=cubio&mid=488&sid=170 lukee:"Tilaa tästä tai SOITA ASIAKASPALVELUUMME". Kerroin haluavani tilata puhelimitse, sillä toivon puhepakettini katkaistavan loppukuusta. Nainen tähän;Tilaa netistä ja laita sinne irtisanomispäivä. Harmistuneena huijasin, etten omista nettiä, joten tilaan vain jos pääsen nettiin. Nainen tähän;Hyvä.

Nyt alkoi mietityttämään, että otanko sittenkin Dna:n Lahja-liittymän. Semmoinen tunne, että nyt ei kahden euron takia kannata riskeerata. Mitä muut ovat Cubiosta ja asiakaspalvelusta mieltä? Entä onko laskutus sujunut? Aiemmissa viesteissä ainakin oli laskutus takkuillut enemmänkin.

12

5599

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dna hyvä

      Mitä edes arvuuttelet tuossa hommassa, ota dna lahja , unohda ko cubio. Kotimainen parempi ja nyt saat vielä Robin levyn kaupanpäälle, jos et itse tykkää, anna jollkekkin joululahjaksi.

    • meikä

      No vieläkö meinaat sitkeästi ottaa se ihme venäläisen liittymän? Halooo? Mieti ny.

      Tässä on mun mielestä oiva esimerkki kuinka tyhmä kuluttuja voi olla. Venäläinen putiikki ja
      meininki, töykeää käytöstä, epäselvää ja muutenkin erittäin hämärää niin silti, aina löytyy joku toope jo haluais ihan väkisin ostaa!

      Jos oot noin pers auki ja epätoivoinen, älä pidä kännykkää ollenkaan. Ilmainen vihje.

      • Nimenomaan halusin kertoa muillekin miten Cubiolla palvellaan ja kysellä muiden kokemuksia. Eli tarkoitukseni ei ollut viestissäni muu, kuin kertoa Cubiosta. Lopussa vain kysäisin miten muita on kohdeltu, ihan sen takia, että opiskelen markkinointia ja tästä saisi oivan esitelmäaiheen :) ja kerroinhan jo siinä, että aloin jo harkitsemaan sitä DNA:ta. Eivätkä muutkaan liittymävaihtoehdot ole vielä poissuljettuja (paitsi Cubio).

        Onko väkisin ostamista se, että kysyy jonkun ihmisen mielipidettä ja harkitsee toisenkin kerran, ennen ostoa? Tyhmä kuluttajako? Eikös se ole sellainen, joka ottaa liittymän kyselemättä sen kummemmin muiden kokemuksia? Fiksu kuluttaja mielestäni kyselee ensin, ostaa vasta sitten (tai ei osta, kuten tässä tapauksessa). Korjaa jos olen väärässä! Sen verran olen koulussa kuluttaja-asioita opiskellut, etten osta ihan mitä tahansa. Itse asiassa olen kuluttajana aika tiukka, edullista täytyy olla, laadusta tinkimättä. Nykyisen edullisen Tele Finlandinikin aion vaihtaa siksi, että olen erittäin tympääntynyt heidän tapaansa mainostaa "haukkuen" kilpailijoita. Ja samaan hengenvetoon vedotaan reiluun peliin...

        Se, että Cubio on venäläinen, ei päätökseeni vaikuttanut, vaan huono palvelu ja muiden kokemukset turhasta laskuttamisesta. Persaukisuuden myönnän kyllä, olenhan opiskelija. Mutta epätoivoisuuteen en ole taipuvainen. Jos olisin, olisin kyseisen liittymän ottanut saman tien. Mutta hyvää joulun odottelua sinullekin :) Kiitos muuten erittäin hyvästä vinkistä, eipä olisi itselle tullut mieleen ;)


      • W-Harrikka

        Voisiko olla sillä tavalla että yllä mainittu "tyhmä kuluttaja" ei olekaan tyhmempää kuin "meikä" ? !


    • Kari

      Minulla on ollut Cubio Save. Mutta vain vähän aikaa. Oli ongelmia mm. laskutuksen kanssa, Ennen kuin liittymä avautui, tuli lasku perusmaksuista, jonka pitivät olla ilmainen.
      Sitten kytkivät oman ulkomaan puhelu tunnuksen, vaikka nimenomaan sovimme ettei sitä kytketä.

      • renuta

        Vai sillee sulle kävi.
        Hyvä tietää, kun mullen on just CUBIO-liittymä tulossa, niin vaihdan sen het välittömästi ennen, kuin alan ensimmäistäkään yhteyttä ottamaan.Suuri iitos tiedostasi


    • Jaska

      Minulla on ollut Cubio save jo huhtikuusta asti ja olen ollut erittäin tyytyväinen, laskut ovat oikein ja yllättävän edulliset, ihmettelin mikä kampanja oikein on käynnissä kun laskuissani on ollut joka kuukausi -5€ alennus sillä siitä en ole ollut tietoinen ennen kuin sain eka laskuni ja se alennus tuntuu vaan jatkuvan, joten olen perushintojen lisäksi mielestäni tienannut 8kk:ssa 40€ joka on selvää rahaa.

      • Sandels

        Cubiolla oli joskus viime keväänä tai alkukesästä kampanja, jolloin Save-liittymään sai 120 €:lla puheaikaa (5 €/kk).


    • oikein on :)

      Kannattaako tälläisten kikkailufirmojen kanssa olla missään tekemisissä?

      Tää ei oo mitään mainostamista mutta tähän astisista firmoista on kyllä saunalahti ollu positiivisin! Hyvät palvelut, kaikille löytyy ja kilpailu kykyiseen hintaan, anna tollasten cuuppioiden olla :)

      • winkcs

        minulla oli ennen dna ja kyllä oli surkea liittymä ja kesäkuun jälkeen laskutus meni täysin perseelleen ja dna veloitti sellaisista palveluistakin joita en käyttänyt ja lupasivat hyvittää kaikki liikaa perityt eket mutta eipä ole vieläkään hyvitystä kuulunut..nyt olen cubion asiakas ja kaikki pelaa hienosti .eikä missään ole ongelmia ja puhelut ovat edullisia.kyllä kannattaa ottaa cubio.tyytyväinen cubion palveluihin ja ulkomaan puhelutkin ovat tosi edulliset..verrattuna dna:han..


      • Galle
        winkcs kirjoitti:

        minulla oli ennen dna ja kyllä oli surkea liittymä ja kesäkuun jälkeen laskutus meni täysin perseelleen ja dna veloitti sellaisista palveluistakin joita en käyttänyt ja lupasivat hyvittää kaikki liikaa perityt eket mutta eipä ole vieläkään hyvitystä kuulunut..nyt olen cubion asiakas ja kaikki pelaa hienosti .eikä missään ole ongelmia ja puhelut ovat edullisia.kyllä kannattaa ottaa cubio.tyytyväinen cubion palveluihin ja ulkomaan puhelutkin ovat tosi edulliset..verrattuna dna:han..

        Jess, kyllä Cubio on ihan OK liittymä.

        Cubio Save on hyvin edullinen; 0,65 €/kk ja puhelut/tekstarit 0,065 €/min/kpl eli se on halvin tasahintaliittymä Suomessa.


    • masterMIND

      - ja homma pelaa !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      144
      3860
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      88
      3508
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      324
      2016
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      93
      1507
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1306
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1175
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      152
      937
    8. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      909
    9. 46
      803
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      787
    Aihe