Aihe

Sairaalanrinne

Asunnoton

Millaista asuinseutua on sairaalanrinne? Oulun medikiinteistöt näyttävät vuokraavan edullisia asuntoja ko. alueella, onko kokemuksia?

35

3794

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • paikka

   vanhoja asuntoja...

  • kdhg

   Muuten ok paikka paitsi palvelut on kaukana.. Ei ole kun yks hikinen pikkunen ruokakauppa siinä, kaikki muut asiat joudut hoitaan 1-2km päässä olevassa Kastellin ostoskeskuksessa.

   • Juuso

    Onhan se tietysti edullinen paikka asua kun vuokra on 570 € kolmio. Jokavuosi on noussut vuokra monenkertaa ja kämpät joita ei rempattu kuin suoraan venäjältä.....tere tulemast!


   • Ölze

    Mitäh? Kolome Raksilan markettia on 5 minuutin pyöräilymatkan päässä kuten pääliikenneasemakin


   • Ei.paha

    Ei ole enää s-markettia siinä. Mutta eihän siitä ole pitkä matka kauppoihin ja bussit kulkee hyvin joka suuntaan. Ja ei pitäisi häiriöitä olla koska medikiinteistö on käsittääkseni aika tarkka keille vuokraa.


   • Kaikki-löytyy

    Paras paikka Oulussa. Saat asua niin rauhassa kuin haluat. Kaikki palvelut kävelymatkan päässä: terveysasema, sairaala, apteekki, iso s-marketti, kirjasto, kävelyreitit, hammaslääkäri, mielenterveysyksikkö, monitoimikeskus, uimahallikaan ei loe kaukana, mitä vielä...?


   • ootkylniilaiskapaska

    oletko pyörätuolissa? kai pystyt pyörätuolillakin hoitamaan asiasi Kastellissa "ASTI" ???!!! Ajattele sotaveteraaneja ja -invalideja ääliö.


  • järkytys

   Hissit pieniä huonekalut ei sovi hissiin, huoneet hassun mallisia. eteinen täyttyy ovista ja keittiö todella surkea ei kaappeja ei pöytää sovi lainkaan ainakaan niissä korkeissa taloissa. Hella 2 levyinen ikivanha ja jääkaappi olematon. Portaikko hankala huonekalujen muuttoon.Varasto katiskan kokoinen häkki ja vesimaksu suhteettoman kallis kun mittarin mukaankaan ei mene edes puolia.Vuokra suhteettoman kallis tasoon nähden. Talon piha hoitamaton läävä.

   • Aikansa suunnittelua

    Kuten monessa muussakin menniden vuosikymmenten pienessä asunnossa. Nuo asunnot on suunniteltu aikoinaan sairaalan henkilökunnan asunnoiksi, eli käytännössä tarkoittaa vanhapiika-sairaanhoitajaa vähäisine irtaimistoineen ja olemattomine vapaa-aikoineen & sosiaalisine elämineen. Kai sentään kävit tutustumassa asuntoon, etkä vuokrannut sikaa säkissä? Mikäli kävit, niin ei tuo nyt mikään yllätys olis pitänyt olla.


   • peeniskö
    Aikansa suunnittelua kirjoitti:

    Kuten monessa muussakin menniden vuosikymmenten pienessä asunnossa. Nuo asunnot on suunniteltu aikoinaan sairaalan henkilökunnan asunnoiksi, eli käytännössä tarkoittaa vanhapiika-sairaanhoitajaa vähäisine irtaimistoineen ja olemattomine vapaa-aikoineen & sosiaalisine elämineen. Kai sentään kävit tutustumassa asuntoon, etkä vuokrannut sikaa säkissä? Mikäli kävit, niin ei tuo nyt mikään yllätys olis pitänyt olla.

    Millanen on vanhapiika-sair.joitajan sosiaalinen eläin?


  • saatanan pettynyt

   En suosittele. Asunnoissa vetää kylmällä aivan helvetisti, lämmitysjärjestelmä on patteriremontin jäljiltä aivan surkea (joku Pukari oy kävi tekemässä, tekivät melkein kaksi kuukautta yksinkertaista hommaa ja tulos on tässä!) ja isommissa asunnoissa saa palella vaikka lämpötila olisi nollassa. Lisäksi pitävät asukkaita pilkkanaan, puhuvat alentavasti asukkailleen, lisämaksua tulee ihan kaikesta.

   • vieräilijä

    ja sinulle varmasti vielä kielettiin juhlia kello 22.00 jälkeen =) Ymmärrän miksi olet pettynyt, jonne.


  • silloin oli silloin

   Hyvä paikka kasvaa ja kehittyä. Avaria ruohikkoalueita. Korkeiden puiden metsikköjä. Kauppa... tai ainakin oli 80-luvun alussa.

  • 15 vuotta asunut

   Rauhallinen paikka ja lämpimät asunnot. Ainoa miinus on että ei ole ilmaista nettiyhteyttä niinkuin esim. sivakalla ja vvo:lla.

   • Vai että ilmainen?

    "Ilmaista nettiyhteyttä?!"

    Kannattaa laskeskella uudelleen sen "ilmaisen netin" hintaa... kyllähän se siihen vuokraan sisältyy tavalla taikka toisella ja jos vuokrassa on eroa vaikkapa 100€/kk, niin netille tulee hintaa melkoisesti. Oma nettiyhteyteni maksaa 14€/kk, enkä todellakaan kaipaa mitään vuokrassa laskutettavaa "ilmaista" nettiä ruuhkaisine kaistoineen...


   • silitysrautaakoLuuletNet
    Vai että ilmainen? kirjoitti:

    "Ilmaista nettiyhteyttä?!"

    Kannattaa laskeskella uudelleen sen "ilmaisen netin" hintaa... kyllähän se siihen vuokraan sisältyy tavalla taikka toisella ja jos vuokrassa on eroa vaikkapa 100€/kk, niin netille tulee hintaa melkoisesti. Oma nettiyhteyteni maksaa 14€/kk, enkä todellakaan kaipaa mitään vuokrassa laskutettavaa "ilmaista" nettiä ruuhkaisine kaistoineen...

    opettele, onneton, ensin ees käyttämään sitä nettiäsi


  • diegoforlan

   ei todellakaan halpa,73 neliön hollitalli,nytkin varpaat jäässä vaikka ulkona vain pari astetta pakkasta,vuokria korotetaan vuosittain parillakympillä,73 neliön asunnon vuokra vuoden 2016 alusta kahdella vedellä ja autopaikalla 742 euroa,asunnot rakennettu vuonna 1970,viemärit haisee ja paskaputket tukkeutuu jatkuvasti siten,että saa talkkarille soitella,josko tulis avaamaan putket,ettei vesi nouse liikaa kylpyhuoneen lattialle,,,aasunnoissa ei ole edes liesituulettimia ....pihoilta häipyy niin pyörät kuin skootteritkin,,asuntoja vuokrataan nykyään kelle vaan,alkaa muistuttaa pahimpia kaupungin vuokrataloilta,,,toivottavasti ei tarvi enään kauaa asua tässä

   • HalvallaKallista

    Eikös siinä ollu ihan helkkarin kova vesimaksu/hlö/kk? Jos kolmiossa asuu vaikka 2-3 henkilöä, niin sillonhan pelkkä vesimaksu on jo vähintään 60€/kk? Muistelen sen olleen jotakuinkin 20€. Kylmyys ei ole uus juttu monessa muussakaan Oulun vuokratalossa... kuten ei myöskään vetoisuus. Melkein muutin Sairaalanrinteelle, mutta onneksi tuosta kylmyydestä varotettiin ja onneksi huomasin siinä toimiston rakennuksessa niin pahat sisäilmaongelmat, että osasin perääntyä ajoissa. Perusvuokra tosiaan tais olla "halpa", mutta kaikki muut lisämaksut siihen päälle tekee yhteissumman aika tolkuttomaksi.


  • Opiskelija123

   Edullinen vuokra opiskelijalle 460 20e vesi, kaksio 45 neliötä. Hyvällä paikalla, kauppa ihan vieressä ja ammattikorkeakoulut 1-2 km päässä. :) Ei oo ollu häiriköintiä. Uuni ja hella ei toimi yhtäaikaa, ei liesituuletinta ja vähän keittiönkaappitilaa... ei oo mitää maailman siisteimpiä asuntoja, mutta aivan passeli, jos ei tarvi tosi hienoa :)

  • Asukki

   Kuukausi mennyt, ei moittimista. Rauhallinen ainakin 4 c talo, hyvä sijainti ja kauppa vieressä.

  • asukki2

   Paikka hyvä, pyörällä pääsee näppärästi keskustaan ja likelle pariin opintopaikkaankin, Raksilan marketit kävelymatkan päässä (2 km?), asiallinen S-market likellä, jossa Hesburgerikin, pizzaa ja kiinalaista ruokaa saa Kastellin ostoskeskuksesta, kirjasto vieressä, likellä se saakelin hyvinvointikeskuskin, vähän parvekkeen ovista falskaa, mutta onpahan hyvä ilmanvaihto ja patteria saa isommallekin, tässä ei ole palellut, parvekeremontin jäljiltä epämääräinen maalaus seinillä, mutta koska en muuta pois, niin ei voi siistiä, tornitaloissa sinänsä hiljaista, koska "porraskäytävä" "kaksiosainen" ja eristää ääniä, ei mikään kaikkein siistein, mutta kaikki toimii, rakennettu n. 1970, pesutupa ilmainen, tornitaloissa sauna 13.kerroksessa, jossa parveke, pururata likellä, uimahalli Raksilassa, tornitalojen keittiöt tosi pieniä !, ns. toveriasunto aikoinaan, kukapa se ruokaa olisi tehnytkään, pieni 2-levyinen hella pieni uuni, mutta jos ei luksusta vaadi, niin kyllä täällä asuu, ei kaikkein kalleimpia nämä vhemmän remontoidut huoneistot, vesimaksu kohta kai 19e/henkilö

  • toteaja.-

   Toivottavasti aloittaja on jo löytänyt asunnon, eikä enää mietiskele, josko sittenkään sairaalanrinne olisi hyvä

  • Pahanyhdistys

   Sairaalassa pysyvä vokki ja liki 300 lomppasijaa viheltämässä lestatyttöjen perään... koska saadaan 1. rikastus Päivärinteellä?

  • Ex-sairaalanrinneläinen

   Kylmää ja vetoista. Kaikki käytävän äänet kuuluvat asuntoon. Yksiön keittokomerossa ei muuta käyttökelpoista pöytätilaa kuin se puolikas liesi. Vuokra nousee joka vuosi. Viemärit tukossa harva se päivä. Piha hoitamaton. Pyörät rikotaan varastossa. Toimistossa harvinaisen tylyä palvelua. Vaihtuvuus kova, joten aina lähistöllä muutto menossa. Asunnon ikä näkyy suunnittelussa ja korjausten kirjavuudessa. Siispä: älä muuta tänne, jos kaipaat tippaakaan asumisen laatua.

  • Kääk

   Onko kellään päivittää tilannetietoja sairaalanrinteeltä? Mikä on nykymeno

  • Opiskelija23

   Samaa mietin itsekin. Sain 3 hengen soluasunnosta huoneen, mutta en ole vielä allekirjoittanut sopparia.

  • Pois

   Oon asunut 4A talossa vuoden, hyvällä sijainnilla, bussit kulkee hyvin, rauhallista mutta todella vanhanaikainen asunto, aivan järkyttävän huono sisäilma (home? ainakin kellarikerroksessa haisee ihan hirveä kosteus) jonka takia mulla on alkanut olemaan oireita esim. ihottumaa ja korvatulehduksia, ilmainen pyykkitupa, TODELLA pieni keittiö. Itse etsin koko ajan uutta kämppää, itselläni kun tulee todennäköisesti huonosta sisäilmasta oireita. Jos yhtään olisi parempi kämppä tiedossa niin kannattaa harkita kahdesti. Vuokra tosiaan nousee ilmeisesti vuosittain ( tällä hetkellä itsellä n. 550€ 45 neliöisestä kaksiosta) ja vesimaksut on 20€/hlö/kk.

  • kylmiä_kämppejä

   Talvis aikaankuullema kylmiä osa niiden talojen huoneistoista. itsellä asuu entinen kaveri niissä taloissa ja h'n on todennu että lämpötila heittelee aika pahasti p.s ja eikä Kastellin S-MARKET oo mikään piskuinen kauppa. sieltä löytää kaiken mitä tarvii ja hyllyjen välissä mahtuu jopa kulkemaan

   • Lizabella

    Hei, onko mitään uutta kerrottavaa noista asunnoista? Ovatko tosiaan kylmiä ja putket tukossa ja huono sisäilma? Onko remontoitu? Paljonko vuokra yksiöstä onko tietoo?


  • Lizabella

   Heips onko kellään tietoo noista Maakotkantien asunnoista? Näyttäs nekin olevan Medikiinteistön.

   • EiHetkenRauhaa

    älä ny stana Kaketsulle sentään muuta ääliö


  • sinnevaansekaansaunaan

   siell asuu mustikkeja ja vieläki mustikimpia jokka eivät puhu soomea

  • eirinnettä

   Ai että potilas rinteen tapaus.
   No sosialismia varmaan riittää. Jos ostat auton, joku tulee sen sosialisoimaan.
   AY-liike taas estää kaiken tulevaisuuden ja vaatii sinua istumaan paikallasi ja tuhlaamaan elämäsi siinä.
   Älä vaan tee mitään, ettei ay ala kateelliseksi ja pomot nostaa palkkaansa taas suuremmaksi paniikissa.
   Sellaista se on rinteessä.

  • Anonyymi

   Vanha keskustelu mutta älkää typerät ikinä vuokratko näitä asuntoja. Hyvin rauhatonta asua, ihme paska jengiä.

  • Anonyymi

   Olisiko tuoreempia kokemuksia?

   Nyt on samat vuokra- asunnot olleet jo useamman kuukauden tarjolla, edullisesti.

   Ei huvittais olla kylmässä kodissa talvella, ei kiitos hometta eikä kakkavesiä lattialle ja mitäs muuta kirjoittelittekin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   255
   19672
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   377
   7332
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2458