Sairaalanrinne

Asunnoton

Millaista asuinseutua on sairaalanrinne? Oulun medikiinteistöt näyttävät vuokraavan edullisia asuntoja ko. alueella, onko kokemuksia?

57

11613

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paikka

      vanhoja asuntoja...

    • kdhg

      Muuten ok paikka paitsi palvelut on kaukana.. Ei ole kun yks hikinen pikkunen ruokakauppa siinä, kaikki muut asiat joudut hoitaan 1-2km päässä olevassa Kastellin ostoskeskuksessa.

      • Juuso

        Onhan se tietysti edullinen paikka asua kun vuokra on 570 € kolmio. Jokavuosi on noussut vuokra monenkertaa ja kämpät joita ei rempattu kuin suoraan venäjältä.....tere tulemast!


      • Ölze

        Mitäh? Kolome Raksilan markettia on 5 minuutin pyöräilymatkan päässä kuten pääliikenneasemakin


      • Ei.paha

        Ei ole enää s-markettia siinä. Mutta eihän siitä ole pitkä matka kauppoihin ja bussit kulkee hyvin joka suuntaan. Ja ei pitäisi häiriöitä olla koska medikiinteistö on käsittääkseni aika tarkka keille vuokraa.


      • Kaikki-löytyy

        Paras paikka Oulussa. Saat asua niin rauhassa kuin haluat. Kaikki palvelut kävelymatkan päässä: terveysasema, sairaala, apteekki, iso s-marketti, kirjasto, kävelyreitit, hammaslääkäri, mielenterveysyksikkö, monitoimikeskus, uimahallikaan ei loe kaukana, mitä vielä...?


      • ootkylniilaiskapaska

        oletko pyörätuolissa? kai pystyt pyörätuolillakin hoitamaan asiasi Kastellissa "ASTI" ???!!! Ajattele sotaveteraaneja ja -invalideja ääliö.


    • järkytys

      Hissit pieniä huonekalut ei sovi hissiin, huoneet hassun mallisia. eteinen täyttyy ovista ja keittiö todella surkea ei kaappeja ei pöytää sovi lainkaan ainakaan niissä korkeissa taloissa. Hella 2 levyinen ikivanha ja jääkaappi olematon. Portaikko hankala huonekalujen muuttoon.Varasto katiskan kokoinen häkki ja vesimaksu suhteettoman kallis kun mittarin mukaankaan ei mene edes puolia.Vuokra suhteettoman kallis tasoon nähden. Talon piha hoitamaton läävä.

      • Aikansa suunnittelua

        Kuten monessa muussakin menniden vuosikymmenten pienessä asunnossa. Nuo asunnot on suunniteltu aikoinaan sairaalan henkilökunnan asunnoiksi, eli käytännössä tarkoittaa vanhapiika-sairaanhoitajaa vähäisine irtaimistoineen ja olemattomine vapaa-aikoineen & sosiaalisine elämineen. Kai sentään kävit tutustumassa asuntoon, etkä vuokrannut sikaa säkissä? Mikäli kävit, niin ei tuo nyt mikään yllätys olis pitänyt olla.


      • peeniskö
        Aikansa suunnittelua kirjoitti:

        Kuten monessa muussakin menniden vuosikymmenten pienessä asunnossa. Nuo asunnot on suunniteltu aikoinaan sairaalan henkilökunnan asunnoiksi, eli käytännössä tarkoittaa vanhapiika-sairaanhoitajaa vähäisine irtaimistoineen ja olemattomine vapaa-aikoineen & sosiaalisine elämineen. Kai sentään kävit tutustumassa asuntoon, etkä vuokrannut sikaa säkissä? Mikäli kävit, niin ei tuo nyt mikään yllätys olis pitänyt olla.

        Millanen on vanhapiika-sair.joitajan sosiaalinen eläin?


    • saatanan pettynyt

      En suosittele. Asunnoissa vetää kylmällä aivan helvetisti, lämmitysjärjestelmä on patteriremontin jäljiltä aivan surkea (joku Pukari oy kävi tekemässä, tekivät melkein kaksi kuukautta yksinkertaista hommaa ja tulos on tässä!) ja isommissa asunnoissa saa palella vaikka lämpötila olisi nollassa. Lisäksi pitävät asukkaita pilkkanaan, puhuvat alentavasti asukkailleen, lisämaksua tulee ihan kaikesta.

      • vieräilijä

        ja sinulle varmasti vielä kielettiin juhlia kello 22.00 jälkeen =) Ymmärrän miksi olet pettynyt, jonne.


    • silloin oli silloin

      Hyvä paikka kasvaa ja kehittyä. Avaria ruohikkoalueita. Korkeiden puiden metsikköjä. Kauppa... tai ainakin oli 80-luvun alussa.

    • 15 vuotta asunut

      Rauhallinen paikka ja lämpimät asunnot. Ainoa miinus on että ei ole ilmaista nettiyhteyttä niinkuin esim. sivakalla ja vvo:lla.

      • Vai että ilmainen?

        "Ilmaista nettiyhteyttä?!"

        Kannattaa laskeskella uudelleen sen "ilmaisen netin" hintaa... kyllähän se siihen vuokraan sisältyy tavalla taikka toisella ja jos vuokrassa on eroa vaikkapa 100€/kk, niin netille tulee hintaa melkoisesti. Oma nettiyhteyteni maksaa 14€/kk, enkä todellakaan kaipaa mitään vuokrassa laskutettavaa "ilmaista" nettiä ruuhkaisine kaistoineen...


      • silitysrautaakoLuuletNet
        Vai että ilmainen? kirjoitti:

        "Ilmaista nettiyhteyttä?!"

        Kannattaa laskeskella uudelleen sen "ilmaisen netin" hintaa... kyllähän se siihen vuokraan sisältyy tavalla taikka toisella ja jos vuokrassa on eroa vaikkapa 100€/kk, niin netille tulee hintaa melkoisesti. Oma nettiyhteyteni maksaa 14€/kk, enkä todellakaan kaipaa mitään vuokrassa laskutettavaa "ilmaista" nettiä ruuhkaisine kaistoineen...

        opettele, onneton, ensin ees käyttämään sitä nettiäsi


    • diegoforlan

      ei todellakaan halpa,73 neliön hollitalli,nytkin varpaat jäässä vaikka ulkona vain pari astetta pakkasta,vuokria korotetaan vuosittain parillakympillä,73 neliön asunnon vuokra vuoden 2016 alusta kahdella vedellä ja autopaikalla 742 euroa,asunnot rakennettu vuonna 1970,viemärit haisee ja paskaputket tukkeutuu jatkuvasti siten,että saa talkkarille soitella,josko tulis avaamaan putket,ettei vesi nouse liikaa kylpyhuoneen lattialle,,,aasunnoissa ei ole edes liesituulettimia ....pihoilta häipyy niin pyörät kuin skootteritkin,,asuntoja vuokrataan nykyään kelle vaan,alkaa muistuttaa pahimpia kaupungin vuokrataloilta,,,toivottavasti ei tarvi enään kauaa asua tässä

      • HalvallaKallista

        Eikös siinä ollu ihan helkkarin kova vesimaksu/hlö/kk? Jos kolmiossa asuu vaikka 2-3 henkilöä, niin sillonhan pelkkä vesimaksu on jo vähintään 60€/kk? Muistelen sen olleen jotakuinkin 20€. Kylmyys ei ole uus juttu monessa muussakaan Oulun vuokratalossa... kuten ei myöskään vetoisuus. Melkein muutin Sairaalanrinteelle, mutta onneksi tuosta kylmyydestä varotettiin ja onneksi huomasin siinä toimiston rakennuksessa niin pahat sisäilmaongelmat, että osasin perääntyä ajoissa. Perusvuokra tosiaan tais olla "halpa", mutta kaikki muut lisämaksut siihen päälle tekee yhteissumman aika tolkuttomaksi.


    • Opiskelija123

      Edullinen vuokra opiskelijalle 460 20e vesi, kaksio 45 neliötä. Hyvällä paikalla, kauppa ihan vieressä ja ammattikorkeakoulut 1-2 km päässä. :) Ei oo ollu häiriköintiä. Uuni ja hella ei toimi yhtäaikaa, ei liesituuletinta ja vähän keittiönkaappitilaa... ei oo mitää maailman siisteimpiä asuntoja, mutta aivan passeli, jos ei tarvi tosi hienoa :)

    • Asukki

      Kuukausi mennyt, ei moittimista. Rauhallinen ainakin 4 c talo, hyvä sijainti ja kauppa vieressä.

    • asukki2

      Paikka hyvä, pyörällä pääsee näppärästi keskustaan ja likelle pariin opintopaikkaankin, Raksilan marketit kävelymatkan päässä (2 km?), asiallinen S-market likellä, jossa Hesburgerikin, pizzaa ja kiinalaista ruokaa saa Kastellin ostoskeskuksesta, kirjasto vieressä, likellä se saakelin hyvinvointikeskuskin, vähän parvekkeen ovista falskaa, mutta onpahan hyvä ilmanvaihto ja patteria saa isommallekin, tässä ei ole palellut, parvekeremontin jäljiltä epämääräinen maalaus seinillä, mutta koska en muuta pois, niin ei voi siistiä, tornitaloissa sinänsä hiljaista, koska "porraskäytävä" "kaksiosainen" ja eristää ääniä, ei mikään kaikkein siistein, mutta kaikki toimii, rakennettu n. 1970, pesutupa ilmainen, tornitaloissa sauna 13.kerroksessa, jossa parveke, pururata likellä, uimahalli Raksilassa, tornitalojen keittiöt tosi pieniä !, ns. toveriasunto aikoinaan, kukapa se ruokaa olisi tehnytkään, pieni 2-levyinen hella pieni uuni, mutta jos ei luksusta vaadi, niin kyllä täällä asuu, ei kaikkein kalleimpia nämä vhemmän remontoidut huoneistot, vesimaksu kohta kai 19e/henkilö

    • toteaja.-

      Toivottavasti aloittaja on jo löytänyt asunnon, eikä enää mietiskele, josko sittenkään sairaalanrinne olisi hyvä

    • Pahanyhdistys

      Sairaalassa pysyvä vokki ja liki 300 lomppasijaa viheltämässä lestatyttöjen perään... koska saadaan 1. rikastus Päivärinteellä?

    • Ex-sairaalanrinneläinen

      Kylmää ja vetoista. Kaikki käytävän äänet kuuluvat asuntoon. Yksiön keittokomerossa ei muuta käyttökelpoista pöytätilaa kuin se puolikas liesi. Vuokra nousee joka vuosi. Viemärit tukossa harva se päivä. Piha hoitamaton. Pyörät rikotaan varastossa. Toimistossa harvinaisen tylyä palvelua. Vaihtuvuus kova, joten aina lähistöllä muutto menossa. Asunnon ikä näkyy suunnittelussa ja korjausten kirjavuudessa. Siispä: älä muuta tänne, jos kaipaat tippaakaan asumisen laatua.

    • Kääk

      Onko kellään päivittää tilannetietoja sairaalanrinteeltä? Mikä on nykymeno

    • Opiskelija23

      Samaa mietin itsekin. Sain 3 hengen soluasunnosta huoneen, mutta en ole vielä allekirjoittanut sopparia.

    • Pois

      Oon asunut 4A talossa vuoden, hyvällä sijainnilla, bussit kulkee hyvin, rauhallista mutta todella vanhanaikainen asunto, aivan järkyttävän huono sisäilma (home? ainakin kellarikerroksessa haisee ihan hirveä kosteus) jonka takia mulla on alkanut olemaan oireita esim. ihottumaa ja korvatulehduksia, ilmainen pyykkitupa, TODELLA pieni keittiö. Itse etsin koko ajan uutta kämppää, itselläni kun tulee todennäköisesti huonosta sisäilmasta oireita. Jos yhtään olisi parempi kämppä tiedossa niin kannattaa harkita kahdesti. Vuokra tosiaan nousee ilmeisesti vuosittain ( tällä hetkellä itsellä n. 550€ 45 neliöisestä kaksiosta) ja vesimaksut on 20€/hlö/kk.

    • kylmiä_kämppejä

      Talvis aikaankuullema kylmiä osa niiden talojen huoneistoista. itsellä asuu entinen kaveri niissä taloissa ja h'n on todennu että lämpötila heittelee aika pahasti p.s ja eikä Kastellin S-MARKET oo mikään piskuinen kauppa. sieltä löytää kaiken mitä tarvii ja hyllyjen välissä mahtuu jopa kulkemaan

      • Lizabella

        Hei, onko mitään uutta kerrottavaa noista asunnoista? Ovatko tosiaan kylmiä ja putket tukossa ja huono sisäilma? Onko remontoitu? Paljonko vuokra yksiöstä onko tietoo?


    • Lizabella

      Heips onko kellään tietoo noista Maakotkantien asunnoista? Näyttäs nekin olevan Medikiinteistön.

      • EiHetkenRauhaa

        älä ny stana Kaketsulle sentään muuta ääliö


    • sinnevaansekaansaunaan

      siell asuu mustikkeja ja vieläki mustikimpia jokka eivät puhu soomea

    • eirinnettä

      Ai että potilas rinteen tapaus.
      No sosialismia varmaan riittää. Jos ostat auton, joku tulee sen sosialisoimaan.
      AY-liike taas estää kaiken tulevaisuuden ja vaatii sinua istumaan paikallasi ja tuhlaamaan elämäsi siinä.
      Älä vaan tee mitään, ettei ay ala kateelliseksi ja pomot nostaa palkkaansa taas suuremmaksi paniikissa.
      Sellaista se on rinteessä.

    • Anonyymi

      Vanha keskustelu mutta älkää typerät ikinä vuokratko näitä asuntoja. Hyvin rauhatonta asua, ihme paska jengiä.

    • Anonyymi

      Olisiko tuoreempia kokemuksia?

      Nyt on samat vuokra- asunnot olleet jo useamman kuukauden tarjolla, edullisesti.

      Ei huvittais olla kylmässä kodissa talvella, ei kiitos hometta eikä kakkavesiä lattialle ja mitäs muuta kirjoittelittekin.

      • Anonyymi

        Asunnot eivät ole tietenkään uudenveroisia, mutta vuokra huomioiden aivan kivoja. Pinnat on remontoitu. Yksiön vuokralla saa kaksion. Ei haise home tai viemäri.


    • Anonyymi

      Harkitsemme väliaikaista muuttoa. Nyt vuokraovessa 21 asuntoa tarjolla näistä taloista... Hieman mietityttää miksi noin monta. Hyvällä tuurilla ei ois seinänaapuria?

      Onko tietoa onko putkistoissa/asunnoissa elukoita? Kuoriaisia, torakoita tai sokeritoukkia?

    • Anonyymi

      14.3.2021
      Sairaalanrinne Kontinkangas kokemuksia.
      Talot on korjattu nykyaikaisiksi ja siisteiksi. Ovat hiljaisia ja viihtyisiä. Oulun parhaalla paikalla. Kaikki on lähellä. Nykyaikanen market kulman takana. Paikkana erittäin hyvä ja viihtyisä. Kesäaikana laitetaan talon ympäristöt uusiksi ja tehdään hienot puistot. Suuria viheralueita ja hienot uudet parkkipaikat.

      • Anonyymi

        Sieltä oli myynnissä kaksio joka kiinnostas. Kannattaako edes lähteä katsomaan? Joko niissä taloissa on lämmintä?


    • Anonyymi

      Voi kait niissä väliaikaisesti asua. Jotkut viihtyy pitempäänkin. On myös tilavia asuntoja.

    • Anonyymi

      Olen asunut Sairaalanrinteellä nyt kolme vuotta ja ei ole moittimista. Asunnot on ihan ok ja kaikki palvelut lähellä. Myös keskustaan pääsee näppärästi.

    • Anonyymi

      Päätyasunnoissa voi olla kylmä. Putket vetävät hyvin, asunnoissa ei ollut elukoita tai syöpäläisiä siellä asuessani. Voisin sieltä asunnon vuokrata, mutta en halua ostaa. Yhtiövastikkeessa maksetaan suurta tonttivuokraa.
      Alueella on hyvä S-market, hyvät liikenneyhteydet ja hyvä koulu vieressä. Sopii hyvin väliaikaiseen asumiseen.

    • Anonyymi

      Jos pidät monikulttuurisesta värinästä, hyvä valinta. Tontit omistaa ahvenanmaalainen tonttirahasto ---> kallis vuokra.

    • Anonyymi

      Ikivanhoja kolhoosi asuntoja. Kaupat haussa. Pelkästään pieraisu kuuluu naapurin kuuloelimiin. Pysyttele hajuraon etäisyydellä.Viimeisetkin rahasi menetät VVO: n kämppiin turvautuessasi. Huom! Sivakka paras esim. Meritullissa ja Tuiran itäosissa.

    • Anonyymi

      Saatanan paska.

      -Vaan spurgut ja mannet muuttaa tänne
      -Uuni ja paskainen pattihella ei toimi yhtä aikaa. Paska hellalle ei mahdu edes pannu ja pikku kattila kerralla.
      -Ei tiskikonetta
      -Ei liestituuletinta. Palohälytin huutaa kuin vauva kun vähänkään paistaessa tulee savua. No avataanpa ikkuna sitten.. vaan eipä avatakaan kun se on jumissa ja niin saatanan iso että avatessa kaataa kaiken tieltään. Joskus kun avaa nii huomaa että on taas tullut uutta hometta ikkunoiden väliin kun eihän noissa mitään tiivisteitä ole.
      -Näyttää neukkublokilta
      -Yksi saatanan työmaa koko hoito. Ei tarvi herätyskelloa kun työmaa on ikkunan alla.
      -Parkkipaikat varattu aina. Lähin paikka mihin voi auton jättää on 1km päässä. Työmaa vei vieraspaikatkin.
      -Seinän kokoiset ikkunat. Kesällä mahdotonta nukkua ja tällä hetkellä nosturin 24/7 palava valokeila paistaa suoraan kämppään sisälle; Tuo ainakin mukavaa neuvostoliitto henkistä tunnelmavalaistusta, "työmaa ei nuku koskaan".
      -Eteinen täyttyy ovista
      -Neliöt käytetty huonosti. 2x ylisuurta huonetta mutta olematon keittiö ja vessa jopa vain 45m2 kämpässä.
      -Putket tukossa silloin tällöin ja paskat nousee lattiakaivosta
      -Jääkaappi ja pakastin mikroskooppisen pieniä

      Joitakin paikkoja lähellä

      • Anonyymi

        Ei kai se alueen vika oo jos sun kämppä on huonossa kunnossa.


      • Anonyymi

        Mitä se alueeseen vaikuttaa, jos vuokrasit huonon asunnon? Oma vikasi, kannattaa tarkastaa paikka ennen ku muutat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä se alueeseen vaikuttaa, jos vuokrasit huonon asunnon? Oma vikasi, kannattaa tarkastaa paikka ennen ku muutat.

        moro spurgu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai se alueen vika oo jos sun kämppä on huonossa kunnossa.

        moro manne


    • Anonyymi

      Nyt kolme vuotta takana asumista Sairaalanrinteen vanhemmissa taloissa. Ei oikeastaan valittamista mistään, kaikki lähellä, niin kauppa kuin liikuntapaikatkin. Asunto siisti ja rauhallinen, kaikki hoitunut hyvin.

      • Anonyymi

        Kai se sairaalanrinteellä asuminenkin ihan hyvää on jos on koko elämänsä asunut tynnyrissä sitä ennen


    • Anonyymi

      Ollaan pienen perheen kanssa asuttu sairaalanrinteellä jo hyvä tovi....ei ole meilläkään mitään valittamista. Tuo oli hyvä tuo pyörä paana pääsee nopeesti keskustaan...kaikki lähellä. Lääkäreitä naapurissa joka makuun jos hätä tulee 😁

    • Anonyymi

      2023

      Kaikki positiiviset kokemuskirjoitukset ovat joko vuokranantajien tai Laptian porukan kirjoittamia. Ei kukaan täysjärkinen ihminen halua asua sairaalanrinteellä. Itse muutin tänne kun ei ollut paremmasta tietoa. Nyt ei ole huonommasta tietoa.

      Ei tänne ihmiset muuta. Kuten joku jo aiemmin sanoi, vain sosiaalitapaukset, kallut, spurgut ja mannet muuttaa sairaalanrinteelle. Jos olet yksi näistä, tee muulle ihmiskunnalle palvelus ja eristä itsesi sairaalanrinteen neukkublokkiin. Kyllä se tulisi jokaiselle joka on koskaan kerrostalossa asunut mennä jakeluun, että ei tällainen paikka yksinkertaisesti voi olla hyvä paikka asua. Pelkkä alue ei ole huono, vaan asunnot sitäkin surkeampia. Rumia, huonossa kunnossa, huono sisäilma, erittäin epäkäytännöllisiä kaikin puolin. Noissa uusissa taloissa olisi varmaan ihan siedettävä asua, mutta ympäristö tekee siitäkin helvettiä.

      Piha on ollut viimeiset muutaman vuoden pelkkää rakennustyömaata. Työmaan valot kajastavat ylisuurista ikkunoista läpi yön, ja pienimmätkin äänet kantautuvat asuntoon, kuten askelten äänet tai normaali puhe. Kuvittele sitten kokokainen rakennustyömaa ikkunasi alla, josta kuuluu joka ikinen päivä kaikenmaailman työkalujen ja raskaiden koneiden ääniä. Kuten sanoin, ei kukaan tervejärkinen ihminen tänne muuta tai ainakaan täällä pysy. Se käy naapurustostakin ilmi. Ovella tulee vastaan toistaan kallumman näköistä porukkaa. Naapurit eivät tervehdi. Poliisit ovat jonkun talon pihassa 2-3x/vko. Juuri viime viikolla yhdessä talossa oli valtava verilätäkkö portaissa, jota ei siivottu pariin päivään. Tee itsellesi palvelus ja pysy kaukana neukkurinteestä

    • Anonyymi

      2023, syksy lähenee
      Ihan hyvä asua. Asuin matalammissa taloissa 18 v, tornitaloissa 20 v.
      Paikka ja palvelut ovat hyvät, parin kilometrin päässä lisää ja pyörällä ja bussilla pääsee.
      SE, etteivät vanhemmat 50 v. talot ole uusia ja ns. nykyaikaisia, pitäisi olla ymmärryksen rajoissa kaikilla.
      Mikäli haluaa uutta, menee niihin uusiin tornitaloihin ja maksaa sillämielin.

    • Anonyymi

      Itse asun kyseisellä alueella ja voin sanoa että yläkerrassa asuvien naapureidenkin paskomishetket kuuluu aivan selvästi kun itse istun paskalla. Niinkin äänieristetyt seinät täällä on:) naapureina vain ja ainoastaan ulkomaalaisia maahanmuuttajia, työmiehiä ja spurguja. Kellarissa romaanit polttaa lapsiensa kanssa tupakkaa. Biletys kuuluu yläkerrasta melkein joka yö. Käytävässä haisee voimakas tupakan haju. Ainoana plussana hyvät kulkuyhteydet ja kauppa lähellä. Myös asuntomme on hyvin remontoitu ja siitä plussaa, vuokra ei myöskään kovin korkealla. Tämä asuinalue sopii varmasti jollekki opiskelijalle, mutta minulle työssäkäyvälle 2 lapsen äidille, tämä asuinalue ei ole mikään kovin hyvä.

    • Anonyymi

      Entisen Fb kaverin mukaan olkkareissa vetää ja kyllähän talvella ne asunnot kylmiä ovat

    • Anonyymi

      Elä helevetti muuta, jos tänne päädyt tätä lukemaan. Ihan hirveä meno. Alaovista koitetaan murtautua sisään, verta seinissä, yläkerrassa bileet kaheksan päivää viikosta ja roskat lentää sun parvekkeelle, seinänaapuri hilluu aseen kanssa, naapurit uhittelee sun vieraille ja poliisit pihassa harva se päivä. Aina jotain roskaa ja paskaa hisseissä ja pihoilla ja yhteisissä tiloissa. Neuloja sun muita huumeidenkäyttötarvikkeita. Natsilippu liehuu naapuritalossa, ei tosin enää kun laitoin heippalappua kallulle. Meikäläisen häkkivarastonkin joku oli ehtinyt käydä täyttämässä omalla ROSKALLA, kun en ollut ehtinyt vielä omia kamoja käydä sinne viemässä. Älä vitussa muuta, vaikka sijainti onkin jees ja vuokra matala. Asunnoissa myös aivan naurettavan pieni keittiö ja vessa, jääkaappiin mahdu mitään ja hella on mitä on. Vieraille pitää käydä itse availemassa ovea kun mitään summerisysteemiä ei ole. Hissit vonkuu seinän takana, aina vaikka välissä asia korjattu hetkeksi. Ai niin, olihan siellä myös vyöihrakuoriaisia, D-talossa. Ja kahdesta autosta, omasta ja exän, lyöty ikkunat paskaksi alueella. Sama alkaa harkita myös Rajakylää ja Kaketsua jos Sairaalanrinne tuntuu sopivalta vaihtoehdolta. Tässä omat kokemukset kolmen tuskaisen vuoden ajalta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14901
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3085
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3079
    4. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3076
    5. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3075
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3074
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3064
    Aihe