Pikkurouvat pikkujouluissa

joulupukki

Oikein ihmetyttää, miten pikkurouvat alkavat haluta vierasta heti kun saavat pari drinkkiä.

Estotonta menoa, saa panna paljaalla ja saa laskea sisälle.

Luulisi miesten epäilevän, jos vaimo tulee pikkujouluista hieman räjähtäneen näköisenä ja epätavallisen liukkaana. Mutta ehkä ne eivät vaan välitä.

23

9426

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Avo_pari

      Eihän se haittaa, jos vaimo käy joskus vieraissa. Sehän on mukavaa päästä liukkaille, kun vaimo tulee kotia. Mikä sen mukavampaa.

    • Iso rouvaa saanut

      Sinulle Rakas Joulupukkimme.

      Ei ne ole pelkästään pikkurouvia jotka pilluaan pikkujouluissa jakaa. Kyllä siellä isotkin rouvat pilluaan antaa. Ja mikä parasta isot aviomiehet ja pienet aviomiehet antavat kulliaan näille pikkurouville ja isoille rouville. Tietenkin kaikki nussii paljaalla, eihän sitä sovi juhlatunnelmissa kintaat kädessä töitä tehdä. Siinä on se ihana pikkujoumeininki. Ja mikä parasta siellä kotona odottavat puolisot saavat yöllä tai aamulla ihanasti naitua pillua tai kullia. Joten kaikille on asiat mukavasti ja taas jaksetaan paiskia töitä pikkupalkalla.

      Terveisin pikkujoulun viettäjä.

      Jk. Tule vaan sinäkin mukaan kivaan pikkujouiseen menoon.

      • Isorouva

        Tää viesti sai mut syttymään...todella pikkujoulukuntoon!


      • Anonyymi
        Isorouva kirjoitti:

        Tää viesti sai mut syttymään...todella pikkujoulukuntoon!

        Älä naurata onneton


    • päällikkö

      jostain syystä tästä on tullut oikea perinne, eli
      aina pikkujouluissa kaikki naispuoliset varsinkin
      hakevat vain ja ainoastaan seksiseuraa.
      mutta en voi valittaa, on kiva kokeilla uusien sihteerikköjen imutaitoja ja peppujen kireyksiä.
      eli ei muuta kuin spermojen vaihtoon !

      • Anonyymi

        Kahdessa eri firmassa vakituisena, vuodesta 2001 lähtien. Ennen sitä työharjoitteluissa esimerkiksi ravintolassa jonkin aikaa.

        Takana 22 pikkujoulut.
        Kahdet pikkujoulut jäivät pandemian vuoksi välistä.
        Neljät pikkujoulut ovat jääneet työreissujen vuoksi välistä.

        Mies löytyi ravintolan pikkujouluista ja on seurannut rinnalla nämä vuodet.
        Seurustelua ja avioliittoa kestänyt 24 vuotta.
        Raskaaksi yksistä pikkujouluista.
        Raskaana kaksissa pikkujouluissa (kesän firman saunareissut, nam!)
        Seksiä eri miesten kanssa, joskus samaan aikaan muutaman miehen kanssa 16 eri pikkujouluissa, miehiä varmaan 25.

        En valita, enkä häpeä. Elämä on kivaa.


    • johtaja

      Minustakin on kiva nussia kiimassa olevia rouvia pikkujouluissa. Lisäksi niissä ei tarvitse "vongata", kun rouvat on menopäällä.

    • Iso pomo

      Sihteeripalvelut sujuvat paljon liukkaammin kun on käväissyt jalkovälissä.

    • Liisa Ihmemaasta

      .nyt poikaparka pas..a jauha. Eiköhän se ole nuo sikailevat äijänkäppänät jotka kerran vuodessa lähtevät viihteelle sama iänikuinen tumma puku päällään ja 2,5%:n humaltila päällään.
      Koetetaan kaikkea kaksijalkaista iskeä mikä liikkuu kanasta potkukelkkaan.
      Kyllähän se mukavaa on jos setä löytää jonkun lumpun jostakin paikallisesta baarista, sillä nainen ei oman talon ''karjaan'' sekaannu pikkujouluillessaan. Tasoa se olla pitää.

      • 4kymppinen

        Kyllä jutuissa perää on. Minunkin perään on kuolattu pikkujouluissa vaikka olisin kuinka varattu enkä ole ollut mitään hakemassa enkä sortuisikaan sellaiseen, mutta olen sivustakatsojana joutunut todistamaan kuinka muijat on saaneet miestä. Jostain kumman syystä juuri pikkujouluissa tehdään eniten tuhmuuksia eli ollaan vieraissa. Ikään kuin siihen olisi jonkinlainen kirjoittamaton lupa ja oletetaan, että silloin sen saa helpommin anteeksi. Siis tottakai miehet yhtälailla kuin naiset mutta he tekeekin sitä ympäri vuoden ja naiset vain tiettyinä juhlahetkinä. Naiselle tärkeää on fiilis ja tutun porukan intiimissä yhteisössä lankeaminen käy kuin vahingossa. Tottakai monen tytön salaisissa haaveissa piehtaroinut pomo muuttuu pikkujouluissa, vähän humalaisin silmin, vieläkin houkuttelevammaksi ja tilaisuudesta otetaan helposti vaarin.

        Sulla on sellainen turvallinen periaate, että ei työkaveria, kiitos! Mieluummin vierasta? Olen kuitenkin huomannut, että joillakin naisilla on nimenomaan aina joku uusi työkaveri koukussa jokaisessa firman pippalossa. Siis tällainen nainen, jota ennen sanottiin lumpuksi ja nykyään oma-aloitteiseksi. :-)


      • johtaja

        vaikka osastolta suuseksi, siellä joku on hätääntynyt!!!


    • Anonyymi

      No jos saantivälit on 16 vuotta, niin ei ole ihme.

    • Yksi tuollainen huppelissa tapahtunut esto puutteinen kömmähdys sai muutama vuosi sitten elämäni raiteiltaan.
      Vanhan johtajan kanssa tapahtunut villi seksiakti tuli jo juhlapaikalla ilmi työyhteisölle ja se tiesi siellä armotta arvovaltani romahdusta.
      Johtaja oletti, että kun rouva oli suosiollinen kerran, niin kai sitä toistekin ja muutama mies taas oletti, että jos johtaja, niin miksi ei myös hekin.
      Naisten silmissä en ollut enää mitään!
      8 kuukautta kärsimystä ja häpeää ennen kuin sain töitä muualta.

      • Anonyymi

        Tapahtui muutama vuosi sitten pikkujouluissa. Olimme Malmilla Hotelissa viettämässä virman juhlaa jossa ensin virallnen osuus. Lähdimme sitten keskustaan yö kerhoon porukalla. Itse olen pienikokoinen joten alkoholi hotelilla teki tehtävänsä ja lämpimässä taksissa mennessä se tehostui lisää. Portsari ovella ilmoitti olen liian päihtynyt joten esimieheni tarjoutui viemään minut takaisin hotelille.
        Töissä esimies yrittänyt pitkään iskeä minua kun saavuimme huoneeseeni puoliksi sammuin sänkyyni.
        Tulessani tajuihini tunsin miten alapäätäni nuoltiin hellästi, säikähdin kun muisti poissa miten tähän ajautunut. Tuntui kuiteskin niin hyvältä että päätin samassa tätähän esimies jahdannut pitkään. Rakastelimme useamman tunnin ja nautin joka hetkestä. Loppu tulos erosin keväällä miehestäni ja menin myöhemmin naimisiin esimieheni kanssa.


      • Pahimmillaan se voi mennä noin ja aika suhteellisen perseestä. Joskus on eh- pikku kömmähdyksiä käynyt itselläkin töissä, luojan kiitos hieman isommasssa firmassa, jossa on useamman osaston sakkia, mutta kyllähän sen nyt sitten aika moni arvasi, mitä siellä kesäjuhlien jatkoilla yökerhon vessassa tapahtui, ja sitten parissa muussakin kekkerissä. Maanantaillinen töihinpaluu olikin sitten yhtä "juhlaa". Pipo syvälle päähän jne.

        Joskin se yökerho oli kyllä kiihottavaa. Nainen oli minua joku 10-15v vanhempi eronnut, about 55v. Tanssilattialla meni kiihkeäksi ja hän sanoi menevänsä vessaan. Harpoin vaan pokkana perässä sinne. Hän istui ja pissasi pytyllä, lopeteltuaan ja aloin nuolemaan häntä, hän voihki ihan kiimassa ja sanoi, että oletko oikeasti tosissaan. Maistui hyvältä ja kiihottavalta., ja oli oikein söpö ihana pimpsa.... itsellä oli myös hätä, ja vaihdettiin hetkeksi paikkoja, noustessani ylös, hän alkoi imemään minua, pyllisti ja tuuppasin takaapäin menemään... ei tarvinnut kauaa siinä kiimassa mennä, kun laukesin sisälle. Hän nosti housut ylös ja livahdimme takaisin tanssilattialle. Kyllä siinä oli molemmat mukana. Ei se meitä kumpaakaan haitannut silloin sen kummemmin. Ei oltu pomo alainen asemmassa tjsp.

        Onhan tässä näitä pikkujouluja jo takana useammat kymmenet, ja ainahan siellä vähän sattuu ja tapahtuu, ei yleensö tietenkään itselle vaan ylipäänsä. Toki se jännite ihmisten välillä aina on, kun ollaan päivät yhdessä. Joskus on saanut oikein tosissaan purra huulta yhteen, kun on ollut niin ihania naisia työkavereina, mutta ei saa koskea, eikä edes katsoa. Sitten firman kekkereissä se kaikki jännite, tunne ja joskus kiimakin patoutuu ja kun ollaan jo tuttuja, menee panemiseksi. Niin kuin tuossa ylläolevassa. Ei ollut jännitteitä, ei estoja ei mitään, kun tunnettiin jo. Jos tuntuu kivalta, antaa mennä. So What. Ihan nuorena miehenä olin työpaikalla jossa oli useampi sata naista ja sukupuolijakauma (tätä termiä lienen ei saa enää käyttää) Vääristynyt. Siellä joutui olemaan taas sitten tarkempana, ettei lähde ns. hanskasta homma. No ei ole juuri pikkuouluja nyt ollut, että se siitä.


      • Anonyymi

        Miksi tehdä asiasta julkinen? Olisitte olleet vain kavereita ja pitäneet asian niiden tiedossa joille sillä olisi merkitystä!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miksi tehdä asiasta julkinen? Olisitte olleet vain kavereita ja pitäneet asian niiden tiedossa joille sillä olisi merkitystä!

        Oli silmiä ympärillä. Ei siitä huudeltu sen kummemmin, eikä mitään tunnustettu. Tästä aikaa niin kauan että rikoskin jo vanhentunut.


      • Anonyymi
        kameli kirjoitti:

        Oli silmiä ympärillä. Ei siitä huudeltu sen kummemmin, eikä mitään tunnustettu. Tästä aikaa niin kauan että rikoskin jo vanhentunut.

        Paskanmarjat! Vaikka kiima iskee joukossa, niin työyhteisön jäsenet usein kommunikoi myös kahdenkeskisesti viestein!


    • Anonyymi

      Edellisestä pikkujoulusta viisastuneena, päätettin poikain kanssa juotaa sievästi kaikki naiset. Alku kilpailu piti sammuttaa kymmene pientä kynttilää ja juoda kolme snapsia.
      Kaikki viisi naista osallistu oikein kilpailuhengessä. Monenlaista kilpailua ja melkein kaikissa pienet juomat. Syötiin pojat tarjoili jos palvelu maksetaan suukolla.
      Sovittiin että suukoa saadessa kokeillaan rintoja, kukaan ei suuttunut osa suukotti kahdesti tai kolmesti ja sai rintoihin virtaa. Tanssit oli viereisessätilassa hämy valaistuksessa. Jokaista naista sai sievästi hyväillä sain kaksi naista niin halukkaaksi että käytiin varastossa naimassa pidettiin listaa yksi oli vähän ylpeä mutta porukalla saatiin sievästi lämpeneen ja olikin tiukka nainen harrastaa juoksua kahden lapsen äiti.
      Meeri saatiin keittiöön tekemään boolia kaverin kanssa kumpikin kuiskutteli ja hyväili antoi pienen hetken päästä hyväillä pillua housun päältä avasin mekkoa kaveri otti rinnat esille siinä vaiheessa yritti vähän epäröida mutta rintojen suukottaminen sain sekaisin, kuiski ettehän vain... sain sormet sisään tarrautu olkapäihin kiinni kuiskas eiiih älkää menin taakse ja panin sisään muutama työntö ja antausi tunteelle hieroi kaverin kalua kun panin takaa huudahti kun laskin sisään sanoi jotain siihen suuntaan ei sisään kaveri meni tilalle suutelin etupuolella kaveri nai Marjatta kuiskas olenko teidän huora sanoin tonttu huora antoi kielareita kuiskas tulen kohta täyteen ihanaa pojat.
      Kukaan ei ottanut pikkujouluja puheeksi tiedän kaikki naiset sai ja osa enemmän , mitään irvailuja ei ollut.

    • Anonyymi

      Olipas irstasta

    • Anonyymi

      Kävin pikkujouluissa, meno alkoi olla kiivasta minun pitkäaikainen työkaveri Mirja sanoi alkaa olla kiivasta katsotiin kun yksi "pariskunta" suuteli jo kiihkeästi ja siirtyivät sivummalle, Mirja sanoi lähden pois ei tarvi todistaa ja nauroi sanoin otetaan yksi konjakki mukaan, kaappasin pullon ja lähdettiin, Mirja sanoi katso, mies sormetti jo yhtä koti äitä kiihkeänä ja naisen käsi hieroi kalua, Taksissa Mirja nauroi onneksi olen yksinäinen halasin käsi kaulalla nyt et ole.
      Mirjan kotona, Mirja sanoi vaihdan vähän vaatteita sanoin sitten kevyttä Mirja nauroi ethän ole vielä edes ottanut skoolattiin ja Mirja meni makkariin huusi sieltä mitä piti olla.
      Mirja tuli ovelle käykö tämä sisko osti joululahjaksi kerran. Katsoin läpinäkyvä isot rinnat ja nätisti pystyssä tummat pikkarit näkyi nätisti alta, kysyi onko liian tytkky.
      nousin ja vedin olo huoneeseen kuiskasin onko musiikkia huokasi ei ole laitoin puhelimesta Mirja oli varuillaan kun aloitettiin sanoi olen minäkin vanha akka tällä lailla otin lähelle ei mietitä liikaa tansiessa tunsin tulee kiinni, aloin sievästi hyväillä kuiskasin olen aina halunnut nähdä rintasi naurahti mitö niistä sanoin ne on vain kauniit
      Mirja siirtyi kauemmas kosketin niitä katsoi silmiin onko ne kauniit kosketin lisää kuiskasin on jahieroin nännejä, käänsin selin suutelin kaulaan tunetko kuinka olet haluttava Mirja painoi myös pyllyään kaluun ja aukoi housujani hyväilin koko ajan kuiskasin nyt tunnet ja koskettelin paljaalla kalulla.
      Älä käänny ohjailin kalua märkyys tuntui kuiskasi enkö saa kääntyä, ohjasin kalua huokasi sinä... ja työnnin sisään Milja vapisi en ole koskaan saanut näin ihanasti jatkoin hidasta pannoa.
      Mirja kuiskas haluan näin ja meni sänkyyn seljälleen mieheni on niin paksu että ei voinut. Mirja kiljui kun työnnyin sisään imin nännejä huokaili haluan, olen ollut tätä vailla pitkään yksin ei voi. Olet ihan tuntuu pornolta antaa näin.
      Työnnin Mirjan seinää vasten, kiljahti kylmää, olen haaveillut joskus näin ja levitti haaroja ihanan pornoa yulet ihan kokonaan sisään huokaili kunnolla ihanan pornoa sinä työnnät ihanasti nyt nyt tulen apua ja vapisi pidin syvällä ja laukesin parkasi ihanasti.
      Mirja siivos lattialta spermaläntin. Juotiin hyvää viniä ja istuttiin Mirja sanoi ihanaa että olet täällä oothan aamuun ja halasi, sanoin olen haluttaa Mirja veti sänkyyn kuiskas haluttaa hirveästi ja veti päälle tämä on parasta olen aivan hulluna halusta rakasteltiin sievästi pitkään.
      Aamulla Mirjan työkaveri soitti laittoin kaijuttimelle näytti hiljaa,milloin lähdit en nähnyt Mirja kysyi oliko kivaa? Kuiskas oli se poika oli ihana Mirja sanoi siltä näytti, mitä näitkö? näin kuinka suutelitta ja poika oli hameenalla. En tiedä tulin vaan niin homokkaasi että mentiin uhteen huoneeseen annoin kuin hutsu tiedätkö kun se tunne tulee Mirja sanoi minulle hymyillen tiedän se on ihanaa no hei soitellaan.
      Mirja kysyi tulenko sen salamieheksi. Sanoin tulen, näen sinut aina silmissä.
      Tässä asussa. Mirja sanoi nyt suihkuun. Tultiin suihkusta Mirja sanoi herranjesta taasko työsi seljälleen tarttui kaluun ja imi sanoi en muista milloin ja jatkoi sanoin älä enää nuili ja imi hieroi peukalolla sievästi juuresta laukesin imi ja nousi en voi lopettaa Mirja huokasi mitä suutelin vatsaa ja väkisin levitin haarat imin ja nuolin Mirja huudahteli nyt olen näyttänyt kaiken nuolin niin että kiljui ja vapisi sievästi.
      Aamulla piti lähteä ennenkuin sen työkaveri tulee kertomaan.
      Mirjan kanssa on käyty lähi kaupungin hotelleissa aika ajoin oltu kuin nuoret toisten kinpussa.

    Ketjusta on poistettu 36 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      807
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      671
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe