7 viikkoisen yöitkut

2x äippä

Meillä usein miten huudetaan puolet yöstä, ja uskoisin että mahavaivoja. kipristelee ja potkii jalkojaan kamalasti, kiljuu välillä niin että korviin ottaa. marinaa ja pyörimistä. sitten olis jatkuvasti nälkä, sitä ajattelin kyllä että jos jotain apua itselleen siitä syömisestä luulee saavansa. syödessä kumminkin kipristelee välillä ja kitisee. päivällä nukkuu ihan suht hyvin, mutta varmasti siksi kun ei yöllä nuku. Lähinnä herää syömään ja jatkaa unia. Ei sitten tietoa mikä lopulta vaivaa.
Cuplatonia ja relatippoja ollaan annettu, mutta ei nyt mitään muutosta tapahtunu. pari yötä meni välillä että ei ihan koko aikaa yöllä valvonu, nyt alko taas.

7

2067

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eka

      Teidän kannataisi kokeilla vyöhyketerapiaa meillä tepsi jo kaksi kertaa vaikka itse olin todella epäileväinen tehon suhteen..nyt in kuitenkin yöt nukuttu että ja tyytyväisiä molemmat äiti ja tytär.

    • Myös 2x äiti

      Myös meillä vyöhyketerapia auttoi. Parin hoitokerran jälkeen vauveli alkoi nukkua 4-5 tunnin yhtäjaksoisia yöunia. Sitä ennen yöt olivat yhtä kärventelyä, pyörimistä ja pöhkimistä. Nyt 10 viikkoinen vauveli alkaa olla tasapainoinen nuori neiti.

    • sopii tai ei sovi

      Meillä vauva alkoi saada vyöhyketerapian jälkeen paniikkikohtauksia. Puolen vuoden iän jälkeen ne ovat sentään jääneet lähes kokonaan pois

      Kaduttaa kovasti että veimme vyöhyketerapiaan, mutta mekin haimme apuja vatsavaihoihin. Todellisuudessa suolisto ei vain ollut vielä kehittynyt tarpeeksi ja siitä kipristelyt. Aika korjaa itsestään tuon suoliston muutamassa kuukaudessa - ei siihen olisi poppakonsteja kannattanut yrittää "tällä hinnalla".
      Mutta mikä sopii toiselle, ei välttämättä sovi toiselle.

      • Masa

        hieronnasta?
        Mahtoi olla melkoista käsittelyä...


      • äide

        Juu, itse en todellakaan veisi lastani tai ylipäätään ketään vyöhtketerapiaan. Apu, jos sitä avuksi voi sanoa on näennäistä ja tällä tavoin annat lapsesi sellaisten voimien käsittelyyn, jotka vaikuttavat psyykeeseen ja sielunelämään. Kannattaa aina ottaa selville millä voimilla kukin parantaa..


      • jucce
        äide kirjoitti:

        Juu, itse en todellakaan veisi lastani tai ylipäätään ketään vyöhtketerapiaan. Apu, jos sitä avuksi voi sanoa on näennäistä ja tällä tavoin annat lapsesi sellaisten voimien käsittelyyn, jotka vaikuttavat psyykeeseen ja sielunelämään. Kannattaa aina ottaa selville millä voimilla kukin parantaa..

        Ei se mitään voodoota ole! Ihan varmasti turvallista jalkojen hierontaa, ei siellä mitään henkivoimia jalkapohjista manata!

        Itsekin hieron netistä saamiieni ohjeiden mukaisesti jalkapohjia; välillä tuntuu rauhoittavan välillä taas ei..


    • päkä

      7-viikkoisen ei missään tapauksessa kuulu nukkua koko päivää, ei ihme ettei yöllä nukkumisesta tule sitten mitään. Miten voit rakkaudellisesti ja tehokkaasti auttaa lastasi, löydät hyvät ohjeet Anna Wahlgrenin Lapsikirjasta. Kipaise heti huomenna kirjastoon tai kirjakauppaan, maksaa nimittäin vaivan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe