HÄRKÄ + RAPU

Jokunen

Sopiiks härkä ja rapu yhteen? Ja millanen rapu on yleensä käyttäytymiseltään ja luonteeltaan?

9

6706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rapu

      Yhteensopivuus: Rapu & Härkä

      Härkä ja rapu on yleisesti ottaen hyvä yhdistelmä. Molemmat ymmärtävät toisiaan helposti ja kaipaavat samaa asiaa, turvallisuutta. Härän turvallisuuden tarve on enemmän materiaalinen ja ravun henkinen sekä tunnepohjainen. Molemmat arvostavat lämmintä ja rauhallista yhdessäoloa ja hemmottelevat toisiaan mielellään.

      Rapu ja härkä ovat yhdessä onnellisia, he nauttivat kauniista kodista, hyvästä ruuasta, omasta rauhasta ja ylellisestä elämäntavasta. Härän ja ravun suhde on hyvin lähellä perinteistä perhe- tai parisuhdeidylliä, kysymyksessä on tiivis yksikkö, joka käy yhdessä ulkomaailmaa vastaan. Ongelmia syntyy yleensä vain, jos härkä haluaa tehdä oman päänsä mukaan tai sisäänpäinvetäytyvä rapu kieltäytyy puhumasta omasta tunteistaan. Härän täytyy muistaa ravun taipumus pitää asiat sisällään ja ravun täytyy opetella olemaan avoimempi härkää kohtaan.

      Härkää ohjaa Venus ja rapu kulkee Kuun voimilla. Venus edustaa kauneutta, rakkautta ja harmoniaa, Kuu tunteita, vaistoa ja huolenpitoa. Härän avoin ja rehellinen luonne vetoaa rapuun ja härkä voi auttaa rapua päästämään energiansa valloilleen. Rapu on sentimentaalinen luonne joka nauttii kahdestaan olemisesta enemmän kuin sosialisoinnista suurten ryhmien kanssa. Härkä voi välillä uupua ravun mielialan muutosten edessä ja rapu voi kokea, ettei härkä ymmärrä hänen tarpeitaan. Keskinäinen kommunikointi auttaa tähänkin vaivaan.

      Parhaimmillaan härän ja ravun välinen suhde on täynnä hemmottelua, lämpöä, lojaalisuutta, hoivaa, turvallisuutta ja ymmärtävää rakkautta. Heikoimmillaan suhde kärsii ymmärryksen, molemminpuolisuuden ja hellyyden vakavasta puutostilasta.

      • tyttö

        ompa paljon järkee kopioida juttu jippii.fistä. naurettavaa.


      • rapu
        tyttö kirjoitti:

        ompa paljon järkee kopioida juttu jippii.fistä. naurettavaa.

        Eihän siinä järkee olekaan...mutta useammalle tuokin riittää.
        Mistä löydät paremmin ja helpoimmin vastaavanlaisen yhteensopivuus horoskoopin.
        Horoskooppeihin ei kannata oikein tosissaan koskaan uskoa.


      • fdffeewd
        rapu kirjoitti:

        Eihän siinä järkee olekaan...mutta useammalle tuokin riittää.
        Mistä löydät paremmin ja helpoimmin vastaavanlaisen yhteensopivuus horoskoopin.
        Horoskooppeihin ei kannata oikein tosissaan koskaan uskoa.

        Minäkin olin skeptinen horoskooppeja kohtaan. Ja olen kärsinyt siitä SUURESTI! Olen luottanut vääriin ihmisiin, koska en uskonut heidän olevan sellaisia kuin ovat, vaikka ovatkin luonteeltaan mitä olivat.
        En tiedä olenko oppinut vieläkään. Olen härkä, ja leijonat ovat raadelleet minua pahasti. Kysynpä vain mitä helvettiä tuolla taivaalla oikein tapahtuu?!


    • Emi

      seksin suhdannenäkymät: 9
      yhteinen tulevaisuus: 10

      (1-10)

    • nomitenottaa

      Minulla ainakin horoskoopit pitävät paikkaansa. Olen härkä ja poikaystäväni on rapu. Meidän juttumme on rauhallista ja tasapainoista.

    • Olen rapu. Vastaan aika hyvin tyypillistä rapua, tosin en ihan 100%. Ravut ovat esim. herkkävaistoisia, lempeitä ystävällisiä, kohteliaita (sehän olen minä), taiteellisia/luovia (jep), sen minkä tekevät tekevät yleensä perusteellisesti ja satasella silloin kun päättävät tehdä (mun kohalla esim. musiikin kuuntelu tai muu mielipuuha, siivoaminen, jonkun asian selvittäminen/tutkiminen, joskus jopa ruuanlaitto), hyvä muistinen (ravuilla sanotaan olevan todella hyvä muisti, itselläni on muisti hyvä, muistan helposti esim. laulujen sanoja, numerosarjoja, kaikenlaista tietoa jota olen lukenut), kiinnostuneet historiasta (ainakin nuorempana olin paljonkin), itkevät ja nauravat helposti (ainakin mun kohalla pätee), ruuanlaittotaitoisia(jep, ainakin itse) ja viihtyvät paljon kotona (viihdyn kyllä, mutta välillä on kiva myös päästä pois).

      Miinuspuolina voi olla sitten laiskuus (esim. en ihan aina jaksa laittaa ruokaa enkä aina ihan perusteellisesti, tiskatakaan en jaksa aina ihan joka päivä, joten tiskiä saattaa lojua enemmän tai vähemmän tiskialtaassa ja tiskipöydällä) ja se, että voi suuttua kuin Pikku Myy, mutta toisaalta taas leppyä yhtä helposti (itse en ole pitkävihainen eli en jaksa olla suuttuneena kovin kauan, välillä pitkävihaisuus on mulle melko tuntematon käsite ja anteeksianto on mulle aika tärkeä asia).

      Härkä ja rapu sopivat yhteen, samoin skorpioni ja rapu ja kalat ja rapu. Kaikista parhaiten ehkä kalat ja rapu, kun molemmat herkkävaistoisia, ytävällisiä, lempeitä, kohteliaita ja taiteellisia. Jos toisella taiteellisia tai luovia harrastuksia tai sellainen ammatti, on parempi, että jos on parisuhteessa toinen ymmärtää tällaisia asioita. Härän kanssa elämä on ehkä vähän tasaisempaa rapumerkkisellä ja ehkä astetta tai paria kotikeskeisempää. Se riippuu siitä mitä haluaa. Itse kallistuisin teoriassa tuon taiteellisuuden ja herkkävaistoisuuden ja lempeyden/ystävällisyyden puoleen eli kalat, mutta jos toiseen ihastuu/rakastuu, niin ei siinä horoskooppimerkki ole silloin pääasiassa. Esim. mun isä on skorpioni ja äiti (RIP) oli leijona ja horoskooppien mukaan näiden merkkien ei pitäisi alkuunkaan sopia toisilleen. Ehkä eivät sopineetkaan, ajan saatossa riitelivät/tappelivat välillä aika paljon.

    • Tuli mieleen, että ehkä ravulla ja härällä ei sittenkään ole ehkä ihan tasaista elo, jos tämän merkin edustajat päättävät pistää hyntyyt yhteen, koska härkä on aika tulistuva eläin ja näin ollen härän merkkisetkin varmaan saattavat joskus tulistua ja koska rapu on aika herkkä, myös joskus herkkä suuttumaan, niin yhteenottoja voi tulla. Kotikeskeistä sitten elämä voi olla ja perhekeskeistäkin. Sitten taas en tiedä, jos ravulla on taiteellisia harrastuksia tai taiteellinen ammatti ymmärtääkö härkä tällaista, varsinkin jos on tyypillinen tämän merkin edustaja. Kalat teoriassa paras mach ravulle tässä mielessä. Toisiks parhaita härkä ja skorpioni.

      Itse en lue kauheasti horoskooppiasioita, mutta uskon sikäli näihin, koska ainakin mun kohalla eli ravun luonnekuvaus pitää monelta osin paikkaansa ja näin aian, jos luen jostain lehdestä tai horoskooppikirjasta.

    • Tosin härkä ja rapu voivat - horoskooppikuvausten perusteella - saada pitkän parisuhteen kaikesta huolimatta. Tosin rapu on (pitää mun kohdalla ainakin paikkansa) ehkä vähän private person, että ei ihan aina näytä kaikkea itsestään ulospäin, mutta kun kuori murtuu aito ihminen astuu esiin.

      Lopulta nämä horoskooppiasiat ovat vain viitteitä ja muut asiat ratkaisevat sopiiko kaksi ihmistä yhteen pariskuntana tai ystävinä, ei horoskooppimerkki. Mutta jotain perää näissä kuitenkin täytyy olla, kun itseni kohdalla ainakin luonnekuvaus pitää suurimmaks osaks paikkansa ja joidenkin muidenkin tuntemieni henkilöiden kohdalla jotkut asiat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe