Sahaja sahaja... RIITTÄÄ JO!

Kyllä Stynyt

Eikö tällä palstalla enää mitään muuta juttua tule olemaan kuin iänikuista sahaamista ja joogaa?

Entä taolaisuus tai mitä näitä onkaan? Feng shui?

Jos se on pakko jostain kulteista ja liikkeistä hölöttää niin onhan olemassa myös Osho. Alkaa jotenkin tuntua yksipuoliselta tämä jollotus täällä, mitäpä jos sahaajille perustettaisiin oma palsta jonnekin uskonnollisiin yhteisöihin?

9

1744

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • annette

   Sahaaminen on niin kiinnostavaa, että siitä pitää jollottaa. Ja kovalla äänellä. Älä nyt tuu tyrehdyttään keskustelua, kun päästiin puhumaan lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Odotan innolla, miten Matami-Mimmin pikku puudelit siihen reagoivat.

   • Keskus

    puudelit mitenkään reagoivat. He eivät kai enää osallistu tämän palstan keskusteluihin.


   • annette
    Keskus kirjoitti:

    puudelit mitenkään reagoivat. He eivät kai enää osallistu tämän palstan keskusteluihin.

    Ei ne enää uskalla keskustella. Sahaajat pelkää, että Shri Mataji näkee niiden osallistumisen näin negatiivisiin keskusteluihin: matami langettaa vielä kirouksen!


   • Ihmettelevä
    Keskus kirjoitti:

    puudelit mitenkään reagoivat. He eivät kai enää osallistu tämän palstan keskusteluihin.

    Eikö Mosse ole sahaaja?


   • Joojoo
    Ihmettelevä kirjoitti:

    Eikö Mosse ole sahaaja?

    Mosse ja Suomen sahaajat ovat varmaan eri mieltä siitä onko Mosse sahaaja. Luulen että sahaajien mielestä hän on pahalla egotripillä oleva eksynyt sielu.

    Ja jos Mosse on sahaaja niin hän ei ole puudeli. Hän on dobermanni.


   • Braku
    annette kirjoitti:

    Ei ne enää uskalla keskustella. Sahaajat pelkää, että Shri Mataji näkee niiden osallistumisen näin negatiivisiin keskusteluihin: matami langettaa vielä kirouksen!

    OOn niin kyllästynyt tähän juttuun mitä kaikki epäilevät epäilevät.Saanko kertoa itestäni Oon kristityksi ihmikseksi oleva syntyneeksi ikää on kaksikymmentä yksi.Tämä meidän evolutiotaarinen voimamme on niin jotenkin väärin ja pelättyä.
    kaikilla sitä on kaikilla sitä virtaa,jotkut tiedostavat jotkut eivät sitä tiedosta.
    Uskon jeesukseen jumalan poikaan hänen voideltuun.
    Kundaliniilla on ollut olennainen osa kristinuskossa.Nykyyään se on saatanasta "Shaitanasta eli likasesta.EI SITÄ KUKAAN GURU OLE KEKSINYT SE ON AINA OLLUT JA TULEE OLEMAAN.Minulla ei ole muutakuin totuus uskonani.eikö se ole ainut mitä on.Ja se on rakkaus.RAKKAUS KAIKKEA KOHTAAN JUMALAA ITSEÄ: ja nähdä hänet kaikessa maistaa hänet kaikessa,kuulla,iloita,rakastaa,tuntea!olemme tietoisuudessa tapahtuvassa muutoksessa,maa- energeettisesti kuin meissä itsessämmekin
    Äitimaa on älyllinen organismi.Taivaan ja maan on aika yhdentyä tuoda taivas takaisin maan päälle.mutta niinkauan kuin astumme vain sen päälle emme me tunne sitä,vaan sen pinnallisen kuoren yksi ulottuvaisen ei moninaisen.
    -Olemme vain lapsen kengissä vielä,ei rakasta lasta hylätä,yksin jätetä.meistä tulkoon vielä hänenkaltainen.Sillä hän asuukin sydämessä pyhässä.Sieluna voimana kaikki voivana.ei vaivana!


  • Keskus

   Oma palsta voisi olla hyvä idea, mutta saahan täällä muustakin keskustella kuin sahaamisesta. Siitä vaan keskustelua aloittamaan! Kai se on parempi että täällä keskustellaan edes jostain kuin että olis hipihiljaista niin kuin tavallisesti.

  • guru

   Sahaajat eivät ole mikään oikea idän uskonto vaan mautonta New age puppua... Niille oma palsta vaikka tuonne vitsit osioon.

  • ez-al

   täällä o/

   :)

  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Roope Salminen , Superpettäjä !!

   Uskomatonta touhua sen eveliinan kanssa !! useamman vuoden salasuhde vaikka mies on naimisissa !! roope on kyllä täys pa### !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   4339
  2. Miksi Martina lähettää sydämiä Sofian Lukelle?

   Onko Martinalla pahat kostoaikeet mielessä kun Luke on saanut Martinalta sydämiä instagramiin??? Nähdäänkö nyt oikeasti viimein Martinan kosto ja napp
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   3107
  3. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   94
   1378
  4. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   128
   1321
  5. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   1181
  6. Laitan sulle tähän tiedoksi

   nallukkani, että rakastan sua enempi kuin mitään koskaan. Vaikka sen jo tiedätkin. Laitoin sinne eiliseenkin jotain, mutta sen on muut vähän sotkeneet
   Ikävä
   157
   1177
  7. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   55
   1101
  8. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1076
  9. Tasapainotilanne.

   Ja nyt en tarkoita sitten mitään palstalla pyöriviä tasoteorioita...sanonpahan heti kättelyssä. 😁 Mutta jos ajattelee optimaalista mahdollisen suhte
   Sinkut
   240
   1021
  Aihe