Yllätys

MaximusZacharius

Yllätys

Marja oli nelissäkymmenissä oleva kahden lapsen äiti, työssäkäyvä uranainen, jollaisia lienee useimmat niin sanotuista nykyaikaisista naisista. Hän piti vartalonsa kunnossa tiukalla kuntosaliharjoittelulla, kävipä Marja välillä aerobicissakin. Aerobisten harjoitteiden ansiosta Marjalla oli erinomainen vartalo, juuri sopivan kokoinen päärynäpeppu sekä terhakat, mutta kuitenkin melko kookkaat rinnat. Kasvoiltaan tämä upea ilmestys oli kaunis, kuinkas muuten, vihreine silmineen ja tummine huoliteltuine hiuksineen. Erityisen huomion ansaitsee myös tämän jumalaisen naisen sääret, jotka olivat kuin luotu verhoiltavaksi nailoniin.

Marja nautti saamistaan katseista, vaikka oli seksin saralla melko pidättyväinen. Kerran viikossa aviollista seksiä pimeässä, se oli tapana hänen perheessään. Marjan aviomiehessä ei ollut moitteen sijaa, mutta jotenkin molempien kiireiset työasiat veivät iltaisin ajatukset epäromanttisiin asioihin latistaen eroottiset viritykset. Koska molempien tarpeet tulivat kuitenkin mitenkuten tyydytetyksi, ei valittamista siis ollut sen kummemmin.

Oli viikonloppu, ja Marja suuntasi bemarinsa nokan kohti kaupungin laadukkainta ja – aivan oikein – myös kalleinta kuntosalia. Hän oli hieman normaalia myöhemmässä, joten salille oli jo hieman kiire; selkäliikkeet saisivat jäädä tällä kertaa väliin, pepun ja jalkojen treenaus oli tärkeintä. Mieltä painoi vielä kiireisen viikon tapahtumat, johon Marja uskoi löytävänsä lääkkeen kuntoilun tuoman rasituksen muodossa. Saavuttuaan salille hän askelsi pukuhuoneeseen ja alkoi vaihtaa vaatteita. Ei ole todellakaan syytä olla vielä kerran painottamatta, että näin hyvää naisvartaloa harvoin näkee. Marjan profiili oli kuin Venus Afroditen, näin arvelisin.

Saatuaan kuntosalivaatteet päälleen Marja ryhtyi laitteiden kimppuun. Salilla oli jo melko hiljaista, johtuen ehkä juuri myöhäisestä ajankohdasta ja pikkujoulukaudesta. Ryhmä miehiä keskittyi toisella puolella salia enemmänkin jutteluun kuin punttien nosteluun, eivätpä he olleetkaan mitään bodarityyppejä, vaikka aivan komeita kaikki viisi olivatkin. Marja asteli tottuneesti stepperiin, joka kiinteytti hyvin pakaralihaksia, jos tämän naisen kohdalla siihen enää mitään varsinaista tarvetta olikaan. Miehiä tapahtuma alkoi selvästi kiinnostaa, olihan yksi kaupungin kauneimmista takapuolista nyt antoisasti esillä heihin päin.

Miehet supattelivat jotakin keskenään. Marja uskoi – ja ehkä salaa toivoikin – heidän kehuvan näkemäänsä. Tämä oli Marjalle nautinnollinen hetki. Hän tiesi kiihottavansa miehiä, jotka eivät saisi koskea edes pitkällä tikullakaan tätä täydellistä peppua. Marja huomasi kiihottuvansa itsekin, jopa siinä määrin, että kuntoileminen kävi vaikeaksi. Lopulta hänen oli pakko lopettaa, tiukat trikoot alkoivat olla haaravälistä aivan märät. Tänä iltana olisi aivan pakko saada seksiä!

Nämä ajatukset mielessään Marja pakeni tilannetta pukuhuoneeseen miesten katsellessa hänen peräänsä. Marja alkoi kiihottuneessa mielentilassa riisua vaatteitaan suunnitellen käyvänsä hätäisesti suihkussa, sauna saisi jäädä väliin. Suihku ei kuitenkaan auttanut asiaa, vaan päinvastoin, hierova vesi vain lisäsi nyt jo jännittyneen ja kosketusherkän ihon reagointia. Suihkuhuoneessa ei ollut ketään muita, joten Marja ei voinut vastustaa kiusausta olla onanoimatta. Hän rakasteli hellää vesisuihkua, sormeillen samalla klitoristaan saavuttaakseen kliimaksin nopeammin. Koko ulkomaailma oli tällä hetkellä merkityksetön, vain nautinnolla oli merkitystä. Tämän seikan takia Marjalta jäi näkemättä, ettei hänen esityksensä suinkaan mennyt tyhjille saleille; viisi ahnasta silmäparia seurasi tilannetta elimet jäykkinä, jotka olivat valmiina ponnahtamaan vapauteen ahtaista salihousuista.

”Täällä se lutka runkkaa. Voi jumalauta mikä huora! Sanoinhan minä sen, ei tuollainen perse voi olla tehty muuta varten kuin pantavaksi”, miesääni keskeytti Marjan toiminnan. Salin puolella Marjaa ihailleet miehet eivät olleet malttaneet pysyä omalla puolellaan, vaan käyttivät syntynyttä tilannetta ilkeästi hyväkseen. Nyt Marjalle paljastui koko totuus, hänet oli yllätetty. Vielä kovempi järkytys oli huomata mitä eräällä miehistä piteli kädessään: videokamera, joka oli tallentanut koko ”aktin” nauhalle. ”Mitä ihmettä? Tämä on törkeää, kutsun poliisin… tai jotakin…”, Marja vaikeroi, mutta sai vastaukseksi vain ivallista naurua. ”Vai poliisille meinasit soittaa. Äläpä suotta, Ranehan on kyttä!”, ryhmän selkeä johtohahmo sai riemultaan sanotuksi. ”Niin todellakin olen. Ja täällä on nyt kyllä päässyt tapahtumaan rikos. Syyttömiä miehiä on erään nussimista varten siitetyn kiimaperseen toimesta kiihotettu syyttä. Rangaistuksen on oltava sen mukainen. Mitäs Henkka oikeuden tuomarina annat tälle tuhmalle lutkalle?”, ilmeisesti Rane sanoi ja sai mieleisensä vastauksen: ”Huora ottaa kaikilta suihin, mutta ei rangaistus siihen lopu. Ensi kerralla saadaankin sitten jo panna”, mies totesi samalla kaivaen kaluaan jo himokkaasti esiin.

Marja oli pattitilanteessa. Yksi miehistä oli poliisi, toinen oikeuden tuomari, kuka tietää missä asemissa muut olivat? Heillä oli arkaa materiaalia hänestä ja nyt he vaativat palveluksia. ”Polvilleen siitä, perkeleen lutka! Alahan imeä!”, Henkka komensi ja Marjalla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin suostua. Arasti hän otti ensimmäisen kyrvän käsittelyyn. Mies ei kuitenkaan tyytynyt olemaan passiivinen nauttija, vaan alkoi naida tuon häväistyn naisen suuta voimalla. Ei aikaakaan, kun Marjan suu vastaanotti ensimmäisen lastin. Yksi kerrallaan miehet laukesivat ”panolutkan” suuhun, sellaisen nimen he olivat muun muassa Marjalle antaneet. Saatuaan tarpeensa tyydytetyksi miehet poistuivat. Marja oli edelleen polvillaan suihkuhuoneessa sperman valuessa kauniisti meikatuilla kasvoilla.

Seuraava viikko meni kuin usvassa. Marja ei uskaltanut kertoa asiasta kenellekään, sitä paitsi miehet olivat vannottaneet rangaistuksen uhalla olemaan asiasta vaiti. Hän odotti pelonsekaisin tuntein seuraavaa viikonloppua, jolloin miehet olivat uhanneet jälleen ottaa omansa. Lauantaina Marja sai puhelinsoiton. ”Mitäs huoralle kuuluu? Tai mitäpä se minua kiinnostaa, koska olet meille vain objekti, reikä johon tyhjentää paineet”, mies sohaisi ja jatkoi: ”Tulet antamaani osoitteeseen, ymmärrätkö?”. Marja vastasi myöntävästi, vaikka mieli teki olla vain vaiti. Mies antoi osoitteen ja käski tulla sinne kahden tunnin kuluttua.

Nyt oli keksittävä jokin hätävale, miehelleen Marja ei tietenkään voinut mainita minne oli menossa. Marja valehteli menevänsä salille, se tuntui luontevalta ratkaisulta. Aviomies vastasi omiin askareisiin uppoutuneena hymähtäen, jospa hän vain tietäisi mitä oli tapahtumassa, silloin olisi ollut toinen ääni kellossa.

Marja saapui annettuun osoitteeseen säntillisesti, mutta pelkäsi pahinta. Osoite oli johdattanut hänet tyhjälle varastoalueelle, jossa oli vain yksi käytössä oleva varasto; se oli paikka, johon Marjan tuli hakeutua. Marja askelsi jännittyneenä sisään rakennukseen, joka oli luvalla sanoen nähnyt parempiakin päiviä. Rakennuksessa avautui avara sali, jonka keskellä oli jonkinlainen teline. Marja päätteli sen olevan jonkin sortin sadomasokistisiin irstailuihin tarkoitettu laite, johon voitiin kiinnittää ihminen. ”Tervetuloa, lutka. Vaatteet pois! Täällä on paljon puutteessa olevia miehiä.”, Henkaksi osoittautunut mies sähisi.

Marja riisuutui arasti paljastaen kauniin vartalonsa himokkaille miehille. Saatuaan päällysvaatteet pois hänet suorastaan pakotettiin jo mainittuun laitteeseen. Kädet ja jalat sidottiin kehikon reunoihin ja suuhun asetettiin panta, jonka vaikutus perustui pallonmuotoiseen, suuhun tulevaan muovimöhkäleeseen. Miehet eivät selvästikään aikoneet tyytyä suihinottoon tällä kertaa. Marjalla oli jalassa vielä alushousut, sellaiset perinteistä mallia olevat, koska hän ei ollut koskaan innostunut stringeistä; ne kuitenkin revittiin tylysti sivuun. Tämä paljasti kontallaan olevan naisen pyllyn ja häpykummun. ”Eipä ole posliinipillu tämä huora. On oikein kunnon karvainen lutkanpillu! Se ei ole sallittua! Taitaakin olla parasta, että… asia käsitellään… aivan toisella tavalla…”, mies ähisi ja Marjan kauhuksi hän työntyi hulluuden partaalla olevan naisen peppuun. Marja oli pepusta neitsyt, ja oli aikonut myös sellaisena pysyä! Nyt kuitenkin irstas hahmo tunkeutui väkivalloin hänen pyhimpäänsä.

Ilman liukasteita ja kovan jännityksen johdosta homma ei ollutkaan ihan läpihuutojuttu. Mies painoi elintään raivokkaasti suolta kohti, joka ei kuitenkaan meinannut luovuttaa tätä taistelua helpolla. Mies oli turhautua ja läimi Marjaa kipeästi pakaroille. Marja yritti huutaa, mutta se ei ollut mahdollista. ”Hiljaa, saatanan lutka! Odotahan jahka saan…”, mies sai sanottua, mutta lause keskeytyi hänen peniksen viimein painuessa Marjan tiukkaan ja kiinteään herkkupyllyyn. Alkoi raju sarja työntöjä, joiden ainoa päämäärä oli suoltaa siemennesteet Marjan peräaukkoon. Mies laukesi ja uusi asettui hänen tilalleen. ”Kyllä on uskomaton perse tällä huoralla. Paljon parempi kuin muorin koko kaupungin puhkinussima läpi.” seuraava mies sanaili nautiskellessaan neitseellisestä maaperästä. Yksi toisensa jälkeen miehet raiskasivat tätä ihanaa reikää, joka alkoi hiljalleen tottua panemisen kohteena olemiseen. Marja huomasi kauhukseen kostuvansa ja kiihottuvansa. Hän perverssillä tavalla nautti ollessaan näiden miesten spermaämpäri.

Vihdoin toiminta lakkasi ja Marja päästettiin vapaaksi. Hänen käskettiin painua helvettiin, miehillä oli jo muut asiat mielessä. Marjaa uhkailtiin samalla kohtalolla tulevaisuudessa, josta alkoi hiljalleen muotoutua tämän läpeensä alistetun naisen oma henkilökohtainen fantasia. Kotiin päästyään Marja peseytyi ja vetäytyi sänkyyn. Hän kosketti hellästi miestään antaakseen vinkin olevansa halukas. Myös Marjan mies oli oikealla tuulella, hänhän vaikutti peräti himokkaalta. Ilman minkäänlaista varoitusta ja tarkempaa ajattelua Marjan huulilta pääsi uskomattomalta kuuluva lause: ”Haluaisitko, kulta, panna peppuun?” Vastaus oli, totta kai, myönteinen.

4

12233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pervo aviomies

      aivan upean kiihottava tarina, lisää kiristystä ja
      videointia peliin ja ei muuta kuin suurempi porukka naimaan sitä kiimapersettä !

    • ilkka

      Kirjoita ihmeessä lisää ja pian! tosi hyvä tarina!!!!
      uranainen saa oikein kunnolla munaa ja miesten käytettävissä missä vaan milloin vaan!
      jatkoa odotellen.

    • rapala

      voi voi....

    • Ihan kiva ylläri.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      4223
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3824
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2631
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1629
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1615
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1511
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe