Turpaan vaan.

Hermoheikko

Mä ehin olla intissä pari päivää vuonna 1990. Alikessu potkaisi mua perseeseen. Vedin saman tien legot sisään ja pari kylkiluuta siinä samalla.

Alikessu lähti veksin kautta tilkkaan ja mä putkan kautta lääninvankilaan. Vapautus intistä tuli mutta istuin vajaan vuoden kiven sisässä. Olisin päässyt sieltäkin nopeammin mutta yksi vartija kävi käsiksi. Hoitelin senkin ja tuli kakkua lisää. Mua EI potkita/simputeta! Tekisin saman heti uudestaan samoissa tilanteissa vaikka keski-ikä lähestyy. Ei ole luonne muuttunut.

8

1835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jonne joutilas

      Itse olin niin saatanan tyhmä aikoinaan, että otin kaiken paskan tyynesti vastaan. Sen verran siitä vittuilusta myöhemmin viisastuin, että kertauksiin en ole suostunut menemään. Ja mä itse asiassa tykkäsin ryynätä mettässä silloin aikoinaan, se kasarmisimputtaminen ja lapsellinen vittuilu vaan oli mielestäni sairaiden alikessunaivojen itsetehostusta ja valta-aseman väärinkäyttöä!

      • Vänrikki

        No kamoon hei, jos ei halua alikin kanssa leikkiä, niin senkus olisit jättänyt leikkimättä. Jos olisivat väittäneet sitä niskuroinniksi, niin asia olisi mennyt selvitykseen ennenkuin mitään rangaistuksia olisi tullut ja jos käskytys olisi todettu epäasialliseksi/vääräksi, niin se olisi jäänyt siihen, alikki olisi voinut saada nuhtelun jopa. Asialliset hommat toki hoidetaan, mutta muuten voi leikkiä jos huvittaa ja jos ei niin sitten ei. Tietenkin oikeasta niskuroinnista saa kovankin rangaistuksen, mutta pelleilyyn osallistumatta jättämisestä ei tietenkään. Nuo jutut ovat samat vanhat ja yleisenä kevennyksenä siellä, yleensä porukka jaksaa leikkiä aluksi, mutta into siihen lopahtaa. Perinteet elävät osittain. Käsiksi käyminen on aina vakava juttu, ainoastaan sotilaspoliiseilla on järjestystä pitäesä oikeus voiman käyttöön jos puhe ei rikosta tekevään varusmieheen tehoa.


      • alikessui

        kanattaa otta jo eka päivänä alikessuilt luulot pojes,alokas aikanakun ei haittaa jos vähän rymistää. valan jälkeen voi ottaa rauhallisrmmin.


    • Hermoheikko

      oikeesti oon tääl Lapinjärvellä sivarina.Poikien kans ajetaan atk korttia ja luodaan lunta.Iltaisin leikitään lääkäriä.Ompeluajokorttia alan ajaa Tammikuussa.

      • hermoheikko

        tää äsköinen jätkä vedättää. alkuperäinen teksti on TOTTA!!!


      • Hermoheikko
        hermoheikko kirjoitti:

        tää äsköinen jätkä vedättää. alkuperäinen teksti on TOTTA!!!

        Pikkasen toi lääkitys viiraa,toisena päivänä toista ja tänään taas toista:).Aloitin juuri kutomaan koukuilla sukkaa partnerilleni Tompalle.Ajattelin vaalenpunasta mis olis vihree kärkivahvike?


    • Vanhala

      Meikäläiseen ei käyty käsiksi. Yksi jätkä tuli ilmottamaan meen tupaan ensimmäisten viikkojen jälkeen että hän on komppanian vittumaisin alik.

      No seuraavasta ampumaharjotuksesta yksi kuti taskuun ja laitoin sen ennen tarkastusta jätkän rynkkyyn. Seuraavana aamuna rautalangalla alikkien tuvan ovi kiinni kun ko.tyyppi oli päivystäjänä ja nukuttiin koko komppania yhdeksään kunnes skapparit tuli paikalle.

      Sit kävin vielä jossainvaiheessa koulutusta vaihtamassa siivousvuoroja toisen kaverin kanssa ja palvelusvuorolla pöllin jätkän komposiittikypärän (joka on mulla vieläkin kotona). En tiedä tarkkaan paljo siitä tuli laskua mutta kyseinen herrasmies itki hieman. Että siipimutteri jos luet tätä niin oli hieno tuntea! :)

    • VIE!

      Itse taas vein kotiutumisen jälkeen kersantiksi ylennetyn yksikön simputtajista innokkaimman alokasajan idioottiryhmyrin Hämeenlinnasta Janakkalan metsiin, josta tyyppi sai kävellä takaisin Hämeenlinnaan munasillaan. Vaihtaa vieläkin kadunpuolta kaupungilla jos tulee vastaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe