Pahoinvointiin

apua

Kävin tänään ultrassa yksityisellä ja kysyin pahoinvoinnista kun olen huomenna lähdössä laivalle ja olen kärsinyt autopahoinvoinnista. Hän kertoi minulle rannekkeesta joka painaa ranteeseen akupisteeseen ja se on kuulemma toiminut monilla hyvin ja tein itse sellaisen kuminauhasta ja nepparista ja huomenna pääsen testaamaan, tosin otin postafenit varmuudeksi mukaan jos tämä ranneke ei sattuisi toimimaan, mutta olisin halunnut kysellä onko kellään kokemuksia tästä rannekkeesta ja miten se on toiminut???

2

669

  Vastaukset

  • Hei, minä luin rannekkeesta ruotsalaisilta nettisivuilta, enkä tiennyt saako niitä Suomesta. Etsin netistä tietoa missä se piste sijaitsee ranteessa ja olen viritellyt omatekoisen systeemin, jossa puuhelmeä pitää paikoillaan ranteeseen napsautettava mainosranneke - ja se TODELLA toimii! Mulla on jo kaksi lasta ja molempien odotuksessa olen oksentanut aamusta iltaan viikot 8 - 19, nyt vain muutaman kerran viikossa ja väsymystäkään ei ole juuri ollenkaan verrattuna aiempiin. Ranneketta pitää käyttää koko ajan, jo suihkussa käynnin aikana ehtii tulla vähän heikko olo ilman sitä. En tiedä onko vaikutus todellista tai vain siksi että uskon siihen, mutta vähät siitä jos olo helpottuu! Neuvolan tätikin sanoi että on ainakin terveellisempi kuin lääkkeet.

   • Mulla on akuranneke. Mihin kohtaan ranteessa se magneetti tulee laittaa?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Zlatan Ibrahimovicilla todettiin korona - illan peli jää jalkapallolegendalta väliin
  • Paljastus Miss Suomi -finaalin kulisseista: Rajusti pettynyt ennakkosuosikki poistui nopeasti paikalta Idols-rakkaansa kanssa!
  • Johanna Tukiaisen Paul-kihlattu ei tiennyt rakkaansa historiasta - ystävät ottivat selvää: "He kiusoittelivat häntä"

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   161
   3433
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   251
   3027