Oinas ja Neitsyt=mahdoton yhtälö????

pässinainen

Onko todella niin ettei Oinas ja Neitsyt parista tule mitään valmista? Itse oinas nainen ja kiinnostunut neitsyt miehestä... Mies aloitti kyllä bongailun, itse lämpenin vähän myöhemmin, ihan alkutekijöissä koko homma! Viihdymme yhdessä, seksi on loistavaa, huumori myös, mutta ihmettelen että niin vähän löytyy vastaavista pareista mitään juttuja?? En ihan horoskooppien mukaan elä, mutta mielenkiintoisia yhteneväisyyksiä olen löytänyt kuitenkin...
Mielipiteitä ja kokemuksia kaipailen!!!!

20

17393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oinas-nainen

      Tässä ilmoittautuu oinas-neitsyt-parin oinas-osapuoli. Avioliitto kestänyt jo 37 vuotta, nyt vasta hiukan natisee, mutta ei kaadu.

    • Adawasson

      Minulla oli sama tilanne. Olen siis Neitsyt-nainen ja tämä Oinas kiinnostui ensin. Lämpenin taas tosi hitaasti, kuten tapana on. Noh, huumori ja seura oli kuitenkin niin hauskaa, että lämpenin hänelle. Ollaan oltu nyt 4kk yhdessä. Välillä tökkii hieman, mutta riitoja emme saa aikaiseksi-hän kun ei riitele. Minä olen aina se osapuoli, joka suuttuu/vittuuntuu/loukkaantuu, ja se ärsyttää itseänikin. Luen liikaa rivien välistä ja tulkitsen kaikkia pikkujuttuja, jota Oinaani ei voi ymmärtää. Tai sitten se johtuu siitä, että hän on mies.
      Välillä vähän ärsyttää se, että Oinas puhuu niin paljon turhaa. Jos juttu menee joskus syvälliseksi, niin hän jotenkin alkaa laskemaan leikkiä asiasta, että on vaikeaa puhua syvällisiä, varsinkaan kauaa aikaa.
      Myös Oinaani tietty itsekkyys ärsyttää välillä. On kovin tarkka omaisuudestaan, erityisesti ruoasta! Itse olen sellainen, kun ostan seurassa esim. karkkipussin, niin jaan siitä kaikille paljon. Hän ei välttämättä edes tarjoa, tosin on nyt alannut kun sanoin siitä hänelle vähän piikikkäästi. Jos itse ostan meille yhteisen karkkipusiin, hän oikein ahmii, että saisi syötyä enemmän kuin minä, joka maksoin sen pussin. Välillä tuollainen raivostuttaa, mutta minkäs ihminen luonteelleen voi.
      Muutenkin melko itserakas ihminen tämä Oinas, niinkuin monet muutkin tuntemani. Heti kääntää aina puheen itseensä.
      Kyllä meillä ihan hyvin kuitenkin vielä menee, mutta en tiedä kun olen hieman sitoutumispelkoinen..

      (Ja anteeksi, katsoin uudestaan ja huomasin että olet Oinas! En tarkoittanut mollata Oinaita joten älä ota itseesi! Tämä on kaikille muillekin niille Neitsyt-naisille, jotka seurustelevat Oinaiden kanssa.)

      • neitsmiehenä

        Oinasnaisessa viehättää sellainen tuoreus ja että jos oinas suuttuu nopeasti niin kyllä leppyykin nopeasti. Eikä vanhoja kaivella. Siinä on jotain lapsenomaista positiivisessa mielessä kuten kaksosissa. Neitsyt taas näyttelee vanhempaa nuorena olemalla nokkava ja ikäänkuin rekvisiittana tupakka hampaissa. Siis murkku. Suotta ei nuoria neitsyitä haukuta. Minua ei enää haukuta, olen jo aikuinen. Joten voisi toimia oinasn ja neitsm. Oinashan voi valita vain itseään vanhemmista merkeistä, kun taas neitsyt myös nuoremmista. Menkää elokuviin ja katso varaako se itselleen käsinojan?


    • AROSUSI-09

      Asuin oinasnaisen kanssa liki kymmenen vuotta.Haasteellista,mutta kumpikin voi opettaa toiselleen jotain./Hommaa helpottaa,jos viitsit olla se aloitteellinen osapuoli:)

      • kizuli68**

        *repeee naurusta*....mitähä juttua sulta vielä voi oottaa...*hekottaa*


      • AROSUSI-09
        kizuli68** kirjoitti:

        *repeee naurusta*....mitähä juttua sulta vielä voi oottaa...*hekottaa*

        ihan mitä tahansa.Varaudu pahimpaan:P Repeile rauhassa:D


    • Pässinainen

      ... vastanneille, toivoa siis sittenkin on... =D Olen kyllä lukemieni juttujen perusteella löytänyt aika tyypillisen neitsytmiehen... Pientä pakitteluakin on ilmassa, nyt kun vielä saisin selville, johtuuko se hänen epävarmuudestaan vai ottaako vaan hajurakoa. Eli otanko itse vain sinnikkäästi yhteyttä vai jäädäkö hänen armoilleen... Luultavasti Oinaan hermoilla ei jäädä odottelemaan vaan muistuttelen olemassaolostani vähän väliä... =D Ja mainittakoon vielä että kyllä tämä Oinas jakaa muille vaikka kaikki karkkinsa ja nuolee itse sokerit tyhjän pussin pohjalta... =D

      • Neitsytmies

        Luulen että uroksesi ei tiedä miten tulisi toimia. Tai ajoittain lukee sinua väärin. Sinussa voi olla niin paljon naista että hän ei pysty vastaamaan siihen. Pöki se vaan liikkeelle!


    • Liinukainen

      Sattuipas ajankohtainen aihe, minulla on aluillaan etäsuhde oinasmiehen kanssa, oinaista mulla ei ole aiempaa kokemusta eikä etäsuhteistakaan.
      Olisikin kiva kuulla muiden kokemuksia ja kommentteja.
      Oinaani on minua jonkin verran vanhempi, eikö oinas ole yksi niistä horoskooppimerkeistä joita ikä parantaa?
      Alku on ainakin sujunut hyvin. Lyhyen kokemusken perusteella sanon tässä vaiheessa oinas on tuonut elämääni uutta näkökulmaa eikä minua ole häirinnyt oinaan impulsiivisuus; päin vastoin on saanut coolin neitsyen rikkomaan omia rajojaan ja elämään elämää täydemmin.

    • NainenOinas

      oma kokemus Neitsytmiehestä: Äärimmäisen pihi, ikävystyttävä, näkee vain itsensä, seksissä suorittaja, ei pysty heittäytymään, vailla mielikuvitusta. Hyviä puolia vaikea keksiä...

      • OikkuNainen

        tuollaisen kanssa minäkin yritän seurustella. Seksissä suorittaja! Se oli varsin osuvasti sanottu!


    • Impi täällä

      minulla jo toistamiseen. Ensimmäisen oinaani kans vietin elämästäni 7 vuotta ja tämän toisen kans on mennyt jo pian 6 vuotta.

      Kumpikin täydentävät toisiaan ja täytyy olla valmiuksia tekemään kompromisseja, jotta tämä yhdistelmä toimisi. Oinashan haluaisi olla se pomo talossa, mutta neitsyt osaa helposti vedellä naruista.....

      Minä kummasti aina vaan haksahdan noihin oinaisiin (siis muitakin lyhyitä tuttavuuksia on ollut). Vaikka suhteen loputtua olenkin vannonut pysyväni erossa niistä, niin kummasti loydän itseni aina oinas miehen seurasta. Nykyisen oinaani kans menee hyvin, meillä ei ongelmia, joten en katso mahdottomaksi oinas-neitsyt yhdistelmää.

      Toivotan sinulle tsemppiä neitsyesi suhteen =)

      • neityelle

        kyllä vaan. On se kumma jos neitsyt ja oinas eivät sovi yhteen. Neitsyt on liikkeellä aina ja on dynaaminen merkki siinä missä oinaskin. Neitsyen ongelma voi olla siinä, että sen voi olla vaikea irrottautua puuhistaan yllättäen oinaan vikkeliin liikkeisiin. Jotkut eivät sovi yhteen heistäkään, mutta on neitsyelle haasteellisempiakin merkkejä kuin oinas. Mikä ongelma se oinas on tai neitsyt?


    • Loviisa

      Minä meinasin jo kysellä ihan samaa, mutta onneksi löytyi jo valmista tekstiä.

      Itselläni on oinasmies, jonka kanssa on kuljettu yhteistä taivalta melkein 20 vuotta - ja huonosti menee! Avioeroa tässä suunnitellaan...
      Mies on itsekeskeinen eikä osaa yhtään ajatella muita. Häneen sopii täydellisesti sanonta "norsu posliinikaupassa" ja melkeinpä jokaiseen asiaan mitä hän tekee.

      Minulla on uusi miesystävä ollut jonkin aikaa -ja yllätys, hänkin on oinas!!!
      Mutta nämä kaksi miestä ovat täysin erilaisia, miksiköhän? Ensimmäinen mies on syntynyt 19.4. ja tämä toinen 9.4. - siinäkö on selitys???

      • Anonyymi

        Ehkä vuosi vaikutta jos on eri vuodella syntynyt


    • Haai

      Minusta horoskoopeilla ei ole mitään tekemistä rakkauselämän kanssa. Sillä emmehän me ole semmoisia mitä horoskooppi sanoo. Itse seurustelen oinas-miehen kanssa ja itse olen neitsyt-tyttö ja meillä synkkaa todella hyvin, pieni kokoisia riitoja lukuunottamatta. Olemme seurustelleet n. puol vuotta ja eikä mitkään tähtitaivaan merkit ole estäneet meitä etenemästä. ÄLÄ OTA HOROSKOOPPEJA TODESTA!

    • lcd-tv

      horoskooppi on huuhaata. :) ei sen takia kannata ihmistä jättää..

      • oinaskammoinen

        Minä olen neitsyt (nouseva leijona) ja en ikipäivänä menisi yhteen oinaan kanssa.
        Olen kerran yrittänyt, aivan siksi että yritin olla ajattelematta horoskooppeja.
        Elämää kun katson taaksepäin - tilanteet joissa on tullut ristiriitoja työssä tai muualla on olleet oinaan kanssa.
        Neitsyt on kiltti, muita ajatteleva - epäitsekäs. Oinas itsekäs, ajattelee vain itseään - eikä kaihda keinoja jos jotain haluaa. Eli täydet vastakohdat.


      • Oinas vm.1953
        oinaskammoinen kirjoitti:

        Minä olen neitsyt (nouseva leijona) ja en ikipäivänä menisi yhteen oinaan kanssa.
        Olen kerran yrittänyt, aivan siksi että yritin olla ajattelematta horoskooppeja.
        Elämää kun katson taaksepäin - tilanteet joissa on tullut ristiriitoja työssä tai muualla on olleet oinaan kanssa.
        Neitsyt on kiltti, muita ajatteleva - epäitsekäs. Oinas itsekäs, ajattelee vain itseään - eikä kaihda keinoja jos jotain haluaa. Eli täydet vastakohdat.

        Oinaskammoinen: Olen oinas ja mieheni neitsyt. Voin sanoa, että heititpä omat ominaisuutesi Oinaan niskaan. Nimittäin neitsyt on itse tuollainen, mitä kuvasit oinaasta. Olen tullut sen jo satoja kertoja huomaamaan. Neitsyt on itsekeskeinen, minä, minun jne.... Salailee, valehtelee, alistaa,mitätöi ja pitää ihmistä kynnysmattona. Se siitä25


    • Anonyymi

      Hahaa lauantain kevennys😅

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe