vituttaako

teitä

Niin, kertokaapa rak.duunarit vituttaako teitä kun minä olen ainostaan 24v, valmistunut juuri keväällä insinööriksi, tienaan 2580egee/kk(ei aikaisempaa työkokemusta,jostain aloitettava) lisät päälle. Odottelen talvea lämpimässä kopissa mistä katselen teitä ja välillä tulen moikkaamaan. Niin, eli kysymykseen, vituttaako kun tällainen nuori Jannu on teille esimiehenä? Tuleeko koskaan mieleen että olisi olisi kannattanut mennä kouluun...? Ja niin, älkää iniskö että tienaatte paljon paremmin kuin minä, osa teistä varmasti tienaakin mutta se on pieni osa.Ja se pieni osakaan joka tienaa, ei istuskele lämpimässä kopissa.Ja työkokemusta on varmasti enemmän kuin 1v niinkuin minulla.

Kylmää talvea odotellen, työnjohtaja xxxx

Ps: Ja tulen luonnollisesti etenemään uralla ja palkka kasvaa tasaisen tappavasti kun vanhat mestarit eläköityy.

16

5685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Jos osaat hommasi niin ei varmasti vituta ketään...
      Ainakin luulisin näin.
      Sellaiset pätijät, jotka monesti on nuoria, vituttaa eniten. Eli ne ei osaa hommiaan vaan esittää sitä.

    • inssi myös

      2v takana ja 3320€/kk ylityöt km
      hajoa pieneen palkkaasi.
      "minä kehityn urallani jne plälälllääää"
      ei ole kunnianhimosi mitään kun noin pieneen olet tyytynyt!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • insinööriopiskelija

      heh heh hehheh..

      Minkähänlainen esimies mahdat olla työmaalla? Kunnioittavatko jätkät sinua työmaalla?
      Entä minkähänlainen henki ja työmoraali mahtaa tiimissäsi olla?

      • aku131

        sulla jätkä on niin vittumaisen tuntuinen asenne toivottavasti kasvat vielä mieheksi ja jos tulisit minulta tollasii kuule vaikka työmaalla kyselee niin, no antaapa olla,,,,NO SANOTAAN SITTENKIN,,,, HAKISIN SULLE KUULE HAMEEN KAUPASTA,,,, TER,AMMATIMIES RAKENNUKSILTA aku131


    • AMK02

      Itse valmistun myös rakinssiksi kohtapuoliin. Olet kyllä harvinaisen kusipäistä tyyppiä. En ihmettele yhtään, mikäli joku kunnon työmies kyllästyy vittuiluus ja lyö sua kunnolla turpaan. Siinä saat sitten istua siellä lämpimässä kopissas, ja painella jääpussilla murtunutta nokkaas ja mustia silmiäs.

      Mut eipä sinussa näytä olevan miestä meneen kysymään suoraan työmiehiltä tota asiaa.

      • Nimetön

        tollasii miehii istuttu ennenkin pihalle


    • JLL

      Tuollaisista, kuin alkuperäinen kirjoittaja, tulevat juuri ne kusipäiset pomot, jotka pilaavat koko työmaan ilmapiirin.

      Todennäköisesti jatkaa uraansa nuolemalla ylempiään ja kohoaa arvoasteikossa tietämättä ja oppimatta mitään.

      Jotkut eivät kerta kaikkiaan pidä arvossa muita kuin itseään, ja siitä sitten koko ympäristö kärsii. Ei voi muuta sanoa, kuin että siinä mies väärällä alalla. Mutta tuolla luonteella mikä tahansa ala on väärä.

    • make

      jos sulla tollanen asenne kuin kirjotat ,,niin älä ihmettele ,jos et työmailla pärjää.sillä niin se on ,että jos ei tule jälkeä näkyvää, niin siinä sun palliskin tärisee.

    • timpuria

      Työmaalla oli nuori ylimielinen mestari(ja harvinaisen vittumainen). Ei hoitanut töitään kunnolla ja lisäksi vittuili aiheettomasti. Tässä tarina siitä kuinka asiat meni, ja kuinka loppu: Oli talviaika ja mestarilla oli tapana käydä n. 1/2h välein kopistaan tupakalla kahvikupin kanssa toisen kopin katolle rakennetulla puisella kulkusillalla(koppeja 2 päällekkäin), siinä se sitten huuteli kaikenlaisia työmiehille, kuten "vituttaako olla kylmässä, taidan lähteä sisälle surffaan nettiin" ja "olisko poikien pitäny vähän kouluja käydä niin ei tarttis palella", ja niistä pojista oli suurin osa vanhempia kuin ko. mestarin isä! No, kaksi tyyppiä kyllästy tähän hieman muita enemmän ja päätti kostaa: kostosta tulikin seuraavan kuukauden ajan varsinainen rutiini näille kahdelle. Mestari kun keitti aamulla kahvinsa termosmallisella keittimellä, josta riitti sitten koko päiväksi. Pojat kävi joka aamu(lukuunottamatta työmääkokouspäiviä) kaatamassa n. 1 dl kustansa kahvin sekaan joka aamuisen työmaakierroksen aikana. Jollekin oli sitten joskus valitellu tämä mestari kahvinsa outoa makua, oli menny huonon kahvierän piikkiin! kuukausi meni, ja taas kun tuli päivittäisten vittuiluiden aika, niin nämä 2 sälliä käveli mestarin luo ja kertoi että voivat lopettaa kusen lisäämisen kahviin jos vittuilu loppuu.. oli sen jälkeen hiljaista poikaa sen 2 viikkoa jonka oli vielä sen jälkeen töissä ennen irisanoutumistaan töistä. Maine vittumaisesta mestarista kuitenkin levisi, eikä saanut enään tällä seudulla koulutustaan vastaavaa työtä. Sittemmin touhunnut mm. verkostomarkkinointia ja joitain muita hanttihommia! nyt en ole kaverista kuullutkaan mitään. Itse en olisi näin toiminut, eikä moni muukaan työmaalla olioista, tämä oli niiden kahden tyypin ihan oma juttu. Mutta toisaalta, itsehän mestari jotain itselleen tilasi...

    • töitä teet

      Kaikki teette työnantajalle, eli toimitte tiiminä. Itse kun aloittelin mesuna joskus 15 v. olin paljon auttelemassa tavaran kannossa ja peittelemässä pressuilla valuja ja muutenkin yritin jelppiä kavereita. Muista tosiaan että työpalkkasi ja työpaikkasi jatkuu vain jos olet kunnon mesu!

      Työmaalla pitää auttaa kaikkia niin saat itsekin apuja joskus. Varsinkin joskus tilanne voi olla tosi kusinen, niin hyvät jätkät on silloin tarpeen. Ja muuten, hyviä jätkiä on turha yrittää kusettaa. Sitä ne ei unohda.

      Vieläkin autan aina kun ehdin..

      Jos työmaa menee päin vittua, ura loppuu lyhyeen.

      Tulos tai ulos. Näin se mesuilla menee!

      Ja sitäpaitsi ensimmäiset vuodet kertoo onko sinusta mihinkään..mutta tässä vaiheessa näyttää surkealta!

    • bitumieristäjä

      No johan oot ihme viheltäjä. Ei se koulutus sua ainakaan tyytyväiseksi oo tehny. Ja joo tienaan enemmän kuin sä ja talvella oon liitonrahoilla ja käyn salilla. Kiva taas kesällä mennä töihin ja olla ilman paitaa. Tytöt tykkää, toisin kuin sun tamppooninnaru käsivarsistas. Baarissa kohdatessa juodaan poikien kanssa sut penkin alle ja taksijonossa saat turpaan. Ollaan samaa ikäluokkaa..

    • kirjoittaja..........

      No juu. Oikeasti en ole edes rak.alalla mutta kävinpä vaan vittuilemassa joutessani että sain aikaan hauskan keskustelu ketjun!ja kukaan ei arvannu että oli provo=)

      • bitumieristäjä

        No ehkä vähän epäilin provoksi, mutta provosoiduin silti. Kaikki pomot niin nuoret kuin vanhemmat joihin olen työmailla törmännyt ovat olleet asiallisia ja kuvailemaasi tyyppiä ei ole näkynyt.


    • Nimetön

      et ole sattunut koskaan ajattelee kun olet vittumainen miehille että ne saattaa kostaa.Aatteleppa esim.kuormaa joka tulee töistä lähdön aikaan kuka sulle ne kantaa suojaan ketään ei voi pakottaa ylitöihin taitaa insinöörin retale kannella tai peitellä yksin pakkasessa.Siel se pikku nenu jäätyy kun ei oo tottunut ku lämpimään koulunpenkillä istumiseen.Eikä taida tulla apuja ongelmien ratkaisuun ei kaikkia koulussa opita.Ja saattaa ehkä pitemmän päälle porukka rueta vejättää aikataului on sullakin herra.

    • miguel78

      Kylläpä on pieni sieluinen (ja näköjään myös palkkainen) inssinpenikka...itse kävin oppisopimuksella 2 v.ammattitutkintoni,peruspalkka 3200 lisät,eli taitaa olla pikkupojalla pää seonnut kun on ensimmäisen tilinauhansa saanut..ei taida olla oikeasta elämästä mitään hajua,eli vahvistaa vain käsitykseni juuri koulusta valmistuneista insinööriraukoista..herää nuija INSINÖÖRIT EIVÄT TIENAA AINA PARHAITEN..kotikaupunkini huoltomiehet saavat lähes samaa palkkaa nollakoulutuksella,ja juuri tuollaisten tyhjäpäiden takia ei insinöörien tarvitsekaan tienata enempää!

    • Ainainen-pimpatus

      Ai jaa. Kävin aikoinaan talonrakennusammattikoulun ja olin alan töissä ulkomailla, jossa tienasin 'jonkin verran'. Sittemmin avioiduin ja kun vaimo nyt tienaa reilu 60 donaa vuodessa, niin arvaa käynkö kykkimässä palkkatyössä. En toki vaan mieluummin olen tupaukkona ja harrastelen sitä mitä milloinkin lystään. Niin että vituttaako - no, totta kai. - miksipä ei.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      980
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      238
      775
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe