Liukaste, mikä käy?

sanna

Käykö liukasteeksi ihan normaalit käsirasvat? Minä ainakin olen käyttänyt Dovea, eikä ongelmia ole tainnut ilmetä... mutta onko se ihan turvallista/terveellistä? Pitäisikö ostaa esim. vaseliinia mieluummin?

10

3468

  Vastaukset

  • Eiköhän se ole parasta hommata ihan oikeaa liukkaria. Noista erilaisista rasvoista ei tiedä miten ne vaikuttavat esim. kondomin materiaaliin; voi mennä puhki tavallista helpommin. Sitä paitsi erilaiset rasvat eivät välttämättä pidemmän päälle ole hyviä liukasteita, koska ne imeytyvät ja niissä on usein ylimääräisiä aineita, kuten hajusteita ja väriaineita. Jos välttämättä pitää käyttää jotain kotoa löytyvää tavaraa niin kokeile ruokaöljyä (rypsi, rapsi tjms.). Ne eivät ole vaarallisia, eivät sisällä lisäaineita eivätkä ne imeydy tai kiinteydy aktin aikana. Edelleen silti suosittelen ihan oikean liukkarin ostamista, sitä saa vaikka Anttilasta.

   • Ruokaöljytkin sisältää jonkin verran suolaa, joka saattaa alkaa kirvelemään. Perusvoiteet saattaa ärsyttää limakalvoja. Kannattaa liukkaria.


  • Eipä ne oikein käy pidemmän päälle. Käsirasvojen tarkoitushan on imeytyä ihoon. Lisäksi useat käsirasvat sisältää hajusteita ja jonkin verran alkoholia millä sinällään on kuivattava vaikutus. Saattaa alkaa pidemmän päälle arsyttämään limakalvoja. Et kertonut mihin käyttöön sitä liukkaria tarvit mutta esim kortsut ei kestä tavallaisia käsirasvoja. Kumiin näilllä rasvoilla on kovettava ja hajottava vaikutus. Elikkäs turvallisinta on mennä kauppaan ja käyttää ihan oikeaa liukkaria. Ruokaöljytkään ei sovi kumin kanssa mutta paljaaltaan sopii, vaikea sanoa kun et kertonut mihin sitä aiot käyttää ?

  • Osta apteekista oikeaa liukkaria. Käsirasvoista yms. voi saada hiivatulehduksen ja kuten jo mainittiin, niin se vaikuttaa kondomin "laatuun". Vaseliini ei ole oikein hyvää, kun se on niin tönkköä (on vielä monta päivää jälkeenkin sisällä...)

  • kuules.. ihminen, en kattonu ollako tyttö vai poeka, älä käytä sitä dovea. se tekee talirauhasia paikkoihin, olen kuullut näin eikä sitten itte ole tullut ikinä käytettyä... ostat vaikka babyoilia, kestää kauan eikä tarvi paljoa laittaa...

  • Mää oon mopossa käyttäny tota Shellin myymää RallyFormulaa ja hyvin on kone pelannu.

  • Sylki toimii hyvin liukkarna

   • toimii mutta saattaa tulla tulehdus kun väärät bakteerit joutuvat väärään paikkaan


  • Liukkareita saa nykyään jo ihan ruokakaupoistakin.

  • Kmarketista click geeliä...tosi hyvä dildon kanssa...ja anaalijuttuihin..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   62
   3408
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1826