katkeileeko SONERA teilläkin?

sonera EVO

voi vittu tää on paskaa sonera katkeilee kokoajan joka päivä johonki klo 4 aikaan illalla ja jatkuu johonkin kello 10 tätä on jatkunut monta päivää ja alkaa vähän potuttaa en oo soittanu soneralle vielä mutta onko teillä ollut samoja kokemuksia soneran kanssa viime aikoina??? siis ei voi pelata netissä mitään kun ihan tajuton lagi ja netti katkeilee jatkuvasti

81

14376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ossi

      Ei ole soneraa mutta tuollaiset viat ovat yleensä paikallisia.

      • raksu

        Tuota on mun usealla tutulla kolmessa eri kaupungissa, eli kovin paikalliselta ei vaikuta...


      • kokenutkalastaja
        raksu kirjoitti:

        Tuota on mun usealla tutulla kolmessa eri kaupungissa, eli kovin paikalliselta ei vaikuta...

        Sonera on yksinkertasesti paska tämä pätkii ympäri vuorokauden ja alkaa pikku hiljaa ottamaan päähän.


      • Wowit jää..

        Joo Sonera pätkii Vantaalla myös, ihan 24/7, puolen tunnin välein tulee sellanen tupakkatauon mittainen katkos, noin 2-5 minuuttia. On Helvetin kurjaa pelata, ylipäätään tehä Verkossa yhtään mitään ku vaan pätkii ja pätkii... Yllätys että sonera sanoo että tarkista laitteet... Vittu ei oo hilloo alkaa ostelemaan mitään satasen laitteita muutama ja "koklaa" toimisko ne, Soneralta jos ostat modeemin ni ei oo palautusvaihtoehtoa. Ihan älytöntä!


      • Joku.jännä
        kokenutkalastaja kirjoitti:

        Sonera on yksinkertasesti paska tämä pätkii ympäri vuorokauden ja alkaa pikku hiljaa ottamaan päähän.

        Päässäs pätkii!


    • toimii

      Sonera, ei minkaanlaisia ongelmia.

      • Computer2.

        totta puhut

        T.computer2


    • TMB

      Keskimäärin kymmenen minuutin välein tulee aina joku 30-60 sekunnin katkos. On aika helvetin ärsyttävää. Mitään suurempaa siirtoprosessia ei koskaan ehdi suorittaa loppuun asti. Lennän vähän väliä pihalle IRC-servereiltä ja pikaviestimistä.

      Kavereilla, tutuilla, tuttavien tuttavilla ja heidän pikkuserkuillaan on samaa ongelmaa. Ei todellakaan ole paikallista.

      • TMB

        No jaa, riipuu taas siitä, kuinka laajaa aluetta paikallisella tarkoitetaan. Itse ajattelin äsken sillä tarkoitettavan yhtä ainoaa päätettä.

        Mutta ainakin minun kotikaupungissani samaa vikaa näyttäisi olevan kaikilla. Luultavasti laajemmallakin alueella.


      • raksu
        TMB kirjoitti:

        No jaa, riipuu taas siitä, kuinka laajaa aluetta paikallisella tarkoitetaan. Itse ajattelin äsken sillä tarkoitettavan yhtä ainoaa päätettä.

        Mutta ainakin minun kotikaupungissani samaa vikaa näyttäisi olevan kaikilla. Luultavasti laajemmallakin alueella.

        Myös Hyvinkäällä ja Järvenpäässä samaa ongelmaa. Mulla sitä ongelmaa ei ole, mutta jo parin kilsan päässä asuvilla kavereilla on.


    • jet li

      ei mitään häikkää, sama mihin aikaan menen nettiin.

    • konna2

      Ei oo ollu mitään ongelmia.

      • ei siis ongelmia

        täälläpäin.


    • antti

      On pätkinyt jo monta päivää täällä Suomenselän alueella. Jotta saatai jotain käsitystä ongelman laajuudesta, niin laittakaapa viestejä missä päin olette. Vai onkos ongelma koko maanlaajuinen?

      • Pätkii

        ...


    • reuhru5yti

      vaasassa pätkii kaikilla ketä tunnen ja kenellä on sonera. SIIS VOI VITTU TÄÄ ON PASKA SIIS _VITUN_ PASKA LIITTYMÄ TÄÄ ONJO VITTU SADASKERTA KU VITU JOTAI TÄLLASTA VITUN PÄTKIMIS ONGELMAA VITTU MULLA RÄJÄHTÄÄ PÄÄ VITTU! SONERA! ON! VITUN! PASKA! LIITYMÄ! HHIHOHAHAHAHAAHAHAH AAAAAAAAHAHAHAAHHA SAATANAAAAAAAAAAAAAAA!!AA!!!!!HAHARIW#T SONERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAAHAHHAH EI OO VITU PASKEMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHA TÄMÄ ON NIIN VITUN HAUSKAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHHAHAHA TÄTÄ VITUN PÄTKIMISTÄ JATKUNU JO VIIKON JA TÄLLASESTA VITTU PASKA LIITTYMÄSTÄ PITÄÄ SITTE VIELÄ MAKSAAKKI!!"#% TEHÄÄN NIIN ETTÄ VAIHETAAS KAIKKI TÄÄ VITUN PASKA LAGI SONERA VITTUUN

      • Ammattimies666

        Joko vaihdoit liittymäsi toiseen vai oliko puhetta ja uhoa vaan?
        Jos jonkun vaivaisen netin, jolla _oikeesti_ ei ole mitään merkitystä ihmisen elämässä, pätkiminen aiheuttaa tuollaisen silmittömän raivoreaktion, kannattais ehkä katsoo peiliin. Ihan oikeesti hei! Vois olla siellä korvien välissä jotain sellasta jonka tohtorisetä vois ihan pikkulääkityksellä korjata.

        Sellanenki WANHA(!)lääke tietty on ku Elämä, mutta veikkaan että se on osaltasi liian myöhäistä jo. Senverran mielisairas raivonpurkaus tuli sinulta tuossa edellä.


    • Näppylöitä

      Yleensä mä käyttelen hyviä ja laadukkaita sekä tuotteita että palveluita vakituisemminkin, koska niitä ei tarvitse jatkuvasti nimenomaisesti niiden hyviin laatuihin perustelluin syy-yhteyksin vaihtelemassa olla. Siksipä olenkin esimerkkimme omaisesti käyttänyt sinänsä toki suuyritysten vastaaviin kaistavaatimuksiin verrattuna verrattaen vaatimattomien mobiiliyhteyksieni ylläpitoon ympärivuorokautisesti jo vuodesta 1996 Soneran tarjoamia palveluita ja sitäkin ennen Soneran tarjoamia enänpi paikkoihin sidottuja kiinteitä puhelinpiuhastopalveluita, joiden suuntiin tarvitsemieni kaistanleveyksieni pikkuhiljaa levettyä olen viimevuosina myöskin katsonut parhaimmaksi turvallisesti palata nimenomaisesti esittelemissänne dsl-muodoissakin, koska perinteisten modeemiyhteyksien ylläpidossa ei juuri mökkeilykäytöissäkään ole nykyisin mitään järkeviä käytännöllisiä syitä.

      Soneran tapainen laadukas palveluitten tarjoaja yhdistettynä maailman suurimman ohjelmistotalon tarjoamiin ohjelmistotuotteisiin kutenesimerkiksi keinoälykkäisiin käyttöjärjestelmiin takaavat kitkattomat yhteydet niinsanottuihin verkkoihin. Loppu on lähtökohtaisesti käyttäjästä itsestänsä kiinni siten, että tämä osaa tunnistaa itsensä suurimmaksi turvallisuusriskiksi yhteyksiensä ylläpitomielessä, koska kuka tahansa tietotekniikkaansa sidoksissa oleva ihminen osoittautuu viimekädessä paitsi uteliaaksi niin myöskin pihiksi, jolloin hän myöskin yhteyksiensä ylläpitomielessä ryhtyy yhteen ja toiseen sekä monenmoiseen todellakin typerään kokeillen seurauksista ja saamistansa varoituksistansa huolimatta "juttuja" sekä ryhtyen lukemiensa ja kavereiltansa kuulemiensa mainospuheitten väittämien mukaisesti...niinjuuri totta se hyvinkin pitkälti onpi...ilmaisiin tuotteisiin ja palveluihin.

      Jouduttuaan näitten edullisten palveluittensa ja tuotteittensa kanssa niinsanotusti kuseen se ihminen ei tietenkään mitenkään voi syyttää po tuotteitten ja palveluitten tarjoajia, koska hän ei todellakaan tiedä, keitä he oikeastaan ovat, koska po tuotteita ja palveluita ovat olleet em mainospuheitten mukaisesti vähintäänkin "koodaamassa" maailman tunnetuimmat ja taitavimmat ja sekä runsaslukuisimmat "gurut"...niinjuuri...totta se hyvinkin pitkälti onpi...ilmaiseksi. Tässä vaiheessa siis osoittautuu sille ihmiselle, että vaikka hän lähtisi syysalesta hankkimallaan konposiittisella pesäpalloilumailalla "ilmaisia" oikeuksiaan ja kärsimiään vahinkojaan perimään, hänellä ei ole aavistustakaan siitä, ketä sillä pesäpalloilumailalla pitäisi hutkia, jolloin hän alkaa pikkuhiljaa tuntea tulleensa kustuksi jo toiseenkin silmäänsä ja tästä havainnosta katkeroituneena hän etsii korvaavia sylkykuppeja ja tässä vaiheessa hänelle juolahtaa mieleensä sellaisia erittäinkin kaupallisia sanoja kutenesimerkiksi Sonera ja Mikrosoft sekä Nokia, joilla ei yhdelläkään ole mitään varsinaista tekemistä sen ihmisen itse ilmaisilla palveluilla ja ohjelmistoilla sössäilemiensä yhteysongelmienkaan kanssa. Mainitut "viholliset" ovat vain eräitä esimerkkejä omilla kasvoillansa...kuluttajan sille suorittamaa sovittua maksua vastaan...esiintyvistä rehellisistä tahoista, jotka eivät yritäkään myynninedistämismielessä väittää tekevänsä mitään ilmaiseksi, mutta niitä on helppo syyttää jo siitäkin syystä, että kaikki tietävät, keitä he ovat.

    • tympääntynyt

      joo, katkoo netti täällä k-pohjanmaalla.
      jonottanut nyt asiakaspalveluun puolitoista tuntia ja soittolistaki tullut kuunneltua tarpeeks monesti läpi, hetki vielä......

      • antti

        Pääsin läpi Soneran asiakaspalveluu n. 70 minuutin odottelun jälkee. Ei se kuitenkaan mitään auta jos helpdeskin tytöt käy läpi modeemin ongelmia ja windowsin palomuurin asetuksia. Isot herrat ei viitsi informoida edes oman firman asiakaspalvelua että jokin isompi häiriö on meneillään verkkopuolella. Kannattais laittaa tietoo vaikka soneran omille sivuille, vaan eipähän sinnekään pääse ilman yhteyksiä.


      • vesku
        antti kirjoitti:

        Pääsin läpi Soneran asiakaspalveluu n. 70 minuutin odottelun jälkee. Ei se kuitenkaan mitään auta jos helpdeskin tytöt käy läpi modeemin ongelmia ja windowsin palomuurin asetuksia. Isot herrat ei viitsi informoida edes oman firman asiakaspalvelua että jokin isompi häiriö on meneillään verkkopuolella. Kannattais laittaa tietoo vaikka soneran omille sivuille, vaan eipähän sinnekään pääse ilman yhteyksiä.

        meinaat että jotkut myyttiset "isot herrat" silkkaa ilkeyttään pimittää verkkovikoja? Hohhoijaa. Verkkovioista tulee tieto kyllä jahka se tieto on olemassa. Vilkaise Suomen karttaa! Sitäpaitsi esim. Pohjanmaan alueella toimii useita paikallisoperaattoreita joiden johtoje kunnosta muut eivät ole, eivätkä voikaan olla vastuussa.

        "Helpdeskin tytöt" käyvät tottakai itsestäänselvät vikamahdollisuudet läpi! Vai haluaisitkohan että vikapartio laitettaisiin heti matkaan ja vian löytyessä omasta modeemistasi maksaisit itse laskun. Ei ole meinaan halpaa.


      • Ammattimies666
        antti kirjoitti:

        Pääsin läpi Soneran asiakaspalveluu n. 70 minuutin odottelun jälkee. Ei se kuitenkaan mitään auta jos helpdeskin tytöt käy läpi modeemin ongelmia ja windowsin palomuurin asetuksia. Isot herrat ei viitsi informoida edes oman firman asiakaspalvelua että jokin isompi häiriö on meneillään verkkopuolella. Kannattais laittaa tietoo vaikka soneran omille sivuille, vaan eipähän sinnekään pääse ilman yhteyksiä.

        Salossa kylläkin toimii ihan loistavasti Sonera. Itsellä on ollut yhtämittaa katkotta esim irkki auki 13 päivää 8 tuntia. Sitä ennen buuttasin päivitysten takia.
        Koko vuonna koko vuorokaudet ympäri netissä olevan koneen linja on katkennut kaiketikin 2 kertaa ja katkon kesto on ollut minimaallinen.

        Kysehän on siitä, että sä et vaan osaa. Syytät ihan suotta Soneraa ja sen isoja herroja. Ne isot pomothan juu näistä vioista on tietosia. :D Ne vaan ei ihan piruuttaan kerro sitä kenttähenkilökunnalle. :D Toimitusjohtaja on just semmonen herra ja myös markkinointipäällikkö, että ne tietää verkon joka ainoan piilevänkin vian ja ihan vaan vittuilun vuoks ei kerro niitä asentajille että ne osais korjata. :D :D


      • raksu
        Ammattimies666 kirjoitti:

        Salossa kylläkin toimii ihan loistavasti Sonera. Itsellä on ollut yhtämittaa katkotta esim irkki auki 13 päivää 8 tuntia. Sitä ennen buuttasin päivitysten takia.
        Koko vuonna koko vuorokaudet ympäri netissä olevan koneen linja on katkennut kaiketikin 2 kertaa ja katkon kesto on ollut minimaallinen.

        Kysehän on siitä, että sä et vaan osaa. Syytät ihan suotta Soneraa ja sen isoja herroja. Ne isot pomothan juu näistä vioista on tietosia. :D Ne vaan ei ihan piruuttaan kerro sitä kenttähenkilökunnalle. :D Toimitusjohtaja on just semmonen herra ja myös markkinointipäällikkö, että ne tietää verkon joka ainoan piilevänkin vian ja ihan vaan vittuilun vuoks ei kerro niitä asentajille että ne osais korjata. :D :D

        Kerro toki missä se vika on. Itselläni toimii myös loistavasti, mutta monella tutullani ei. Kaikilla on Sonera. Eli missä se vika voisi olla, ku se toisilla on ja toisilla ei, mutta todella monella se on...


      • Ammattimies666
        raksu kirjoitti:

        Kerro toki missä se vika on. Itselläni toimii myös loistavasti, mutta monella tutullani ei. Kaikilla on Sonera. Eli missä se vika voisi olla, ku se toisilla on ja toisilla ei, mutta todella monella se on...

        Oletko Salossa siis?
        Vikahan usein ja monella piilee niissä päin helvettiä ihan itse säädetyissä NATeissa ja palomuureissa. Sitten valitetaan täällä, kun ollaan ihan itse asennettu ja mokattu.
        Salon alueella sinänsä ei vikaa verkossa ole ollut, joten jos täällä on katkonut, niin käyttäjäkohtainen vika kyseessä. Oma moka.


      • raksu
        Ammattimies666 kirjoitti:

        Oletko Salossa siis?
        Vikahan usein ja monella piilee niissä päin helvettiä ihan itse säädetyissä NATeissa ja palomuureissa. Sitten valitetaan täällä, kun ollaan ihan itse asennettu ja mokattu.
        Salon alueella sinänsä ei vikaa verkossa ole ollut, joten jos täällä on katkonut, niin käyttäjäkohtainen vika kyseessä. Oma moka.

        Mä asun hyvinkäällä.

        Kaikilla, joilla näitä ongelmia nyt on on netti toimunu kuukausia iha normaalisti. Nyt viime kaks viikkoa yhtäkkiä todella surkeasti. Sähköpostejakaan ei kerkee kuulema hakea ku yhteys jo katkeaa...

        Joten itseasennuksista ja muista mokista ei liene kyse, koska se on toiminu normaalisti useita kuukausia tätä ennen.


      • Ammattimies666
        raksu kirjoitti:

        Mä asun hyvinkäällä.

        Kaikilla, joilla näitä ongelmia nyt on on netti toimunu kuukausia iha normaalisti. Nyt viime kaks viikkoa yhtäkkiä todella surkeasti. Sähköpostejakaan ei kerkee kuulema hakea ku yhteys jo katkeaa...

        Joten itseasennuksista ja muista mokista ei liene kyse, koska se on toiminu normaalisti useita kuukausia tätä ennen.

        En tiedä Hyvinkään tilannetta.
        Olen kommentoinut salolaiselle kirjoittajalle Salon tilannetta ja se on fakta, että täällä ei hänen kuvailemiaan katkoja ole ollut.
        Jos alueen kaikki muut Soneran liittymät toimivat kunnolla ja yksi ei, niin vika on todennäköisesti....missä? Koko Sonerassa vai siinä yhdessä liittymässä?

        Viimeiset 26(kaksikymmentäkuusi) vikaa koneista, joiden nettiyhteys meillä korjattu, ovat olleet itsetehtyjä palomuuriasennuksia ja NATteja yms. Se kahdeskymmenesseitsemäs oli oikeasti rikki, adsl-boxi vaihtokunnossa, oli tipahtanut lattialle.
        Sellaista se on kun blokataan vaan portteja ja asennellaan softamuureja eikä ollenkaan tajuta että eihän se netti toimi jos portit on kaikki tukossa eikä esim. edes nimipalvelimelle sallita yhteyttä. Ja uskotaan kaikenmaailman netissä olevat "Näin nopeutat konettasi"-ohjeet ja rikotaan systeemi netin osalta. Sekä vähän muutenkin.
        Ei, en ole Soneralla töissä vaan meillä korjataan koneita. Useimmiten muuten näiden itseasentajien, "Kyllä mä osaan mut Sonera/DNA/Elisa/joku muu on ihan paska"-tyyppien, jäljiltä. Lähes 90% korjattavaksi tulevista koneista on ihan itse rikottu.


      • raksu
        Ammattimies666 kirjoitti:

        En tiedä Hyvinkään tilannetta.
        Olen kommentoinut salolaiselle kirjoittajalle Salon tilannetta ja se on fakta, että täällä ei hänen kuvailemiaan katkoja ole ollut.
        Jos alueen kaikki muut Soneran liittymät toimivat kunnolla ja yksi ei, niin vika on todennäköisesti....missä? Koko Sonerassa vai siinä yhdessä liittymässä?

        Viimeiset 26(kaksikymmentäkuusi) vikaa koneista, joiden nettiyhteys meillä korjattu, ovat olleet itsetehtyjä palomuuriasennuksia ja NATteja yms. Se kahdeskymmenesseitsemäs oli oikeasti rikki, adsl-boxi vaihtokunnossa, oli tipahtanut lattialle.
        Sellaista se on kun blokataan vaan portteja ja asennellaan softamuureja eikä ollenkaan tajuta että eihän se netti toimi jos portit on kaikki tukossa eikä esim. edes nimipalvelimelle sallita yhteyttä. Ja uskotaan kaikenmaailman netissä olevat "Näin nopeutat konettasi"-ohjeet ja rikotaan systeemi netin osalta. Sekä vähän muutenkin.
        Ei, en ole Soneralla töissä vaan meillä korjataan koneita. Useimmiten muuten näiden itseasentajien, "Kyllä mä osaan mut Sonera/DNA/Elisa/joku muu on ihan paska"-tyyppien, jäljiltä. Lähes 90% korjattavaksi tulevista koneista on ihan itse rikottu.

        Toimimattomia yhteyksiä on edelleen useita! Eikä niihin ole koskettu, koska eivät edes osaisi koskea. Yhteydet on pelannut useita kuukausia normaalisti, mutta nyt viime kaks viikkoa todella surkeasti.

        Voihan se vika olla koneessakin, mutta miten se itsekseen on alkanu kaikilla samalla tavalla temppuilemaan? Viruksia ei ainakaan siskoni koneessa luullakseni ollu...


    • TMB

      Kuulin yhdeltä tutulta vähän juttua, että voi mennä viikko, ennen kuin saavat vian korjattua täällä meillä päin. Itse asun Alavudella elikkä Etelä-Pohjanmaalla siis.

      • samppa

        Mä asun kans alavudella ja pätkii parin minuutin välein...näin on jatkunu jo monta päivää


      • Nimetön
        samppa kirjoitti:

        Mä asun kans alavudella ja pätkii parin minuutin välein...näin on jatkunu jo monta päivää

        kuten myös, alavuden keskustassa


      • alavudella ny
        samppa kirjoitti:

        Mä asun kans alavudella ja pätkii parin minuutin välein...näin on jatkunu jo monta päivää

        pätkii kaikki


    • 1234567890+

      jep

    • jde

      On toiminut jo monta päivää huonosti. Tänään illalla on pätkinyt koko ajan, aina 20-30 sekuntia toimii ja sitten taas pätkii.. vituttaa kun ei saa edes mitään vähänkään isompia tiedostoja ladattua ja nettiäkään ei pysty kunnolla selaamaan. Jos tämä jatkuu vielä viikon-pari, ISP:n vaihdos tiedossa.

      Näin siis Alavudella.

      • vesku

        milloin siis jätit vikailmoituksen aiheesta? Kun nettipalstoilta ne eivät mene välttämättä ihan oikeaan paikkaan.

        Ja jonoista on turha valittaa; takuulla nopeammin saat valitukseesi vastauksen pikku odottelulla.


      • Peter
        vesku kirjoitti:

        milloin siis jätit vikailmoituksen aiheesta? Kun nettipalstoilta ne eivät mene välttämättä ihan oikeaan paikkaan.

        Ja jonoista on turha valittaa; takuulla nopeammin saat valitukseesi vastauksen pikku odottelulla.

        Keski-Pohjanmaalla pätkii myös Kokkolan lähellä. Soneran nettisivuilla on kyllä häiriöilmoituksissa juttua jostain viasta joka on todettu jo 17.11 ja tuon tekstin mukaan sen pitäisi olla jo korjattu! Onkohan kyse samasta viasta?

        TÄlläinen teksti siellä on:
        Vika alkoi 17.11.2005
        Ongelmaa korjataan ja lopullinen korjaus valmistuu viikolla 47.
        Sonera Laajakaista Adsl-yhteyksissä esiintyy häiriöitä Vaasan alueella.
        Häiriöt voivat aiheuttaa hidastelua ja katkoksia.
        Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.


      • Nimetön
        Peter kirjoitti:

        Keski-Pohjanmaalla pätkii myös Kokkolan lähellä. Soneran nettisivuilla on kyllä häiriöilmoituksissa juttua jostain viasta joka on todettu jo 17.11 ja tuon tekstin mukaan sen pitäisi olla jo korjattu! Onkohan kyse samasta viasta?

        TÄlläinen teksti siellä on:
        Vika alkoi 17.11.2005
        Ongelmaa korjataan ja lopullinen korjaus valmistuu viikolla 47.
        Sonera Laajakaista Adsl-yhteyksissä esiintyy häiriöitä Vaasan alueella.
        Häiriöt voivat aiheuttaa hidastelua ja katkoksia.
        Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

        Kyllä.Pohjanmalla on meillä ongelmaa.


      • Ternog
        Nimetön kirjoitti:

        Kyllä.Pohjanmalla on meillä ongelmaa.

        Ähtärissä pätkii jo ties kuinka monetta päivää. Pitää soitella asiakaspalveluun ja vaatio korvauksia. Milloinkohan saavat kuntoon?


      • esa
        Ternog kirjoitti:

        Ähtärissä pätkii jo ties kuinka monetta päivää. Pitää soitella asiakaspalveluun ja vaatio korvauksia. Milloinkohan saavat kuntoon?

        helevetin helevetti pätkii jo kolmatta päivää tääl ä vetelissä


      • .......
        esa kirjoitti:

        helevetin helevetti pätkii jo kolmatta päivää tääl ä vetelissä

        täällä lappajärvellä on pätkininyt jo viikon....


      • korsto
        ....... kirjoitti:

        täällä lappajärvellä on pätkininyt jo viikon....

        vimpelin alueella sama homma viikon jatkunu pätkiminen ei pysty oikeen mitään tehdä netis.
        kyllä tästä pitää joku korvaus saada


      • kokko*a
        korsto kirjoitti:

        vimpelin alueella sama homma viikon jatkunu pätkiminen ei pysty oikeen mitään tehdä netis.
        kyllä tästä pitää joku korvaus saada

        Et ole oikeutettu korvauksiin ellet ole tehnyt vikailmoitusta. Jos vikailmoitus on tehty, ja vika ei korjattu 48 tunnin sisällä, vasta sitten voit vaatia korvausta!


      • Ammattimies666
        korsto kirjoitti:

        vimpelin alueella sama homma viikon jatkunu pätkiminen ei pysty oikeen mitään tehdä netis.
        kyllä tästä pitää joku korvaus saada

        Mistähän olisit lähinnä korvausta hakemassa?
        Korvaus maksetaan kärsitystä taloudellisesta vahingosta.
        Mitä ovat ne taloudelliset vahingot, jotka pystyt (kuittien voimalla) osoittamaan Soneran aiheuttamiksi?
        Niinkuin toisaalla täällä mainittiinkin, sitä ei korvata jos harmittaa. Vain todelliset taloudelliset menetykset korvataan. Kuittien perusteella.


    • full

      onko kukaan päässyt soittamalla soneran asiakaspalveluun? Kyllä kestää... Onko jollekkin selvinnyt pätkimisen syy?

      • seppov

        korjataan kuulemma parhaillaan. kunnossa viimmeistään huomenna


      • raksu
        seppov kirjoitti:

        korjataan kuulemma parhaillaan. kunnossa viimmeistään huomenna

        Sisko soitti viikolla Soneralle. Jonotti ensin 1,5h. Eivät kertonet mistään ongelmista. Vika kuulemma siskoni koneessa, mut eivät kertoneet mikä vika...


      • JukkaKoo.
        raksu kirjoitti:

        Sisko soitti viikolla Soneralle. Jonotti ensin 1,5h. Eivät kertonet mistään ongelmista. Vika kuulemma siskoni koneessa, mut eivät kertoneet mikä vika...

        Nillä kun ei Soneralla ole kristallipalloa, niin eivät tietenkään pysty, eivätkä ole velvollisia selvittämäänkään mikä vika siskosi koneessa on. Miks niiden pitäs edes Soneralla olla velvollisia ilmaseks selvittämään mikä vika sinun sikosi koneessa on?

        Mutta sen saavat erittäin helposti selvitettyä vikailmoitusta tehtäessäkin, toimiiko linja täysin moitteetta sinne siskosi koneelle asti. Jos toimii, niin eikä aika hyvä arvaus silloin ole, että vika on siellä koneella eikä linjassa?


      • raksu
        JukkaKoo. kirjoitti:

        Nillä kun ei Soneralla ole kristallipalloa, niin eivät tietenkään pysty, eivätkä ole velvollisia selvittämäänkään mikä vika siskosi koneessa on. Miks niiden pitäs edes Soneralla olla velvollisia ilmaseks selvittämään mikä vika sinun sikosi koneessa on?

        Mutta sen saavat erittäin helposti selvitettyä vikailmoitusta tehtäessäkin, toimiiko linja täysin moitteetta sinne siskosi koneelle asti. Jos toimii, niin eikä aika hyvä arvaus silloin ole, että vika on siellä koneella eikä linjassa?

        Mulla oli aikoinana paljon ongelmia liittymän kanssa kahteenkin kertaan. Useiden puheluiden ja jopa asennusmiehen käynnin jälkeen vika löytyi lopulta Soneran päästä. Vaikka sieltä olivat vakuutelleet usean henkilön taholta, että kaikki on kunnossa siellä. Molemmilla kerroilla meni viikko asioiden selvittelyyn...

        Ja tää sama kävi siis kahteen kertaan kun ollaan kahdesti muutettu. Molempina kertoina meinasivat jo Sonerassa suuttua mulle. Mut eipä tullu edes laskuun hyvitystä vaikka lopulta vikä heiltä löytyi.

        En siis ihmettelis, vaikka se olis taas siellä...

        Ja samaa vikaa kun tuntuu olevan monella muullakin tutulla viimeisen kahden viikon aikana. Ja onhan noita "vikailmoja" tässäkin ketjussa paljon...


    • Urf

      Noin tunnin jo toiminut ilman ensimmäistäkään pätkäisyä.

      • jasperi

        täällä toimii nyt kans, siis eteläpohjanmaalla


      • hmmm
        jasperi kirjoitti:

        täällä toimii nyt kans, siis eteläpohjanmaalla

        Eipä mulla vaan toimi vieläkään... Etelä-Pohjanmaalta minäkin.


      • zetablue
        hmmm kirjoitti:

        Eipä mulla vaan toimi vieläkään... Etelä-Pohjanmaalta minäkin.

        pohjanmaan länsirannikko.... 5min toimii ja sitten pätkii


      • Term
        zetablue kirjoitti:

        pohjanmaan länsirannikko.... 5min toimii ja sitten pätkii

        Vielä hetki sitten luulin, että vika on ohi, mutta paskat taas alko morsetus. Etelä-Pohjanmaa taitaa olla vieläkin paskana.


      • Breece
        Term kirjoitti:

        Vielä hetki sitten luulin, että vika on ohi, mutta paskat taas alko morsetus. Etelä-Pohjanmaa taitaa olla vieläkin paskana.

        Joo ei, viikon katkonu yhteyttä. Pahempaan suuntaan vain menny, täällä keski-pohjanmaalla Perhossa. Soitin sonerallekkin(jonotusta 1 ja puoli tuntia), ilmottivat että laittavat viestin puhelimeen kun yhteys pelaa, eipä ole tullut mitään.


      • TMB
        zetablue kirjoitti:

        pohjanmaan länsirannikko.... 5min toimii ja sitten pätkii

        Juu, ei ole täällä ainakaan kadonnut vika mihinkään. Edelleen samanlaista pätkimistä.


    • sonera EVO

      en ole vielä kaikkia ketjun viestejä viitsinyt lukea, mutta kun joku kysyi missä päin soneran nettiongelmia esiintyy niin ainakin TAMPEREELLA jossa itse asun..

    • kuntoon

      ei oo soneran äiät tainnu tänään taas tehdä muuta ku pyöritellä peukaloitaan

      • samppa

        Täällä alavudella tuntuis toimivan taas


      • korsto
        samppa kirjoitti:

        Täällä alavudella tuntuis toimivan taas

        ainakin toistaseksi...


      • juu
        samppa kirjoitti:

        Täällä alavudella tuntuis toimivan taas

        Joo niin näkyis.


    • PERKELEhjj

      JUMAlauta SATANA KOKOAJANB KATKEILEE NETTI PERKELEEN SONERAOSI AA MITÄÄN

      • vesku

        pahan näköistä on... tee ihmeessä vikailmo...


    • raksu

      Nuo kaupungit myös pätkivien listalle. Tosin outoa siinä on se, että mä asun hyvinkäällä ja mulla ei oo ollu mitään ongelmia. Monella muulla on.

      Mä olen Messengerin poistanu koneeltani. Muut ei ole...

    • sonera sux

      joo, sonera pätkii välil silleen ettei netti toimi, sit vaan netin buuttii, sit toinen on että hidastelee aika ajoin, silleen et on esim eka 2 min ping 100 sit taas normaali ping 20 ja sit taas 100...

      • sonera sux

        ja asun valkeakoskella


      • rankasti
        sonera sux kirjoitti:

        ja asun valkeakoskella

        Vittu tää soneran netti on NIIN PASKA!
        pingit aina saatanan taivaissa, yritä nyt siinä kynäriä pelata, Kyllä vaihtuu vitun äkkiä elisaan jos niitten kautta pääsis VAIKKA JOSKUS SINNE VITUN NETTIIN SAATANA !!


    • Vitun soneeran asiakas

      No saatana mulla on sama juttu , just saimme perkele 24mb netti yhteyden 8mb hinnallaa ja modeemi kaupan päälle. Netti pätkii ja katkeilee jatkuvasti , ei pysty olemaan netissä ei pysty pelaaman. Vituttaa ihan tajuttomasti ku kävin ja soitin soneeralle jo pari kerta. EI OLE MITÄÄN HYÖTYÄ. Vaik testattiin vanha modeemi joka sopii vain yhelle koneelle , toimii mainiosti. Vein modeemin sonera pistelle , ne sanoo että toimii mainiosti ! VITUN PERSEESTÄ!

    • Tiedätte kuitenkin, kun sul...

      Onhan se kumma ettei nettiä voi käyttää rauhassa kun sonera sulkee max kahden tunnin päästä jos eivät pääse katsomaan mitä sieltä imutetaan! OISPA VAIHTOEHTOJA!

      • Taasss

        Juu pätkiihän se tääl Lappeenrannan seudullaki aina välillä. Yhtenä päivä toimi aamul jonku pari tuntii et kerkes vähä aikaa pelata wowii ja sit pätkäs ja pitkästi joskus ilta 8 tuli netti vast takas. Ja sen jälkeeki alko taas vähäsen pätkii ain jotain 10 min välein.


    • Jannnnne

      Joo yhdyn just samaan sun kanssa. Soneralla sais pyyhkiä sanonko mitä. Poikkeilee nii vitusti. Piste!
      Sitä päivää ei tuu kyl näkeen että sonera ei poikkeilisi.

      • ff

        Turussa pätkii sonera ympäri vuoden SAAATANA


    • gergerg

      ei ole katkoja ollut sitten maanantain ison katkon jälkeen toiminut moitteettomasti

      • prklkkra

        itellä ny ollu 15h putkeen soneran netti poikki.... vois pikku hiljaa alkaa toimimaan..
        Terveisiä oulusta


    • Kirves

      Älä muuta sano kuin pa**a sonera. Sain just onneksi purettua 2 vuoden sopimuksen. Sonera ei toimi ei sitten millään.

    • sonnerra

      Kyllä ja on soitettu soneralle ja sanovat että vika on meillä kaikki tarvittavat toimenpiteet tehty, ei auta.
      Ongelmat alkoi kun päivitti yhdeyden 2megasta 8megaan. Parhaimmillaan voi pätkiä joka toinen minuutti.
      Tätäkin kirjoitellessa pätki parikertaa. Missä vika? Pitäisi varmaan kysyä pystyykö tota pudottamaan takasin kahteen megaan

      • j-m69

        Netin viat alkoi 07.01-2010
        3 viikkoa eikä vioille ole tehty mitään.
        Netin nopeus on 3.2 Megaa
        8M joka on pudotettu 4M
        pe 15.01-2010
        5 kertaa nettipoikki
        328.72kbit/sek
        862.26kbit/sek
        1980.97kbit/s
        SU 17.01 16.23 NETTI POIKKI.3.2 PUTOS 2.4 MEGAAN
        17.24 netti poikki 2.5 megaa
        23.46 1.5 megaa
        23.55 1.6 megaa
        00.40 netti poikki
        00.46 1.7 megaa
        00.47 894 kbit/s
        00.50 1.1 megaa
        ma 18.01 22.27 1.9 megaa
        01.59 NETTI POIKKI 1.5 Megaa
        Ti 19.01 12.11 Netti poikki 1.7 Megaa

        Ke 20.01 14.41 Netti Poikki
        14.55
        15.30
        15.50
        16.10
        16.24
        16.26
        16.29
        16.37
        16.41
        16.46 Netti poikki
        18.04 EDELLEEN POIKKI.
        19.23 EDELLEEN POIKKI.
        23.27 EDELLEEN POIKKI.

        To 21.01 16.24 Netti poikki
        16.34 Netti poikki
        16.36 Netti poikki
        16.39 Netti poikki
        16.44 Netti poikki
        16.46 Netti poikki
        16.55 Netti poikki
        17.05 Netti poikki
        KOKO LOPPU ILLAN POIKKI NETTI YHTEYS.
        Pe 22.01 16.00 Netin nopeus putos 0.4 Megaan
        16.08 modeemi käynnistetty uudelleen nopeus 1.8 megaa
        16.28 Netti poikki
        16.31 netti poikki tänään ei enään netti toimi minulla.
        La 23.01
        08.30 netti alko toimimaan taas.
        09.30 Katkes netti eikä toimi edes uudella TW-EA515 ADSL modeemilla.Makso 200e
        koko päivän ja illan netti poikki.

        Su 24.01 Netti ei toimi ollenkaan koko päivänä.ADSL valo vilkkuu koko ajan.

        Ma 25.01 16.22 netti poikki.Ei nouse enään linjalle korjaaja kävi aamulla netti toimi klo 10-16.22.

        Ti 26.01 16.41 netti poikki.Lataus netistä meni poikki.
        16.42 netti alko toimimaan.
        21.58 NETIN NOPEUS 2165.98KBIT/S.250KT/S KUN NORMAALI ON 390-420KT/S.
        22.47 NETIN NOPEUS 2034.21KBIT/S.34BIT YLI 2000 JA TÄSTÄ JOUTUU MAKSAMAAN SAMAN KU 8M.

        kE 27.01 08.50 NETIN NOPEUS 1619.85KBIT/S.
        19.00 netin nopeus 553.93 kbit/s ei edes 1M saatika edes 4M.
        19.41 latausnopeus 72kbit/s ei lähelläkään 400kbit/s.
        20.01 latausnopeus ftp://ftp.funet.fi/dev/ 72.8kt/s.onko lähelläkään 400kt/s.
        20.27 latausnopeus ftp://ftp.funet.fi/dev/ 117kt/s ja modeemi käynnistettiin uudestaan.noin 1M yhteys.

        To 28.01 12.55 latausnopeus 64.5kt/s
        20.12 Netinnopeus 975.97Kbit/s.
        20.21 Latausnopeus ftp://ftp.funet.fi/dev/50.9Kt/s.

        Pe 29.01 14.10 netinnopeus 1650.89kbit/s.
        21.19 latausnopeus 55.2kt/s.
        22.20 netinnopeus 1115kbit/s.

        La 30.01 01.57 NETINNOPEUS 1112.36KBIT/S.
        14.40 netinnopeus 715.23kbit/s.
        22.41 Latausnopeus 75.2kt/s.ei oo edes 1M netti,Isdn modeemillakin sais nopeemman yhteyden ja tää on SONERAn laajakaista.

        Su 31.01 10.05 Netinnopeus 715.23kbit/s.
        15.33 latausnopeus 86.5kt/s.

        Ma 01.02 13.00 Netinnopeus 1619.85kbit/s.
        19.08 Netinnopeus 1405.95kbit/s.
        19.32 Latausnopeus ftp://ftp.funet.fi/dev/138kt/s.
        22.40 Latausnopeus 137.00kt/s.

        Ti 02.02 01.17 Netinnopeus 1110.14kbit/s.
        12.19 Netinnopeus 1629.68kbit/s.


      • hoitsu:)
        j-m69 kirjoitti:

        Netin viat alkoi 07.01-2010
        3 viikkoa eikä vioille ole tehty mitään.
        Netin nopeus on 3.2 Megaa
        8M joka on pudotettu 4M
        pe 15.01-2010
        5 kertaa nettipoikki
        328.72kbit/sek
        862.26kbit/sek
        1980.97kbit/s
        SU 17.01 16.23 NETTI POIKKI.3.2 PUTOS 2.4 MEGAAN
        17.24 netti poikki 2.5 megaa
        23.46 1.5 megaa
        23.55 1.6 megaa
        00.40 netti poikki
        00.46 1.7 megaa
        00.47 894 kbit/s
        00.50 1.1 megaa
        ma 18.01 22.27 1.9 megaa
        01.59 NETTI POIKKI 1.5 Megaa
        Ti 19.01 12.11 Netti poikki 1.7 Megaa

        Ke 20.01 14.41 Netti Poikki
        14.55
        15.30
        15.50
        16.10
        16.24
        16.26
        16.29
        16.37
        16.41
        16.46 Netti poikki
        18.04 EDELLEEN POIKKI.
        19.23 EDELLEEN POIKKI.
        23.27 EDELLEEN POIKKI.

        To 21.01 16.24 Netti poikki
        16.34 Netti poikki
        16.36 Netti poikki
        16.39 Netti poikki
        16.44 Netti poikki
        16.46 Netti poikki
        16.55 Netti poikki
        17.05 Netti poikki
        KOKO LOPPU ILLAN POIKKI NETTI YHTEYS.
        Pe 22.01 16.00 Netin nopeus putos 0.4 Megaan
        16.08 modeemi käynnistetty uudelleen nopeus 1.8 megaa
        16.28 Netti poikki
        16.31 netti poikki tänään ei enään netti toimi minulla.
        La 23.01
        08.30 netti alko toimimaan taas.
        09.30 Katkes netti eikä toimi edes uudella TW-EA515 ADSL modeemilla.Makso 200e
        koko päivän ja illan netti poikki.

        Su 24.01 Netti ei toimi ollenkaan koko päivänä.ADSL valo vilkkuu koko ajan.

        Ma 25.01 16.22 netti poikki.Ei nouse enään linjalle korjaaja kävi aamulla netti toimi klo 10-16.22.

        Ti 26.01 16.41 netti poikki.Lataus netistä meni poikki.
        16.42 netti alko toimimaan.
        21.58 NETIN NOPEUS 2165.98KBIT/S.250KT/S KUN NORMAALI ON 390-420KT/S.
        22.47 NETIN NOPEUS 2034.21KBIT/S.34BIT YLI 2000 JA TÄSTÄ JOUTUU MAKSAMAAN SAMAN KU 8M.

        kE 27.01 08.50 NETIN NOPEUS 1619.85KBIT/S.
        19.00 netin nopeus 553.93 kbit/s ei edes 1M saatika edes 4M.
        19.41 latausnopeus 72kbit/s ei lähelläkään 400kbit/s.
        20.01 latausnopeus ftp://ftp.funet.fi/dev/ 72.8kt/s.onko lähelläkään 400kt/s.
        20.27 latausnopeus ftp://ftp.funet.fi/dev/ 117kt/s ja modeemi käynnistettiin uudestaan.noin 1M yhteys.

        To 28.01 12.55 latausnopeus 64.5kt/s
        20.12 Netinnopeus 975.97Kbit/s.
        20.21 Latausnopeus ftp://ftp.funet.fi/dev/50.9Kt/s.

        Pe 29.01 14.10 netinnopeus 1650.89kbit/s.
        21.19 latausnopeus 55.2kt/s.
        22.20 netinnopeus 1115kbit/s.

        La 30.01 01.57 NETINNOPEUS 1112.36KBIT/S.
        14.40 netinnopeus 715.23kbit/s.
        22.41 Latausnopeus 75.2kt/s.ei oo edes 1M netti,Isdn modeemillakin sais nopeemman yhteyden ja tää on SONERAn laajakaista.

        Su 31.01 10.05 Netinnopeus 715.23kbit/s.
        15.33 latausnopeus 86.5kt/s.

        Ma 01.02 13.00 Netinnopeus 1619.85kbit/s.
        19.08 Netinnopeus 1405.95kbit/s.
        19.32 Latausnopeus ftp://ftp.funet.fi/dev/138kt/s.
        22.40 Latausnopeus 137.00kt/s.

        Ti 02.02 01.17 Netinnopeus 1110.14kbit/s.
        12.19 Netinnopeus 1629.68kbit/s.

        mä oon ihan poikki


    • soneran perkele

      samaa paskaa täälläkin paitsi pahempana, ensin hidastuu naurettavan hitaaksi pariksi tunniksi sitten alkaa tekemään minuutin täys katkoksia lopputulos parin tunnin katkeilun jälkeen katkee kononaan, jonka jälkee modeemi ilmottaa valoillaan että yhteys estetty ja joutuu soittamaan soneralle että saa netin takasi päälle, saman tien siellä kun kaveri säätää jotain ni alkaa toimimaan. Soneran paska kun on vielä täällä ainut mitä saa, ei niitä tunnu kovin kiinnostavan ongelmien fixailu kun ei oo kilpailua

    • mb-girl

      tuttu juttu mulle, mullakin patkisi nettitikku aikansa kunnes kyllästyin ja pakotin nettitikun 3g verkkoon. Jos kännykkä käyttää 3 tai 3,5g verkkoa niin silloin nettitikku käyttää samaa. Jos joku haluaa ohjeita soneran nettitikun pakottamisesta verkkoon.Kerron myöh.

      • Sonsonson

        muta anna ohjeet rautalangasta ,et mummo osaa ne myös tehdä.Mulla Sonera,pätkii,harmittaa kun menossa nettipankkiin ni aina katkee tai jos olet tilaamassa lentolippua,sama vika.Raivostuttavaa!!!


    • computer2

      Sonera ei pätki Raisiossa.
      pätkiminen johtuu talon paikasta ja kaupungissa missä asut (jos asut korvessa niin eihän se siellä minullakaan hyvin kuulu mutta toimii kohtalaisesti. DNA ei toimi korvessa eikä meillä Raisiossa.

      Sonerassa ei ole mitään vikaa!

    • Söndera

      Telia pätkii Espoossa Kaitaalla. Jatkunut jo pari viikkoa. Samoin vauhti pudonnut 6 Mb alla neljän. Ei kivaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe