Bussitiedustelua (ja vähän muutakin)

Morwen

Olen menossa Bosniaan ensi kesänä, luultavasti heinäkuun alussa. (Poistuloajankohdasta en ole lainkaan varma.) Ajattelin lentää Zagrebiin (kyllä, Kroatiaan) ja sieltä mennä bussilla Bihaciin, joka on lopullinen määränpääni. Siispä kysyn, olisiko joku sattunut löytämään informaatiota busseista Zagrebin ja Sarajevon välillä, sillä luulen, että Bihac sattuu tuon reitin varrelle. Mikä tahansa info käy, aikataulut, hinnat... Onhan tässä kesään vielä aikaa, mutta mieluummin etsin tietoa etukäteen ja hyvissä ajoin.

Ja mitä mieltä ylipäätään olette Bosniaan matkustamisesta (ikään kuin se vaikuttaisi päätökseeni)? Määränpäässäni tulen olemaan hyvissä käsissä, mutta koska en ole matkustanut yksin Suomen ulkopuolella, en tiedä, mitkä kaikki vaarat pieniä suomineitosia vaanivatkaan. Ja ketut, tiedän oikein hyvin, mutta pystyykö kukaan konkretisoimaan?

4

2621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sarajevo

      Zagrebista kyllä mene bussi suora sarajevon mutta ei ennä bihacin kauta se matka kun vaan kesta niin kauan mutta kyllä sielta (Zagrebista) mene busi bihacin hyvin halvalla. Olen itse sarajevosta kotoisin ja voin sano jos meet nähtavyksia katsoman ei kanata bihacin mena mutta jos oot pätänyt sit ole hyvä! Zagrebista mene myos taxi sine ja ei kesta kun hetki en usko et on kalis tarkista.Tai mene konella Helsinki - Budapest - Sarajevo ja sielta busilla bihacin se bussi makssa 5 euro. Ja yksi vinki vaan ällä ikina ota kakki rahat mukan ja varo kenen kanssa liikut turvalista matka. ps. kaväise sarajevossa se on sen arvoinen.

      • Shaline

        Kiitoksia kaikenlaisista neuvoista, ne ovat aina tarpeen. Minulla on henkilökohtaisia syitä mennä Bihaciin, mutta luultavasti käyn myös Sarajevossa.

        Matkailu itsessään on tuttua, mutta koskaan ei toki vieraalla maalla voi olla liian varovainen - huomio kun tuppaa kiinnittymään ennemmin nähtävyyksien ihailemiseen kuin tavaroista huolehtimiseen.


    • BiH

      Hei!

      Käyn itse kaksi kertaa vuoteen Bosniassa ja sen verran voin kertoa että Bosnia on oikein kaunis maa, maisemat aika uskomattomia. Mut asiaan: Zagrebin linja-autoasemalta ei pääse suoraan Bihaciin, joudut Bosnian puolella vaihtamaan autoa ja hyppäämään esimerkiksi Banjalukassa Bihaciin menevään linja-autoon. Tässä ovat Zagrebin linja-autoaseman kotisivut mistä selviävät aikataulut www.akz.hr
      Vuoroja lähtee muutamaan kertaan päivässä. Ei pitäisi olla ongelmia päästä perille.
      Bosniasta on sen verran hyvä tietää että ihmiset ovat tosi ystävällisiä, mutta jotkut ovat aika kielitaidottomia.. Mutta kun jaksaa yrittää pärjää kyllä vallan mainiosti. Varovainen pitää olla aina, matkustaapa missä tahanssa. Toivottavsti sulle on apua näistä tiedoista. Hauskaa matkaa :)

    • äityli

      Välilasku Budabestissä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe