Lohkolämmittimen johto ...

... jäi pyörän alle ja räks !

Defa -lohkolämmittimeni johto unohtui pistokkeeseen (näin on käynyt varmaan monelle). Johto jäin etupyörän alle ja repeytyi irti puskurin alaosassa olevasta pistokkeesta. Johdon pää murtui kytkentäkoskettimien ympäriltä, jotka tulivat näkyviin. Myös pistorasian alareunasta lohkesi pala. Ostin uuden johdon (mikä mielestäni on aika kallis h. n. 30 euroa). Johto ei tunnu sopivan pistorasiaan. Onko mahdollista, että myös pistorasia on vaurioitunut vai onko Defalla useita eri kokoja olevia pistokkeita ? Vanha johto menee kyllä paikalleen ja ehkä toimiikin, mutta ei liene enää kovin turvallinen.

12

23815

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varmasti

      että ei ollut calix merkkinen,ei sovi yhteen defan kanssa!

      • ... räks !

        sellainen "green line" vai mikä se nyt onkaan (kirkkaan vihreä johto), mutta ihan hyvä kommentti eli pitääpä vielä tutkia asiaa.


    • Joo.

      Se koko johtosarja seinästä lämmittimelle asti ei muuten sitten maksa kuin muutaman euron sitä pelkkää verkkojohtoa enemmän!

      • ... räks !

        kun olisin tuon tiennyt.


      • maksaa

        Missä maksaa muutaman euron? Tarkoitatko lämmittimen johtoa, joka tulee lämmitystolpan ja auton väliin? Defan ja Calixin johto maksaa n. 30 euroa, muutamalla eurolla saa vain sellainen antiikkisen isolla liittimellä olevan johdon, joka ei todellakaan käy nykyisiin lohkolämmittimen pistokkeisiin.


    • minäpetterikolmas

      osta eurolla 3 metrin jatkojohto tarjoustalosta, ja 12 johtimen sokeripala toisella eurolla, poikkase jatkojohto saksilla, ja liitä urospää sokeripalaan,sekä leikkaamaasi auton defa-johtoon, jonka muoviröpelökuorta olet kuorinut n 5cm. heitä tässä vaiheessa irroitettu defa naaras, sekä rikkinäinen uros roskiin. saat jatkojohtdon naaraspäästä vielä kytkettyä autoon sisätilan lämmittimelle pistorasian!
      näin mä teen ainaki, sillä en tosiaankaan maksa 26,90 halvimmillaan "oikeasta" defa-johdosta, kun helpommallakin pääsee, eikä auto ole mikään uus.

      • huh..

        Eipä ole turvallisia nuo sokeripala liitokset ulko käytössä..


      • KT.

        hyvin siihen asti jos/kun tuleen esim. autopalo ym. Vakuutusyhtiö nostaa kädet ylös, eli ei korvaa mitään jos olet itse tehnyt viritelmiä. Tälläisiä asioita ei tule ajateltua etukäteen. Esimerkkejä on esim. kun ei ole kotivakuutusta ja kämppä palaa alta. "Mitäs turhaan mitään vakuutus maksuja maksamaan, siihen menee rahaa", mutta kun tapaturma on tapahtunut niin sitten se vasta maksaa ja kaikki omasta "pussista".


    • autolämpö

      Jos yhtään lohduttaa, niin kyllähän tuo taisi itseltäkin roikka joskus jäädä autonkeulaan silloin kun olin nuori automies. Mutta kun ne vauriot itse korjailee, niin kyllä se kummasti parantaa muistia ja huomiokykyä...

    • nimimerkki2

      Mulla kävi samoin muutama vuosi sitten. Siitä katkenneestä verkkojohdosta murtui päästä pala joka jäi siihen auton pistorasian pohjalle. Oli aika ärsyttävä kaivella pois...

    • ihanan kallista
      • myöhässä?

        Aloittaja odotti varmaan vastaustasi 7v ajan...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2793
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2370
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2150
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1934
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1786
    6. 141
      1762
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1501
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe