oma ammatti kertausharjoituksissa?

ekaa kertaa kertaamaan

miten voin tuoda esille omaa ammattiani (myyntijohtaja) kertausharjoituksissa? onko siitä hyötyä?

12

2593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jos..

      ..vaikka alkaisit myymään niille jotain?

      • johtis

        ...palvelimia joita meidän firma (kansainvälinen) myy...... muita ideoita?


    • Per Saukko

      ... saat siitä monta hauskaa, herra myyntijohtaja.

    • vai miksi????

      Sinähän menet kertaamaan etkä myymään.

      Laitahan nyt edustamasi firma tähän, jotta voin kaukaa kiertää sen.

    • pataljoonaupseeri

      Kyllä SA int on kiinnostunut siviilikokemuksesa ja - koulutuksesta.
      Keskeisiä ongelmia onkin se, että Puolustusvoimat eivät saa riittävästi tietoa reserviläisen em. asioista ja muutoksista. Monta kertaa tiedostossa saattaa lukea varusmiesaikainen tieto kuten ylioppilas, opiskelija, koululainen, harjoittelija, fil.yo tms. Mitä se kertoo kolmekymppisen osaamisesta?

      Kun palautit kertausharjoituskäskyn palautusosan, merkitsit kait siihen uudet taustatietosi? Siitä ne päivittyvät. Voit myös käväistä ilmoittamassa muutostietoja esim. sotilasläänin esikunnan asiakaspalvelutiskillä.

      Kun kyse on aivan ensimmäisestä kh:sta, varusmiesaikainen koulutuksesi lienee lähtökohta myös harjoituksen aikaiselle tehtävällesi.
      Sijoitus/tehtävä arvioidaan aina kh:n päättyessä, samoin jatkokoulutuskelpoisuus.
      Siviilin johtamiskokemuksesta ja -koulutuksesta on aina hyötyä. Nämä pyritään huomioimaan mahd mukaan ja erityisesti uudelleensijoitusvaiheessa noin 30-40 v. ikäisenä.

      Hyvää sotilasharjoitusta Isänmaan puolustajille!

      • muillekin

        Kiitokset Herra Pataljoonaupseeri eli pataljoonan kakkosmies tai varakomentaja! Se oli asiallista ja yleisestikin kiinnostavaa tietoa tällä palstalla yleisesti vellovan sivaripaskan ja disinformaation keskellä!


      • joonas J

        Kiitti asiallisesta ja informatiivisesta selvityksestä


    • on hyvä.

      Rakenna itsellesi imago, vaikka tähän tyyliin: Ruotsi on vittujenmaa saatana haistakaa perkele paska, alastomina kuljette ja vittuja ootte kaikki lälläläää.

      Suomalaiset on täysiä perkeleen apinoita, saatanan vittu haistakaa paska. Homekorviakin ootte. Ikuisia tolvanoita. Paskaläjä koko suomi. Mulkosilmiä myös.

      Venäläiset on työläisiä ja yksinkertaisia pölvästeja, ikuisia lännen ihailijoita, saatana perkeleen apinoita, ikuisia köyhiä, mitättömiä, aikaansaamattomia tyhjätaskuja ja perkeleen molottajia.

      Amerikkalaiset on saatanan kapitalisteja, verenimijöitä, ikuisia rottia, vääräuskoisia juutalaisten leikkaamii tuppimulkkuja, ikuinen saasta, vanoharhaisia, paskapäitä löysäkyrpiä, velttoja, aikaansaamattomia torveloita. Amerikka on maailman suurin paskaläjä.

      Virolaiset on täinpaska.

    • res.ltn jjoht.

      Jos joukkueessani olisi myyntijohtaja niin voisin suositella ryhmäsi johtajalle, että sinä voisit vastata joukkeen muonapuolesta (vahvuusilmoitukset, jako yms)tietenkin otona.

    • Takarivin Taavi

      Voi tietysti.Mutta onko syytä..?
      Itse olen ottanut osaa kertauksiin pieteetillä tehdään mitä käsketään ja jättänyt asioiden pohtimisen armeijan "päteville" johtajille.
      Siviilielämässä pääsen käyttämään omaa päätään ihan riittävästi.
      -Kuljetuspuolen res. kersantti ja yrittäjä -

      • heitinmies

        Vähän samat ajatukset kuin takarivin taavilla. Siviilissä työskentelen nk. vaativassa tehtävässä, mutta kertauksissa (2 kpl) on ollut ihan hauska olla tavallisena rivimiehenä. Jos armeija haluaa minut johonkin muihin tehtäviin siirtää, niin siitä vaan, mutta en itse näe sitä välttämättömäksi.


    • Sekundakelapetteri

      Ei liity ihan aiheeseen, kun en osaa myyntijohtajalle ihan heti keksiä duunia kertauksissa. Mutta meitsillä kävi niinsanottu paskanakki ekoissa kertauksissa siviili"ammatin" ilmitulon takia.

      Komppanianpäällikkö, jonka kanssa vielä muistettiinkin toisemme inttiajalta, kysyi ilmoittautuessani, että mitäs nykyään puuhaat. Sanoin, että opiskelen tietotekniikkaa korkeakoululla. Komppaukko siihen, että hel...tin hyvä, meiltä puuttuikin viestijoukkueen johtaja. Olin käynyt intissä ihan tavallisen ryynärilinjan ja kessuna kotiutunut ja kyllä komppaukko nämä asiat varmaan muisti tai näki papereistaan. Meitsillä ei ollut havaintoa sen paremmin intin viestivehkeistä (jotain perusmatolaatikoita ja kenttäpuhelimen luuria lukuunottamatta) kuin viestijoukkueen johtamisestakaan. Ei ollut ainakaan siihen aikaan intin hommissa paljon iloa sockettien väsäämisestä tai tcp/ip-pinon tuntemisesta. Sain luettavakseni jonkun kirjan, jossa oli muutama sivu viestijoukkueen tehtävistä ihan eri aselajissa.

      Ajattelin, että otetaan vain haaste vastaan. Parhaani yritin, jotain opin, jossain mokasin, mutta sen sanon, että ne olivat raskaat kaksi viikkoa. Onneksi varajohtajana oli tosi pätevä oikea viestialikessu. Kyllä kai ne yhteydet jotenkuten pelasivat, tai ei ainakaan suoraan päin naamaa haukuttu. Siitä tietysti kuului kiitos enimmäkseen varajohtajalle, ryhmien vetäjille ja ennenkaikkea tietty osaavalle miehistölle. Meitsi oli oppipoikana.

      Että voi olla parempi pitää se myyntijohtajan titteli piilossa etteivät laita teikäläistä myymään Patrian uutta panssarivaunua johonkin Vindustaniin ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3727
    2. 208
      3029
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2584
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2034
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1465
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      174
      1374
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1347
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe