Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Perseen nuoleminen

kermal.

Nykyään ilmeisesti pitää apinoida kaikki mahdollinen irstaimmistakin pornoleffoista, koskapa olen itsekin törmännyt naiseen, joka tykkäsi perseen nuolemisesta. En siis nyt tarkoita esim. pomon mielistelyä vaan anusaukon lipittelyä kielellä. Minusta se on sairasta ja likaista! Suu ja perse eivät kuulu yhteen. Perseestä tulee paskaa, joka on täynnä bakteerimassaa. Vaikka perseen peseekin ennen nuolemissessiota, ei sitä saa läheskään niin puhtaaksi, että sitä voisi nuolla. Vertaus: vaikka tyttöystäväni pesisi posliinisen vessanpönttönsä tarkasti, en silti missään tapauksessa käyttäisi sitä ruokailualustana tai nuolisi sitä! Vielä likaisempaa on nuolla (pestyä) peräsuolen suuta! Iljettää ajatuskin!

81

20680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tykkään

      On tosi ihanaa nuolla naisen persereikää,pyydän naistani pullistamaan että saan työnnettyä kieleni tosi syvälle persereikään ja mikä parasta kun nainen pullistaa kunnolla persereikää niin joskus tulee ihanan tuoksuinen naisen pieru kieleeni!!!

      • Anonyymi

        saan kans noin 2cm kieltä meneen sisälle saman tekee myös minulle


      • Anonyymi

        Seksitreffit - https://hespac.com/victoriamilanfi.htm
        Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi. Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        saan kans noin 2cm kieltä meneen sisälle saman tekee myös minulle

        ja tuon kielen jälkeen naiseni voi laittaa vaikka kuinka suurta vibraa peppuuni olen avoin


    • semsgas

      Harrastakoon kukin mitä haluaa, mut itelläni jäi noi kakkaleikit varhaislapsuuteen.

      • Anonyymi

        Söit paskaa lapsena?


      • Anonyymi

        mee pesulle nää ei oo kakka leikkejä vaan anaali leikkejä


    • Tepi

      Suussasi on enemmän bakteereita kuin tyttöystäväsi peppureiässä. Jos sä et nuole, niin kyllä joku muu sitä nuolee.

    • vertaus

      ... vähän vaan ontuu:
      Harrastako seksiä vessanpönttösi kanssa?

      Eli, saatko joko sinä tai pytty, toivon mukaan molemmat tietenkin, nautintoa tästä nuolemisesta?

      Seksissä on kyse molemminpuolisesta nautinnosta.
      Mikäli tuttavapiiriisi kuuluu naisia, joiden pepun nuoleminen viittamistasti hygieniasyistä on epämiellyttävää, suosittelen seuran vaihtoa.

    • kokenut kaiken tietää

      Onko siellä erilaisia bakteereja. Kaikki on ihmisestä kotoisin. Kuten sanottu: Ihminen on paskan- ja siihen liittyvän nesteen tekokone. Miten se voi olla "myrkyllistä", jonka ihminen on itse saanut aikaiseksi?

      • kermal.

        Tekstisikin on täyttä paskaa. Suolistobakteerit elävät paksu- ja peräsuolessa, mutta suuhun, ruokatorveen ja mahalaukkuun ne eivät kuulu. Suolistofloora on tosiaankin eri kuin suun floora. Siksi peräaukkokin on varmasti pysynyt evoluutiossa hyvin kaukana suuaukosta. Olen biologian opiskelija, joten väitellä lisää bakteereista, jos haluat.

        "Miten se voi olla "myrkyllistä", jonka ihminen on itse saanut aikaiseksi?". Sinänsä ihmiselimistön tuottamat kuona-aineet paskassa eivät ole kovin myrkyllisiä, mutta siinä olevat miljardit bakteerit ovat mahdollisia patogeenejä.


    • pitkä yökötys

      Olet oikeassa, tuo mainitsemasi seksitekniikka eli rimmaus, on jo sen verran yleistynyt, että tietyt suolistotaudit ja -loiset ovat alkaneet leviämään epidemiaksi asti. Naisen emätin/vagina on terveillä yksilöillä maailman puhtaimpia paikkoja, sen sijaan peräaukko ei sitä ole kenelläkään.

      • kandimies

        Totta. Vaginan pH on melko alhainen, mikä rajoittaa monien mikrobien kasvua. Peräaukko on taas täynnä niitä.


    • Katariina-tar

      Suu ja perse kuuluvat silloin yhteen, kun perseen omistaja haluaa sitä samaan aikaan kuin suun omistaja. Bakteeririski on aina olemassa kaikessa seksissä, mutta kun molemmat ovat terveitä niin riski on huomattavasti alhaisempi. WC-pönttö on taas ihan eri asia, sillä se tarjoaa kasvualustan bakteereille, siis muillekin kuin ihmisen tuottamille.

      Minulle ei ainakaan ole tullut ikinä mitään murheita pyllyn nuolemisesta, mutta antoisia hetkiä sitäkin enemmän. Pitää vain katsoa kenen persettä nuolee:)

    • Anonyymi

      Voi Lol taas näitä juttuja... Ainakaan mulle ole tullut ikinä mitään vaikka päivittäin nuolen muijan persettä, eikä meillä ees tehä mitään putsauksia/tyhjennyksiä.. ikinä tullu mitään...
      Ei edes pillusuihkua löydy meidän vessasta..
      Joten tästä teen johtopäätöksen että ei siihen perseen nuolemiseen kuole tai saa mitään tauteja, ennemminkin vastustuskyky paranee eikä niin herkästi sairastu.... mut nää on vaan mun huomitoita, ehkä mun immuunijärjestelmä on terästä...

      • Anonyymi

        Koiratkin nuolee toistensa persettä ja voivat hyvin.


    • Anonyymi

      Makasin aamulla kiihkeän yön jälkeen naisen sängyllä vatsallani. Nainen konttasi jalkopäähän levittäen pakarani. Kieli liukui kiveksistä ylöspäin peppureiän yli. Liukui uudestaan välillä upoten reikään. Tunne oli taivaallinen. Kunnes tajusin kielen kuuluvan naisen koiralle. Yritin kierähtää vatsalleni mutta ote pakaroistani piti. Viimeistään koiran murahdus sai minut jäämään paikoilleni. Koira jatkoi nuolemista. Sen tuottamaa mieli hyvää en pystynyt peittelemään.

      • Anonyymi

        Kuolen nauruun, verisuoni katkeaa


    • Anonyymi

      Miettikääpäs, jos Jumala olisi unohtanut luoda naiselle välilihan... Mihis työntäisit... On tullu nuoltua jokunen peppureikä ja syvältä ja jopa otettua sieltä herkkua suuhunkin, eikä mitään ongelmia. Kun ei niele, vaan sylkee sitten pois. Voi haukkua kaheliksi, mutta veikkaanpa, että älykkyysosamäärässä häviät... Kuka tykkää mistäkin, toiset äidistä ja toiset jopa lapsista...

    • Anonyymi

      Perseen nuoleminen tuntuu taivaalliselta. Antajana hauska tuntea peräaukon lihaksen, eli ryppyreijän pinkeä tunne.

      Saajana taas erittäin nautinnollista.

      • ois kiva olla antajana


    • Anonyymi

      Vaikka sametinsileän, tuntoherkän ja puhtaksi huuhdellun ja pestyn anuksen nuolenta saattaakin olla osalle suuri nautinto kokonaisuudessaan, niin sen vakavatkin teveysriskit ovat kuitenkin todellisia:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Anilingus#Health_risks_and_prevention

      Sitten osalle tuohon nautiskeluun alkamisessa on psykologinen kynnys vaikka teveysriskejä ei olisikaan.

    • Anonyymi

      Voisi tuntua kivalta, vaan ei ole ollut nuolijoita. Hyvä, että kullin nuolee.

    • Annan nuolla peppuani. Olen Mies ja olen aina erittäin puhdas joka paikasta...

    • Anonyymi

      maksupäätteiden näpelöinti.piip.....yhteiskäyttöpolkupyörien anuksien hinkkaaminen satulaan.piip. puhelimien vaihtelut.piip.. yleiset wc istuimet.piip. julkiset saunalauteet.piip.. bussien hikiset kesähikianaalihiet.piip
      julkiset ovenkahvat piip. julkiset koiranpaskat pitkin katuja piip.

      hygiahullut lähtee aina ensin.

    • Anonyymi

      Ryppyreikä vaan tuntuu niin hyvältä kielen kärjellä.

      Olisi hullua olla kokeilematta.

    • Anonyymi

      anus on ihana.

    • Naiselta kuuluu nuolla kummatkin,tykkään antaa naiselle suuseksiä.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, kun nuolen pillua niin en ainakaan minä voi olla nuolematta peppu samalla


    • Anonyymi

      Vieraan bakteerikannan kanssa joutuu kosketuksiin väistämättä jos toisen kanssa seksiä harrastaa, tuskin sitä kannattaa jäädä sen enempää miettimään.
      Kun mies on puhdas, terve ja kiihottava niin mun kieli lipoo ihan mistä se haluaa... Joillakin miehillä peppureiän kohdalla taitaa tulla vastaan joku ihan muu kuin hygieniakysymys. Toistaiseksi vain yksi on pyytänyt.

    • Anonyymi

      mutta lääkkeitä ja tupakkaa voi niellä huoletta , edes media ei paheksu ,
      miten helvetissä voitte paskoa julkisissa paskomislaitoksissa , paskaset alushousut samassa pyykissä perheen kesken...
      puhtaan anuksen tuoksu kiimassa on kuin pienen lapsen tuoksu.
      olen ulostetehtaalla töissä . sitä myydään pihaasi mullaksi.

    • Olen nuollut pian parikymmentä vuotta vaimon persereikää, liki joka yhdynnän yhteydessä.joillan kerroilla intensiivisemmin joillain kerroilla vain hieman lipaissut. Useimmiten hän saa oikein huolellisen kuolemisen, jalat levälleen ja antaa palaa...

      Olen edelleenkin elossa. Enkä siihen ole sairastunut. En ainakaan usko. Jos nyt tulisi pyytämään ja työntäisi perseen naamalle, nuolisin kysymättä.

      No, hän huolehtii, että pylly on aina puhdas. Saakin kyllä suuseksiä aina kun tarvii.

      Älkää uskoko näihin trolleihin täällä. Oman naisen pyllyä saa ja pitää nuolla.

    • Anonyymi

      Vaimollani on upea perse, suutelen ja nuolen peppua joka päivä.
      Vaimo nauttii kun aamulla ensimmäiseksi ja illalla viimeiseksi nuolen vaimon peppua ja peppureikää.
      ensin suutelen peppua joka paikasta, sitten nuolen pepun kokonaan.
      viimeksi nuolen peppureikän, pyöritän ja liikutan kieltäni edestakaisin.
      Molemmista on luonnollista, että nuolen vaimoni perseen ja persereikän jatkuvasti.

      • Anonyymi

        Aah ois se ihanaa, kun sais vähän kieltä peppuun. Kiihottuneena se tuntuisi tosi hyvältä 69 miehen kanssa, kielet yhtä aikaa pepussa... Pari kertaa pyyteettömästi saanut elämässäni, hyvältä on tuntunut.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aah ois se ihanaa, kun sais vähän kieltä peppuun. Kiihottuneena se tuntuisi tosi hyvältä 69 miehen kanssa, kielet yhtä aikaa pepussa... Pari kertaa pyyteettömästi saanut elämässäni, hyvältä on tuntunut.

        Tuo on vielä kokematta. Naisen pyllyä tulee nuoltua, mutta omaani ei ole vielä kukaan rohjennut lipaista. Löytäisipä jonkun sen vielä tekemään. 69:ssä kyllä on ollut muuten kuumia hetkiä. Reilusti tyynyä alle, että yltää kunnolla pepun puolelle. Samalla tuntee, kun imu kasvaa munan päässä samaan tahtiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aah ois se ihanaa, kun sais vähän kieltä peppuun. Kiihottuneena se tuntuisi tosi hyvältä 69 miehen kanssa, kielet yhtä aikaa pepussa... Pari kertaa pyyteettömästi saanut elämässäni, hyvältä on tuntunut.

        Uuhh, kiihottavaa nuolla naisen molemmat paikat perusteellisesti, kuuluu ainakin mun antamaan suuseksi sessioon, jos huomaan naisen siitä nauttivan. 😋
        - 👅-mies jkl


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aah ois se ihanaa, kun sais vähän kieltä peppuun. Kiihottuneena se tuntuisi tosi hyvältä 69 miehen kanssa, kielet yhtä aikaa pepussa... Pari kertaa pyyteettömästi saanut elämässäni, hyvältä on tuntunut.

        69 olisi mielenkiintoista naisen kanssa, minä nuolisin naista kunnolla ennen naintia, takaapäin nuolla pimppiä ja pyllyreikää, pimppiä nuolla kunnolla, ennen naintia kun naisen nuolee orgasmiin, on nautinto työntää kyrpäni aivan märkään pimppiin, vasta orkun saanutta pimppiä on aivan nautinto naida.. Missäpäin nainen asuu??


    • Anonyymi

      Sanoppas naiselle tai mahdolliselle tyttöystävälle/vaimolle et en varmaan halua kielellä tai sormella hyväillä sun persettä saati työntää penistä sinne jos nainen sitä haluu. Perseestä tulee sontaa olkootkin kuinka viehättävä nainen tahansa tai kuinka oma puoliso niin jo sen reijän katselu alkaa olee vastenmielistä saati että pitäis vielä hyväillä.

    • Anonyymi

      Herttaisimpiin hetkiin kuului. kun tyttö oli selällään ja nuolin hänen peräaukkoaan toistakin tuntia ja katsoin samalla läheltä hänen suloistakin suloisempaa vittua. Molemmat nautimme sanoinkuvaamattomasti.

      • Anonyymi

        Siinä on kateus ja katkeruus huipussaan. Mutta minkäs teet, toiset saa, sinä et.


    • Anonyymi

      Paras fiilis.. pillu nuolaminen ja sormet pimpiin ja pepuun välillä. Nam

    • Anonyymi

      Aluksi kun mies ehdotti että nuolisin hänen peppureikää.
      Jo pelkkä ajatus ällötti mutta lopuksi sai suostumaan siihen ei se nyt niin kauheeta ollut. Ainakin mies näytti pitävän. Mutta minun peppu ei halua nuolla.

      • Anonyymi

        Hhmm, jos haluat kokea sen, kielimies olisi täällä halukkaana. Nuolen, imen, käykin ensin huuliasi, klittaasi kauan sua kiusoitellen samalla sua sormettaen, kunnes siirtyisin pepullesi, suukottelen, nuolen ihanaa pepouasi pikkuhiljaa siirtyen lähemmäs ja lähemmäs...hetken päästä kielelläni nain pepouasi samalla kun sormeni hyväilevät pilluasi... [email protected]. ...


      • Anonyymi

        Olen yrittänyt ehdottaa sitä myös. Ei kuulemma taitu. Suikkaria ja välillä pallien ja perseen nuolentaa samalla kun runkataan ja taas muna suuhun olisi suuri haave... loppuun sormea tai dildoa perseeseen ja mällit kitusiin.

        Itse rakastan nuolla naisen peppua. Mahallaan ja vähän revittelyä tai sitten selällään ja vähän saa jalalla painaa vauhtia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen yrittänyt ehdottaa sitä myös. Ei kuulemma taitu. Suikkaria ja välillä pallien ja perseen nuolentaa samalla kun runkataan ja taas muna suuhun olisi suuri haave... loppuun sormea tai dildoa perseeseen ja mällit kitusiin.

        Itse rakastan nuolla naisen peppua. Mahallaan ja vähän revittelyä tai sitten selällään ja vähän saa jalalla painaa vauhtia.

        Tää ois mun juttu. Mikään ei oo upeampaa ku suoda kumppanilleen tuollainen käsittely ja katsoa kuinka se nauttia -ja mä myös !


      • Anonyymi

        Miehesi on homo.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olen aivan kuumana nuolemaan naisen peppua. Kaikki eivät halua. Usein työnnän kieleni niin syvälle kuin mahdollista ja pidän sitä paikallaan. Joskus likka alkaa hytkyttään ja siitä tiedän että hän haluaa sitä ja että hän saa siitä myös orgasmin. Mutta kuten sanoin niin kaikki eivät suostu

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      He­i! Ku­ts­­­um­­me sinut kä­­­ym­­ään uude­ss­­a cha­tis­­­sa! Mei­­tä on yli mil­jo­­­ona! 👉 http://4124555.com/H/9CoNp 👈

    • Anonyymi

      Kaikkea voi kokeilla, mutta tuo on ehkä jo ei koskaan asia! Hyi helvetti.

    • Anonyymi

      Poliitikoilla suu ja peräreikä on kyllä mennyt sekaisin. Ne suoltavat kyllä sellaista paskaa, että *huhhuh*.

    • Anonyymi

      H­ei! Oma stream. Sisäänkäynti k­aiki­­­lle, jotk­­­a haluav­­at pi­tää ha­­­uskaa 👉 http://7vip.biz/H/N7s9K9

    • Anonyymi

      Mie nuolen vain pilluu. En persereikää.

    • Anonyymi

      He­­­i! Ku­­­ts­umme sinu­t kä­ym­ään u­­ude­­­ssa cha­tis­sa! Mei­­tä on yli mil­­­jo­ona! 👉 http://al-dzakirah.com/H/F4d8I2

    • Anonyymi

      Koprofiilia eli paskanhimo :(

    • Anonyymi

      H­e­­­i! Ku­­tsum­­me sinu­­t kä­ym­­ään u­­­ude­­­ssa cha­tis­­­sa! Mei­tä on yl­­­i mil­joona! 👉 https://seksi24.online/H/L0f0E5

    • Anonyymi

      Perseensä nuolettaminen on kuulunut jo ammoisista ajoista lähtien osoittamaan absoluuttista valtaa persettä nuolevasta ja sillä on häpäisty ja nöyryyttetty alistettu alamainen mies taikka nainen mieluiten muiden silmien alla.
      Vielä tänä päivänäkin tämä perseensä nuolettaminen kuuluu joidenkin kulttuurien tapoihin jossa valta-asema tylysti näin osoitetaan.

      • Anonyymi

        Vasemmistonainen nuolettaa perseensä ja osoittaa hallitsevan asemansa.
        alistettuna nuolen Vasemmistonaisen perseen säännöllisesti joka viikko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vasemmistonainen nuolettaa perseensä ja osoittaa hallitsevan asemansa.
        alistettuna nuolen Vasemmistonaisen perseen säännöllisesti joka viikko.

        Monenko perseen joudut hönö nuolee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monenko perseen joudut hönö nuolee.

        alistettuna alamaisena nuolen kolmen Vasemmistonaisen perseen vakituisesti joka viikko ja lisäksi kolmen Vasemmistonaisen perseen joka kuukausi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        alistettuna alamaisena nuolen kolmen Vasemmistonaisen perseen vakituisesti joka viikko ja lisäksi kolmen Vasemmistonaisen perseen joka kuukausi.

        Ai semmonen meininki teillä. Eihän siusta muuhun olekkaan. Kiva kun oot löytänyt elämällesi tarkoituksen.Ei mee hukkaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No mä olen eri mieltä..kyl pornoa tulee vkottain katsottua.. Mut enemmän ihan oikeaa seksiä enemmän ja mieluummin ja tykkään kokeilla uutta ja olen miettinyt et miten hän sihtautuisi jos nuolisin persettä.. Kun 69:n Asennossa se on jo ns. Suussa.. Ja pitäähän se tietty perse pestä.. Suosittelen kuitenkin naiset kuitenkin tykkäävät siitä.. Ja naisia pitää tyydyttää jos mahdollista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      kun eka kertaa nuolin naiseni hurmioitui teki saman minulle ihanaa mee pesulle tyhmä ensin

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Perseensä nuolettaminen nöyryyttää ja alistaa perseennuolijaa.

    • Anonyymi

      Kuten pitääkin.
      Alistettu perseennuolija nuolee paremmin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olen mies ja nuollut naisten ja miesten perseitä sekä nuolettanut omaani. Pesty tai ei niin kunnon kiimassa nuolen ja työnnän kielen sisään.

    • Anonyymi

      U­­u­­­s­­i s­­eksi­tea­­tteri ava­utu­­u Su­ome­­en! Ku­tsu­mme kai­­­kk­­­i­­. Ilmo­­­ittau­­­tum­ine­­­n ry­­hmä­­ämm­e tä­­äll­ä 👉 https://www.kevatkiimajopaalla.online/H/Y8k4F0

    • Anonyymi

      Toisen perseen nuoleminen tuntuu hyvältä.

    • Anonyymi

      Kyllä minunkin vaimo tykkää kun vähän kielellä kokeilee saunapuhdasta peppua

    • Anonyymi

      Ei niin puhdasta pyllyä ole jotta nuolisin, enkä anna naisen sitä nuolla, vaikka saattaisi tuntua kivalta.
      Siinä on vaara, että nsise suussa asuu bakteereita ja tarttuisivat miun ryppyreikääni.
      Olen vain kerran työntänyt munani naisen anukseen.
      En tykännyt jotensa löysän tunnoton suoli, pillu on parempi.

    • Anonyymi

      Kyllä meillä nuollaan niin pimpit, kalut ja peppureiät molemmilta. Kalu on pepussa vähintään kerran viikossa, molemmat tykkää.

    • Anonyymi

      kyllä naisen kieli syvällä pepussa saa minut ainakin laukeemaan

    • Anonyymi

      Minunkin vaimo tykkäs kun kerran saunan jälkeen,kun nuolin hänet orgasmin partaalle niin nuolin myös pepun,hän tykkäs kyllä ihan hulluna.

      • No mikset nuollut toista kertaa, jos kerran tykkäsi?


    Ketjusta on poistettu 126 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2238
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1934
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      77
      1658
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1321
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe