Yökerhoja tai baareja Singaporessa?

Reissaaja

Olen lähdössä keväällä Singaporeen ja kysyisin että onko kenelläkään kokemuksia tai suosituksia Singaporen baareista, yökerhoista tai ruokapaikoista. Hintataso?

6

1767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Salavita

      kulumaan. Minusta jokaisen itseään kunnioittavan tulisi käydä maailmankuulussa Raffles hotellissa ja juoda siellä aito 'Singapore Sling' (ennen siitä sai ihan todistuksenkin lasinalusen muodossa).

      • ...

        Tämä singapore sling juttu on niin kulunutta ettei mitään rajaa. Käy mieluummin kusemassa rafflesin vessan lattialle, siinä on sitä jotain..


    • Asuja

      Ruokaa useammasta ravintolasta, irkkupubi ja ainakin aikoinaan China Jump yökerho löytyi Chijmes-nimisestä paikasta. Chijmes on itse asiassa ihan lähellä Raffles-hotellia (kulmittain risteyksen (North Bridge ja Bras Basah Rd) toisella puolella), jossa voipi käydä Long Barissa sillä kuuluisalla Singapore Slingillä.

      Orchard Roadin tuntumassa (Cuscaden Roadilla) on Hard Rock Cafe. Siinä risteyksessä on myös muutama hyvä ruokapaikka, mm. Modesto's, jossa on hyvät pizzat.

      Orchard Roadin toisella puolella siinä vastapäätä on Orchard Towers, jossa on useampi kerros erilaisia yökerhoja ja pubeja, joissa on todella paljon ns. kaupallista tarjontaa, tai ei niissä oikein muuta olekaan. No, on niissä live bandejä joissain, ei mitään kuuluisuuksia, pääasiassa Filippiiniläisiä pumppuja.

      MArriotin (Orchard Roadin ja Scotts Roadin kulmassa) alakerran yökerhossa oli kans hyvä meno aiemmin.

      Edelleen Orchard Roadia eteenpäin: Specialist Shopping Centeria vastapäätä ennen Centre Point-ostaria on ruoka- ja juomapaikka, ennen se tunnettiin nimellä Papa Joe's, mutta nykyään siinä on kuulemma joku toinen kuppila. Sen kuppilan ohitse pääsee vasemmalta kapeata ja vähän hämärää kujaa pitkin ylöspäin, ja takana alkaa Emerald Hill, jossa on useita pubeja, mm. Emerald Hill N:o 5. Ihan kiva paikka käydä parilla ja syödä pähkinöitä.

      Jos kävelee edelleen eteenpäin, niin löytyy Cuppage Road ja siinä samassa H2O Zone. Cuppage roadin ympäristössä on paljon ruokapaikkoja.

      Jokivarressa on tietysti Boat Quay, jossa on ruokaa ja juomaa riittävästi. Toisella puolella jokea Clark Key, Boat Qauylla on kyllä enemmän valinnan varaa.

      Jokivarresta voi kävellä tai ajaa taksilla Mohamed Sultan Roadille, joka on pubikatu. Sieltä löytyy mm. Madam Wong, jonne oli kyllä aikoinaan viikonloppuisin ptkät jonot. Mutta on siinä kadun varrella pubeja sen verran, etta aina johonkin mahtuu.

      Lau Pa Sat on food court-alue CBD:llä (CBD=Central Business District).

      Lisäksi edullista ruokaa saa melkein joka ostarissa olevista food courteista. Useimmiten food courtin löytää useimmiten pohjakerroksesta.

      • Asuja

        ..., jäi sanomatta, että noita paikkoja voi etsiskellä kartaltakin osoitteessaa www.streetdirectory.com.


      • Mies Sporesta...

        ...oli edellisen vastaajan kirjoitus ! Lisäisin edellämainittuihin vielä Carnegies's nimisen paikan Far East Squarella. Sinne pääsee näppärästi metrolla, Raffles Place pysäkistä kävelymatkan päässä tai sitten taksille. On todella suosittu paikka keskiviikkoisin, jolloin siellä on Ladies Nite -> naiset saavat ilmaista kuohuviiniä ! :-) Kannattaa mennä ennen klo 22 ettei joudu jonottamaan.


      • Freetu
        Mies Sporesta... kirjoitti:

        ...oli edellisen vastaajan kirjoitus ! Lisäisin edellämainittuihin vielä Carnegies's nimisen paikan Far East Squarella. Sinne pääsee näppärästi metrolla, Raffles Place pysäkistä kävelymatkan päässä tai sitten taksille. On todella suosittu paikka keskiviikkoisin, jolloin siellä on Ladies Nite -> naiset saavat ilmaista kuohuviiniä ! :-) Kannattaa mennä ennen klo 22 ettei joudu jonottamaan.

        Joo tuolla Orchard Roadilla tuli aikoinaan rilluteltua,olin keikalla Singassa ja siellä Towerissa oli joku luukku missä oli ihan full ahed meno.Peoples parkista hommasin "sihteerikön" itselleni ja vieläkin muistelen lämmöllä tuota aikaa,tosin uusi matka jo suunnitteilla-lomasellainen.Tietääkö kukaan mistä kannattaisi ottaa hotla&lennot?.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe