Yökerhoja tai baareja Singaporessa?

Reissaaja

Olen lähdössä keväällä Singaporeen ja kysyisin että onko kenelläkään kokemuksia tai suosituksia Singaporen baareista, yökerhoista tai ruokapaikoista. Hintataso?

6

1750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Salavita

      kulumaan. Minusta jokaisen itseään kunnioittavan tulisi käydä maailmankuulussa Raffles hotellissa ja juoda siellä aito 'Singapore Sling' (ennen siitä sai ihan todistuksenkin lasinalusen muodossa).

      • ...

        Tämä singapore sling juttu on niin kulunutta ettei mitään rajaa. Käy mieluummin kusemassa rafflesin vessan lattialle, siinä on sitä jotain..


    • Asuja

      Ruokaa useammasta ravintolasta, irkkupubi ja ainakin aikoinaan China Jump yökerho löytyi Chijmes-nimisestä paikasta. Chijmes on itse asiassa ihan lähellä Raffles-hotellia (kulmittain risteyksen (North Bridge ja Bras Basah Rd) toisella puolella), jossa voipi käydä Long Barissa sillä kuuluisalla Singapore Slingillä.

      Orchard Roadin tuntumassa (Cuscaden Roadilla) on Hard Rock Cafe. Siinä risteyksessä on myös muutama hyvä ruokapaikka, mm. Modesto's, jossa on hyvät pizzat.

      Orchard Roadin toisella puolella siinä vastapäätä on Orchard Towers, jossa on useampi kerros erilaisia yökerhoja ja pubeja, joissa on todella paljon ns. kaupallista tarjontaa, tai ei niissä oikein muuta olekaan. No, on niissä live bandejä joissain, ei mitään kuuluisuuksia, pääasiassa Filippiiniläisiä pumppuja.

      MArriotin (Orchard Roadin ja Scotts Roadin kulmassa) alakerran yökerhossa oli kans hyvä meno aiemmin.

      Edelleen Orchard Roadia eteenpäin: Specialist Shopping Centeria vastapäätä ennen Centre Point-ostaria on ruoka- ja juomapaikka, ennen se tunnettiin nimellä Papa Joe's, mutta nykyään siinä on kuulemma joku toinen kuppila. Sen kuppilan ohitse pääsee vasemmalta kapeata ja vähän hämärää kujaa pitkin ylöspäin, ja takana alkaa Emerald Hill, jossa on useita pubeja, mm. Emerald Hill N:o 5. Ihan kiva paikka käydä parilla ja syödä pähkinöitä.

      Jos kävelee edelleen eteenpäin, niin löytyy Cuppage Road ja siinä samassa H2O Zone. Cuppage roadin ympäristössä on paljon ruokapaikkoja.

      Jokivarressa on tietysti Boat Quay, jossa on ruokaa ja juomaa riittävästi. Toisella puolella jokea Clark Key, Boat Qauylla on kyllä enemmän valinnan varaa.

      Jokivarresta voi kävellä tai ajaa taksilla Mohamed Sultan Roadille, joka on pubikatu. Sieltä löytyy mm. Madam Wong, jonne oli kyllä aikoinaan viikonloppuisin ptkät jonot. Mutta on siinä kadun varrella pubeja sen verran, etta aina johonkin mahtuu.

      Lau Pa Sat on food court-alue CBD:llä (CBD=Central Business District).

      Lisäksi edullista ruokaa saa melkein joka ostarissa olevista food courteista. Useimmiten food courtin löytää useimmiten pohjakerroksesta.

      • Asuja

        ..., jäi sanomatta, että noita paikkoja voi etsiskellä kartaltakin osoitteessaa www.streetdirectory.com.


      • Mies Sporesta...

        ...oli edellisen vastaajan kirjoitus ! Lisäisin edellämainittuihin vielä Carnegies's nimisen paikan Far East Squarella. Sinne pääsee näppärästi metrolla, Raffles Place pysäkistä kävelymatkan päässä tai sitten taksille. On todella suosittu paikka keskiviikkoisin, jolloin siellä on Ladies Nite -> naiset saavat ilmaista kuohuviiniä ! :-) Kannattaa mennä ennen klo 22 ettei joudu jonottamaan.


      • Freetu
        Mies Sporesta... kirjoitti:

        ...oli edellisen vastaajan kirjoitus ! Lisäisin edellämainittuihin vielä Carnegies's nimisen paikan Far East Squarella. Sinne pääsee näppärästi metrolla, Raffles Place pysäkistä kävelymatkan päässä tai sitten taksille. On todella suosittu paikka keskiviikkoisin, jolloin siellä on Ladies Nite -> naiset saavat ilmaista kuohuviiniä ! :-) Kannattaa mennä ennen klo 22 ettei joudu jonottamaan.

        Joo tuolla Orchard Roadilla tuli aikoinaan rilluteltua,olin keikalla Singassa ja siellä Towerissa oli joku luukku missä oli ihan full ahed meno.Peoples parkista hommasin "sihteerikön" itselleni ja vieläkin muistelen lämmöllä tuota aikaa,tosin uusi matka jo suunnitteilla-lomasellainen.Tietääkö kukaan mistä kannattaisi ottaa hotla&lennot?.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe