MAZDA 6 ruostuu...

MITÄ IHMETTÄ ...

Mistä paikasta? Kuka semmosta väittää?

22

23017

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • autot..
      • olevan

        lisääkin ruostekuvia alempana samalla sivulla.
        Huh heijaa, juu ei ruostu Mazda eikä Audi....


      • vähän

        noi finnkor-kuvat ruosteisia paikkoja on uusista autoista ihan hakemalla haettu....joo kyllä ne jarrulevyt ja esim taka-akseli saattaa ruostua mutta eihän ne varsinaisesti ole korin osia vaan epäpuhtaasta metallista valmistettuja peitemaalattuja osia jotka takuulla ruostuu mutta on kyllä vaihdettavissa jos se alkaa näköä haitata.


      • Katsastaja
        urpo kirjoitti:

        http://www.finikor.fi/.composer/upload/modules/med_archive/191.jpg

        En ota kantaa automerkkeihin, puolesta en vastaan. Sen vaan sanon että nuo kuvat on kyllä markkinoinnin vastaisia ja tekaistuja.

        Missään autossa ei ole ruosteenestoa esim pohjassa ja 20000 ajettu auto ei varmasti ruostu tuollatavalla. Sen verran pitkä kokemus katsastajana takana.

        Lisäksi ruostesuojaus ei auta ulkopuoliseen vaurioon kuten esim Focuksen spoilerikohtaan.

        Älkää uskoko pelottelua


      • ruoste suojaksen
        urpo kirjoitti:

        http://www.finikor.fi/.composer/upload/modules/med_archive/191.jpg

        jälkeen idiootti...


    • konkari..

      Mazdan ongelmana on Fordin tapaan väärä säästäminen pintakäsittelyssä, maalipinta ja saumat eivät yksinkertaisesti kestä.

      Mutta unohtakaa tuo Finikorin kuvagalleria. Tuossa edellisessä kommentissa mainittu "ruostuminen" on vähän niin ja näin. Akselistojen pieni punerrus kastumisen jäljiltä ei tarkoita, että koko auto happanee käsiin. Tuokin Mazda lahoaa aikanaan ihan jostain muualta, vaikka Mazdan perisyntinä ovat olleet myös prässätyt ja heppoiset alustan osat.

      Lukaiskaa ennemin Tuulilasin arvio käytetystä Mazda 6:sta, siinä kukkivat helmat, ja se on paha juttu tuon ikäisessä autossa.

    • TM,

      kun oli ko. kärryn 60tkm loppukatselmus. Kannattaa todellakin suojauttaa ennen käyttöönottoa.

      • tiedän!

        Itselläni on 45tkm ajettu gt 6 farkku. Auto suojattu uutena ja sen jälkeenkin sovitusti ja huollot tehty ennen huoltoajankohtaa aina merkkiliikkeessä. Siitä huolimatta autoon keväällä jouduttu vaidatuttamaan kaikki ovet ja takaluukku.lisäksi aiemin samaa autoon vaihdettu kaikki jarrulevyt takuuseen uskomattoman ruostumisen vuoksi! Nyt seuraavassa huollossa aletaa vaihtamaan lokasuojia taakse kukkii jo sieltäkin ja vieläpä oven sisäpuolelta. Yhteenveto: Suojaukset näköjää turhia ja pesut ja vahaukset. Ruostuu kuitenkin. Jos ei menis takuuseen,niin pelastuslaitos sais siitä harjoituskalun repimistä varten. Paska mikä paska


    • zero

      Yllätyin, kun takalokasuojista kuplii maali pois ja lokasuojan reunat ovat ruosteessa. On järjetötä, ettei maahantuoja huolehdi ko. autoihin parempaa ruostesuojausta, minusta tämä on edesvastuutonta toimintaa.

      • 1+13

        Miten niin "On järjetötä, ettei maahantuoja huolehdi ko. autoihin parempaa ruostesuojausta"
        HÄH? mitä nopeammin mazdat paalataan, niin taas menee uusia kaupaksi ja autoliikkeen omistaja nauraa kippurassa.


    • Korjaamo ammattil.

      Mazda ruostuu jo merimatkalla Suomeen tuotaessa laivassa, on niin surkea pintakäsittely alustassa,
      tää ei ole liioittelua ja vaan järkyttävä tosiasia. Vastuullinen maahantuoja tekisi asialla jotakin muuta
      kun antaa kateettomia puhkiruostumattomuus takuita. Olen merkkiliikeessä asentajana.

      • naali2011

        Mazda6 on parhaimpia autoja luokassaan ehdottomasti, mutta ruostesuojaus täytyy laittaa kuntoon heti uutena.
        Veljellä oli vm 2008 Mazda6 ja ei käyttänyt missään suojauksessa ja valehtelematta ruostetta löytyi pohjasta järkyttävän paljon ja mikä pahinta saumat ja kotelot näyttivät jo pirun pahoilta.
        Onneksi sai myytyä vielä kohtuuhintaan pois kesällä.
        Ei sen puoleen voisi ostaa muuten Mazdan uudestaan kunhan suojaa sen sitten heti uutena.


    • matunainen

      Itellä mazda 6, vm -034..ostettaessa 2007, ei näkyny läiskääkään ruostetta...nyt kukkii kaikki lokasuojien kohdat, kuskin ovi, ja puhumattakaan helmoista. Aivan järkyttäväs kunnos...pohjasta en osaa sano miltä siel näyttää...tarvis viedä korjailtavaksi, mutta mitähän se mahtaa kustantaa kun kaikenmaailman hiekkapuhallukset, maalaukset, suojaukset ym tehtäis?

    • nosturi tavitaan

      jäi kaverilta mazda 3 vm 04 ostamatta,kun esittelin takalokareitten ruosteet,ovien ala laidat,taka lukun kittisaumat ja konepellin kittisaumat.Ihmetteli miten tuo noin mätä.Helmoissa oli myös pehmeää,mutta en autoliikkeen autoon kehdannu reikiä napsauttaa.ja kaikki 160 tkm ajettu

    • Olis pitäny uutena

      Senotecilla on paras kokemus ainakin Tampereen alueella Mazdoista ja Mersuista. Kuviakin on paljon ja neuvoja saa ilmaiseksi. Tarkastuskaan ei maksanut mitään, kun katottiin nosturilla ja olihan siellä hommia. Hitto, että näissä ei oo mitään käsittelyä uutena. Ei ollu mun Mazdassa eikä kyllä E-Mersussakaan.
      Uutena olis pitäny viedä, mut kun ei tajunnu. Onneks päästiin vielä ilman peltitöitä ja maalauksia, mut tuli siitä silti muutama satku takkiin. TANA!

    • Jaska_Tampesterista

      Ja tiedoksi muuten sit muillekin, Senotec tekee uudet autot niin että ovat luovutuspäivänä valmiina. Ei tartte ite kuljetella eikä odotella vaan saa hakee suoraan liikkeestä valmiin auton. Ja hinta sama kun muutenkin, ainakin mun tapauksessa liike ei ottanut mitään välistä. :)
      Muuten en olis tiennykkään, mutta onneks myyjä kertoi tästä mahdollisuudesta. Iso kiitos sille Tammerauton myyjälle! :) JES! Kunpa olis edellisen kanssakin mennyt näin, ei olis tarvinnu ite suunnitella mitään.

    • tee-se-ite-tinuri

      Hei tietoviisaat:
      Kertokaa mikä ´ruoste-suoja-aine´ soveltuu v. 2008 Mazda 3:n maalipinnoille,palkkeihin jne. Eikös nää nykymaalit oo vesiliukoisia?eko-maaleja ja niiden suoja-aineet pitäis olla senmukaiset, etteivät ne liuota pois maaleja -- vai kuinka ?

      Ruosteenesto-aineet jaettiin ennen kahteen luokkaan:
      --- luokka 1, =ruostesuoja-aine, joka suojaa auton pellit ja kotelot ruostumiselta
      --- luokka 2,=ruosteensuoja-aine, joka suojaa ruosteen ja edesauttaa ruostumista niin, että korroosio saa rauhassa edetä peltipinnalla ko. suoja-aineen alla piilossa, ja mikä piilokorroosio on korkeintaan katsastusmiehen piikillä tavoitettavissa ... takaiskarikotelojen ´peltikuilujen´ haprastumat löytyy puolestaan , kun katsastusmies panee hanskat käteen ja työntää kätensä ahtaaseen iskaritilaan ja tekee voimakkaan kouristusliikkeen sormenpäillä naamaansa kohden ja se on siinä !

      Minua kiinnostaa siis ´luokka-1´-luokituksen mukainen ruostesuoja-aine Maksralleni !!
      tee-se-ite-tinuri

    • Sipulisyffe

      Ruostuuhan se sellasista paikoista, joissa Mazdan tehdas on kämminy, mutta verrattain muuten autoon niin... Jostain pahasta on pakko aina valita!

      Helmoissa on usein ruostetta, samoin takapuskurin ja korin liitoskohassa, muovipuskurikun liikkuu ja rikkoo sitä maalia siitä. Takalokareiden puute saa sitten muunkin sen ympäristön kukkimaan. Ja ovien alareunojen saumat, siellä liikkuu kanssa joku kitti tms., joka saa ne ruostumaan...

      Suojauttakaa ajoissa!

      • kjhbsdfksdfsdfsdf

        Luettelit sitten lähes koko auton komponentit, ruostuvien kohtien osalta.

        Itsekin omistin mazdan ja siinä oli tosiaankin kaikki mainitsemasi paikat mätiä. Sen lisäksi pohjassa reikiä, ja jopa keskelle takaovea oli ruostunut reikä. Ainoa paikka jossa ei selvästi ollut ruostetta, oli kattopelti.

        Kun auto ei muutenkaan ominaisuuksiltaan ollut kummoinen niin ei minulle ainakaan mazdaa enää koskaan.


    • tosi on

      Mitä tulee Mazdojen ruostumiseen niin aikoinaan autoni ruostesuojaaja näytti aivan uusia Mazdoja laivamatkan jälkeen. Niitä oli pitkä rivi tuotu ruostesuojaukseen ja kaikkien alustarakenteet olivat täydessä pintaruosteessa vaikka autot olivat uusia ja ajamattomia.

    • Anonyymi

      Joo.. Ostin Mazda 6 auton. 2.0 dieselin. Ei mennyt enää vuoden päästä katsastuksesta läpi helmapeltien ruosteen vuoksi. Katsuri nyki helmat lattialle. Muuta vikaa ei ollut. Tai oli kuitenkin. Moottorin alla joku apurunko puhkiruosteessa joltakin kohtaa. 2003 mallia ja ostin sen 2010.. Teknisesti on kunnossa vieläkin. Tuolla seisoo piha reunalla pajan edessä mutta en ole viittny vaivautua helmoja ja apurunko ym ruosteista korjailemaan. Käynnistelen ja ajelen sillä välillä omalla tontillani. Meinasin että teen siitä pilkkireisduille maastokulkuneuvon jäällä ajeluun. Mutta ei ole tullut tehtyä. Pilkkireijän meinasin pohjaan tehä, että saa lämpimässä pilkkiä hyvällä penkillä.. :) Takapyörien paikalle sukset ja etupyörien kylkeen niin isot renkaat kun vaan onnistuu. Etulokarit pois että pystyy kääntämään ja ohjaamaan paremmin..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9254
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      42
      2720
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1340
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe