Liukas lattia

Konttaaja

Tehtiin kylppäriremontti ja lattioille tuli Marazzin Ruka blue 10x10 laatat.Pettymykseksi osoittautui niiden liukkaus.Lapset ovat liukastuneet ja itsekkin täytyy liikkua hiihtämällä.Onko ongelmaan muuta ratkaisua kuin uudet laatat?Jos lattian koittaa hioa tai hiekkapuhaltaa, meneekö koko laatta piloille?

14

2301

  Vastaukset

  • euron halvemmalla nuo laatat kuin sellaiset jotka on oikeasti tarkoitettu kylpyhuoneen lattiaan. tarttis pikkuisen ajatella siinä vaiheessa kun noita hankkii, että aina se hinta ei ole se tärkein pointti!!!!!!

  • Itse olen huomannut että puhtaiden ja likaisten laattojen kitkakertoimessa on selvä ero.

  • julkisessa paikassa oli liukkaat laatat. En tiedä miten se korjattiin koska työkohde oli aina seinällä eristetty. Pölyä sieltä tuli joten ehkä hiekkapuhallusta käytettiin. Kannattais kysäistä sieltä liikkeestä mistä laatat on ostettu jos tietävät ratkaisun ongelmaan. Ettei vain olis laatat seinään tarkoitettuja.

  • Ja yks homma on vielä saumoissa eli tehdään lattian saumat ihan laattojen yläpintojen tasolle! Huomattavasti kitkaisempi tulee jos jättää hieman syvemmän sauman lattiaan! Tietysti ehkä hieman "siistimpi" on tasa saumaus,jos joku siellä mittailee lattian rajan tuntumassa,mutta luulen että käytäntö ajaa kuitenkin sen ohi....

  • Yks vaihtoehto on liimata hiekkapaperia laattoihin.
   Pistä vaikka joka toiseen, niin ei näytä pahalta.

  • Lattialaattoja ne kyllä ovat, eivätkä aivan halvimpia.Myyjältä tentattiin liukkautta, ja väitti että eivät ole.Saumauskin tehty normaalisti.


   • tässä yks kirjoitti:

    http://www.slipguard-europe.com/fin/index.htm

    Testattu on, tosin vuosia sitten liukkaalle laatalle. Slipguard-käsittely tosiaan auttoi, ero oli kuin yöllä ja päivällä.. Kestävyydestä en tiedä, mutta helppohan käsittely on uusia.


   • testannut kirjoitti:

    Testattu on, tosin vuosia sitten liukkaalle laatalle. Slipguard-käsittely tosiaan auttoi, ero oli kuin yöllä ja päivällä.. Kestävyydestä en tiedä, mutta helppohan käsittely on uusia.

    Ei ollut kyseistä ainetta paikallisessa K-raudassa.Sanoivat, että ei pidetä enään hyllyssä, kun ei kuulemma toimi.Mitenkähän on?


   • Konttaaja kirjoitti:

    Ei ollut kyseistä ainetta paikallisessa K-raudassa.Sanoivat, että ei pidetä enään hyllyssä, kun ei kuulemma toimi.Mitenkähän on?

    Olen käyttänyt slipguardia kaikissa asunnoissani ja aina on toiminut tosi hyvin. Kestää vielä pidempään kuin maahantuoja lupaa. Ainetta voi tilata suoraan myös www.slipguard-europe.com


  • Kokeilin lilaki liukkaudenpoistoa ja olin kyllä tyytyväinen. Pito lisääntyi yllättävän paljon. Uskallan suositella näin reilun vuoden kokemuksella👍

  • hyvin taas melkein 15 vuotta vanha aloitus kelvannut palstan aktivointiin

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Koiranpito kiellettävä työssäkäyviltä perheettömiltä

   Ruotsissa on laki, jonka mukaan koiraa ei saa jättää yksin asuntoon yli kuudeksi tunniksi. Suomessa ovat usein yksin asuntoon vangittuina 9 tuntia päivässä. Virtsaamatta. Metelöivät niin että kerrostalossa koko rappu kaikuu.

   80
  • Työpaikalla ihmiset puuhailevat salarakkaidensa kanssa

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja poistuvat puuhiinsa salarakkaan kanssa... Se on niin näkyvää että olisi helppo ilmiantaa.. Puolisoiden nimet on tiedossa. Mikä olisi hyvä tapa ilmiantaa kotoväelleen petolliset limanuljaskat?

   42
  • Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319

   138

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   137
   7050
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   41
   1336
  3. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   111
   1220
  4. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1206