Mitä tehdä?

lissu

Elän vakituisessa parisuhteessa poikaystäväni kanssa ja nyt minulla on eräs ongelma... Poikaystäväni haluaisi, että rupeaisin käyttämään mielummin e-pillereitä, mutta mitäs tehdä, kun menkkoja ei ole bulimian ja anoreksian takia näkynyt neljään vuoteen (en kuitenkaan viitsisi harrastaa seksiä ilma ehkäisyä, koska alipainoisuus ei ole este lapsensaantiin - pystyväthän ne afrikassakin lapsia saamaan)? Onkohan olemassa pillereitä, joita voi vain syödä, eikä tarvitse katsoa kuukautiskiertoa?

Olen salannut sairautta jo joku kuusi vuotta, enkä aio siitä vastedeskään kertoa kellekään. K4ellään samanlaista tilannetta?

5

410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sanon minä

      Olet joko ihan täydellisen tietämätön tai sitten vain tyhmä. Sinussa ei ole estrogeenia joten sairastut vähintäänkin osteoporoosiin tilanteesi takia. Se on muuten kiva sairaus, sen edetessä ikläänkuin romahdat kasaan ja kuolet luiden haurastumiseen ympäriltäsi lopulta. Olet pysyvän vahingon jo aiheuttanut, alunperin olisit voinut hakea hormonikorvaushoitoa moonisten ylläpitoon.

      Mihin ihmeeseen tarvitset ylipäänsä sitä ehkäisyä.. Tietänet että niin kauan kuin sinulla ei ole menkkoja, et ovuloi, ja toisekseen, vaikka ovuloisitkin, on raskaaksi tuleminen mahdollisesti viimeinen oljenkortesi.

      Vai että aliravitsemus ei haittaa kapsensaantia kun afrikassakin lisäännytään. Voi pyhä jysäys. Ihan oikeasti. Aivan käisttämättömän älytöntä tekstiä.

      Niin, mikä minä olen neuvomaan, 30- vuotias 14- vuotiaasta sairastanut nainen joka on tuhonnut joka ainoan hampaansa, leukaluunsa, hiuksensa, kyntensä, ihonsa ja katkonut luitaan. Nyt odotan kituen kuolemaa, lapsettomana, yksin. Joka päivä mietin, oliko se sen arvoista, että elämäni jäi pituudeltaan ehkä alle puoleen sisällöstä puhumattakaan. Arvaa sinä vastaus.
      Voin luvata että siinä miettiessäsi sinua ei yksi raskaudenehkäisy paljoa paina, kun sinulle ilmoitetaan että koska leukaluusi on huonossa kunnossa, et voi saada edes tekareita. Ei meinaan ole poikaystävääkään siinä vaiheessa.. ja kaikki laihat nuoruuden ystäväsi ovat onnellisia, tukevia pullantuoksuisia äitejä. Niin se vain menee.

    • Pewkeli sun kaa !

    • ex-bulimikko

      Hei nimim. Sanon vaan.

      Olen todella pahoillani puolestasi. En ikinä kommentoi mitään tällaisille palstoille mutta kommenttisi sai minut surulliseksi. Toivon kaikesta huolimatta sinulle kaikkea hyvää ja että jollain konstilla toipuisit. Uskon että pelastat kirjoituksellasi monen aloittelevan ja jo sairastavankin bulimikon takaisin elämään. Muistutat heitä että tämä ei ole mikään nopea ja helppo laihdutuskuuri tai mitää kevyttä leikkiä. Kiitos. <3

      • ex-bulimikko

        Anteeksi siis nimim. sanon minä.


      • jijijijik

        11 vuotta vanha viestiketju, mutta hyvä että nostettu esiin. Itsekin ex-bulimikko, onneksi parannuin siitä. Nyt vuosien jälkeenkin esim. oksennusrefleksi on jäänyt päälle, pystyn edelleen oksentaa millon haluan. Onneksi en sitä enää tee. Kroppa menee ihan piloille ja sisuskalut varsinkin, lopettakaa ja hakekaa apua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. 114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe