Kun joillekin tietyt ruoka-aineet aiheuttaa migreeniä niin olisin halukas kuulemaan että kuinka pian tiettyjen ruoka-aineiden syömisen jälkeen kohtaus teille puhkeaa? Onko sitä siis vaikea havaita?
Ruoka-aineista
2
524
Vastaukset
- Alkaa näköhäiriöllä
- koita pärjätä
Itselleni sitrushedelmät, mansikka, mustaherukka aiheuttavat varmasti migreeniä. Aprikoosimarmeladi taitaa olla pahinta, siinä on tosi paljon rikkihapoketta joka laukaisee lähes välittömästi kohtauksen. Itse saan kohtauksen tunnin sisällä.
Pähkinät aiheuttavat myös liikaa syötäessä migreenen ja olen huomannut kaikissa ruoka-aineissa saman...jos syön säännöllisesti esim. muutaman päivänä peräkkäin ilmiö on varma. Esim. pesto ei aiheuttanut parin syömispäivän jälkeen migreeniä, mutta kolmannen-neljännen päivän maissa se alkoi, siinä onkin aika pähkäily..mikähän taas aiheuttaa nämä kohtaukset. Sitten vaan miettimään mitä uutta olen viimepäivinä syönyt. Vanhetessa valitettavasti jotenkin herkistyn ja saan lisää "allergisoivia" aineita.
Minulla on verenpainelääkitys päivittäin migreenin estoon ja sitten B-vitamiini ja omega 3 ovat ehdoton lisä...pärjään aika hyvin ja normaaleilla kipulääkkeillä pärjään tällä paketilla ilman särkyä kun otan Miranax buranacapsin heti kun auraoire alkaa...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1041761
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla151561- 1401484
- 981430
- 781361
- 1191219
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n2741121- 691021
Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o18995- 38992