Koira ja serkukset

...,

KOIRA

TARINA SISÄLTÄÄ KOIRAN JA KAHDEN IHMISEN SEKSIN HARRASTAMISTA. JOS KUVITTELET PITÄVÄSI TARINASTA, OLE HYVÄ JA LUE TARINA. JOS SINUA ETOO KOKO AJATUSKIN, KLIKKAA EDELLINEN -PAINIKETTA. KIRJOITTAJA EI VASTAA MAHDOLLISISTA TRAUMOISTA JA MUISTA SEN SELLAISISTA.Jaana on 17-vuotias tyttö Helsingistä. Hänellä on vaaleat hiukset, siniset silmät ja pisamia naamalla. Hänellä on pituutta 151cm ja painoa 52kg. Jaanan rinnat ovat C-kuppia ja hänellä on pieni kiinteä peppu. Alapäänkarvat hän on ajanut kaikki pois.

Johanna on 18-vuotias tyttö maalta. Hänellä taas on ruskeat niskaan asti yltävät hiukset ja ruskeat silmät. Hänen pituus on 150cm ja paino 49kg. Johannan rinnat ovat B-kuppia ja hänelläkin on pieni peppu. Alapäänkarvoituksesta ei ole jäljellä kuin pieni kolmiotupsu.

Jaana ja Johanna ovat serkuksia ja nyt Johanna oli matkalla Helsinkiin hakemaan serkkutyttöään maalle. Hänen uusi Audi kaarsi Jaanan talon pihalle ja Jaana nousi autoon vilkuttaen perheelleen.

- Olen ostanut hevosen, sanoi Johanna heidän ajellessaan Helsingin lähellä olevalle maatilalle. Saat auttaa minua hoitamaan sitä. Ja sitten voit käydä myös kävelyllä uuden koirani kanssa. Sopiiko?

- Kyllähän se käy, totesi Jaana. Olenkin jo kyllästynyt kaupungin kiireiseen elämään ja voin tehdä mitä tahansa muuta kuin homehtua kaupungissa, hän jatkoi.


Perille päästyään Johanna näytti Jaanalle tämän huoneen ja jätti tämän purkamaan tavaroitaan. Itse hän meni laittamaan heille ruokaa ja haki Peten (sekarotuinen musta koira) talutushihnan.

Aterioituaan Johanna kysyi serkultaan, että voisiko tämä käydä tallissa antamassa hevoselle kauroja ja sitten voitaisiin lähteä Peten kanssa kävelylle ja sitten voitaisiin mennä saunaan.

Kello lähestyi jo kahdeksaa illalla, kun he tulivat takaisin lenkiltä.
- Nyt päästään heti lämpimään saunaan, totesi Johanna, joka oli laittanut saunan lämpiämään ennen lenkille lähtöä. Hän antoi ensin Petelle vettä kuppiin ja haki sitten kaksi pyyhettä.

He menivät pieneen pukuhuoneeseen ja alkoivat riisuuntua. Johanna vilkuili salaa serkkunsa riisuuntumista ja ihaili tämän rintoja, jotka vapautuivat mustista rintaliiveistä.

-Olet näemmä ajellut kaikki karvasi pois, totesi Johanna saunassa.

- Joo, niin olen. Mutta niin olet sinäkin ajellut omaasi.

Aikansa saunottuaan he menivät pukuhuoneen kautta olohuoneeseen istumaan. Heillä oli yllään isot pyyhkeet, jotka peittivät rinnat ja pillun. He katselivat telkkaria ja puhuivat niitä näitä.

Kohta Pete tuli keittiöstä olohuoneeseen suoraan Jaanan jalkojen luokse. Se tökki kuonollaan Jaanan reittä, koska kaipasi silittämistä. Mutta kohta sen nenä havaitsikin jotain muuta ja se yritti työntää kuonoaan kohti hajua. Jaana hieman säikähti ja nousi ylös. Pete yritti silti haistella tuota tuoksua.

- Etkö ole koskaan halunnut harrastaa seksiä koiran kanssa, kysyi Johanna ja heitti pyyhkeensä pois. Hän levitti jalkojaan, jotta hänen pillunsa tulisi hyvin esille ja kutsui Peteä. Pete nuuhkaisi ja alkoi nuolemaan tuota pillua.

Jaana katseli tuota näkyä ja pikkuhiljaa hänkin alkoi kostumaan. Hänenkin mielensä teki kokeilla tuota, mutta toisaalta koko ajatus etoi häntä. Mutta jokin sai hänen mielessään vallan ja hän pudotti pyyhkeen ja istui takaisin sohvalle levittäen posliinipillunsa auki. Mutta Petepä ei ollut enää moksiskaan tuosta toisesta pillusta, koska jatkoi Johannan nuolemista.

Johanna huomasi tilanteen ja nousi ylös. Hän käveli jääkaapilla ja koira seurasi koko ajan perässä yrittäen päästä nuolemaan. Johanna otti jääkaapista pähkinä voita ja palasi olohuoneeseen. Hän avasi purkin kannen ja otti voita sormilleen. Sitten hän kyykistyi niin, että Pete pääsi takaa nuolemaan hänen pilluansa. Johanna levitti tuota pähkinä voita Jaanan karvattomalle pillulle ja käski tätä pysymään paikallaan. Sitten hän nousi ylös ja tarttui koiraa pannasta ja ohjasi tämän kuonon Jaanan pillulle. Pete haistoi ja nuolaisi kerran, toisen ja jatkoi nuolemistaan ja koko ajan Johanna lisäsi voita pillulle.

Mutta kohta Pete jo kyllästyi, jolloin se lopetti nuolemisen ja meni lattialle nukkumaan. Johanna pyysi serkkuaan lattialle kontalleen niin, että hänen pyllynsä olisi Peten kuonoa kohti. Hän käskin Jaanaa levittämään jalkojaan, jotta pillukin tulisi paremmin esille. Sitten Johanna silitti koiraa ja toinen käsi "eksyi" tämän tuppikullille. Johanna käsitteli, kullia hellästi, mutta niin että se kovettui pikkuhiljaa. Sitten Johanna kumartui hieman ja otti kalun suuhunsa ja imi sitä pikkuisen. Koko ajan Jaana seurasi tätä tapahtumaan pylly pystyssä.

Johanna lopetti imemisen ja houkutteli koiran Jaanan taakse. Pete haistelikin Jaanan pillua hieman ja yritti sitten päästä tämän päälle. Johanna auttoi koiraa nostamalla tätä niin, että saisi ohjattua Peten kullin Jaanan pilluun. Kulli upposikin sisälle jotenkuten ja koira aloitti kovan nykimisen ja Jaana voihki.

Pete ei kuitenkaan kestänyt kovin kauaa vaan Jaana tunsi jotain lämmintä sisällään. Sitten hän tajusi, että koira oli lauennut ja Pete jo maata röhnötti lattialla...

Jaana ja Johanna kävivät uudelleen pesulla ja ajattelivat mennä nukkumaan, mutta sitten Johanna kysyi Jaanalta, että oletko koskaan harrastanut seksiä hevosen kanssa.
Mitä Jaana siihen vastasi, sen saatte itse päätellä. (C)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
TÄMÄ TARINA ON KOLMAS KIRJOITUKSENI JA VOIN TODETA, ETTÄ SE EI OLE KOVINKAAN KAKSINEN. PALAUTE ON TERVETULLUTTA JA TEILLE KETÄ VEDITTE TÄSTÄ HERNEITÄ NENÄÄN NIIN NAURAN TEILLE...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

8

14024

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jake

   ei toi kovin kaksinen ollu. alussa tiesi jo mitä lopussa tapahtuu. oli kun olis lukenut jotain käyttö ohjetta

   • mielipide

    liian yksityiskohtainen, siis tosiaan käyttöohjemainen. Jätä jotakin mielikuvituksen varaankin.Kielioppivirheet haittaa myös.Parhaimmillaan seksinovelli on hienostuneen rietas.


   • Runkkari

    Oli aikoinaan Raton sinisissä kirjeissä joskus -70 luvun lopulla. Mutta se oli kerronnaltaan paljon parempi!


  • jake

   ei toi kovin kaksinen ollu. alussa tiesi jo mitä lopussa tapahtuu. oli kun olis lukenut jotain käyttöohjetta

  • Daneon

   No joo. aihe oli ihan kiva, tarina huono.

  • kaitsu

   ja jäämpä odottelemaan sitä mitä jatkossa seuraa :)

  • Aika kultaa muistot. Tarina on kaksikymmentä vuotta vanha. Mutta silloin kolmas kirjoittamasi. Olisi hauska lukea ne kaksi muuta

   • Anonyymi

    Olisi todellakin mielenkiintoista lukea ne kaksi aikaisempaakin tai josko tässä vuosien saatossa on tullut lisää kertomuksia? :)
    Pervo-mies


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   432
   2791
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   361
   1585
  3. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   15
   897
  4. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   33
   884
  5. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   69
   825
  6. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   47
   779
  7. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   45
   733
  8. Minkä takia sä nainen vihaat mua

   Myönnän tehneeni väärin kun en ole ottanut asiaa heti pöydälle. Katuva mies.
   Ikävä
   56
   704
  9. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   48
   677
  Aihe