Voi olla, että tästä on ollut puhetta aikaisemminkin, mutta kysyn silti. Mistä mahtaa johtua ulosteen (ja pierujen)todella voimakas ja paha haju? Hyvältähän ne eivät koskaan haise, mutta luulen, että jossain menee se normaalin raja...
Voiko johtua ärtyneestä suolesta tai happamasta vatsasta tms.? En syö mielestäni mitenkään poikkeuksellisesti
Paha haju
4
1715
Vastaukset
Se mikä perästä kuuluu ei aina tuoksu hyvälle, mutta jos se on aivan kamalan hajuista, kyllä sanoisin kyseessä olevan valkuaisaineen. Se ei silloin sula, vaan mätänee suolessa ja aiheuttaa sen ärtymistä ja haitallista bakteeritoimintaa.
Vähennä valkuaisaineen syöntiäsi ja/tai lisää sulatuskykyäsi. Pepsiini sulattaa valkuaisainetta. Se muodostuu maksan yhteydessä oikean lapaluusi kohdilla, tai sitä saa apteekista. Jos haisee, omaa pepsiniä ei muodostu riittävästi tarpeeseen nähden tai sen kulku suolahapon kera vatsaan on estynyt. Alkoholin käyttö haittaa sulattavien aineiden muodostumista maksassa.
Oman pepsinin muodostumisen raaka-aineiksi on hyvä syödä jotain näistä: klementiinejä, soijalesitiiniä, mustaseljamehua, vehnänalkioöljyä, vihreitä karviaisia, vehnänleseitä, vehnänituja, brokkoli/parsakaalia, kukkakaalia, variksenmarjaa, tomaattia. Keinolannoitetuissa tuotteissa on huonompilaatuista valkuaista kuin luomutuotteissa, joten ne myös sulavat huonommin.- erkki
Ainakin laktoosi-intoleranssi aiheuttaa kuvailemiasi oireita.
Se on myös melko yleinen, joka kuudes suomalainen
kärsii jonkinasteisesta laktoosi-intoleranssista.Sanotaan, että nykyään on paljon laktoosi-intolerantteja ihmisiä. Ihan kuin vika olisi pelkästään ihmisissä. Ehkä niin, mutta eri tavalla kuin asiayhteydestä voi ymmärtää. Jotkut laktoosi-intolerantikot kestävät maitotuotteita, jos ne on terveesti tuotettuja.
Voi kysyä, mikä merkitys on ollut maidon laatuun sillä, että kun 1960-luvun alussa lehmä tuotti noin 3800 kg maitoa vuodessa niin nykyään se on pantu tuottamaan 2-3-kertaa enemmän. Muuten navettakarsinan kytkyt vaihtuvat teurastamon lihakoukkuun. Maidon tuotannosta on ihmisen toimesta tehty bulkkituotantoa. Voiko laatu säilyä tällaisessa tuotannossa, jossa lehmästä otetaan päivittäin maitoa jopa 5% sen elopainosta. Voiko maidon valkuaisen laatu enää olla sama kuin ennen? Tuotannon nostaminen on tapahtunut paitsi ”eläinjalostuksen” mukana, myös alkamalla syöttää enemmän valkuaisaineita (viljoja) ja erilaisia ravintolisiä lehmille. Ääripää tuli vastaan, kun lehmille syötettiin teurasjätteitä ja niiden sanottiin tulleen hulluiksi. Lehmän uskomattoman hieno aineenvaihduntajärjestelmä on suunniteltu tuottamaan selluloosasta valkuaisainetta (esim. heinäkasveista), ei valkuaisaineesta valkuaisainetta.
Lehmille syötetään nykyään myös melassia, joka sokerikiteytyksessä syntyvää nestemäistä sivutuotetta, josta puolet on kiteytymätöntä sokeria. Ei kai kukaan ole vaivautunut selvittämään, minkä säväyksen maitoon tekee, kun lehmälle syötetään maitosokerin raaka-aineeksi melassia. Prosesseihin ei pidä alkupäähän syöttää sen lopputuotetta.
Tehomaatalous tehostaa vielä itsensä hengiltä jos asiakkaat alkavat liikaa sairastelemaan. Toistaiseksi kuluttajat vielä uskovat, että apteekkien käärmemyrkyillä voidaan korjata maatalouden virheet.- Anonyymi
certo kirjoitti:
Sanotaan, että nykyään on paljon laktoosi-intolerantteja ihmisiä. Ihan kuin vika olisi pelkästään ihmisissä. Ehkä niin, mutta eri tavalla kuin asiayhteydestä voi ymmärtää. Jotkut laktoosi-intolerantikot kestävät maitotuotteita, jos ne on terveesti tuotettuja.
Voi kysyä, mikä merkitys on ollut maidon laatuun sillä, että kun 1960-luvun alussa lehmä tuotti noin 3800 kg maitoa vuodessa niin nykyään se on pantu tuottamaan 2-3-kertaa enemmän. Muuten navettakarsinan kytkyt vaihtuvat teurastamon lihakoukkuun. Maidon tuotannosta on ihmisen toimesta tehty bulkkituotantoa. Voiko laatu säilyä tällaisessa tuotannossa, jossa lehmästä otetaan päivittäin maitoa jopa 5% sen elopainosta. Voiko maidon valkuaisen laatu enää olla sama kuin ennen? Tuotannon nostaminen on tapahtunut paitsi ”eläinjalostuksen” mukana, myös alkamalla syöttää enemmän valkuaisaineita (viljoja) ja erilaisia ravintolisiä lehmille. Ääripää tuli vastaan, kun lehmille syötettiin teurasjätteitä ja niiden sanottiin tulleen hulluiksi. Lehmän uskomattoman hieno aineenvaihduntajärjestelmä on suunniteltu tuottamaan selluloosasta valkuaisainetta (esim. heinäkasveista), ei valkuaisaineesta valkuaisainetta.
Lehmille syötetään nykyään myös melassia, joka sokerikiteytyksessä syntyvää nestemäistä sivutuotetta, josta puolet on kiteytymätöntä sokeria. Ei kai kukaan ole vaivautunut selvittämään, minkä säväyksen maitoon tekee, kun lehmälle syötetään maitosokerin raaka-aineeksi melassia. Prosesseihin ei pidä alkupäähän syöttää sen lopputuotetta.
Tehomaatalous tehostaa vielä itsensä hengiltä jos asiakkaat alkavat liikaa sairastelemaan. Toistaiseksi kuluttajat vielä uskovat, että apteekkien käärmemyrkyillä voidaan korjata maatalouden virheet.Ihraperseet turistavat vahvat hajut, ihra lämmittää pieruut emäksisiksi!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mieleni harhailee sinussa
Uskon että tykkäät minusta. On vain yksi elämä. Silti jään paikoilleni ja odotan että jokin muuttuu. Menin palasiksi, ei205333- 501381
- 11807
- 47779
Missä olitte kun oli teidän tähän saakka kaunein yhteinen hetki?
Me olimme rannalla erään kiven päällä❤️58778- 46772
Mitä teet nainen
Jos saat tietää että mies on elänyt yksinäistä ja rauhallista elämää sinua kaivaten, ei ole ollut muiden naisten kanssa,52757Mitä vastaisit
Jos kysyisin, että lähdettäisiinkö lenkille yhdessä? Vain sinä ja minä, kaksin? Miehelle49746Joko Martinalla uusi aviomies hakusessa
Onko jo Raya sovellukseen laitettu uusi vetoomus vetämään... ja mistähän maasta mahtaa olla seuraava sulhasehdokas. Suom132735Onko oikein? Kaikki naiset "jäivät rannalle" Maajussille morsian -pääsarjasta - He ovat mukana!
JES, Maajussille morsian starttaa ja tiedossa on tuttuun tyyliin kaksi eri ohjelmaa: Maajussille morsian ja Maajussille8734