Joulurauhaa!

4. Iloitkaa aina Herrassa! Sanon vielä kerran: iloitkaa!
5. Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on jo lähellä.
6. Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon.
7. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.
8. Lopuksi, veljet, ajatelkaa kaikkea mikä on totta, mikä on kunnioitettavaa, mikä oikeaa, puhdasta, rakastettavaa ja kaunista, mikä vain on hyvää ja ansaitsee kiitoksen.

Näillä apostolin sanoilla toivotan joulun rauhaa ja siunausta kaikille lukijoille ja kirjoittajille.

5

495

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esa T

      >Näillä apostolin sanoilla toivotan joulun rauhaa ja siunausta kaikille lukijoille ja kirjoittajille.<

      Kiitos ja samoin sinulle joulurauhaa Vihne. Olit valinnut hienon paikan sanasta, joka sanoo lyhyesti miten uskovan tulisi elää.

      >7. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.<

      Jopa ajatukset varjellaan, jos teemme näin, kuin kirjoitit. Tämä on todella avain joulurauhaan jota ei tarvitse koskaan menettää.

      Näin lukukauden joulutodistukseksi, voidaan varmaan kaikki yhdessä antaa sinulle täysi kymppi työstäsi seriffinä. Ja antakoon Jumala viisautta toimia tässä työssä jatkossakin.

      Netin kautta on vaikea antaa Joululahjaa vaivannäkösi palkaksi, mutta pyydämme yhdessä että Jumala palkitsee sinut hyvällä joulumielellä.

    • Kataari

      Joulun rauhaa myös sinulle!

      Kun syömme yltäkylläisyyden joulupöydän antimista, niin, että rasva suupielistä tirisee, on hyvä muistaa, että monella ihmisellä maailmassa ei ole mitään suuhun pantavaa; korkeintaan oma sormi!

      Lähettäkäämme heikko huokaus Joulun Herran luokse, että Hän armossaan muistaisi myös näitä vähäosaisia; ehkä meidänkin kauttamme.

    • ylistystä

      Oi kiitos, Jeesuksen kristuksen nimessä, vähäinen palvelijansa.

      Oli hyvää muistutusta, ja siksi todellista ylistystä Isälle Jumalalle ja Pojalle, Kristukselle Jeesukselle, kaiken totuuden ja oikeuden, armon ja rakkauden LÄHTEELLE.

    • moppaajasefu

      Rauhallista ja tunnelmallista joulua Sinullekin!

      terv. Moppi

    • ---------------

      Luomisen ja lunastuksen muisto

      JUMALAN LAKI on hänen luonteensa ilmaus. Koko lankeamaton maailmankaikkeus on yhtä Jumalan lain kanssa. Ainoastaan langenneet enkelit (Ilm. 12:7-9) ja langennut ihmissuku pienellä planeetallamme (1 Moos 3:6)ovat luonnostaan vihollisuudessa Luojaa ja hänen lakiaan vastaan.

      Ennen syntiinlankeemusta Jumalan kuvaksi luotu ihminen oli täydellisesti yhtä Jumalan lain kanssa. Rakkauden laki, kymmenen käskysanaa, oli pantu luomisessa heidän sydämeensä ja mieleensä.

      YHDESSÄ LUOJANSA, Jumalan, ja koko luodun maailmankaikkeuden kanssa he pyhittivät luomisviikon seitsemännen päivän , sapatin.

      Lankeamattomat enkelit viettivät Luojansa sapattia, jota taivaassa on vietetty heidän luomisestaan lähtien, Sapatti on siellä asetettu enkeleitä varten. Täällä maan päällä "sapatti on asetettu ihmistä varten" (Mark 2:27).

      Kun noin 6000 vuotta sitten taivaassa päättyi erään viikon lopuksi enkeleitä varten asetettu sapatti, alkoi Isä Poikansa välityksellä luoda meidän maailmaamme: "Alussa loi Jumala taivaat ja maan..."(1 Moos 1:1). Kaikkiaan tämäkin luomistyö kesti kuusi päivää, alkaen ensimmäisen päivän illasta päättyen kuudennen päivän iltaan. Laskevan auringon viimeiset säteet ilmoittivat sapatin alkavan.
      Jumala on luonut kaikki maailmat kuuden päivän jaksoissa, sillä neljäs käsky kuuluu erottamattomasti luodun maailmankaikkeuden parustuslakiin.

      JUMALA SANOO itsestään: "Ihmisen Poika on sapatinkin Herra."(Mark 2:28)

      Pyhä henki todistaa Paavalin kautta sapatin Herrasta: "Hänessä luotiin kaikki, mitä on taivaassa ja maan päällä, näkyvät ja näkymättömät, olkootpa ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, kaikki on luotu hänen kauttaan ja häneen. Hän on ennen kaikkia ja hänessä pysyy kaikki voimassa."
      (Kol 1:16) Hän Jeesus, on kaikkien näiden luomiensa maailmojen sapatin Herra.

      Kuollessaan ristillä, täytettyään työnsä langenneen ihmisen pelastamiseksi, sapatin Herra lepäsi sapatin haudassa ja nousi voittajana kuolleista viikon ensimmäisenä arkipäivänä (Matt 28:1-6).

      JULISTIKO SAPATIN Herra sapatin pyhyyden loppuneeksi nosutuaan kuolleista? Lakkauttiko hän Jumalan lain? Käskikö hän seuraajiaan pyhittämään siitä eteenpäin auringonjumalan armollista päivää, sunnuntaita (engl. sunday), jota pakanallinen Rooma vietti pyhäpäivänään?
      Silloinhan hän tunnustaisi saatanan voittajakseen.Ajatus on yhtä mahdoton kuin, että maailmankaikkeus olisi syntynyt alkuräjähdyksestä ja elämä alkanut ja kehittynyt itsestään miljardien vuosien kuluessa.

      Jos Jeesus olisi ylösnoustuaan vaihtanut sapatin pyhyyden viikon ensimmäiselle arkipäivälle, olisi hän rikkonut Jumalan lain.

      Tämä olisi aivan järjetöntä. Jeesus ollessaan ihmisluontoon pukeutuneena oli uskollinen Jumalalle hamaan ristinkuolemaan asti. Hän kesti lankeamatta kaikki saatanan hyökkäykset ja houkutukset. Miksi, noustessaan kuolleista voittajana, hän ensitöikseen mitätöisi Jumalan lain keskeisimmän käskyn ja säätäisi sijaan voittajansa vihollisen pyhäpäivän?

      RAAMATUSTA ei löydy Jumalan hyväksyntää sunnuntain pyhittämiselle. Matt. 24-luvussa sapatin Herra ennustaa Jerusalemin hävityksen, jonka tiedämme tapahtuneen v. 70jKr, sekä useita merkkejä toisesta tulemisestaan. Kehottaako hän seuraajiaan näinä suuren vainon aikoina pyhittämään sunnuntaita?
      "Laittomuuden päästessä valtaan useimpien rakkaus kylmenee. Mutta joka kestää loppuun asti, pelastuu. Rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella, eikä sapattina." (Matt 24:12,13,20)
      ELÄMME JUURI näitä aikoja, jolloin laittomuus on päässyt valtaan. Jeesus kehoittaa seuraajiaan pysymään uskollisina loppuun asti siinä liitossa, jossa hän on pannut lakinsa heidän sydämiinsä ja mieliinsä. Siksi hän kehoittaa omiaan rukoilemaan Jumalaa, että hän varjelisi heitä vainon aikana, voidakseen rauhassa viettää saapattia Luojansa kunniaksi.
      Jeesuksen rakkain opetuslapsi, Johannes, sai vanhoilla päivillään vankina Patmoksella valtavan näkynsä sapattina;. Se oli Jeesuksen Kristuksen sapatin Herran, ilmestys, jonka Isä antoi hänelle. Näyn välitti Johannekselle sapattia viettävä enkeli (ILm 1:9,10).
      Tuona merkittävänä päivänä sapatti yhdisti uskollisen Johanneksen taivalliseen perheeseen, Ja hän sai hengessä katsella tulevia.
      Johannes vietti sapattia Jeesuksen ja toisten opetuslasten kanssa, Jumalan laki oli niin syöpynyt heidän uudeksi luotuihin sydämiinsä ja mieliinsä, että Jeesuksen kuoltuakin ja surun murtamana Johannes muiden opetuslasten tavoin vietti sapatin hiljaisuudessa lain käskyn mukaan (Luuk 23:56).
      On selvää, että Johannes tarkoitti Herran päivällä sapattia. Muuta viikoittaista Herran päivää ei koko raamatussa ole, "seitsemäs" päivä on Jahven, sinun Jumalasi sapatti..."

      Herättäköön tämä kirjoitus meidät pohtimaan sitä, miksi vietämme väärää lepopäivää sunnuntaita lepopäivänämme oikean lepopäivän sapatin, lauantain sijaan. Meillä on kuitenkin lupa uskoa nämä väärät pyhäinvietot anteeksi Jeesuksen nimessä ja kalliissa sovintoveressä rauhaan vapauteen sekä iloon asti. Sitten alkakaamme seurata Herraa Jeesusta myös kymmenien käskyjen; "muista pyhittää lepopäivä!" kohdassa.
      Ei ole sama, minkä päivän pyhität. Ei ole sama, pyhitätkö auringon Jumalan pakanallista päivää sunnuntaita, vai alkuperäistä luojan sapattia lauantaita.
      Lisää aiheesta löytyy:
      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?
      category=1000000000000003&conference=1000000000000010&posting=22000000015548017

      http://www.uskontie.net/petterihaipola/sapatti.
      shtml
      http://koti.phnet.fi/petripaavola/Valmistuspaiva       

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      147
      2962
    2. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      316
      2092
    3. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      91
      2061
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      125
      1997
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      46
      1779
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1455
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      101
      1230
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      27
      1198
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1110
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      102
      999
    Aihe