Hyi että mitä sontaa!

Tiina'77

Hyi hitto mitä sontaa YÖ soittaa nykyään. Aikuiset viittäkymppiä lähentelevät miehet itkevät jostain naivista rakkaudesta mitä ei ole koskaan ollut olemassakaan. Korkeintaan heidän päänuppien sisällä rakkaudesta on tehty lumivalkoinen. Hyi YÖk!

12

1615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mää vaan

      Kuinka viitsit vaivat pientä päätäsi ja aikaasi moisella kirjoituksella, voit pitää tämänkin tiedon ihan ittelläsi se on sun mielipiteesi.
      Jotenkin en vaan ymmärrä miksi pitää tulla solvaamaan toisten tekemisiä, tuskin itse tykkäisit jos joku tulee sun työtäsi arvostelemaan.

      Onhan muillakin bändeillä samanmoisia sanoituksia, jotka vielä siirappisia, mutten tässä niitä rupee mainitsemaan

      Onneksi meitä on jotka tykkää Yöstä ja heidän musasta, johan se kertoo kun levyt myy tuplaplatinaa, vaikka ei listoilla keiku. Yön musa kun sopii suomalaiseen melakoliseen mieleen ja tekstit sopii jokaiselle, niistä löytää omia kokemuksia ja niistä saa suuren lohdun menetyksistä. Tuo kertoo paljon bändin suosiosta.

      • Rawk

        Kenen tahansa työtä saa arvostella, vai onko Yö jotenkin arvostelun yläpuolella?

        Yön tekeleisiin on niin helppo tarttua koska kuka tahansa keskiverto teinirunoilija kirjoittaa parempia tekstejä & Yön hevihumppa on jo niin ennalta-arvattavaa potaskaa että näiden kriittisten viestien piikki kohdistuu jo lähinnä Yön levyjä ostaviin luusereihin.

        Ja bändin(lähinnä Ollin)kyvyttömyys vastaanottaa kritiikkiä tai kestää minkäänlaista takapakkia on jo surkuhupaisaa;
        taannoisen menestyslevyn(olikohan Kakkaus on lumijotain tai Kuka keksi rakkauden)pudottua monen viikon jälkeen listan ykköspaikalta kakkoseksi äijä marssii paniikissa Pokoon: "No ni, nyt se putosi! Mitäs nyt tehdään?"


    • Ässä

      Ihan samaa mieltä Tiinan kanssa. Yö on joskus ollu ihan kuunneltavaa musiikkia mutta nykyisin enää itsesäälissä kiereskelevien keski-ikäisten miesten itkuvirsiä. Sen jälkeen kun Petsku yöstä luojan kiitos tajus lähtee pois, siitä bändistä loppu muna siltä seisomalta.

      Tampere-talon "juhla"keikka kusi sukille ja pahasti. Niin tylsää ja oksettavaa katteltavaa ja kuunneltavaa jonka halusin katsastaa kaverin kanssa monen vuoden keikkatauon jälkeen ja suuri pettymyshän se oli. Ainoa hienous keikassa oli Jussi Hakulisen esitykset mutta siihen jäi. Jussin rauhallista ja varmaa esiintymistä katteli mutta ei sitä Ollin gorillamaista itsensä takoomista ja kekkulointia lavalla.

      Ja sitäpaitti, kyllä saa mielipiteensä ilmasta, eihän kaikki voi kaikesta tykätä. Se et toisilta tulee negaa, toisilta plussaa, -elämä on.
      Koittakaahan pysyä nahoissanne myös näitten "huonojen/väärien" palautteitten suhteen.

      • mää

        aivan surkea orkesteri.


    • Pirstaleet

      ...kylläpä ihmiset jaksaa provota.
      ja sitten vielä toiset lähtee mukaan.

      Kaikesta sitä kiksejä saadankin.

    • ellu

      On se kumma kun ette tajua,että Yön jätkät ovat vaan kyllästyneet siihen ettei työstään saa kunnon palkkaa,ja nyt kun Lumivalkoinen aloitti uuden nousun ,niin olisivathan he tyhmiä jos muuttaisivat kaavaa.Tietääkseni he suhtautuvat bänditouhuun kuin työhön,ja tiedän myös että pirusti ne tienaavat.Ei sitä minusta voi halveksua,varsinkin kun heidän musiikilleen löytyy noinkin íso yleisö pienessä Suomessa!

      • ..............

        viihdebisneksessä ei tarvitse olla lainkaan taiteellisesti lahjakas pärjätäkseeen. Riittää että on iso ego, sitkeyttä, organinointikykyä ja kykyä käyttää hyväksi taiteellisesti lahjakkaiden työn tuloksia. Olli on "laulava" manageri.

        Toinen vielä parempi esimerkki on Leningrad Cowboy Sakke Järvenpää, joka onneksi on ymmärtänyt olla laulamatta tai soittamatta. Hänelle on riittänyt egon esittely lavalla.


    • Ex-fani

      Silloin kun Petander oli bändissä oli Yön musiikki ihan kuunneltavaa, ei mitään huippua mutta kuunneltavaa. Oli myös livenä kova ja aika rock meininkiä oli silloin ja bändissä oli munaa. Nykyisin aivan hirveää paskaa. Levyt myy ja biisit soi radiossa, mutta bändi on kuin joku Mamba, ei siis mitään hohtoa eikä räväkkyyttä. Vanhat biisit on ihan ok keikoilla, mutta nää uudet niin ei todellakaan jaksa kuunnella. No okei, muutama Jussin biisi on ihan onnistunut mutta siihen se sitten jääkin. On kyllä menettänyt kiinnostuksen tämä bändi ihan kokonaan

      • toden totta

        Yö on ainakin livenä aivan sontaa nykyään.


    • blackmagictiger

      vaikken ookkaa porista niin yö on helvetin hyvää musaa

    • mieltä

      kiva, kun joku uskaltaa sanoa jotain muutakin, kun hirveetä kehumista. Oon ite yli nelikymppinen fani, mutten tod. kaipaa nykyisen kaltaista perusiskelmää, mitä Yö soittaa. Täytyy vaan muistella menneitä, sillon kun ne oli JOTAIN...

    • jusa 72

      makuasioista voi kiistellä, mutta ainakin puustellin keikka 3.6. oli saatanan kova. edellisen keikan oon nähny nivalan tuiskulassa 80 luvun puolella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2072
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1946
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe