miksi muut eivät hyväksy ikäeroa?

onnellinen nainen

Mä en ymmmärrä. Olen onnellinen vaikka mieheni onkin minua 11 vuotta nuorempi. Joillekin on niin vaikeaa hyväksyä onni kahden eri-ikäisen kesken. Maailmassahan on pahempiakin asioita vai kuinka? Onko tässä asetelma moraali versus tunteet, siis toisin sanoen järki vastaan tunne? Ovatko muut kateellisia? Olen onnellinen, tasapainoinen, löytänyt sen mitä haluan. Näin tuntee myös toinen osapuoli. Miksi siis halutaan ehdoin tahdoin sanoa pahasti tai antaa ymmärtää että tuo ei kauan kestä tyyliin "no onhan tilanne tuollainen toistaiseksi" tai että "mikäs se nyt olikaan, sulhasesi tms.". Sattuu nuo kommentit, mutta pakko antaa niiden elää omaa elämäänsä ja uskoa siihen minkä kokee oikeaksi. Miksi en saisi nyt olla onnellinen? Elin 7 vuoden parisuhteen joka oli täynnä väkivaltaa. Osaan arvostaa uutta onneani. Eikö mikään riitä muille? Ainakin heillä on mistä jutella.. :)

26

4129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • välität

      muiden mielipiteistä..elä omaa elämää ja anna muiden olla jos ei miellytä.

    • sama tilanne

      ikäisiä olette? Minä, siis nainen, olen 37 ja "mieheni" 26. En ole koskaan miettinyt mitä muut ajattelee! Tosin elän aika avaramielisessä ympäristössä ja olen valinnut tarkkaan ympärillä olevat ihmiset, eikä suvun rasitetta ole.Mutta itse koen suurimpana ongelma tulevaisuuden. Toisaalta tiedän, ettei sitä tulevaisuutta ole ollut oman ikäistenkään kanssa. Niinhän ne suhteet vain ovat päättyneet. En näe mitään estettä teidän onnelle, koska selkeästi olet onnellinen, kunhan unohdat muiden aatokset teistä. Who cares!

      • vonkzu

        Älä sä muitten mielipiteistä välitä,jos teillä toimii parisuhde ja rakkaus roiskuu...anti palaa vaan!
        Jokku on ni pirskatin vanhan aikasii ja kateellisia.
        Paljos Onnee Vaan Teille! :)


    • Meucci

      Meidän ikäerosta ei jjauheta, meillä on sellainen tuttavapiiri jossa on jos jonkinmoista heilujaa, mulla ja murullani on 21 vuotta ikäeroa.

      • vonkzu

        tosi mukava tuttavapiiri...Olis niit heilujia vaan enempi.
        Onnee teillekin :D


    • nain -en

      Luulen että ne, jotka teidän suhdettanne vastustavat, eivät ole tottuneet sellaiseen asetelmaan. Joillekin on vaikea hyväksyä lesbosuhde, jotkut arvostelevat tummaihoisen ja valkoihoisen rakkautta. Minua kyllä tosin ihmetyttää, eihän 11 vuotta ole paljon mittään, jos kumpainenkin on aikuisia.

      Itsekin sain nuorempana, 18-vuotiaana, kritiikkiä 4 vuotta vanhemmasta poikaystävästä. En tänäkään päivänä ymmärrä sitä. Eihän tuo ikäero ole mitenkään vaikuttanut mihinkään. Tuttavallani on parikymmentä vuotta vanhempi mies. Eikä siinäkään mitään, he ovat juuri toisilleen kaikista sopivimmat.

      • Nainen23

        Itse olen 23 ja kundi 19... Tietty meillä nyt on vielä aika pieni toi ikäero ja ennenkaikkea kuitenkin samalla vuosikymmenellä synnytty ja lapsuus ollu etc...

        En tiedä enkä osaa oikein muuta neuvoa, kun että älä välitä :D

        Jos ovat noin idiootteja niin olkoot.


    • m.....

      Itse olen totaalisen ihastunut mua 15 v vanhempaan mieheen...vuosi sitten seurustelin 12v nuoremman miehen kans...Ikäerolla ei mitää merkitystä...Mukavaa talvea teille..

    • Kata75

      Kukaan muu ei voi tietää kuinka hyvin te sovitte yhteen...

      • tapaus

        Niinhän se on että aina katsotaan siihen ikään. Mikähän siinäkin on? Kun tuntuu että ihmiset ei voi olla onneliisia, vaikka heillä on suurikin ikäero. Itse pidän erittäin paljon minua n.22 vuotta vanhemmasta ja hän minusta. Mietin vain perheenikin suhtautumista tähän asiaan, jos tämä tulee julki perheelleni. Kun olen vielä ns.nuori aikuinen. Mutta ei minua haittaa ikäero ja kuten sanottu:ikäero on vain numeroita.


      • ihastunut(n)
        tapaus kirjoitti:

        Niinhän se on että aina katsotaan siihen ikään. Mikähän siinäkin on? Kun tuntuu että ihmiset ei voi olla onneliisia, vaikka heillä on suurikin ikäero. Itse pidän erittäin paljon minua n.22 vuotta vanhemmasta ja hän minusta. Mietin vain perheenikin suhtautumista tähän asiaan, jos tämä tulee julki perheelleni. Kun olen vielä ns.nuori aikuinen. Mutta ei minua haittaa ikäero ja kuten sanottu:ikäero on vain numeroita.

        Minä pidän itseäni 21v. vanhemmasta miehestä. Olen samaa mieltä, ikä on vain numeroita. Kaikki on kiinni luonteesta, eikö vain?


    • mää vaan

      oisin minäki halunnu itelleni... tuntuu vaa hiukka vaikeelt

    • nuorienkeli

      Varmaanhan se totta on että ikä on numeroita vain. Olen kuitenkin huomannut omalla kohdalla yhden seikan, jonka kehtaan myöntää ääneenkin. Olen itse 25-vuotias nuori nainen, ja kaipaan intohimoisesti lähelle erästä 15 vuotta vanhempaa miestä, jonka kanssa minulla on ollut fyysinen juttu (suhteesta ei voi puhua). Paljon juteltuamme sitä vain on huomannut, että meitä kiinnostavat erilaiset asiat, hän on minua niin paljon kypsempi, hän ei ole tyhjä päästään, kuten minä hyvinkin usein. En osaa jutella tietyistä asioista, en tiedä mitään niitä asioita, mistä hän tietää. Se on se kypsyysero.

    • rospektori

      Onnea vaan paljon Onnelliselle !!!!!!!!

      Minäkin, 50 mies olen vakavasti onnellinen 70 naisen kanssa ja on tätä kestänyt jo usean vuoden. Voi ihme kun voikin tässä iässä vielä löytää onnen.
      Olisiko aika vihdoin muuttunut ja ihmisille aletaan sallia onni ihan omista tarpeista ja lähtökohdista, ei mistään yleisestä normista tai moraalisäännöistä.

      Olemme kumpikin suht. onnekkaita kun kumpikaan ei ole kuullut minkäänlaisia arvostelevia kommentteja suhteen ikäerosta.

      • kehräkukkanen

        Elämä voi yllättää. Onnea teille. Tarinanne tuo rohkaisua minulle. Olen n. 50v. nainen ja sydämeni on vienyt hieman nuorempi mies, vain hieman ja sekin on mietityttänyt. Kiitos tästä, mieli avartuu.


    • ...

      Ikäerolla ei ole aikuisten ihmisten suhteessa mitään väliä. Tiedän monia jotka ovat jättäneet ihmissuhteita kokematta sen vuoksi kun miettivät mitä muut ajattelisivat esim ikäerosta ja osa heistä elää jopa sinkkuina kun joka asiassa ajattelevat mitä muut ajattelevat. Sellaiset ovat sitten myös eniten arvostelemassa muita.

      Elä itsellesi!

    • Poliitikot & Julkut

      """Yleensä jos teinityttö harrastaa seksiä keski-ikäisen miehen kanssa, on kyseessä hyväksikäyttö. Tavallista suurempaa manipulaatiota jo lähtökohtaisesti.

      Tuollaista harrastavilla tytöillä on myös lähes poikkeuksetta vakavia mielenterveysongelmia (vaikka ne eivät näkyisikään selvästi päällepäin), joita vanha äijä osaa käyttää teiniä taitavammin hyväkseen seksiä vongatessa (eli juuri sitä manipulaatiota)."""

      Ajatteletko samoin julkkisten tai poliitikkojenkin osalta?

      Eli että kun teiniPOIKA harrastaa seksiä keski-ikäisen miehen kanssa niin kyseessä on jo lähtökohtaisesti jotain suurempaa manipulaatiota?

      "Tuollaista harrastavilla POJILLA on myös lähes poikkeuksetta vakavia mielenterveysongelmia (vaikka ne eivät näkyisikään selvästi päällepäin)"

      Väität siis että monta miljoonaa äänesti tälläistä "mielenterveysongelmaista" SUOMEN PRESIDENTIN PUOLISOKSI ja tanssii tähden kanssa - julkuksi??!!

      Väität siis että vanha ja RIKAS POLIITIKKO osaa käyttää teinipoikaa "taitavammin hyväkseen seksiä vongatessa (eli juuri sitä manipulaatiota)"??

      Case1)

      Keski-ikäinen Teuvo tapasi nuorukaisensa kun tämä oli vasta teini-ikäinen (n.17v) .

      Ikäeroa heillä on yli 23 vuotta, eivätkä hekään voi saada lapsia!!!

      Silti he ovat olleet yhdessä jo vuosikausia ja hyvin tuntuu edelleen menevän.
      Yhdessä sisustelevat televiisiossa jatkuvasti, ja kansa tykkää..

      Jos keski-ikäisen miehen ja nuorukaisen parisuhde toimii,
      niin miksei normaali heteroparin suhde toimisi ikäerosta huolimatta?

      Varsinkin ottaen huomioon että Suomessa homoseksi oli seksuaalirikos vielä 70-luvulla ja mielisairaus 80-luvulla.

      Homoseksi alaikäisen kanssa oli rangaistava seksuaalirikos 1999 saakka!

      Sen sijaan normaali heterosuhde yli 16-vuotiaan kanssa ei ole ollut rangaistavaa.

      Case 2)

      Olihan erään PRESSAEHDOKKAAmmekin nykyinen puoliso vasta TEINIPOIKA kun he tapasivat jossain kehitysmaassa ja "rakkaus roihahti".

      Jos kerran tämä erittäin varakas länsimainen keski-ikäinen mies ja kehitysmaa teinipojun suhde toimii, niin miksei kaikkien muidenkin?

      Heillä on täysin erilainen kulttuuri- ja varallisuustausta, eikä varmaankaan mitään muutakaan yhteistä. (paitsi seksuaalinen suuntautuminen)

      Silti monta miljoonaa suomalaisnaista äänesti tälläistä tyyppiä Suomen presidentiksi ja eduskuntaan edustamaan suomalaisia.

      Onko siis ikäerolla oikeasti mitään merkitystä?

      Meillä on tälläkin hetkellä pressaperi jolla on reilusti ikäeroa ja silti hyvin menee :)

      Pressakisassa oli ehdokkaina ainakin 3 pariskuntaa joilla ikäeroa oli yli 20-vuotta eli tuskin ikäerosta mitään todellista haittaa on.

    • Mies 42 v

      Tosiasiassahan iäkkäämpi nainen ja nuorempi mies sopivat parhaiten yhteen aivan samoin kuin iäkkäämpi mies ja nuorempi nainen.

      Nainen on seksuaalisimmillaan (himokkaimmillaan) neljänkympin korvilla, mies parin kympin huitteilla. Keski-ikäisen naisen kokemus ja himojen huippu yhdessä nuoren miehen hurjan potenssin ja kokemattomuuden kanssa muodostaa täydellisen yhdistelmän.

      Vastaavasti parikymppinen nainen ei ole vielä seksuaalisuudessa kukkeimmillaan eikä kiihkeimmillään, vaan usein väsyy ikäistensä poikien jatkuvaan himoon, sekä toisaalta siihen, että intoa on, mutta taitoa ei. Parikymppiselle naiselle sopii siis seksuaalisen aktiivisuuden suhteen parhaiten nelikymppinen mies, joka taas on vähemmän innokkuuden vastapainoksi kokeneempi ja taitavampi. Toisaalta mieskin saa parikymppisestä naisesta luonnollista viagraa, koska sen ikäinen nainen on niin älyttömän kaunis, kiinteä ja himottava verrattuna jo elähtäneeseen nelikymppiseen naiseen.

      • Upea Nainen 41v.

        Oletko kuullut rakkaudesta? Vai onko sinulle suhde pelkkää seksiä?

        Jos pidät nelikymppistä naista elähtäneenä, miksei nelikymppinen mies, kuten sinä, sitä myös olisi..

        Seksi ei ole taitolaji, vaan nautinto syntyy molemminpuolisesta rakkaudesta ja yhteenkuuluvaisuuden tunteesta, jolloin iällä ei ole mitään merkitystä.


    • sfhsfjsj

      Mitäs jos lakkaisit kuuntelemasta näitä särösointuja, ja keskittysit vaan siihen uuteen suhteeseen... kyl se kuule niin vaan on että karavaani kulkee ja koirat haukkuu

    • iuytgfghyg

      Ei tuo ole edes iso ikäero. Tapasin kerran lomamatkalla suomalaisen pariskunnan, joita erotti 14 vuoden elämän kokemus, ja he olivat olleet naimisissakin 3 vuotta. Itse toivotan onnea teille ja pitäkää toisista kiinni! Ja muistakaa, että suomessa ihmiset harvoin hyväksyvät toisia muutenkaan. Syy keksitään vaikka tikusta.

    • female n.35

      hän on 25-vuotta vanhempi..

    • me and he

      Ihastuin mieheen, joka 32, itse 40. Harmi kun hänet kadotin.. olisin halunnut hänet.

    • uhio

      Suurin osa on kateellisia, koska heillä on itsellä huono suhde tai he eivät itse tekisi jotain normaalista "poikkeavaa", koska siihen ei riittäisi rohkeus. Lisäksi joidenkin tuntuu olevan mahdoton hyväksyä, jos nainen on miestä vanhempi. Mies saa olla vaikka kuinka vanha ukko, vaikka käsipuolessa olisi nuori tyttönen. Naisille sitä ei jostain syystä muka sallita. Arvostelijat elävät jossain keskiajalla kai. Naurettavaahan sellainen arvostelu ja panettelu on.

      Tullut siihen johtopäätökseen, että muita on turha miettiä. Kateellisia tai ilkeitä ihmisiä on maailma pullollaan. Fiksummat eivät kiinnitä huomiota epäoleellisuuksiin. Nauti suhteestasi täysin rinnoin ja haistata arvostelijoille pitkät. Suhteesi ei kuulu heille ja pääasia on teidän kahden onni.

    • ihastunut nainen

      Hienoa luettavaa. Saan rokeutta omaan elämääni.

    • Suvaitsevaisuutta

      Ihmisen kanssahan, sitä seurustellaan. Ei numeroiden vaan persoonan kanssa. Uskaliaat ja rohkelikot saavat elämässä usein enemmän, kuin kateelliset ihmiset. Onnea rakkauteen uskoville! Älä kulje onnesi ohi...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe