Aihe

Miten Leijona-nainen isketään?

Elokuun Neitsyt

Miten Neitsyt iskee Leijona-naisen? Mistä nämä keskikesän ja elokuun naiset pitävät? Miten kannattaa lähestyä?

18

8006

  Vastaukset

  • leijonanainen tarvitsee riittävän vahvan miehen, joten ujo "saisinko mä vähän silittää" -tyyli ei pure. hellän vaativa ote tehoaa ainakin tähän leijonaan uskomattoman hyvin.turha kainostelu ja vitkastelu antaa vain ärsyttävän vätysmäisen kuvan yleensä melko voimakkaalle leijonalle

   • kannattaa osoittaa selkeästi että on kiinnostunut juuri siitä tietystä leijona-typystä, eikä ainakaan flirtata muiden kanssa. Tähän neitiin ei ainakaan mikään vihi-vihi-vinkki-vinkki-huomioi-mut-tyylinen räpistely tehoa ollenkaan. Muuten antamasi neuvot osuivat naulan kantaan! :)


   • n27 kirjoitti:

    kannattaa osoittaa selkeästi että on kiinnostunut juuri siitä tietystä leijona-typystä, eikä ainakaan flirtata muiden kanssa. Tähän neitiin ei ainakaan mikään vihi-vihi-vinkki-vinkki-huomioi-mut-tyylinen räpistely tehoa ollenkaan. Muuten antamasi neuvot osuivat naulan kantaan! :)

    juuh.. olen itse leijona ja tiedän mitä haluan.. leijona vaatii vain parasta pinta puolisesti mutta jos on oikea tekniikka ni leijonalle kelpaa myös vähän vähemmän täydellinen ihminen.. miehen täytyy tietää mitä haluaa ja palvoa maata leijona naisen alla:) me ollaan vittumaisia ihmisiä (tai ainakin minä olen) joten ei aina tule olemaan helppoa.. mutta kyllä leijonankin saa kehräämään.. kehuilla tietenkin mutta yli imelät lässytykset ei mene läpi, leijona on kai aika tunteiden vietävissä.. korjatkaa ihmeessä jos ihan paskaa puhun:)


  • rohkeesti ja itsevarmasti mennä ja OTTAA se leijonatypy..;) Niin kuin edellisetkin kirjoittivat, ei leijonaan (ainakaan itseeni) oikein tee vaikutusta liian ujot miehet. Vaikka itsekin oon aikas ujo, niin kumminkin oon aivan kauhea flirtti ja jos mies osaa siihen tarttua, oon myyty:) Mutta ujoille miehille en siis piruillanikaan tee aloitetta;) Tosin yleensä muhun ihastuukin just sellaset pelimiehenviat omaavat miekkoset..:(

  • oon samaa mieltä et vahva pitää olla ei mikään ujo. muhun ainaki tehoo itsevarma hymy ja se et näyttää selvästi olevansa kiinnostunu, mutta ei kuitenkaan saa olla itserakas eikä leuhka...sellanen hellä ja hauska romantikko jolla on kunnianhimoo...sellaset iskee

   • Oikean Naarasleijonen piirteisiin kuuluu myös parrasvalojen keskipisteessä oleminen.
    Silloin kun on valinnoista kysymys, ehdokkaan on todella osoitettava kiinnostuksensa Leijonanaisesta. Partnerinsa arvostus ja kestävä esileikki ovat niitä piirteitä, joilla Naarasleijona valloitetaan.
    Ja sitten, jos päästään kurkistelemaan sinne, minne jokaiselle ei anneta lupaa, niin...
    sinne ei mennä vain piipahtamaan vaan siellä sitten nautiskellaan, hyväillään ja koetaan keskinäistä vuorovaikutusta niin että sen kokee ja tuntee jokainen pieninkin nystyrä Leijonanaisen kehossa. Vasta sen jälkeen laukaistaan viritykset.
    Paluu vastaavasti on yhtä kestävää hellimistä kuin virittäytyminenkin.
    Leijonanaaras on todellinen Naaras isolla N:llä.
    Ihana, että Teitä on vielä olemassa !


  • on se, joka saa aina sydämen läpättämään. Se, että mies uskaltaa ottaa riskin ja tulla suoraan keskustelemaan, eikä mitenkään tyyliin "ollaan varmaan tavattu joskus" vaan persoonalliseen tyyliin. Eikä se haittaa, vaikka silmistä paistaisi pieni epävarmuus, mutta se että yleensä uskaltaa tulla ja avata suunsta- se antaa hyvän alun. Tietenkään se ei takaa lopputulosta, mutta yrittänyttä ei laiteta...

   Pitemmällä tähtäimellä syvällisyys, huumorintaju, rehellisyys, HUOMAAVAISUUS ja se että mies osaa kuunnella ja keskustella ovat sellaisia seikkoja, jotka saavat ainakin tämän leijonanaisen hyvin rakastavaksi ja helläksi... Hellyyttä pitää osata myös osoittaa, halaileminen ja suukottelu on ah ihanaa. Ja vaikka sanotaan, että leijonat tarvii ekstra paljon palvontaa ja imartelua, minuun se ei vetoa sanan varsinaisessa merkityksessä... kukapa nainen ei ihailusta pitäisi, mutta liika on aina liikaa;) Liiallinen mustasukkaisuus ja epäily taas saavat kaikkoamaan. Pieni mustasukkaisuus huumorilla sävytettynä ei tee kuitenkaan hallaa...

   No, siinä jotain :D Kuitenkin meitä on moneen lähtöön, mutta intuitiolla pääsee varmaan aika pitkälle. Kuuntele ja ole rohkea!

   • ett riippuu tietenkin paljon siitä, millä mielellä olet iskemässä naista... Jos etsit hetken seuraa baarista, kaltaistani et sieltä löydä.
    Eräs exäni jäi myös nopeasti taakse, kun oli liian aikaisin kiinnostunut petipuuhista. Sellainen ei vetoa kaikkiin... nykyiseni jaksoi odottaa ja minä myöskin, ihmisen kun tuntee paremmin ja on täysillä mukana, seksi on paljon parempaa.


  • on ollut keskustelua että miten leijonanainen isketään? vaan entäs mies,minusta vaan tuntuu että vaikeaa se on muiden "merkkisten" yrittää leijonalta leijonaa viedä,sillä minusta vaikuttaa että leijonat sopivat toisilleen.

  • on aina tehonnut muhun parhaiten. Erityisesti mua imartelee se, et jätkä nimenomaan osaa näyttää sen kiinnostuksensa mua kohtaan eikä katsele muita ympärillään. Ainut probleema tossa onkin sitten se, et nää tyypit yleensä paljastuu sitten pelimiehiksi :(

   Jokin aika sitten tapasin leijonakundin ja kiinnostus oli molemminpuolista. Mutta yllätys yllätys! Jätkäpä ei sitten laittanut tikkuakaan ristiin asian eteen! Oltiin yhteyksissä ja odotin aikani, että jotain tapahtuisi edes johonkin suuntaan. KYLLÄSTYIN. Jätkä sai tilaisuuteensa eikä sitä älynnyt käyttää, joten oma on ongelmansa. Mä en jää odottaan ketään :D

   Nimenomaan se et ei tiedä mitä haluaa on varma keino kadottaa mut näköpiiristään :D

  • Tämä leijona huomioi kansan joukosta sen, joka uskaltaa katsoa suoraan silmiin, huomioi jellonaa sopivasti pienillä eleillä, muttei missään nimessä saa takertua! Pitää olla huumoria sopivasti joka känteessä ja se pilke silmäkulmassa ja katse leijonaan. Arvostan myös rehellisyttä, liikaa ei kannata lupailla ja luottamus on ansaittava teoilla. Turhan esittämisen ja kukkoilun tarkkanäköinen jellona kyllä huomaa ja se ei tee hyvää.

   • Huomioi! Sataprosenttinen huomio hyvä. Ja se kun on varma otteissaan, vie, eikä vikise.
    Liian tungetteleva ei silti auta olla. Hienotunteisuutta pitää olla.
    Onkohan vaikea noudattaa näitä kaikkia yhtä aikaa. Eli huomaat kyllä että olet haasteen edessä. Mutta jos saat sen naisen iskettyä, älä tukahduta sitä liialla omistushalullasi, anna sopivasti tilaa. Ja varaudu siihen, että et kuule leijonastasi viikkoihin mitään ja kun olet jo varma, että se siitä, saattaa leijonasi soittaa ihan hyvän tuulisena. Tsemppiä. Et ole tekemässä huonoa valintaa...


  • Valloittavalla hymyllä, vilpittömyydellään ja iloisuudellaan ja tunteella että on aidosti kiinnostunut minusta. Ei sen kummempaa. Parempi kysymys onkin:kuinka pidän leijonanaisen itselläni? Sitä minun neitsyt mieheni ei sitten enää tajuakkaan. Leijona haluaa huomiota, kiitosta- kukkiakin ja intohimoa makuuhuoneeseen. Minun neitsyt miehestäni on tullut laiska huomionosoituuksissaan, eikä se tee hyvää suhteelle...kiihkeän leijonan romanttinen sydän alkaa hamuamaan jotain muuta "tosi rakkautta". Vaikka leijona lojaali onkin, rajansa kaikella.Paras tapa menettää leijona-nainen on pitää häntä itsestäänselvyytenä.

  • Leijona-nainen pitää tulla ottamaan rohkeasti, itsevarman tyylikkäästi. Kaikki kliseet käy; vie suklaarasia ja kukkia, kerro kuinka hän on kauniimpi kuin aurinko ja kuu taivaalta.

   Älä lähesty baarissa jos haluat pitää leijona-naisen, leijonat menevät baariin bilettämään, pitämään railakkaan hauskaa. Mitä todennäköisesti leijona-naiselta voit saada unohtumattoman illan sillä tavalla, jos tämä on etsimässä vain yhden illan juttua.

   Leijonia on kahdenlaisia, on rohkeampia leijonia jotka tulkitaan hyvin usein kusipäisiksi -koska sanovat asiat välillä vähän liiankin karun suoraan. Ja ujompia leijonia, jotka ovat "kusipäitä" vain tarvittaessa. Eli älä siis koskaan turhaan ärsytä leijona-naista, sen saat tuntea sen jälkeen luissa ja ytimissä asti. Huumori ja vittuilu on eriasia. Leijonilla vaan saattaa olla sellainen huono tapa, ettei ihan aina ymmärrä itseensä kohdistuvia vitsejä.

   Leijona kiinnittää huomiota siihen, miten olet pukeutunut, kuinka kävelet. Kuinka itsevarmasti kannat itseäsi. Lähesty suoraan, jos tiedät Leijona-naisen olevan sosiaalisesti avoin, heitä vähän huumoria väliin. Älä alussa kehu, ole viileän rauhallinen ja hurmaa hänet myöhemmin. Kokkaa hänelle, anna hierontaa sen päätteeksi.
   Ujolle Leijona-naiselle voit kirjoittaa rakkausrunon, sopikaa tapaaminen.
   Loppujen lopuksi Leijonat ovat nautiskelijoita.
   Tarvittaessa Leijona-nainen iskee sinut, leijonat tietävät mitä haluavat ja kaipaavat sitä myös rinnalleen. Epävarmuus murtaa heidät.
   Jos kuitenkin seurustelee tällaisen naisen kanssa, sen ajan hän antaa kaikkensa itsestään.

   Kuten täällä aikaisemmin on jo sanottu, liiallinen mustasuukkaisuus inhottaa. Turha ämmäily ärsyttää. Leijona-nainen haluaa miehen, joka sanoo miten asiat ovat, ei turhista vingu ja vikise. Jos mies on tylsä, unohtaa nainen hänet äkkiä. Helli ja hemmottele, ole huomaavainen ja huumorintajuinen. Tappele hänen kanssaan. Sen jälkeinen sovinto antaa kaikkensa.

   • Näin...miksi mun mies ei tajuu tota! Se pelkää tappelua.Miksi ei voi vähän aikaa karjua kurkku suorana ja rakastella sitten intohimoisesti koko yön!


  • jalkani saa alta armoton ihailu, ei liiallisesti kuitenkaan, sopivasti ja hyvän maun mukaisesti..haluan kokea olevani ihailtu ja olen hyvin huomion kipeä, huomio on kaiken a ja o. romanttiset elkeet ja sanat on ihania kuulla, pieni hellittely myös hyvä lisä. :) olen ihan perusleijona, käyttäydyn juuri niinkuin leijonat käyttäytyvät..nautin ihailusta!

  • En tuhlaa hetkeäkään mieheen joka ei ole varma itsestään, tietää mitä tahtoo ja on valmis ottamaan sen. Kopelointi baarissa ei ole sitä, mutta itsevarmuus ja rohkea lähestyminen on avain. Toisaalta leijona naiset flirttaavat aika häpeilettömästi ;) eli miehellä ei pitäisi olla mitään hätää tulkita meitä "vääriin" .. :P

  • Onpas vanhaketju, mut jatketaa. Ite tykkään leijona naisena et mies on huumorintajuinen. Ku juttelee nii pitää osata siihe välii huumoria laittaa, ei sellane jäykkis fiilis! Se karkottaa ja vie pienenkin orastavan kiinnostuksen mennessään...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   13643
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6325
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   100
   5190
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   98
   3416
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   2692