Miten Leijona-nainen isketään?

Elokuun Neitsyt

Miten Neitsyt iskee Leijona-naisen? Mistä nämä keskikesän ja elokuun naiset pitävät? Miten kannattaa lähestyä?

20

10596

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iip

      leijonanainen tarvitsee riittävän vahvan miehen, joten ujo "saisinko mä vähän silittää" -tyyli ei pure. hellän vaativa ote tehoaa ainakin tähän leijonaan uskomattoman hyvin.turha kainostelu ja vitkastelu antaa vain ärsyttävän vätysmäisen kuvan yleensä melko voimakkaalle leijonalle

      • n27

        kannattaa osoittaa selkeästi että on kiinnostunut juuri siitä tietystä leijona-typystä, eikä ainakaan flirtata muiden kanssa. Tähän neitiin ei ainakaan mikään vihi-vihi-vinkki-vinkki-huomioi-mut-tyylinen räpistely tehoa ollenkaan. Muuten antamasi neuvot osuivat naulan kantaan! :)


      • memmu-86
        n27 kirjoitti:

        kannattaa osoittaa selkeästi että on kiinnostunut juuri siitä tietystä leijona-typystä, eikä ainakaan flirtata muiden kanssa. Tähän neitiin ei ainakaan mikään vihi-vihi-vinkki-vinkki-huomioi-mut-tyylinen räpistely tehoa ollenkaan. Muuten antamasi neuvot osuivat naulan kantaan! :)

        juuh.. olen itse leijona ja tiedän mitä haluan.. leijona vaatii vain parasta pinta puolisesti mutta jos on oikea tekniikka ni leijonalle kelpaa myös vähän vähemmän täydellinen ihminen.. miehen täytyy tietää mitä haluaa ja palvoa maata leijona naisen alla:) me ollaan vittumaisia ihmisiä (tai ainakin minä olen) joten ei aina tule olemaan helppoa.. mutta kyllä leijonankin saa kehräämään.. kehuilla tietenkin mutta yli imelät lässytykset ei mene läpi, leijona on kai aika tunteiden vietävissä.. korjatkaa ihmeessä jos ihan paskaa puhun:)


    • vaan

      rohkeesti ja itsevarmasti mennä ja OTTAA se leijonatypy..;) Niin kuin edellisetkin kirjoittivat, ei leijonaan (ainakaan itseeni) oikein tee vaikutusta liian ujot miehet. Vaikka itsekin oon aikas ujo, niin kumminkin oon aivan kauhea flirtti ja jos mies osaa siihen tarttua, oon myyty:) Mutta ujoille miehille en siis piruillanikaan tee aloitetta;) Tosin yleensä muhun ihastuukin just sellaset pelimiehenviat omaavat miekkoset..:(

    • aurinko

      oon samaa mieltä et vahva pitää olla ei mikään ujo. muhun ainaki tehoo itsevarma hymy ja se et näyttää selvästi olevansa kiinnostunu, mutta ei kuitenkaan saa olla itserakas eikä leuhka...sellanen hellä ja hauska romantikko jolla on kunnianhimoo...sellaset iskee

      • oikea Naarasleijona

        Oikean Naarasleijonen piirteisiin kuuluu myös parrasvalojen keskipisteessä oleminen.
        Silloin kun on valinnoista kysymys, ehdokkaan on todella osoitettava kiinnostuksensa Leijonanaisesta. Partnerinsa arvostus ja kestävä esileikki ovat niitä piirteitä, joilla Naarasleijona valloitetaan.
        Ja sitten, jos päästään kurkistelemaan sinne, minne jokaiselle ei anneta lupaa, niin...
        sinne ei mennä vain piipahtamaan vaan siellä sitten nautiskellaan, hyväillään ja koetaan keskinäistä vuorovaikutusta niin että sen kokee ja tuntee jokainen pieninkin nystyrä Leijonanaisen kehossa. Vasta sen jälkeen laukaistaan viritykset.
        Paluu vastaavasti on yhtä kestävää hellimistä kuin virittäytyminenkin.
        Leijonanaaras on todellinen Naaras isolla N:llä.
        Ihana, että Teitä on vielä olemassa !


    • ladyM

      on se, joka saa aina sydämen läpättämään. Se, että mies uskaltaa ottaa riskin ja tulla suoraan keskustelemaan, eikä mitenkään tyyliin "ollaan varmaan tavattu joskus" vaan persoonalliseen tyyliin. Eikä se haittaa, vaikka silmistä paistaisi pieni epävarmuus, mutta se että yleensä uskaltaa tulla ja avata suunsta- se antaa hyvän alun. Tietenkään se ei takaa lopputulosta, mutta yrittänyttä ei laiteta...

      Pitemmällä tähtäimellä syvällisyys, huumorintaju, rehellisyys, HUOMAAVAISUUS ja se että mies osaa kuunnella ja keskustella ovat sellaisia seikkoja, jotka saavat ainakin tämän leijonanaisen hyvin rakastavaksi ja helläksi... Hellyyttä pitää osata myös osoittaa, halaileminen ja suukottelu on ah ihanaa. Ja vaikka sanotaan, että leijonat tarvii ekstra paljon palvontaa ja imartelua, minuun se ei vetoa sanan varsinaisessa merkityksessä... kukapa nainen ei ihailusta pitäisi, mutta liika on aina liikaa;) Liiallinen mustasukkaisuus ja epäily taas saavat kaikkoamaan. Pieni mustasukkaisuus huumorilla sävytettynä ei tee kuitenkaan hallaa...

      No, siinä jotain :D Kuitenkin meitä on moneen lähtöön, mutta intuitiolla pääsee varmaan aika pitkälle. Kuuntele ja ole rohkea!

      • edelliseltä kirjoittajalta

        ett riippuu tietenkin paljon siitä, millä mielellä olet iskemässä naista... Jos etsit hetken seuraa baarista, kaltaistani et sieltä löydä.
        Eräs exäni jäi myös nopeasti taakse, kun oli liian aikaisin kiinnostunut petipuuhista. Sellainen ei vetoa kaikkiin... nykyiseni jaksoi odottaa ja minä myöskin, ihmisen kun tuntee paremmin ja on täysillä mukana, seksi on paljon parempaa.


    • ek69

      on ollut keskustelua että miten leijonanainen isketään? vaan entäs mies,minusta vaan tuntuu että vaikeaa se on muiden "merkkisten" yrittää leijonalta leijonaa viedä,sillä minusta vaikuttaa että leijonat sopivat toisilleen.

    • lion_85

      on aina tehonnut muhun parhaiten. Erityisesti mua imartelee se, et jätkä nimenomaan osaa näyttää sen kiinnostuksensa mua kohtaan eikä katsele muita ympärillään. Ainut probleema tossa onkin sitten se, et nää tyypit yleensä paljastuu sitten pelimiehiksi :(

      Jokin aika sitten tapasin leijonakundin ja kiinnostus oli molemminpuolista. Mutta yllätys yllätys! Jätkäpä ei sitten laittanut tikkuakaan ristiin asian eteen! Oltiin yhteyksissä ja odotin aikani, että jotain tapahtuisi edes johonkin suuntaan. KYLLÄSTYIN. Jätkä sai tilaisuuteensa eikä sitä älynnyt käyttää, joten oma on ongelmansa. Mä en jää odottaan ketään :D

      Nimenomaan se et ei tiedä mitä haluaa on varma keino kadottaa mut näköpiiristään :D

    • Leijona(N)

      Tämä leijona huomioi kansan joukosta sen, joka uskaltaa katsoa suoraan silmiin, huomioi jellonaa sopivasti pienillä eleillä, muttei missään nimessä saa takertua! Pitää olla huumoria sopivasti joka känteessä ja se pilke silmäkulmassa ja katse leijonaan. Arvostan myös rehellisyttä, liikaa ei kannata lupailla ja luottamus on ansaittava teoilla. Turhan esittämisen ja kukkoilun tarkkanäköinen jellona kyllä huomaa ja se ei tee hyvää.

      • Puhui asiaa

        Huomioi! Sataprosenttinen huomio hyvä. Ja se kun on varma otteissaan, vie, eikä vikise.
        Liian tungetteleva ei silti auta olla. Hienotunteisuutta pitää olla.
        Onkohan vaikea noudattaa näitä kaikkia yhtä aikaa. Eli huomaat kyllä että olet haasteen edessä. Mutta jos saat sen naisen iskettyä, älä tukahduta sitä liialla omistushalullasi, anna sopivasti tilaa. Ja varaudu siihen, että et kuule leijonastasi viikkoihin mitään ja kun olet jo varma, että se siitä, saattaa leijonasi soittaa ihan hyvän tuulisena. Tsemppiä. Et ole tekemässä huonoa valintaa...


    • iski minut

      Valloittavalla hymyllä, vilpittömyydellään ja iloisuudellaan ja tunteella että on aidosti kiinnostunut minusta. Ei sen kummempaa. Parempi kysymys onkin:kuinka pidän leijonanaisen itselläni? Sitä minun neitsyt mieheni ei sitten enää tajuakkaan. Leijona haluaa huomiota, kiitosta- kukkiakin ja intohimoa makuuhuoneeseen. Minun neitsyt miehestäni on tullut laiska huomionosoituuksissaan, eikä se tee hyvää suhteelle...kiihkeän leijonan romanttinen sydän alkaa hamuamaan jotain muuta "tosi rakkautta". Vaikka leijona lojaali onkin, rajansa kaikella.Paras tapa menettää leijona-nainen on pitää häntä itsestäänselvyytenä.

    • -Madonna-

      Leijona-nainen pitää tulla ottamaan rohkeasti, itsevarman tyylikkäästi. Kaikki kliseet käy; vie suklaarasia ja kukkia, kerro kuinka hän on kauniimpi kuin aurinko ja kuu taivaalta.

      Älä lähesty baarissa jos haluat pitää leijona-naisen, leijonat menevät baariin bilettämään, pitämään railakkaan hauskaa. Mitä todennäköisesti leijona-naiselta voit saada unohtumattoman illan sillä tavalla, jos tämä on etsimässä vain yhden illan juttua.

      Leijonia on kahdenlaisia, on rohkeampia leijonia jotka tulkitaan hyvin usein kusipäisiksi -koska sanovat asiat välillä vähän liiankin karun suoraan. Ja ujompia leijonia, jotka ovat "kusipäitä" vain tarvittaessa. Eli älä siis koskaan turhaan ärsytä leijona-naista, sen saat tuntea sen jälkeen luissa ja ytimissä asti. Huumori ja vittuilu on eriasia. Leijonilla vaan saattaa olla sellainen huono tapa, ettei ihan aina ymmärrä itseensä kohdistuvia vitsejä.

      Leijona kiinnittää huomiota siihen, miten olet pukeutunut, kuinka kävelet. Kuinka itsevarmasti kannat itseäsi. Lähesty suoraan, jos tiedät Leijona-naisen olevan sosiaalisesti avoin, heitä vähän huumoria väliin. Älä alussa kehu, ole viileän rauhallinen ja hurmaa hänet myöhemmin. Kokkaa hänelle, anna hierontaa sen päätteeksi.
      Ujolle Leijona-naiselle voit kirjoittaa rakkausrunon, sopikaa tapaaminen.
      Loppujen lopuksi Leijonat ovat nautiskelijoita.
      Tarvittaessa Leijona-nainen iskee sinut, leijonat tietävät mitä haluavat ja kaipaavat sitä myös rinnalleen. Epävarmuus murtaa heidät.
      Jos kuitenkin seurustelee tällaisen naisen kanssa, sen ajan hän antaa kaikkensa itsestään.

      Kuten täällä aikaisemmin on jo sanottu, liiallinen mustasuukkaisuus inhottaa. Turha ämmäily ärsyttää. Leijona-nainen haluaa miehen, joka sanoo miten asiat ovat, ei turhista vingu ja vikise. Jos mies on tylsä, unohtaa nainen hänet äkkiä. Helli ja hemmottele, ole huomaavainen ja huumorintajuinen. Tappele hänen kanssaan. Sen jälkeinen sovinto antaa kaikkensa.

      • Just!

        Näin...miksi mun mies ei tajuu tota! Se pelkää tappelua.Miksi ei voi vähän aikaa karjua kurkku suorana ja rakastella sitten intohimoisesti koko yön!


    • olemun.

      jalkani saa alta armoton ihailu, ei liiallisesti kuitenkaan, sopivasti ja hyvän maun mukaisesti..haluan kokea olevani ihailtu ja olen hyvin huomion kipeä, huomio on kaiken a ja o. romanttiset elkeet ja sanat on ihania kuulla, pieni hellittely myös hyvä lisä. :) olen ihan perusleijona, käyttäydyn juuri niinkuin leijonat käyttäytyvät..nautin ihailusta!

    • kissa :)

      En tuhlaa hetkeäkään mieheen joka ei ole varma itsestään, tietää mitä tahtoo ja on valmis ottamaan sen. Kopelointi baarissa ei ole sitä, mutta itsevarmuus ja rohkea lähestyminen on avain. Toisaalta leijona naiset flirttaavat aika häpeilettömästi ;) eli miehellä ei pitäisi olla mitään hätää tulkita meitä "vääriin" .. :P

    • jellonanainennana

      Onpas vanhaketju, mut jatketaa. Ite tykkään leijona naisena et mies on huumorintajuinen. Ku juttelee nii pitää osata siihe välii huumoria laittaa, ei sellane jäykkis fiilis! Se karkottaa ja vie pienenkin orastavan kiinnostuksen mennessään...

    • Anonyymi

      Pakko jatkaa oma kokemus!
      Olen hyvin karikatyyrinen leijona nainen, nautin huomiosta, lahjoista, arvostuksesta ja huomiosta, joka on ansaittu. Ansaitsematon huomio, imartelu ja kliseet voi ehkä joskus naiiviudessaan toimia, jos satun olemaan sillä päällä, mutta yleensä ne vaan ärsyttää. Se mikä saa sykähtämään on luovuus ja suoraselkäisyys, kaksinaamaisuus saa kaikkoamaan. Horoskoopeista sanotaan, että olemme helposti itsekkäitä, mutta itse ainakin tiedän vain mitä ansaitsen. Olen myös harvinaisen sinisilmäinen ja uskon kaikista hyvää kunnes toisin todistetaan, joten kaikilla on kyllä mahis minun kanssani. Olen hyvin avulias ja antelias, tulen siitä loistavalle tuulelle. Sitä saa mitä tilaa, ja pinna on pitkä, mutta auta armias jos joku loukkaa minua yleensä valehtelemalla (koska siitä loukkaannun eniten), silloin ei leijona naaras karju vaan sivaltaa.
      Eli ole oma itsesi, älä näyttele tyhmempää kuin olet ja palvo leijonaa kuitenkin kunnioittaen itseäsi, ei itseäsi alentaen. Leijonanainen on ehkä vahva, mutta varustettu herkällä sydämellä, joka kaipaa vierelleen kumppanin, ei ovimattoa.

    • Anonyymi

      Ja jatkan vielä yllä olevaan, että vaikka kaikki saattaa tuntua aika työteliäältä, voin vannoa, että jos valloitat leijonan, ja pidät tyytyväisenä, saat moninkertaisen hyvän myös takaisin, Leijona nimittäin palvoo miestään (eihän sen kanssa muuten kannata olla), on lojaali jos suhde voi hyvin ja on valmis puolustamaan perhettään kaikelta maailman pahuudelta. Leijonan kanssa ei tule tylsää ja voit olla varma, että sinulla on kehräävä sylikissa kun sitä kaipaat. Leijona antaa itsestään kaiken, niin kauan kun ansaitset sen. Kuinka sitten pitää leijona naaras? Ihan helppoa, jatkat vain näitä samoja kikkoja vuodesta toiseen ja keksit aina uutta leijonaasi varten 😂

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe