epäonnistunut kosinta

Markku

Mikä minussa on vikana? Olemme seurustelleet kohta 2 vuotta. Kihloihin menosta on joskus puhuttu, sekä lapsen teosta ja muusta sellaisesta. Päätin pari kuukautta sitten kosia kultaani, koska mielestäni nyt oli koittanut sen aika. Rakastamme toisiamme valtavasti ja haluamma viettää loppuikämme yhdessä - tai niin ainakin luulin. Ostin sormuksen, ruusun ja pukeuduin siististi. Hiuksiakin laitoin varmaan pari tuntia vessan peilin edessä. Odottelin kultaa töistä kotiin ja jännitti kovasti. Olin kehitellyt valmiiksi runon, joka mielestäni oli ihan suloinen ja luulin myös kultani pitävän siitä. No rakkaani tuli kotiin, olin syttyttänyt kynttilät valmiiksi ja taustalla soi mozart. Annoin Hänelle ruusun ja pyysin istuutumaan sohvalle. Polvistuin hänen eteensä, lausuin runon ja otin esiin sormuksen. Esitin kysymyksen: Tuletko vaimokseni? Tulil ihan hiljaista ja kohta Hän purskahti hirveään nauruun josta ei meinannut loppua tullakaan. Nauroi niin että kyyneleet valuivat. Kysyi: No miten on, mikä sinulle tuli? Siihen Hän vastasi vain et älä viitti ja lähti keittiöön purkamaan ostoskassiaan niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaa. Sen jälkeen sinä päivänä oli ihmeen hiljaista. Seuraavana päivänä puhuttiin taas ihan normaalisti-paitsi ei edellisen päivän tapahtuneesta. Eikä siitä ole puhuttu sen jälkeen mitään. Välillä tuntuu että tapahtuiko koko kosintaa sittenkään, olenko vain kuvitellut kaiken. En myöskään ole itse viitsinyt ottaa asiaa puheeksi, niin outo kultani reagointi mielestäni oli. Olen kamalan loukkaantunut ja mietin jatkuvasti rakastaako hän enää minua? Kosinko jotenkin väärin? En voi millään ymmärtää naistani- tai naisia yleensäkään.

27

9376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysy suoraan

      ei naisesi halua naimisiin

    • pirulainen

      Olipas tosi tökeröä käyttäytymistä naiseltasi. Mielestäni et tehnyt mitään väärin!
      Tässä vinkki: ei varmasti mene kovinkaan kauan aikaa ennenkuin hän itse alkaa kinuta kihloja. Kun tämä aika koittaa (ja usko vaan, kyllä se koittaa ennemmin tai myöhemmin) - anna takaisin samalla mitalla.

      • ottakaa mallia

        Ja tässä meillä resepti tulevaa onnistunutta avioliittoa varten!


    • Lady in red

      Sun naisesi käyttäytyi ihan idiootisti.Mun hävettää hänen puolestaan. Sinä teit tosi kauniisti, juuri tuollaista olen aina itsein toivonut omalle kohdalleni, mutta ei....
      Olen samaa mieltä kuin edellinen, että anna naisellesi samalla mitalla takaisin,jos hän joskus tulevaisuudessa alkaa sinua ruikuttamaan. Kannattaisi varmaan ottaa suhteenne keskustelun alle.Oletko hänelle kuitenkin vain väliratkaisu?Toivottavasti tapaus ei jättänyt sinuun arpea. Uskoisin että vain pieni prosentti naisista käyttäytyy noin ajattelemattomasti!!!!

      • Kate

        Kostamisessa ei ole mitään järkeä, jos aiotte jatkaa suhdettanne. Ja älä vaivu hänen tasolleen...


    • nolostunut

      En ihmettele loukkaantumistasi. Naisen käytös oli kamalaa! Mutta. Voisikohan kyse olla siitä, että hän yllättyi niin kovin...liikaa. Hämmentyi. Tai luuli/pelkäsi ettet ole tosissasi. Että pelleilet. Tyhmä kyllä täytyy olla jos niin on. Siis että luulee pelleilyksi tai pelleilee moisella asialla.

      Sinuna kertoisin hänelle, että olet loukkaantunut ja että olit tosisasi. Ja kysyisin, että oliko naurulla kosintaan reagoiminen sama kuin rukkaset.

    • ansaitset parempaa

      Voi ei, olen todella pahoillani puolestasi. Hirveän tökeröä ja ajattelematonta käytöstä rakkaaltasi. Mielestäni et tehnyt mitään väärin, vaan kosintasi kuulosti todella ihanalle ja romanttiselle. Luulen, että 99,99 % naisista olisi ollut todella otettu ja ihastunut tapaasi kosia - itse ainakin. Toivon, että pystyt puhumaan asiasta rakkaasi kanssa ja kertomaan miltä hänen reaktiosi tuntui. Puhumalla asiat selviävät, suuntaan tai toiseen. Onnea ja muista ettet tehnyt mitään väärää !

    • toki oli

      tökeröt eivät näet osaa kirjoittaa, saatikka omaa mielikuvitusta.

    • johtopäätökiä...
      • huuuah!

        no huh huh...sanotaanko näin että aika siirappiselta kuulosti tuo kosimisesi jos nyt totta oli edes koko kirjoituksesi eikä vain keksitty juttu.

        No ensinnäkin esimerkiksi omassa suhteessani olisi todellakin NAURETTAVAA jos poikaystäväni yhtäkkiä tekisi jotain tuollaista kuin sinä teit. Ja naurettavaa nimenomaan KOSKA tunnemme toisemme niin hyvin ja joku tuollainen kosinta olisi TÄYSIN hänen luonteensa vastaista. Jos hän ei koskaan vapaa-ajallakaan kuuntele Mozartia ja sitten yhtäkkiä se soisi taustalla niin sehän olisi kuin vitsi!

        Tekstisi perusteella vaikutti siltä kuin ette tuntisi toisianne lainkaan kunnolla ja syvällisesti. Ei tuollaista pääse muuten tapahtumaan. Jos tuntisitte toisenne oikeasti tietäisit kyllä mitä mieltä hän on tuon kaltaisista kosinnoista...tietäisit mitä hän haluaa. Nyt kosintasi oli niinkuin kauniista ja rohkeista jokin ylisiirappinen ällökohtaus...


      • heitto!

        heh =)


      • Kate
        huuuah! kirjoitti:

        no huh huh...sanotaanko näin että aika siirappiselta kuulosti tuo kosimisesi jos nyt totta oli edes koko kirjoituksesi eikä vain keksitty juttu.

        No ensinnäkin esimerkiksi omassa suhteessani olisi todellakin NAURETTAVAA jos poikaystäväni yhtäkkiä tekisi jotain tuollaista kuin sinä teit. Ja naurettavaa nimenomaan KOSKA tunnemme toisemme niin hyvin ja joku tuollainen kosinta olisi TÄYSIN hänen luonteensa vastaista. Jos hän ei koskaan vapaa-ajallakaan kuuntele Mozartia ja sitten yhtäkkiä se soisi taustalla niin sehän olisi kuin vitsi!

        Tekstisi perusteella vaikutti siltä kuin ette tuntisi toisianne lainkaan kunnolla ja syvällisesti. Ei tuollaista pääse muuten tapahtumaan. Jos tuntisitte toisenne oikeasti tietäisit kyllä mitä mieltä hän on tuon kaltaisista kosinnoista...tietäisit mitä hän haluaa. Nyt kosintasi oli niinkuin kauniista ja rohkeista jokin ylisiirappinen ällökohtaus...

        Vaikka olisi kuinka siirappista niin ei tuolla tavalla saa käyttäytyä, jos toinen on tosissaan ja nähnyt vaivaa! Ollaanpa sitä kauhean vaativia? Ja kai sitä voisi jotain vastata vaikka sitten että kosi kuule uudestaan jos ei kelvannut... Ja senkin voi sanoa kauniisti. Ja ei tässä nyt ole varmuutta, oliko se naisesta siirappista ja mies ei tiennyt mistä hän pitää.


    • Elina

      Voisiko olla, että hän yllättyi niin täydellisesti ja meni hämilleen ja siksi reagoi noin oudosti? Joskus ihmiset tekevät aivan päättömiä, kun menevät hämilleen. Sen jälkeen hän ei ole enää kehdannut ottaa itse asiaa puheeksi, tai sinunkin vaiettuasi siitä ajatteli että se ehkä sittenkin oli vitsi. Aika outoa kyllä olisi, jos joku näkisi vitsin vuoksi noin paljon vaivaa. Viimeistään sormuksen olisi pitänyt kertoa, että tosissaan ollaan liikkeellä.

      Voit aivan hyvin esittää kumppnillesi nuo asettamasi kysymykset. Niissä ei ole mitään outoa, hävettävää tai ihmeellistä. Päinvastoin! Ehkä hän onkin kypsytellyt asiaa ja vastaa myöntävästi =)

      Kai olette joskus aiemmin puhuneet asiasta, eli että hän haluaa naimisiin? Nyt viimeistään olisi aika, mikäli itse sitä suhteeltanne odotat!

    • Johannn

      ..No vitsihän tämä oli. kukaan ei voi olla oikeasti noin idiootti.

    • PeliM

      Oltiin siinä oltu n. 8v yhdessä, yhteistä omaisuutta, asunto, auto, jne. Mikään ei viitannut siihen, että nainen ei olisi rakastnut minua. Hän puhui lapsien hankkimisesta jne. Ei meillä ollut ongelmia.

      No, sitten eräänä kauniina päivänä kosin. Tätä olin miettinyt jo vuoden ja kysynyt kavereiltani neuvoa, tukea, rohkaisua. Varsinkin kun hän halusi lapsia.

      Niin, se kosinta. Ensin hän oli täysin hämmentynyt, "miksi kysyt tuollaista?", "ethän edes halua naimisiin?", "minun täytyy ajatella?".

      n. 4h kuluttua hän sitten kertoi minulle ilouutisen. "Kyllä haluan olla vaimosi.." Aika suuri kiva tipahti minusta, olin jo pelännyt 4h että kaikki mene pieleen.

      Hankin siinä sitten sormukset seuraavana päivänä ja suunnittelin kaikenlaista asiaan liittyvää..

      Illalla nainen sanoo haluvansa kertoa yhden asian.. "en halua mennä kanssasi naimisiin". Aluksi luulin, että hän pilailee, sitten tajusin, että kaikki meni pieleen. Kysyin miksi, hän sanoi "olet ikävä ihminen".

      ..ei siinä mitään, ikävä ihminen 8 vuotta? Mitä helvettiä. Joo, itkin yhden illan ja luulin kuolevani.

      En kuollut, minusta tuli pelimies;(

      • hehhehhe

        halaus sulle jos oot oikeesti tollasta kokenut!

        ihan uskomaton tarina...

        jos ei kahdeksassa vuodessa saa sanottua toiselle että et ookkaan mulle ehkä se oikea niin sit kannattais käydä puheterapeutilla.

        joo me hengattiin mun kundikaverin kaa jotain satavuotta ja sit kun se kosi ni sit mä en ollut ihan varma vielä...kun oltiin ni vähän aikaa vasta oltu yhes...jotkut sanoo et mä oon vähän nuija, mut kyl mä mun mielestä oon ihan normaali ..mulla vaan kestää hetken ennenkuin tiiän mitä haluun...oon kai vähän hidas...

        ;)


      • way to go

        eli olet "ikävä" pelimies... :/ houkuttelevaa...


    • ...

      mahtoi olla makoisat naurut

    • tkr

      Olis se nyt ainakin voinut ilmoittaa miksi ei halua naimisiin. Tästä tulee väkisinkin mieleen että olet jonkinlainen korvike ja ajanviete parempaa odotellessa. Ehdotan että nostat kissan pöydälle ja tivaat totuuden esiin muijasta.

    • ihastellentoivova..

      Oi kuinka romanttista!Minusta tuo EI todellakaan ollut yhtään tyhmää, vaan pikemminkin mahtavaa. jos minun poikaystäväni tekisi samoin purskahtaisin varmaan itkuun ja olisin onnesta soikeana! Älä kuuntele näitä LAPSELLISIA PEELOJA jotka täällä selittelee muuta kuin että se oli hienosti tehty! Riippuu ihmisestä jos tykkää romanttisesta, ja minä ainakin tykkään. ja oli sitten nainen romanttinen tai ei, kun mies tekee tuollaisen teon,joka varmasti vaatii häneltä paljon,on kuka vain nainen sulaa vahaa..usko pois. sinun pitäisi nyt keskustella vaimokkeesi kanssa asiasta. ja minusta tuo oli todella töykeästi tehty tyttöystävältäsi..kun hän kuitenkin näki että olet nähnyt vaivaa..puhu hänelle. ehkä olet sitte´kkin kuvitellut liikoja hänen rakkaudestaan! mutta usko pois, naisesi on poikkeus..useimmat naiset varmasti olisivat kirkuen sanoneet kyllä. koska eikös kaikki naiset ole pienenä leikkineet prinsessoja jotka prinssi sitten valkoisella ratsullansa hakee..ihan turha väittää muuta.ja sinä teit Hänelle sadusta totta, mutta hän ilmeisesti on ollut liian kovassa koulussa kun on tuhkimot jäänyt kuulematta..

    • Kate

      Apua?! Voiko tämä todella olla totta? Jos on niin kyllä oli törkeästi tehty ja ymmärrän, että sinusta tuntuu todella pahalta. Vaikka hän ei haluaisi kanssasi naimisiin niin hän olisi voinut hoitaa asian kyllä fiksummin. Todellakin outoa?! Toivon mukaan hän oli jonkun tilapäisen mielenhäiriön vallassa!

      Sinussa ei todellakaan ole vikaa, mutta toisessa päässä on kyllä!!

    • Neitopeikko

      ...otapa lusikka kauniiseen käteen ja kysy naiseltasi, mitä hän oikein haluaa. Onko teillä samansuuntaisia ajatuksia tulevaisuudesta ollenkaan? Pelkät korulauseet avioliiton auvoisesta satamasta eivät vie alttarille asti. Siihen tarvitaan myös melkoisesti rohkeutta ja yrittämistä.

      • TUT

        Tosi surullista.
        Juuri tuollainen romanttinen kosinta ois melkein jokaisen naisen unelma.
        Tulee mieleen et liekö sillä sun naisellas ees tunteita kun käyttäytyy noin. Vaikka ei kosintatavasta tykkäiskään niin sen voi silti ilmoittaa sievästi eikä nauraa päin naamaa.


    • Female30v

      Nyt istutat sen naises sohvalle joku ilta ja pakotat sen puhumaan! Onkohan teillä ollenkaan samat suunnitelmat? Ja jos naisesi mielestä oli liian aikaista, niin miksei hän sanonut sitä? Miksei puhunut koko asiasta yhtään mitään? Aika outoa käytöstä häneltä.

      Kannattaa keskustella nyt asiat vakavasti halki, avioliitto/lapset/tulevaisuus muutenkin.

      Tsemppiä Markku! Kyllä ne asiat aina järjestyy.

    • rva

      en voi minäkään ymmärtää avokkisi käytöstä, tuntuu pahalta lukea kuinka joku voi olla noin tunteeton. Toivottavasti löydät vielä ihmisen joka osaa arvostaa sinua ja vaivannäköäsi tai saat ainakin selvitettyä asiat nykyisessä suhteessa. Voisi olla anteeksipyyntö enemmän kuin paikallaan jos se enää auttaa tai mitään muuttaisi. Tuollainen käytös kuulostaa kyllä niin oudolta, että tulee mieleen piittaako hän tunteistasi lainkaan koska vaikka olisi kuinka häkeltynyt ei noin silti voi tehdä...
      Mitä tulee vinkkinä annettuun jäämiseen ja kostamiseen aikanaan samalla mitalla, siinä tuhlaat vain omaa aikaasi. Ei mitään sillä lailla rakenneta ja olet jo nyt avokkiasi fiksumpi. On turha laittaa itseään peliin jos toinen viis veisaa. Toivottavasti et kuitenkaan menetä uskoasi koko naissukupuoleen, täällä moni olisi ollut aivan mykistynyt moisesta :)
      Ei kosintasi suinkaan ollut epäonnistunut, ehkäpä esitit kysymyksen vain henkilölle joka ei sittenkään ollut ihan kysymyksesi arvoinen tai ainakaan kykenevä vastaamaan siihen asiallisesti niin kuin olisit ansainnut.

    • kunnioitusta

      itse pidän aidoista tilanteista ja toivoisin miehen kosivan vaikka vain jossain intiimissä hetkessä kun siltä tuntuu.

      Voipi olla hyvinkin niin, että sinä ajattelit että se on romanttista ja sitä naiset haluavat. mutta naisestasi se oli ehkä kornia? ja hän hämmentyi? joskus on vaikea olla nauramatta tilanteessa johon ei tiedä miten reagoida. ehkä naisesi ei ollut vielä kotiutunut. tärkeää on myös oikea ajoitus.
      kuitenkin hänen olisi tullut nähdä se vaiva mitä sinä näit. viimeistään sitten, kun hän näki sinun ilmeesi naurukohtauksen aikana/jälkeen.

      Hän ei taida osata kunnioitta itseään, kun ei kunnioita sinua.

    • vähänerimielipide

      Ensin: hienoa että uskalsit kosia, ja että näit noin paljon vaivaa. Avokkisi reaktio tosin kuulostaa sellaiselta, että tilanne oli aivan liian epätodellinen, ehkä jopa teennäisen oloinen hänelle.

      Nauru kertoo, ettei hän voinut uskoa, miten kosit häntä (musiikit, hienot vaatteet, sormukset, polvistumiset, jne). Se voi olla, että avokkisi pitää tällaista valitettavasti naurettavana ja toivoisi vähemmän pompöösiä kosintaa. Kysy häneltä suoraan, miten hän itse toivoisi tulevansa kosituksi ja mikä aika hänestä voisi olla sopiva. Tee suunnitelma sen perusteella ja ei kun uudestaan yrittämään. Älä heitä kirvestä kaivoon, vain koska pienet maailmanne sattuivat lyhyelle törmäyskurssille tässä asiassa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      355
      3163
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      121
      1176
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1157
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      133
      943
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      816
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      737
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      727
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      717
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      679
    Aihe