Tädin luona vierailulla

Cinderella

-Menen nyt kapakkaan, eihän sua haittaa Mari? Syö jotain sieltä jääkaapista jos tulee nälkä ja käy vaikka vuokraamassa video.
Täti sysäsi kouraani viiden euron setelin ja jatkoi:
-Tuun varmaan viimeistään kaheltatoista. Ei tarvi ootella, sänkys on kyllä pedattu jos sua alkaa väsyttää.
Moikkasin tädille kun tämä pyyhälsi minarissaan ja topissaan ulos ovesta. Ajattelin, että kyllä saisin illan kulumaan, mutta silti... ensimmäinen päiväni täällä Helsingissä ja olin ajatellut, että voitaisiin vaikka tehdä yhdessä jotain. No, olenhan mä täällä viikon viettämässä Hesan lomaa.

Vuokrasin filmin ja katoin sen jossain vaiheessa iltaa. Kello tuli kaksitoista eikä tätiä näkynyt missään. Mua alkoi väsyttää ja päätin mennä nukkumaan.

Heräsin, kun kurkkuni oli niin kuiva. Avasin kammarini oven ja luikahdin käytävään. Vessa oli toisessa päässä yläkerran käytävää joka ohitti tädin huoneen. Vessassa join monta lasillista raikasta vettä, ja suupieliäni pitkähelmaiseen yö- paituliini pyyhkien lähdin tassuttelemaan takaisin nukkumaan päin. Tädin huoneen kohdalla kuulin vaimeaa naurua. Säikähdin ja pysähdyin paikoilleni. Kuuntelin naureskelua ja sitten erotin miehen murahtelun. Neljätoistavuotiaan Kuopiolaisen tytön uteliaisuus alkoi herätä ja minun oli pakko kurkistaa ovesta. Raotin ovea hiiren hiljaa ja henkäisin kun näin, mitä huoneessa puuhattiin. Tätini ratsasti sängyn päätyyn nojaavan komean miehen kalulla hieroen itseään miehen lantiota vasten. Tädilläni oli yllä leopardi kuvioinen body ja se oli repäisty auki alapäästä, niin että pitsiset mustat nauhat luikertelivat tädin reisillä. Ikäisekseen täti oli aika hyvin säilynyt, täti oli juuri täyttänyt 48. Ja nyt tämä minun sukulaiseni nuoli miehen rintaa huohottaen. Nostin katseeni miehen silmiin, ja ne olivat pysähtyneet tuijottamaan minua. En uskaltanut jostain syystä kääntää katsettani pois. Mies ei osoittanut minkäänlaista reaktiota, vaan tuijotti tyhjästi minuun. Tajusin, että se oli kännissä, niin kuin varmaan vähän oli tätinikin. Täti nousi suutelemaan miestä suulle, kun huomasi sen tuijottavan ovelle. Täti kääntyi ja huomasi minut. Olin vetämässä ovea kiinni kun tätini sanoi minulle: -Ai että tällalailla.
Sitten täti tuli luokseni ja kiskaisi minut sisään huoneeseen. -Ootkos ennen Mari saanut munaa? Täti kysyi virnistäen. _-Ööh...eeennn...
-No hyvä, sillä tämä Esko tässä varmaan haluaa auttaa sinua siinä! Vai mitä, Esko?
Eskoksi kutsuttu mies otti kalunsa käteensä estottomasti ja väläytti hampaitaan. Jostain syystä tunsin himoa tähän tilanteeseen ja Eskoon, joka oli Kuopiolaisen mittapuulla todella hyvännäköinen. Tätini repäisi minut suureen sänkyyn kanssaan. Hän painoi käteni Eskon valtavalle penikselle ja alkoi liikuttamaan kättäni sitä vasten. Hengitin syvään ja mies tapitti minua hieman huohottaen. Täti sanoi, että nuole sitä. Epäröin hieman, mutta tätini neuvoi miten, ja uskalsin näin painaa pääni miehen kaluun kiinni. Nuolaisin pitkällä märällä vedolla ja mies murahti tyytyväisenä. Nuoleskelin siinä hieman alhaalta ylöspäin ja sitten upotin terskan syvälle suuhuni, ja imin lujaa. Imin ja imin, poskilihakseni väsyivät, mutta mies oli painanut kätensä hiuksiini ja tukisteli minua hellästi. Pidin tilanteesta. Kuulin tätinikin huohottavan ja kun nostin pääni, näin tätini hyväilevän itseään raukeasti. Hän tuli luokseni ja työnsi kätensä helmani ali paitulin sisälle. Kylmiä väreita kulki selkäpiissäni. Täti kuljetti käsiään vatsallani, selälläni, raotti pikkuhousujani ja hyväili pakaroitani, ja sitten kätensä yltivät terhakoille rinnoilleni. Nännini kovettuivat heti ja huokaisin nautinnosta, kun tätini puristeli rintojani ja hyväili niitä ihanasti. Hän pyöritti nännejäni peukaloillaan, siveli rintojen alta ja vatkasi hieman kovakouraisesti molempia samaan aikaan. Nautin. Mies veti käteen vieressä ja katseli meitä. Täti käski minun nuolla hänen rintojaan, ja hän avasi hakaset ja antoi bodyn yläosan tippua pois. Tädin rinnat olivat isot, hieman ryppyiset ja nännit olivat ruskeat ja suuret ja kovat. Nuolaisin niitä ja täti myötäili vartaloani samaan aikaan paitulin alla. Otin rohkeasti tädin oikeasta rinnasta kiinni ja aloin puristelemaan ja hyväilemään sitä. Vasempaa tissiä nuoleskelin nautinolla kuin vauva joka haluaa ruokaa. Juutuin imemään tädin kaunista nänniä oikein kunnolla ja pitkään. Täti hinkkasi alapäätään tyynyä vasten ja sai vavisten ja huutaen orgasmin. Tunsin tyytyväisyyttä ja himoa.

Täti paljasti kroppani miehelle vetäen paitulin ja vaaleanpunaiset pikkarit pois. Olin hieman nolona mutta mies ja täti näyttivät oikein tyytyväisiltä kehitykseeni. Täti käski minun istua miehen kalun päälle. Hän hieroi ensin hieman pimppiäni, vaikka olin kyllä jo ihan märkä. Sitten täti levitti häpyhuuliani ja painoi minut Eskon munan ympärille varovasti mutta suht nopeasti. Minua ei sattunut paljoa, tunsin nautintoa siitä, kun joku täytti minut. Mies murahteli ja siveli lantiotani. Täti alkoi takaapäin liikuttelemaan minua, ja hetken päästä ratsastin nautinnolla ja raivoisalla himolla Eskoa vasten. Mies piti rinnoistani kiinni ja hyväili niitä. Tätini nosteli minua samaan aikaan takaapäin pakaroistani. Hän painautui selkääni vasten kun kalu liukui sisään ja ulos märässä neitsyessä vaossani. Tunsin kuinka penis hieroi ihanasti klitoristani, jos painauduin vähän eteenpäin. Tädin tissit kiinnittyivät kuin imukupit selkääni, kun täti samalla hinkkasi itseään miehen reittä vasten, kun nosteli minua pakaroista. Näin tädin rinnatkin saivat osansa tyydytyksestä. Olin ihan villinä ja huudahtelin jotakuinkin näin: _
-Ahh...uuuhh...hyvä, täti!...mmmhhh...
Kohta tätini kädet siirtyivät rinnoilleni ja hän puristeli niitä takaa päin. Mies alkoi hieromaan klittaani, ja samalla täti veti minua taaksepäin. Kohta nojasin miehen polviin kun tätini hieroi itseään selkääni vasten ja hyväili rintojani. Esko puristeli ja siveli klitoristani. Tunne oli erilainen, kun nyt kalu seivästi minua nautinnollisesti vaginan etuseinämästä. Huohotin lujempaa kuin kukaan muu, ja sitten se tuli räjähtäen.
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!
Orgasmi jyllersi vartalossani ja mies innoistui tästä hieromaan nyrkillään klittaani. Täti piteli rintojani paikoillaan mutta hieroi sormillaan nännejäni. Leijuin pilvilinnassa. Voipuessani olin niin väsynyt, että nukahdin heti. Mies ei ollut saanut vielä, ja nukkuessani hän tunkeutui anukseeni ja tätini oli hänen allaan kuusysissä nuollen hänen pallejaan. Tätini katsoi himoiten, kuinka suuri kalu työntyi minun pieneen reikääni. Sitten he vielä paneskelivat koko yön eri asennoissa; lähetyssaarnaaja, takaapäin, seisten, sammakko... Tätini sai seitsemän orkkua ja minä ihanan eniskerran.

9

18941

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • e

      Lapsellista. Tuota tuskin kukaan jaksoi lukea kokonaan.

      • :)

        Mun mielestä se aika hyvä vaikka mä siitä tädistä oikeen tykänny. Muuten hyvä.


      • xcxvbvxbb

        Kyllä minun mielestäni kaikki voisivat kirjoittaa sellaisia juttuja missä kertoja olisi sitä ikää ja sukupuolta mitä kirjoittajakin oikeasti on. Tuohan on niin miesnäkökulmasta kirjoitettu, että kirjoittaja selvästi on mies, koska kukaan nainen ei kuvailisi itseään noin esineellistävästi.


      • dadri

        luitpa kuitenkin...


    • :):):):)

      PIKKASEN OLI HYVÄ JUTTU MULLA MELKEIN TULI!!!!!!!

      • igor

        Enpä pistäisi pahakseni joutua miehenä moiseen tilanteeseen.....


      • bloodline cutter
        igor kirjoitti:

        Enpä pistäisi pahakseni joutua miehenä moiseen tilanteeseen.....

        en minäkään. :)


    • bloodline cutter

      viidestä tähdestä ansaitset neljä. tuo on yksi suosikki fantasioistani. siis olla tuossa miehen asemassa. tosin, ei siinä ehkä tarvitse olla tytön täti välttämättä, ihan vain vaikka ystävä, äidin ystävä, isosisko jne.

    • Violetty

      Tuo oli IHANAAAAAAAAAAAAAA!!!! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe