Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Koira-allergiasta

Apua asiaan

Moikka!

Ajattelin, että saisin vastauksen kysymykseeni täältä halpoiten... :)

Niin, semmoista olisin kysynyt, että olisimme kovasti hankkimassa koiraa avomieheni kanssa. Kaikki näyttää olevan hyvin mallillaan, mutta on vain yksi ongelma... avomieheni on allergiatestien mukaan (2 pistettä) koirille allerginen. Asia mietityttää, koska lapsuuden kodissa heillä on ollut koira, ja muutenkin hän on ollut tekemisissä eri koirien kanssa, eikä ne ole aiheuttaneet oikeastaan mitään allergisia reaktioita. Nyt vain pohdituttaa se, että voiko olla mahdollista, että uusi tulokas voisikin aiheutaa allergiaa, vaikka muut koirat eivät ole sitä aiheuttanut, ainahan voi olla se riski, eikö? Voiko koira-allergiaa sitten hoitaa mitenkään, niin että se pysyisi kurissa? Syömällä esimerkiksi jotain allergialääkkeitä?

Tässä ainakin tuli ne tärkeimmiät kysymykset, johon vastausta tarvitsen. Kiitoksia teille jo etukäteen! :)

5

953

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nyt koiraton

      Jos allergiaa on ollut, todennäköisesti koiran hankinnalla aiheutat sitä lisää ja vielä astmankin päälle. Ja koirakin joutuu etsimään uuden kodin.

      Kaikkea ei voi saada eikälääkkeillä voi kaikkea parantaa..

    • tule allergiaa

      kaikista koiraroduista. Kannattaa ainakin kiinnittää huomiota rotuun, sillä niiden välillä on eroja allergioiden suhteen.

      Mutta sen verran sanon lääkkeistä, että lääkkeiden avulla ei koiraa voi pitää. Lääkkeet tekevät aina jotain tuhoa elimistölle, joten jos olette järkeviä, valmistaudutte koirasta luopumiseen. Koira voi jopa karaistaa allergista, näistä on hyvin erilaisia kokemuksia.. mutta miehesi tilanteen näette vasta kunhan teillä on se koira. Kannattaa jo etukäteen sopia myyjän kanssa ,että mikäli allergiaa tulee, voitte palauttaa koiran samaan pentueeseen.

      Toivottavasti voitte hankkia yhteisen lemmikin, mutta toivottavasti myös ymmärrät ,että miehesi terveys on kuitenkin etusijalla:)

    • Kärsivä

      Meillä on "vähänallergisoiva" koira josta saan kuitenkin oireita toisinaan vähemmän ja toisinaan todella pahoja. Allergiatesteissä sain kaikista suurimman pistemäärän koirista ja kissoista, joten kannattaa todellakin miettiä koiran ottamista.

      Allergiallääkeistä ei ainaskaan ollut minulle mitään apua vaikka erilaisia lääkkeitä kokeiltiin.
      koiran ottamisen jälkeen olen joutunut hoitamaan astmaa/allergiaani kortisoni lääkkein ja sillointällöin myös avaavalla astamalääkkeellä.

      Keskustelkaan ja miettikää koiran ottamisesta tarkasti, ja yrittäkää ottaa jos mahdollista hoitoon pariksi päiväksi kyseinen rotu.

    • helinä

      katso aihe: apua allergiaan, nimim. mirri

    • valitettavasti

      on astma ja allergia. Silti mulla kaksi koiraa. Testeissä minäkin taisin saada 2 pistettä koiralle. Mulla on "allergia ystävällinen" venäjäntoyterrieri. Ei ole pahoja reaktioita. Muutaman kerran vaan joutunut käyttämään avaavaa lääkettä. Pidän puhtaudesta huolen. Jos imuroimatta pitkän aikaa niin alkaa niiskuttaa.
      Tiedän henkilön joka myös koirille kovin allerginen. Hänellä on meksikon kaevaton. Oireita ei kuulemma ole.
      Jos allergisen tulee hankittua koira ja menee vaikka viikoksi matkalle voi palatessa allergia mennä pahaksi kun ei ole jatkuvasti saamassa "siedätystä"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2228
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1926
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      74
      1625
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1492
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe