LVesi täällä taas

LVesi

No Hei!

Täällä on tilanne myös todella pahana: Masennuin ihon huononemisesta niin että olin eilisen päivän sängyssä. Iho on pahentunut jopa käsivarsista jossa se on ollut jo pari kuukautta ihan vaalea. Nyt on entistä kuivempi taas. Polvitaipeet on ihan verillä ja liikkuminen sattuu kun iho repeää. Takareidet raavin myös pahasti rikki viikolla mutta ne on nyt jo vähän parantuneet. Kävin eilen suihkussa ja nyt odottelen sitä suodatinta jotta voisin käydä joka toinen päivä pesemässä pois tämä n kuivan karstan. Niska, kaula ja rinta on pahentunut myös, rinta oli ihanan vaalea ja sileä vielä uuden vuoden aattona, mutta nyt on punainen ja kutiseva. Huomasin, että A-voide tuo näppyjä kasvoihin ja niskaan, nyt käytän calendulaa niihin. Harmittaa, kun se A-voide on ollut minulle maailman paras aine. Nyt käytän sitä vain jalkoihin, vaikka polviin näyttää tulevan myös näppyjä. En tiedä, olisiko A-vitamiinin yliannostusta vai mitä nämä näpyt ovat.

Masennun joka kerta aina enemmän ja enemmän kun pahennus iskee. Huomenna pitäisi viedä lapsi päiväkotiin, mutta taitaa jäädä isän harteille... en pääse kuitenkaan taas liikkeelle ennen kuin monen tunnin raapimisen jälkeen. Joudun todennäköisesti hakemaan myös sairaslomaa, en ole työkunnossa vielä. Pakko se vain on myöntää. Harmittaa, kun pitäisi maksella tuota asuntolainaakin enkä pääse töihin. Se tuo lisää stressiä ja taas iho kutiaa ja punoittaa!

Olin myymälänhoitajana lahjatavaraliikkeessä, ja kyllä se asiakaspalvelu on sitä mitä haluan jatkossakin tehdä. Olen kokeillut toimistotyötä ja kouluttanut ihmisiä tietotekniikan saloihin, mutta kyllä se myyntityö on enemmän minun hommaani. Olen niin sosiaalinen ja "kauhea höpöttäjä", eli kaipaan erilaisten ihmisten seuraa ja työtä jossa ihmiset vaihtuu usein.

Kävin viimeksi keskiviikkona haastattelusssa kahta työtä varten ja olimme myös tutustumassa pojan päiväkotiin. Olo oli hyvä, ja olin oikein iloinen ja onnellinen lopun päivää, kunnes tuli seuraava aamu... itkin monta tuntia kurjuuttani, samoin perjantaina ja eilen. Nousin sängystä vasta kuuden aikaan illalla eilen. Joskus vaan väsyttää tämä kaikki niin totaalisesti että tuntuu etten yksinkertaisesti jaksa enää. Onneksi minulla on ihana mies ja ihanat, terveet lapset! Ilman heitä en jaksaisi päivääkään.

Soitan huomenna homeopaatilleni ja menen varmaan vastaanotolle viikon päästä. Jos saisi uuden lääkkeen ja pääsisi taas eteenpäin tässä sairauden hoidossa.

Onneksi meitä on muitakin, jotenkin kummasti saan voimaa teistä muista kärsijöistä!

7

2050

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dry

      Hei!

      Toivottavasti sinulla olisi tänään parempi päivä! Todella masentavia ovat nuo takapakit varsinkin noin rajusti muuttuen.

      Valvoin illalla puoli neljään (nykyään en saa unta sitten millään)ja mietin kaikenlaista, mm. sinua paljon. Nämä atooppiset sairaudet ovat niin vaikeita, sillä ovat todella yksilöllisiä. Sen johdosta se, mikä sopii toiselle ja parantaa oloa, ei sovikaan toiselle välttämättä ollenkaan.

      Mutta; ajattelin kuitenkin kirjoittaa sinulle muutamista asioista, joita olen huomannut tässä vuosien varrella. Nimenomaan homeopaattista hoitoa koskien ja terveyden palauttamista. En tiedä kumpi asia ärsyttää minua enemmän; se, että joku faktana väittää, että homeopatia ei vaikuta mitenkään, vai se, että homeopaatit toisinaan väittävät parantavansa ihottumia 2-3 kuukaudessa. Olen kirjoittanut omasta pitkästä hoitoajastani sen takia, että ihmiset saisivat todellisen esimerkin siitä, millaista hoito voi pahimmillaan olla.. Vaikka minua onkin hoidettu väärin osan aikaa, ei nämä kaikki vuodet ole kuitenkaan hukkaan heitettyjä. Voisin väittää, että alle vuodessa ei kukaan kolmekymppinen parane atooppisen ihottuman ongelmista. Mielestäni vuodessa parantuminenkin vaatii homeopaatilta täydellistä onnistumista joka lääkkeen kohdalla ja potilaan vastaanottavaista asennetta hoitoon.

      Ensiksi; atooppisilla on aineenvaihdunnan häiriötila, joka korjaantuessaan alkaa puhdistaa myrkkyjä, joita meillä kaikilla tässä iässä on kosolti. Itse aloitin rajut puhdistushoidot jo pian viisi vuotta sitten ja nytkin vielä on puhdistuttavaa jäljellä. Olen toki käyttänyt kortisonia ja muuta ylimääräistä vielä syksyllä ja nyt vasta olen muutaman kuukauden päässyt täysillä puhdistumaan, prosessi on ollut käynnissä vuosia. Vaikka vähentäisin kokonaisen vuoden homeopaattisesta hoidosta, jonka teenkin ja jättäisin kaikki sitä ennen hoituneet puhdistukset huomioimatta, silti jää jäljelle kaksi vuotta.

      Olen lukenut monia homeopatiaa koskevia kirjoja kirjastosta. Vanhoja, mutta viesti on sama. Homeopaattinen hoito on ihottumapotilaille raskas, sillä ihottumat lähtevät viimeisinä, kunhan kaikki on kunnossa. Tätä ajatellen pidän ihmeellisenä, että homeopaatti koittaa pikaisesti tukahduttaa ihon, vaikka alla on vielä vaikka mitä purettavaa. Homeopatian avulla keho pystyy jopa luomaa maksaa uudelleen. Tällaiset suuret muutokset eivät voi tapahtua muutamassa kuukaudessa ottaen huomioon kaiken puhdistuksen, joka on koko ajan käynnissä.

      Homeopaattisissa opuksissa puhutaan usein suuntaa-antavana paranemisajoista kuukausi per sairastettu vuosi. Silti täällä väitetään joskus, että ihottumia parannetaan parissa kuukaudessa. Minä taas väitän, että koko keholla olevaa kymmeniä vuosia kestänyttä ihottumaa ei PARANNETA parissa kuukaudessa. Lapsilta saattavat ihottumat parantua tuossa ajassa, mutta hehän ovatkin täysin toinen juttu. Lisäksi esim. pelkkä käsi-ihottuma saatetaan saada muutamassa kuukaudessa pois. Tämäkin on lähipiirin kokemusten pohjalla huippusuoritus.

      Homeopatian rakennehoito on sellaista, joka parantaa myös mieltä ja traumoja. Mikäli potilas haluaa optimaalisen terveyden, hoito suoritetaan syvälle menevillä potensseilla. En sitten osaa sanoa, miten hyvin noilla esim. D 30-potensseilla saadaan kroonista sairautta kuntoon, mutta ne eivät joka tapauksessa mene syvälle mieleen.

      Homeopatia on vaikeaa enkä yhtään ihmettele, että kahdeksan kymmnestä ihottumapotilaasta lopettaa hoidon kesken. Tämänkaltainen "kaiken kohtaaminen" (purkaminen) on helvettiä, jota ei kukaan sitä kokematon ymmärrä. Aivan samoin kun synnyttämätön ei voi tietää, mitä salissa odottaa. Mielestäni sinun kannatta nyt miettiä, haluatko jatkaa hoitoa ja millä konstilla. Itse vaihdoin homeopaattia sen takia, että olin lukenut noita kirjoja. Enkä missään nimessä väitä olevani homeopaatti, mutta täysin metsään voi mennä koulutettu homeopaatti.

      Miettisin sinuna, oletko valmis antamaan kehollesi aikaa toipua. Raha-asiat järjestyvät aina. Mekin elämmme miinuksella tällä hetkellä, mutta kunhan pääsen töihin, luotot maksetaan takaisin. En pidä mitään niin tärkeänä kuin terveyttä. Sinun, enkä kenenkään muunkaan tilasta/tavoitteesta voi sanoa muuta kuin sen, että muutaman kuukauden hoidolla ei kattavaa paranemista kannata odottaa. Toiselle sitten riittää lievitys olotilaan ja toinen haluaa maksimoida paranemistuloksen.

      Minua harmittaa puolestasi se pettymys, jota nyt tunnet. Olen tuntenut usein sitä samaa turhautumista ja pettymystä. Tyttäreni opettajan varhaisteini-ikäinen lapsi hoidettiin homeopatialla kuntoon. He meinasivat myös useasti luovuttaa, sillä hoito oli vaikeaa vuoristorataa ja kesti kolme vuotta (siis lapsella). Lapsi kuitenkin parani ihottumistaan ja allergioistaan KOKONAAN. Eikä ole sen jälkeen ollut allerginen millekään. Samalla homeopaatilla käynyt nainen oli kaikille eläimille allerginen, mutta tänään työskentelee hevostallilla. Näitä tapahtuu ja nämä varmalta taholta kuullut stoorit ovat ainakin minua motivoineet jatkamaan. Miettimään sitten pistää, missäköhän kunnossa pikaisesti homeopatialla parannetut ihopotilaat ovat esim. vuoden päästä hoidon lopettamisesta.

      Viimeksi lukemastani homeopatia opuksesta luin kauniin selityksen, miksi emme voi parantua nopeasti. Miksi kaikkein kallein asia pitäisi saavuttaa nopeasti? Emmehän sitten osaisi tätä arvostaa. Samoin ajattelen esim. synnytyksestä, lähes kaikki synnytykset ovat kivuliaita, mutta tekevät tapahtumasta juuri tämän takia elämyksen. Olen pohtinut paljon kaikkea sitäkin, miksi sairastan. Mikään ei ole parempi aika oppia kuin kärsimys ja kaiken turhan karsiminen. Olen lukenut arabinaisesta, joka joutui lapsineen vankilaan 21 vuodeksi. Kirjan nimi on "Loiston päivät, pelon yöt" ja on todella järkyttävää luettavaa. Kärsimystä on kaikkialla. Omalla kohdallani elämää kohtaan asettamani vaateet ovat muuttuneet. Pari vuotta sitten mietin, että miksi minun pitää vielä kärsiä. Sanoin, että olen jo oppinut - mutta ei. Vielä on tullut monia asioita, joita olen sen jälkeen oppinut.

      Toivottavasti tästä pitkästä viestistä olet saanut kiinni siitä punaisesta langasta.

      Jokainen valitsee oman tapansa elää eikä huolestu sairaudesta samoin kun esim. minä. Menetin viime keväänä ikäiseni lapsuudenystävän, joka sairasti homeopatillakin mahdollisesti parannettavaa. Hän esim. ei huolestunut sairaudestaan vaan oppi elämään sen kanssa. Mikäli hän olisi käynyt tämän hirveän rääkin läpi, olisi se tavallaan ollut turhaa. Aloin tapahtuman jälkeen itsekin miettiä, että kannattaako jatkaa hirveää rääkkiä vai jatkaa elämää siinä kunnossa ja niillä lääkkeillä, joita silloin käyttelin. Valitsin ensimmäisen vaihtoehdon. Ystäväni siis menehtyi 35-vuotiaana äkillisesti, eikä sairauteensa. Hän eli elämäänsä päivä kerrallaan ja tyytyväisenä. Onneksi hän ei joutunut koskaan kokemaan sairauttaan pahimpana mahdollisena, mutta surullista on tietenkin äidittömiksi jääneet lapset.

      Toivottelen sinulle kovasti voimia ja oman tiesi löytämistä!

      t. Dry

      • LVesi

        Hei taas!

        Tänään on onneksi taas parempi päivä vaikkei iho parempi olekaan. Mutta mieli on! :)

        Tiedän, että minun kohdallani tällä hetkellä pahenemista ylläpitää stressi. Vauveli aloitti päiväkodin ja entinen työnantaja ilkeilee. Mutta tunnen olevani tämän ilkeilyn yläpuolella enkä lähde siihen mukaan. Kyllä se tästä.

        Soitin homeopaatille ja tapaan hänet ensi viikolla. Katsotaan mitä hän pääni menoksi keksii... ;) Ihoni on siis vain kauhean kuiva, ei mitään ihottumia. Oikeastaan minulla ei ihottumaa ole ollutkaan lapsuuden jälkeen, vain tämä kauhean kuiva atooppinen iho.

        Tänäänkin ulkona ollessani ja kaupassa käydessäni moni katsoi pitkään kun kasvot punaisena ja hilseilevinä siellä muiden joukossa kuljin mutta en enää välitä. Olen pahemmankin näköinen ollut ja meillä ihoatautipotilailla on myös oikeus ulkoilla. Ulkoilu tekee hyvää mielelle ja iholle!

        Huomenna tuodaan se suodatin, suoraan kotiovelle! Toivon sydämestäni, että se tuo avun tuohon vesiongelmaan. Kallista sen käyttö on, mutta hällä väliä, kun vaan voisin käydä suihkussa niin kuin muutkin ihmiset.

        Viestisi toi taas toivoa, mutta laittoi myös ajattelemaan. Olen sisukkaasta suvusta, meillä on menty jopa läpi harmaan kiven tarvittaessa. En anna helpolla periksi ja olen varautunut pitkään paranemisaikaan. Olen kuullut että vähintään se vuosi menee ennen kuin tuloksia alkaa näkyä. Ja myös sen olen kuullut, että kuukausi jokaista sairastettua vuotta kohden... muistelin juuri, että olin ihan terve vielä vuonna 1998. Tai siis paranin tästä, ensimmäisen lapsen odotusaikana ja syntymän jälkeen olin tosi huonossa kunnossa ja ravasin ihotautilääkäreillä. Sanotaan, että hormonit tasoittuvat 1,5 vuotta lapsen syntymän jälkeen ja sitten iho rauhoittuu. Meillä poika täyttää puolitoista vuotta samoihin aikoihin kun hoitoni aloittamisesta tulee vuosi. Paranin siis välillä tästä, kun ensimmäinen lapseni oli kolmevuotias. Jos tällä homeopatialla paranisin nopeammin ja ihoni olisi terveempi elokuussa! Kesällä olen aina voinut paremmin, saapi nähdä mitä se ensi kesä tuo tullessaan.

        Huomenna varaan ajan lääkärille ja allergiatesteihin. Sitten menen tuloksen kanssa ravitsemusterapeutille ja pyydän tarkan selostuksen mitä uskallan syödä. Yritän jo nyt juoda paljon vettä ja syödä kasviksia ja marjoja. Ostin tänäänkin parsaa, kukkakaalia, pakastevadelmia ja -mustikoita. Olen myös tosi kova syömään karkkia ja kaikkea makeaa, siksi ostin taas noita marjoja viemään makeannälän. Harmi vaan, ettei suomalaisia marjoja saa kaupasta.

        Täällä Turussa on muuten homeopaattinen kauppa, olenko kertonut siitä? Ajattelin huomenna käydä siellä kysymässä taas jotain uutta kosteuttavaa voidetta. Aloe vera -geeliä laitoin silloin kun iho oli kaikkein kamalin, se parantaa haavoja ja viilentää ihanasti, mutta ei kosteuta kovin pitkäksi aikaa. Jos löydän aloe vera -voidetta niin voisin sitä kokeilla. Mies kyllä sanoi että nyt loppui kokeilut, mutta varovasti uskallan, kun en kokeile enää mitään missä on pähkinää. Kuten se kookoöljy... minulla on nyt koko sangollinen sitä kaapissa. En tiedä minne sen käyttäisi, ehkä saan homeopaatilta luvan käyttää sen ruuanlaitossa jossakin vaiheessa. Pähkinäallergiaa ei ole todettu "virallisesti" mutta syömällä niitä olen huomannut reaktiot. Manteli kuulemma lasketaan myös pähkinöihin, ja saattaa allergisoida. Siksi en ole uskaltanut kehumaasi manteliöljyä kokeilla.

        Toivottavasti sinäkin olet ihan siedettävässä kunnossa, aiotko vielä jatkaa homeopaattisten lääkkeiden ottoa jossain vaiheessa vai mikä on tilanteesi?

        Miehet tuli ulkoa, menen leikkimään myös, kuulostaa olevan hauskaa!

        Kirjotellaan taas.


      • Dry
        LVesi kirjoitti:

        Hei taas!

        Tänään on onneksi taas parempi päivä vaikkei iho parempi olekaan. Mutta mieli on! :)

        Tiedän, että minun kohdallani tällä hetkellä pahenemista ylläpitää stressi. Vauveli aloitti päiväkodin ja entinen työnantaja ilkeilee. Mutta tunnen olevani tämän ilkeilyn yläpuolella enkä lähde siihen mukaan. Kyllä se tästä.

        Soitin homeopaatille ja tapaan hänet ensi viikolla. Katsotaan mitä hän pääni menoksi keksii... ;) Ihoni on siis vain kauhean kuiva, ei mitään ihottumia. Oikeastaan minulla ei ihottumaa ole ollutkaan lapsuuden jälkeen, vain tämä kauhean kuiva atooppinen iho.

        Tänäänkin ulkona ollessani ja kaupassa käydessäni moni katsoi pitkään kun kasvot punaisena ja hilseilevinä siellä muiden joukossa kuljin mutta en enää välitä. Olen pahemmankin näköinen ollut ja meillä ihoatautipotilailla on myös oikeus ulkoilla. Ulkoilu tekee hyvää mielelle ja iholle!

        Huomenna tuodaan se suodatin, suoraan kotiovelle! Toivon sydämestäni, että se tuo avun tuohon vesiongelmaan. Kallista sen käyttö on, mutta hällä väliä, kun vaan voisin käydä suihkussa niin kuin muutkin ihmiset.

        Viestisi toi taas toivoa, mutta laittoi myös ajattelemaan. Olen sisukkaasta suvusta, meillä on menty jopa läpi harmaan kiven tarvittaessa. En anna helpolla periksi ja olen varautunut pitkään paranemisaikaan. Olen kuullut että vähintään se vuosi menee ennen kuin tuloksia alkaa näkyä. Ja myös sen olen kuullut, että kuukausi jokaista sairastettua vuotta kohden... muistelin juuri, että olin ihan terve vielä vuonna 1998. Tai siis paranin tästä, ensimmäisen lapsen odotusaikana ja syntymän jälkeen olin tosi huonossa kunnossa ja ravasin ihotautilääkäreillä. Sanotaan, että hormonit tasoittuvat 1,5 vuotta lapsen syntymän jälkeen ja sitten iho rauhoittuu. Meillä poika täyttää puolitoista vuotta samoihin aikoihin kun hoitoni aloittamisesta tulee vuosi. Paranin siis välillä tästä, kun ensimmäinen lapseni oli kolmevuotias. Jos tällä homeopatialla paranisin nopeammin ja ihoni olisi terveempi elokuussa! Kesällä olen aina voinut paremmin, saapi nähdä mitä se ensi kesä tuo tullessaan.

        Huomenna varaan ajan lääkärille ja allergiatesteihin. Sitten menen tuloksen kanssa ravitsemusterapeutille ja pyydän tarkan selostuksen mitä uskallan syödä. Yritän jo nyt juoda paljon vettä ja syödä kasviksia ja marjoja. Ostin tänäänkin parsaa, kukkakaalia, pakastevadelmia ja -mustikoita. Olen myös tosi kova syömään karkkia ja kaikkea makeaa, siksi ostin taas noita marjoja viemään makeannälän. Harmi vaan, ettei suomalaisia marjoja saa kaupasta.

        Täällä Turussa on muuten homeopaattinen kauppa, olenko kertonut siitä? Ajattelin huomenna käydä siellä kysymässä taas jotain uutta kosteuttavaa voidetta. Aloe vera -geeliä laitoin silloin kun iho oli kaikkein kamalin, se parantaa haavoja ja viilentää ihanasti, mutta ei kosteuta kovin pitkäksi aikaa. Jos löydän aloe vera -voidetta niin voisin sitä kokeilla. Mies kyllä sanoi että nyt loppui kokeilut, mutta varovasti uskallan, kun en kokeile enää mitään missä on pähkinää. Kuten se kookoöljy... minulla on nyt koko sangollinen sitä kaapissa. En tiedä minne sen käyttäisi, ehkä saan homeopaatilta luvan käyttää sen ruuanlaitossa jossakin vaiheessa. Pähkinäallergiaa ei ole todettu "virallisesti" mutta syömällä niitä olen huomannut reaktiot. Manteli kuulemma lasketaan myös pähkinöihin, ja saattaa allergisoida. Siksi en ole uskaltanut kehumaasi manteliöljyä kokeilla.

        Toivottavasti sinäkin olet ihan siedettävässä kunnossa, aiotko vielä jatkaa homeopaattisten lääkkeiden ottoa jossain vaiheessa vai mikä on tilanteesi?

        Miehet tuli ulkoa, menen leikkimään myös, kuulostaa olevan hauskaa!

        Kirjotellaan taas.

        Hei!

        Hyvä, että jaksat jatkaa. Olemmekohan me sisukkaat ihmiset saaneet näin vaikeat sairaudet sen takia, ettemme "vähemmällä usko"..?

        No, oli miten oli, tiedän tosiaan tasan nuo pettymyksen ja väsymyksen tunteet. On täälläkin itketty monet itkut ja raivot on raivottu. En ikinä elämässäni olisi voinut kuvitella kokevani, mitä olen kokenut enkä kyllä olisi jaksanutkaan, mikäli vaihtoehtoja olisi ollut. Vaihtoehto minulle ei ollut entiseen todella herkkään tilaan palaaminen, sillä se olisi tiennyt eristäytymistä muusta maailmasta aika perusteellisesti.

        Meitä on tosiaan monta ja kaikilla meillä erilaiset taustat ja tilanteet, vaikka samankaltaista sairautta sairastammekin. Kukin myös jaksaa eri tavalla ja tavoittelee eri asioita. Itse olen ollut keväällä viisi vuotta työkyvytön erilaisten hoitojen takia ja alan toivoa jo muuta tilalle. Olen ollut sisälle eristäytyneenä kuukausikaupalla ja pelkästään raapimiseen olen käyttänyt aikaani keskimäärin osa-aikatyöntekijän työpäivän näinä aikoina. Sain syystalvella Psorinum-nosodin, joka annetaan hoidon loppuvaiheessa. Homeopaattini sanoi viime käynnilläni, että käytännössä voin tervehtyä "jo". Olemme siis saattaneet hoidon elämäni alkumetreille, joka rakennehoidon tarkoitus on. Nyt tilanteeni on se, että annan lääkkeiden vaikutuksen tehdä sen, mitä vielä tekevät, enkä sitävastoin ota uuttakaan lääkettä. Odotamme siis tilan tasaantumista ja vasta sen tapahduttua voin tietää, mihin tilaan tulen jäämään.

        Olen käynyt niin pitkän hoidon, että ajattelemme molemmat mieheni kanssa, ettei kannata enää rääkätä minua. Joskushan homeopaattiset lääkkeet tekevät oireita jos niitä otetaan turhaan. Mieheni sanoi, että koska olen syönyt niin tiheästi ja paljon erilaisia homeopaattisia lääkkeitä, on viistasta antaa tilanteen tasaantua. Olen kyllä samaa mieltä ja toisekseen en enää edes jaksaisi yhtään ensireaktiota. Joulunalusaika oli myös raskas noista voiteista irrottautumisten takia.

        Nyt vointini on ihan hyvä. Olen ollut muutaman päivän ilman sokeria (wau mikä saavutus..) ja käyttänyt sitä Aloe veraa kolme päivää. Siitä mehusta tuli vähän krapulaa, vaikka otin vain teelusikallisen aluksi. Nyt olen jo nostanut annosta ja meillä saa lapsetkin illan eliksiirinä tuota ruokalusikalliset. Aloe verahan tehostaa immuunipuolustusta, siinä on kaikki tarvitsemamme aminohapot, vitamiineja ja mineraaleja iso liuta, se puhdistaa verta ja tuhoaa hiivoja ja loisia sun muuta moskaa suolistosta. Toivottavasti voin käyttää tätä, sillä jotenkin tuntuu, että tämän rääkin jälkeen kaipaan kunnon vitamiini- ja hivenainelisiä, jotka kanssa imeytyvät oikein. Toivottavasti sinä ja Moniallerginenkin voitte käyttää vaikka Aloe veraa tai Nonimehua, josta myös olen lukenut ihmeitä.

        Omasta tilastani sen verran vielä, että paljon on sairauksia jäänyt taakse- kuten olen kertonut. Homeopaattini ei osannut luonnollisestikaan ennustaa, mihin lukemiin allergiani tulevat jäämään, mutta varmuudella ne lievittyvät ainakin. Elimistö kun vahvistuu (Aloe vähentää myös tätä allergisuusalttiutta).. Ihoni näyttää jo nyt siltä, että tulee olemaan hyvä. Minussakin tapahtuu vielä sitä ihon kuivumista ja kutinaakin on. Joka päivä saan edelleen suhteellisen säännöllisesti kutinakohtauksen. Nyt aloe sekoittaa tietysti kuvioita, mutta olo on silti kohentunut viime viikosta edelleen. Itse veikkaan, että tämän prosessin pysähtymiseen menee vielä ainakin kolme kuukautta, ehkä puoli vuottakin.. Muistan pelkästään paastottuani hiivakuurin takia ja hiivantapon jälkeen (joskus 8 vuotta sitten), että elimistöni tasaantumiseen ja prosessin rauhoittumiseen kului tuolloinkin kolme kuukautta. Homeopatiahan on vain sysännyt kehomme toimimaan itse kuten sen pitääkin toimia. Senhän tietysti tiedätkin. Mieheni otti homeopaattista D 30-potenssista lääkettä viimeksi pari kuukautta sitten ja vielä tulee kutinoita, jotka siis ovat suoranaisesti yhteydessä homeopaattiseen hoitoon (alkoivat vasta kun hän oli ottanut lääkettä). Kutinat ovat koko ajan lievittyneet ja ajat lyhentyneet, mutta lapsen askelin tässä edetään. Kumpikaan meistä ei ole halukas pysäyttämään prosessia, sillä haluamme paranemisen jatkuvan luonnollisesti ja loppuvan sitten aikanaan omalla painollaan.

        Mielialasta; olen rypenyt vaikka mitä tunteita tämän hoitosession aikana ja paljon on tapahtunut silläkin rintamalla. Olen kuitenkin edelleen kova stressaamaan asioista. Olen sellainen pedantti ihminen, jonka on aina tehtävä kaikki 110 -prosenttisesti. Tähän stressin hallintaan aion kiinnittää huomiota ja olenkin miettinyt hypnoosia. Oletko koskaan ollut tekemisissä moisen asian kanssa? Minulla on tiedossa eräs hyvä hypnologi/psykologian tohtori, mutta homeopaattini sanoi, että hypnoosikin on pakottamista, eikä siksi hyvä. Toisaalta en viitsi nyt kiirehtiä juossen hypnoosihoitoon, sillä tämä homeopaattinenhan tekee mielellekin ehkä vieläki jotain. Sinällään olen hyväntuulinen ja tasapainossa, mutta tuo huolehtiminen.. Sitten kun miettii, että meitä ihmisiä tarvitaan niin eri tehtäviin. Ehkä minä vain olen tällainen täsmällisyys ja se pitää hyväksyä. Onhan vastuuntunnosta hyötyä monessa työssä.

        Sinun työsi lahjatavaraliikkeen myymälänhoitajana vaikutti kivalta. Rakastan lahjatavaraliikkeitä ja mukavia ihmisiä:) Ikävää, että ex-esimiehen kanssa on toraa. Totta kai sellaiset vaikuttavat mielialaan, mutta hyvä, että pystyt käsittelemään asiaa ja olemaan tavallaan sen "yläpuolella". Vaikutat muutenkin järkevältä ja reippaalta. Tuokin, että kuljet vain ulkona vaikka iho kesii, on hatunnoston arvoinen paikka! Minä taas joudun myöntämään, että pysyttelen sisällä pahimpina aikoina. Pakko myöntää, että välitän siitä miltä näytän, vaikken enää pikkuihottumista kuitenkaan. Aika outoa muuten, jos se A-voide aiheutti allergioita. Sitä manteliöljyä ei muuten varmasti kannatakaan käyttää jos on pähkinäallergikko. Mieheni on pähkinöille ja mantelille myös. Jojobaöljyhän on ihanaa, en nyt muista käytitkö sitä jossain vaiheessa, mutta itse käytin viitisen vuotta takaperin sitä puhdistuksen yhteydessä. Se on aika kallista. Ostin Weledan manteliöljypohjaisen kasvovoiteen. Tuntuu sopivan hyvin. Sinä käytät nyt Calendulaa. Weledalla on muitakin ihania kasvovoiteita kuin tuo mantelipohjainen. Aika harmillista, että ne laittavat sitä mantelia herkkien ihmisten kasvovoiteisiin. Sehän rajaa suuren käyttäjäkunnan.

        Miten teidän pikkupojan ensimmäinen tarhapäivä sujui? Se on kammon paikka ainakin meille vanhemmille, vai mitä? Toisaalta pikkuinen lapsi tottuu nopeasti, eikä sitten enää muusta tiedä.

        Nyt ei varmaan tullut vastattua kaikkiin kysymyksiinkään eikä kommentoitua kaikkea. Jatketaan toiste, sillä nyt pitää mennä leppäilemään..

        Sitä vielä piti sanoa, että minullekin on tukea teistä muista samaa elävistä! Kiitos siitä ja hyvää yötä!

        t. Dry


      • LVesi
        Dry kirjoitti:

        Hei!

        Hyvä, että jaksat jatkaa. Olemmekohan me sisukkaat ihmiset saaneet näin vaikeat sairaudet sen takia, ettemme "vähemmällä usko"..?

        No, oli miten oli, tiedän tosiaan tasan nuo pettymyksen ja väsymyksen tunteet. On täälläkin itketty monet itkut ja raivot on raivottu. En ikinä elämässäni olisi voinut kuvitella kokevani, mitä olen kokenut enkä kyllä olisi jaksanutkaan, mikäli vaihtoehtoja olisi ollut. Vaihtoehto minulle ei ollut entiseen todella herkkään tilaan palaaminen, sillä se olisi tiennyt eristäytymistä muusta maailmasta aika perusteellisesti.

        Meitä on tosiaan monta ja kaikilla meillä erilaiset taustat ja tilanteet, vaikka samankaltaista sairautta sairastammekin. Kukin myös jaksaa eri tavalla ja tavoittelee eri asioita. Itse olen ollut keväällä viisi vuotta työkyvytön erilaisten hoitojen takia ja alan toivoa jo muuta tilalle. Olen ollut sisälle eristäytyneenä kuukausikaupalla ja pelkästään raapimiseen olen käyttänyt aikaani keskimäärin osa-aikatyöntekijän työpäivän näinä aikoina. Sain syystalvella Psorinum-nosodin, joka annetaan hoidon loppuvaiheessa. Homeopaattini sanoi viime käynnilläni, että käytännössä voin tervehtyä "jo". Olemme siis saattaneet hoidon elämäni alkumetreille, joka rakennehoidon tarkoitus on. Nyt tilanteeni on se, että annan lääkkeiden vaikutuksen tehdä sen, mitä vielä tekevät, enkä sitävastoin ota uuttakaan lääkettä. Odotamme siis tilan tasaantumista ja vasta sen tapahduttua voin tietää, mihin tilaan tulen jäämään.

        Olen käynyt niin pitkän hoidon, että ajattelemme molemmat mieheni kanssa, ettei kannata enää rääkätä minua. Joskushan homeopaattiset lääkkeet tekevät oireita jos niitä otetaan turhaan. Mieheni sanoi, että koska olen syönyt niin tiheästi ja paljon erilaisia homeopaattisia lääkkeitä, on viistasta antaa tilanteen tasaantua. Olen kyllä samaa mieltä ja toisekseen en enää edes jaksaisi yhtään ensireaktiota. Joulunalusaika oli myös raskas noista voiteista irrottautumisten takia.

        Nyt vointini on ihan hyvä. Olen ollut muutaman päivän ilman sokeria (wau mikä saavutus..) ja käyttänyt sitä Aloe veraa kolme päivää. Siitä mehusta tuli vähän krapulaa, vaikka otin vain teelusikallisen aluksi. Nyt olen jo nostanut annosta ja meillä saa lapsetkin illan eliksiirinä tuota ruokalusikalliset. Aloe verahan tehostaa immuunipuolustusta, siinä on kaikki tarvitsemamme aminohapot, vitamiineja ja mineraaleja iso liuta, se puhdistaa verta ja tuhoaa hiivoja ja loisia sun muuta moskaa suolistosta. Toivottavasti voin käyttää tätä, sillä jotenkin tuntuu, että tämän rääkin jälkeen kaipaan kunnon vitamiini- ja hivenainelisiä, jotka kanssa imeytyvät oikein. Toivottavasti sinä ja Moniallerginenkin voitte käyttää vaikka Aloe veraa tai Nonimehua, josta myös olen lukenut ihmeitä.

        Omasta tilastani sen verran vielä, että paljon on sairauksia jäänyt taakse- kuten olen kertonut. Homeopaattini ei osannut luonnollisestikaan ennustaa, mihin lukemiin allergiani tulevat jäämään, mutta varmuudella ne lievittyvät ainakin. Elimistö kun vahvistuu (Aloe vähentää myös tätä allergisuusalttiutta).. Ihoni näyttää jo nyt siltä, että tulee olemaan hyvä. Minussakin tapahtuu vielä sitä ihon kuivumista ja kutinaakin on. Joka päivä saan edelleen suhteellisen säännöllisesti kutinakohtauksen. Nyt aloe sekoittaa tietysti kuvioita, mutta olo on silti kohentunut viime viikosta edelleen. Itse veikkaan, että tämän prosessin pysähtymiseen menee vielä ainakin kolme kuukautta, ehkä puoli vuottakin.. Muistan pelkästään paastottuani hiivakuurin takia ja hiivantapon jälkeen (joskus 8 vuotta sitten), että elimistöni tasaantumiseen ja prosessin rauhoittumiseen kului tuolloinkin kolme kuukautta. Homeopatiahan on vain sysännyt kehomme toimimaan itse kuten sen pitääkin toimia. Senhän tietysti tiedätkin. Mieheni otti homeopaattista D 30-potenssista lääkettä viimeksi pari kuukautta sitten ja vielä tulee kutinoita, jotka siis ovat suoranaisesti yhteydessä homeopaattiseen hoitoon (alkoivat vasta kun hän oli ottanut lääkettä). Kutinat ovat koko ajan lievittyneet ja ajat lyhentyneet, mutta lapsen askelin tässä edetään. Kumpikaan meistä ei ole halukas pysäyttämään prosessia, sillä haluamme paranemisen jatkuvan luonnollisesti ja loppuvan sitten aikanaan omalla painollaan.

        Mielialasta; olen rypenyt vaikka mitä tunteita tämän hoitosession aikana ja paljon on tapahtunut silläkin rintamalla. Olen kuitenkin edelleen kova stressaamaan asioista. Olen sellainen pedantti ihminen, jonka on aina tehtävä kaikki 110 -prosenttisesti. Tähän stressin hallintaan aion kiinnittää huomiota ja olenkin miettinyt hypnoosia. Oletko koskaan ollut tekemisissä moisen asian kanssa? Minulla on tiedossa eräs hyvä hypnologi/psykologian tohtori, mutta homeopaattini sanoi, että hypnoosikin on pakottamista, eikä siksi hyvä. Toisaalta en viitsi nyt kiirehtiä juossen hypnoosihoitoon, sillä tämä homeopaattinenhan tekee mielellekin ehkä vieläki jotain. Sinällään olen hyväntuulinen ja tasapainossa, mutta tuo huolehtiminen.. Sitten kun miettii, että meitä ihmisiä tarvitaan niin eri tehtäviin. Ehkä minä vain olen tällainen täsmällisyys ja se pitää hyväksyä. Onhan vastuuntunnosta hyötyä monessa työssä.

        Sinun työsi lahjatavaraliikkeen myymälänhoitajana vaikutti kivalta. Rakastan lahjatavaraliikkeitä ja mukavia ihmisiä:) Ikävää, että ex-esimiehen kanssa on toraa. Totta kai sellaiset vaikuttavat mielialaan, mutta hyvä, että pystyt käsittelemään asiaa ja olemaan tavallaan sen "yläpuolella". Vaikutat muutenkin järkevältä ja reippaalta. Tuokin, että kuljet vain ulkona vaikka iho kesii, on hatunnoston arvoinen paikka! Minä taas joudun myöntämään, että pysyttelen sisällä pahimpina aikoina. Pakko myöntää, että välitän siitä miltä näytän, vaikken enää pikkuihottumista kuitenkaan. Aika outoa muuten, jos se A-voide aiheutti allergioita. Sitä manteliöljyä ei muuten varmasti kannatakaan käyttää jos on pähkinäallergikko. Mieheni on pähkinöille ja mantelille myös. Jojobaöljyhän on ihanaa, en nyt muista käytitkö sitä jossain vaiheessa, mutta itse käytin viitisen vuotta takaperin sitä puhdistuksen yhteydessä. Se on aika kallista. Ostin Weledan manteliöljypohjaisen kasvovoiteen. Tuntuu sopivan hyvin. Sinä käytät nyt Calendulaa. Weledalla on muitakin ihania kasvovoiteita kuin tuo mantelipohjainen. Aika harmillista, että ne laittavat sitä mantelia herkkien ihmisten kasvovoiteisiin. Sehän rajaa suuren käyttäjäkunnan.

        Miten teidän pikkupojan ensimmäinen tarhapäivä sujui? Se on kammon paikka ainakin meille vanhemmille, vai mitä? Toisaalta pikkuinen lapsi tottuu nopeasti, eikä sitten enää muusta tiedä.

        Nyt ei varmaan tullut vastattua kaikkiin kysymyksiinkään eikä kommentoitua kaikkea. Jatketaan toiste, sillä nyt pitää mennä leppäilemään..

        Sitä vielä piti sanoa, että minullekin on tukea teistä muista samaa elävistä! Kiitos siitä ja hyvää yötä!

        t. Dry

        Täällä taas! Totuttelen olemaan ilman vauvelia päivät... haen heti kahden jälkeen hänet kotiin kun kerran täällä olen. Pehmeä lasku päivähoitoon kunnes äiti löytää ja pystyy tekemään töitä. Poika on ihan hyvin sopeutunut tarhaan, tosin ei vielä varmaankaan ymmärrä että sinne mennään joka aamu, on vielä niin kovin pieni. Eilinen oli ollut vähän itkuinen päivä, ja itku pääsi kun äiti tuli hakemaan. Kyllähän noin pienikin osaa ikävöidä. Hymy irtosi tosin heti kun pääsi syliin ja höpötys alkoi rattaissa ja kesti kotiin asti. Pitää sitä tietysi kertoa äidille kaikki mitä päivän aikana on tapahtunut! ;)

        Mitä muuten syöt kun olet sokerittomalla ruokavaliolla? Eikö melkein kaikessa ruuassa ole jonkin verran sokeria? Olen ajatellut, että ei saisi ostaa kotiin mitään herkkuja, ettei ala tekemään mieli... nytkin meillä on suklaajäätelöä pakastimessa, mutta suklaata en ole syönyt vuosikausiin eikä sitä tee mielikään. Eikä myöskään jäätelöä. Joskus ostan laktoositonta vaniljajätskiä mutta harvemmin nykyään enää.

        Vehnää olen yrittänyt myös vähentää, pidän enemmän tummasta leivästä, mutta tuntuu, että melkein kaikissa ruisleivissäkin on jonkun verran vehnää mukana. Täysrukiisissa ei taida olla. Tekisi mieli leipoa isomman lapsen kanssa viikonloppuna sämpylöitä, mutta niissä on sitten taas sitä vehnää. Varasin ajan lääkärille ensi viikolle, pyydän lähetteen allergiatesteihin ja sitten menen sinne ravitsemusterapeutille.

        Yritän myös opetella olemaan stressaamatta kaikista asioista, esim. raha-asioista. Työkkäristä saa niin vähän korvausta ja pitäisi maksella asuntovelkaa ja ruokaakin ostaa. Lapsilla on nyt onneksi niin paljon vaatteita, ettei niitä tarvita ennen kuin taas kasvavat niistä ulos. Mikä muuten tapahtuu uskomattoman nopeasti! Mutta kaikenlaisia laskuja on, äsken meillä kävi korjaaja korjaamassa tiskikoneen ja sekin maksoi yli 90 euroa! Pakkohan se silti oli korjata, voit kuvitella miten käy käsien iholle kun tiskaa käsin tällä Turun "lähdevedellä"!!!!

        Niin sen suodatin piti tulla eilen mutta eipä näkynyt. Toivottavasti se tänään jo tulee, että pääsen kokeilemaan sen tehoa. Se on myös niin kallis juttu, että parempi olisi toimia.

        Tuosta ilmanlaadusta olet kirjoitellut useasti, meillä on myös huonolaatuinen ilma keskustassa mutta me asumme noin 7 kilometrin päässä keskustasta joten ne keskusta saasteet ei ihan tänne yllä. Olemme ihan lähellä merenrantaa ja merituuli kyllä tuntuu iholla kuivattaen sitä. Muutehan ulkoilu tekee hyvää, meillä kun ei ole autoa ja lapsen päiväkoti on 2,5 kilometrin päässä niin nykyään tulee paljon ulkoiltua! Tässä lähellä on kuusi päiväkotia ja kaikki oli täynnä, siksi joudumme/saamme viedä pojan kauemmas hoitoon. Päiväkoti on ihan isomman lapsen koulun vieressä, joten halutessani pääsen kulkemaan koulubussilla.

        Olen ollu nyt kahtena aamuna seitsemännessä taivaassa kun olen pystynyt viemään pojan hoitoon. Maanantaiaamu oli vaikea, mies tuli silloin töistä välillä viemään pojan mutta haimme sitten yhdessä hänet kotiin taas. Iho on kasvoista edelleen punainen ja hilseilevä, hieman jopa rikki, on niin kuiva. Mutta en välitä, kävin eilekin kaupungilla asioilla ja tänään menen taas ruokakauppaan. Käynhän kuitenkin päiväkodissakin tämän näköisenä.

        Juotko muuten kahvia ollenkaan? Olin pitkän aikaan silloin kun iho oli tosi huono, niin että join vain yhden kupillisen päivässä. Nyt yritän samaa mutta on vaikeaa. Teetä juon vain jos siinä on vähän maitoa ja sokeria, eli siis en juo enää teetä, koska en pysty sitä juomaan ilman sokeria. Imetysaikana join mammateetä, se oli ihan hyvää. Ja on muutama teelaatu mistä pitäisin, mutta niissä on kaikissa jotain allergisoivaa, sitrusta yleensä. Toiset tekee kasvot punaiseksi vaikkei tuoteselosteessa lue mitään mikä yleensä allergisoi. Ja kahvin kanssa tietysti tekee mieli jotain makeaa... pitää olla vaan vahva itsekuri. Laihdutin tuossa muutama vuosi sitten 8 kiloa juoksemalla ja pidättäytymällä makeasta. Olen muös lopettanut aikoinaan tupakanpolton, joten eiköhän sitä pystyisin lopettamaan kahvinjuonninkin. Siitä tosin seuraa ensin alkuun päänsärkyä. Enkä ole varma haluanko edes lopettaa kahvin juontia. Pitää vaan olla syömättä niitä kahvileipiä ja pullia.

        Olen nyt ottanut pari viikkoa ruokalusikallisen sitä hyljeöljyä ja toisen pellavansiemenöljyä. Alkoi viime viikolla yhtäkkiä tulla tosi huono, siis oikein oksettava olo öljyjen oton jälkeen. Kokeilemalla huomasin, että pellavansiemenöljy sai tämän etovan olon aikaan. Kysyin eilen luontaistuotemyyjältä tästä ja hän ei keksinyt mitään muuta syytän kuin sen että kun ottaa liikaa rasvoja/öljyjä niin saattaa tulla huono olo. Siispä otin eilen vain teelusikallisen sitä pellavaa ja huono olo pysyi poissa.

        Tämäkin harmittaa, kun toivoisi sen liian öljyn tulevan ihosta läpi, että saisi tämän kuivuuden paranemaan. Mutta ehkä elimistö ilmoittaa tällä pahalla ololla että nyt on öljytty jo tarpeeksi ja seuraavaksi alkaa iho kosteutua niiden avulla.

        Tulipa taas tekstiä. Ei niin kauheasti mitään asiaa, mutta kaikenlaista muuta. ;) Kerropa taas kuulumisiasi kun ehdit, toivottavasti voit hyvin!


      • Dry
        LVesi kirjoitti:

        Täällä taas! Totuttelen olemaan ilman vauvelia päivät... haen heti kahden jälkeen hänet kotiin kun kerran täällä olen. Pehmeä lasku päivähoitoon kunnes äiti löytää ja pystyy tekemään töitä. Poika on ihan hyvin sopeutunut tarhaan, tosin ei vielä varmaankaan ymmärrä että sinne mennään joka aamu, on vielä niin kovin pieni. Eilinen oli ollut vähän itkuinen päivä, ja itku pääsi kun äiti tuli hakemaan. Kyllähän noin pienikin osaa ikävöidä. Hymy irtosi tosin heti kun pääsi syliin ja höpötys alkoi rattaissa ja kesti kotiin asti. Pitää sitä tietysi kertoa äidille kaikki mitä päivän aikana on tapahtunut! ;)

        Mitä muuten syöt kun olet sokerittomalla ruokavaliolla? Eikö melkein kaikessa ruuassa ole jonkin verran sokeria? Olen ajatellut, että ei saisi ostaa kotiin mitään herkkuja, ettei ala tekemään mieli... nytkin meillä on suklaajäätelöä pakastimessa, mutta suklaata en ole syönyt vuosikausiin eikä sitä tee mielikään. Eikä myöskään jäätelöä. Joskus ostan laktoositonta vaniljajätskiä mutta harvemmin nykyään enää.

        Vehnää olen yrittänyt myös vähentää, pidän enemmän tummasta leivästä, mutta tuntuu, että melkein kaikissa ruisleivissäkin on jonkun verran vehnää mukana. Täysrukiisissa ei taida olla. Tekisi mieli leipoa isomman lapsen kanssa viikonloppuna sämpylöitä, mutta niissä on sitten taas sitä vehnää. Varasin ajan lääkärille ensi viikolle, pyydän lähetteen allergiatesteihin ja sitten menen sinne ravitsemusterapeutille.

        Yritän myös opetella olemaan stressaamatta kaikista asioista, esim. raha-asioista. Työkkäristä saa niin vähän korvausta ja pitäisi maksella asuntovelkaa ja ruokaakin ostaa. Lapsilla on nyt onneksi niin paljon vaatteita, ettei niitä tarvita ennen kuin taas kasvavat niistä ulos. Mikä muuten tapahtuu uskomattoman nopeasti! Mutta kaikenlaisia laskuja on, äsken meillä kävi korjaaja korjaamassa tiskikoneen ja sekin maksoi yli 90 euroa! Pakkohan se silti oli korjata, voit kuvitella miten käy käsien iholle kun tiskaa käsin tällä Turun "lähdevedellä"!!!!

        Niin sen suodatin piti tulla eilen mutta eipä näkynyt. Toivottavasti se tänään jo tulee, että pääsen kokeilemaan sen tehoa. Se on myös niin kallis juttu, että parempi olisi toimia.

        Tuosta ilmanlaadusta olet kirjoitellut useasti, meillä on myös huonolaatuinen ilma keskustassa mutta me asumme noin 7 kilometrin päässä keskustasta joten ne keskusta saasteet ei ihan tänne yllä. Olemme ihan lähellä merenrantaa ja merituuli kyllä tuntuu iholla kuivattaen sitä. Muutehan ulkoilu tekee hyvää, meillä kun ei ole autoa ja lapsen päiväkoti on 2,5 kilometrin päässä niin nykyään tulee paljon ulkoiltua! Tässä lähellä on kuusi päiväkotia ja kaikki oli täynnä, siksi joudumme/saamme viedä pojan kauemmas hoitoon. Päiväkoti on ihan isomman lapsen koulun vieressä, joten halutessani pääsen kulkemaan koulubussilla.

        Olen ollu nyt kahtena aamuna seitsemännessä taivaassa kun olen pystynyt viemään pojan hoitoon. Maanantaiaamu oli vaikea, mies tuli silloin töistä välillä viemään pojan mutta haimme sitten yhdessä hänet kotiin taas. Iho on kasvoista edelleen punainen ja hilseilevä, hieman jopa rikki, on niin kuiva. Mutta en välitä, kävin eilekin kaupungilla asioilla ja tänään menen taas ruokakauppaan. Käynhän kuitenkin päiväkodissakin tämän näköisenä.

        Juotko muuten kahvia ollenkaan? Olin pitkän aikaan silloin kun iho oli tosi huono, niin että join vain yhden kupillisen päivässä. Nyt yritän samaa mutta on vaikeaa. Teetä juon vain jos siinä on vähän maitoa ja sokeria, eli siis en juo enää teetä, koska en pysty sitä juomaan ilman sokeria. Imetysaikana join mammateetä, se oli ihan hyvää. Ja on muutama teelaatu mistä pitäisin, mutta niissä on kaikissa jotain allergisoivaa, sitrusta yleensä. Toiset tekee kasvot punaiseksi vaikkei tuoteselosteessa lue mitään mikä yleensä allergisoi. Ja kahvin kanssa tietysti tekee mieli jotain makeaa... pitää olla vaan vahva itsekuri. Laihdutin tuossa muutama vuosi sitten 8 kiloa juoksemalla ja pidättäytymällä makeasta. Olen muös lopettanut aikoinaan tupakanpolton, joten eiköhän sitä pystyisin lopettamaan kahvinjuonninkin. Siitä tosin seuraa ensin alkuun päänsärkyä. Enkä ole varma haluanko edes lopettaa kahvin juontia. Pitää vaan olla syömättä niitä kahvileipiä ja pullia.

        Olen nyt ottanut pari viikkoa ruokalusikallisen sitä hyljeöljyä ja toisen pellavansiemenöljyä. Alkoi viime viikolla yhtäkkiä tulla tosi huono, siis oikein oksettava olo öljyjen oton jälkeen. Kokeilemalla huomasin, että pellavansiemenöljy sai tämän etovan olon aikaan. Kysyin eilen luontaistuotemyyjältä tästä ja hän ei keksinyt mitään muuta syytän kuin sen että kun ottaa liikaa rasvoja/öljyjä niin saattaa tulla huono olo. Siispä otin eilen vain teelusikallisen sitä pellavaa ja huono olo pysyi poissa.

        Tämäkin harmittaa, kun toivoisi sen liian öljyn tulevan ihosta läpi, että saisi tämän kuivuuden paranemaan. Mutta ehkä elimistö ilmoittaa tällä pahalla ololla että nyt on öljytty jo tarpeeksi ja seuraavaksi alkaa iho kosteutua niiden avulla.

        Tulipa taas tekstiä. Ei niin kauheasti mitään asiaa, mutta kaikenlaista muuta. ;) Kerropa taas kuulumisiasi kun ehdit, toivottavasti voit hyvin!

        Moikka taasen!

        Ja kiitos pitkästä viestistä! Niitä on aina mukava lukea. Tästä kirjeenvaihdosta on muutenkin paljon hyötyä. Kannustaa kun tietää, ettei ole ainoa laatuaan joka joutuu tinkimään ja kärsimään. Ja vinkkejä sitä aina tarvitaan kun lääkäreistä ei paljon apua ole. Ei ole muuten yksikään lääkäri KOSKAAN ihotautisairaalalla puhunut SANAAKAAN sokerista, vaikka se on niin selkeä asia. Olen vähän alkanut epäillä, että haluavatkohan he oikeasti meidän pääsevänkään lääkekierteestä irti..

        Mutta sitten asiaan; onko vedenpuhdistin jo tullut? Voiko siitä nimenomaisesta lukea netistä? Se Turun vesi todella ON hirveää (huvittaa vieläkin kun tulee mieleen, että joku loukkaantui tästä kommentista:). Laittaa siis miettimään, että tuleeko siitä joitain muitakin sairauksia, kun meissähän se näkyy ja tuntuu, mutta tuleekohan siitä jotain esim. syöpää sitten piilevänä.. Eiväthän nämä kraanavedet mitään terveyslitkuja ole muuallakaan, ei sen puoleen. Mutta tosiaan, unelma on, että joskus saisi asua järven rannalla (en varmaan ole ainoa..) ja saisi käyttää pesuun puhdasta järvivettä. Mökillä tulee aina niin ihanan puhdas olo ja iho ja hiukset pehmeiksi. Pyykkikin tulee järvivedellä valkoisemmaksi, eikö ihmeellistä?

        Kyllä on varmasti kurjaa viedä pieni hoitoon. Itse en ole ihan noin pientä vienyt, mutta kyllä ne siihen tottuu kuitenkin. Tulee sitä reippautta, jota sitten näillä mammanpojilla oikein ole:) Meidän junior on kyllä sen verran isäänsä tullut, ettei kylläkään edes sovi tarhaan. Siskonkin käydessään pojan kanssa kahvilassa sanoi, että ihan kun aikuisen miehen kanssa kävisi. Heh. Huvittavaa, mutta poika oli tuolloin kolme vuotias. Lellittyähän tuota nuorimmaista on tullut, mutta onneksi on muitakin, joten säännöt on oltava kaikilla.

        Olen ollut lasten kanssa kotona jo yli kymmenen vuotta yhteenlaskettuna ja siitä puolet ollut ns. petipotilas. Nyt alkaa tuntua siltä, että voisin olla vaikka syömättä, jos se auttaisi palaamaan työelämään/opiskelun pariin. Niin paljon olen uhrannut tervyden eteen, että luulisi tällä parantaneen kokonaisen armeijan. Mutta vielä on myrkkyjä. Sitä on vaikea ymmärtää, muttei auta. Nyt koitan tätä sokeritonta dieettiä kuitenkin, vaikken enää hiivatulehduksia saakaan ja muutenkin. Mutta tuosta suolistosta taitaa vielä vikaa löytyä kuitenkin. Olen ajatellut sitä antioksidanttiklinikkaa ja varasin siis ajankin Päivi Mäkeläiselle. Uskon, että puutoksia on ja niitähän ei homeopatia pysty loihtimaan elimistööni. Kai tämä hoito tosiaan on kuluttanut minun ravinnevarastoni loppuun, sillä hiukset ovat ohentuneet.

        Tuo aloemehu tuntuu sopivan. Innostuin kuitenkin taas eilen ja otin kunnon annoksen, siitä seurasi kyllä ikävä iltapäivä/ilta. Sain palautetta mieheltäni, joka oli siis varoittanut nostamasta annosta vielä:) No, nyt on ihan ok olo kuitenkin. Eilen olin pojan kanssa pihalla leikkimässä ja vedin häntä kelkassa paljon. Luulen, että tuo liikuntakin aktivoi tätä touhua vielä entisestään. Itse asiassa syy, miksen hirveästi käy lenkillä pahaan aikaan on, etten halua kiihdyttää jo valmiiksi rajua puhdistusta. Siitä ei ole muuta kuin haittaa vointini suhteen, kovat kutinat, raavin ihon rikki ja masennun.. Minulla on kotona kuntolaite, jota aina voinnin mukaan käytän. Paljon pukeminen on senkin takia ikävää, että olen niin öljyinen, että vaatteet väkisinkin tahriintuvat. Mutta kyllä tuo ulkoilma hyvää tekee ja mekään emme asu ihan keskustassa (en ikinä voisi edes), joten täällä ei tuo keskustan saaste vaikuta, Huomaan kuitenkin ilmalaadussa eron käydesssämme Toijalassa vanhemmillani. He asuvat ihan keskustassa ja siellä on selkeästi raikkaampaa kuin meillä. Mutta kaikkea ei saa yhteen pakettiin. Meiltä kulkee bussit lähes oven vierestä ja kaikki on näin vartin ajomatkan päässä. Se on kyllä todella kätevää, kuten teilläkin on. Eikö muuten sinua harmita se kylmä merituuli? Onhan se terveellistä, mutta minä en siihen oikein ehtinyt Raumalla asuessamme vielä tottua. Asuimme siellä 3,5 vuotta.

        En ole sokerista totaalikieltäytyjä. Eli syön esim. ketsuppia ja lauantaina aion syödä Halvan. En tiedä oletko syönyt, mutta sellainen on ihanaa herkkua. Se on tehty seesaminsiemenistä ja tuossa parhaassa niistä (Roulet halva) on kyllä sokeriakin mukana. Olen ajatellut, etten ainakaan tällä erää tee ruokavaliosta äärettömän tiukkaa. Otan myös omenan päivässä. Ja kyllä hiivadieetillä voi nykysäännösten mukaan ottaa hedelmäannoksen päivässä. Ennenhän se oli todella rajoitettua. Sokerina käytämme lapsillakin pääasiassa intiaanisokeria (mm. muroissa). Olen ajatellut tosiaan pitää ns. karkkipäivän lauantaisin ja joskus leivon inkkarisokerista ja vehnästä jotain. Toisinaan otan sipsiä ja esim. karpalo-olvia, joka on niin hyvää kylmänä, että juon sitä mieluummin kuin äklöjä limsoja. Aspartaamia emme käytä ollenkaan. Usassa on oikein sairaala sotilaille, jotka palveluksessa ollessaan joivat paljon light-juomia. Kaikennäköistä aivovauriota ja vaikka mitä on aiheutunut. Paljon pitää itse koittaa onkia tietoa, että tietää tällaistakin. Nuo sokerittomat makeiset tekevät sellaiset laksativiiset vaikutukset, ettei ole syömisen arvoista. Oletko kokeillut mm. dietorelleja? Lääkärini hiivantappoajoilta (Rauli Mäkelä) nauroikin, että jos pussillisen Dietorelleja syöt, tiedät syöneesi.

        Hiivahan on myöskin kai vähän suolistohiivan ruokkija. Itse syön riisikakkuja, mutta viikonlopulla söin kyllä ihan kaupan vehnäsämpylöitä ja kyllä olivatkin hyviä pitkästä aikaa. Vaikuttaa ihan, että vehnäallergiani olisi ohitse, mutta tosiaan, vehnä ei sitten muuten ole hyvästä. Spelttiä olen kokeillut, mutta en pidä mausta. Aiotko itse totaalisesti rajoittaa sokerin käytön?

        Voisitko muuten kysäistä sieltä tutusta luontaistuotekaupastasi, että onko heillä tietoa Nonimehun juonnin tuloksista? Tai aloemehun? Ruohonjuuressa tiesivät aloesta hyviä tuloksia, mutta nonista ei ollut mitään palautetta asiakkailta.

        Juon kahvia ja teetä en juo samasta syystä kuin sinäkään, eli ilman sokeria no thanks. Tee on siis hyllyllä ja käytän Nescafen kofeiinitonta kahvia iltapäivällä. Koitan pitäytyä kofeiinikahvin suhteen vain yhdessä mukissa per päivä, sehän kuluttaa mm. kalkkia (siis kofeiini). Ei kahvi kai muutenkaan mikään terveysjuoma ole, mutta jos tällaisessa kurituksessa vielä kieltää itseltään kaiken, en tiedä onko kovin hyvä sekään.. Mutta tuo instantti on todella hyvää. Itse en syö pullia juuri ollenkaan, sillä niissähän on hiiva vehnä sokeri rasva. Kahviin käytän joskus mausteena kardemummaa, joka vähän korvaisi pullan makua. Voitko käyttää kardemummaa?

        Aika jännä, että noista öljyistä tulee huonoa oloa. Tai toisaalta, mikä vain on mahdollista kun elimistö on kyseessä.. Itse otan 8 kapselia (ovat muuten isoja) kalaöljyä ja 5 kapselia tyrniä päivässä.

        Hienoa, että käyt vain pihalla ja kaikkialla vaikka on ihottumaa! Mitäs se muille kuuluukaan ja kaikkeahan vain on. Itselläni on kasvoissa vähän kuin vereslihalle repäistyjä ihokohtia kun kuivaa ihoa lähtee suikaleina kasvoista. En sitten viitsi ihan niin ärtsynä kulkea missään, enkä voi meikatakaan tuohon päälle, sillä meikin peseminen raastaa haavoja liikaa. Ihoni ei ns. hilseile ollenkaan enää, mutta kasvot tekevät joka päivä saman muutamasta kohtaa, ihon pinta on kuin ei olisikaan osa ihoani muuten ja sen aina revin pois. Kummallinen prosessi, kasvot siis ovat kuin siinä olisi pinnassa kuiva maski. Toivottavasti menee pian ohi, sillä muualta ihoni on ihanan pehmeä. Kun ihottumani räjähti ja rumba alkoi ollessani 18-vuotias, kasvot olivat ensimmäinen, joka meni huonoksi. Muualla ei pitkään aikaan ollutkaan mitään, mutta kasvot ja kaula.

        Eiköhän tässä tälle päivälle stooria riittämiin.

        Hyvää viikon jatkoa ja ota nyt kaikki irti aamupäivistä kun saat olla rauhassa! Lepo tekee hyvää. Itsekin kaipaisin omaa rauhaa nyt todella paljon, itse asissa vaikka olenkin vannoutunut perheenäiti, haluaisin nyt päästä viikoksi, pariksi yksin jollekin mökille luonnon helmaan täältä kaiken keskeltä.

        t. Dry


    • apua!

      Hyvä että olet jo hakeutunut homeopaatin vastaanotolle, sieltä se apu mm.löytyyy. Itse myös saanut pahoja atooppisia ihottumia häviämään lähes kokonaan ensin homeopaatin avulla ja sitten välttelemällä sokeria, lisäaineita, valkoista vehnäjauhoa ym.epäterveellistä ruokaa. A-voide olen käyttännyt jo monta vuotta ja se on ollut paras voide mikä mulla ikinä on ollut! Näppylöitä siitä ei ole koskaan tullut vaikka onkin sekaiho.

      • Ed.viestiin

        Täällä kirjoitettiin että homeopaattiset hoidot ovat rankkoja. Itse menin yli kymmenen vuotta sitten ensimmäistä kertaa homeopaatille jolloin atoopiset ihottumat olivat todella pahat ja ruokavalio oli myös huono. Reilussa vuodessa ihottumat olivat lähes kokonaan poissa enkä kokennut hoitoa muutenkaan erityisen rankaksi paitsi ne muutamat viikot jolloin elimistö puhistui ja ihottumat pahenivat tilapäisesti ennen toipumisen alkamista. Uutta kaikki kyllä oli, tuntui siltä että koko elämä piti pistää uusiksi. Hoto tehosi hyvin vaikka aina välillä lipsahin ruokavalio ohjeista. Tänä päivänä syön terveellisesti ja liikun ja iho on hyvässä kunnossa. Ainoastaan kädet huononevat hetkellisesti kun siivoan tai lotraan paljon veden kanssa. Jos syön makeisia liian usein tai liian pitkiä jaksoja niin sen huomaa heti lievänä ihottumina.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 143
      4048
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      111
      3662
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2565
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe