Aihe

Taisto ja rihmakalat?

kutkut

Olen kuullut luotettavalta taholta että taistouroksen kanssa vois ottaa noin 180 litraiseen akvaan rihmakalaparin. Onkohan kyseessä urbaanilegenda vai varteenotettavat kalakaverukset? Minulla kun on tällä hetkellä tuolla akvassa vain 18 neontetraa, 5 kardinaalikalla, se taistouros, 3 juovararjarapua, 1 pikkuruinen viherimunuoliainen ja 2 pientä partista. Tilaa siis olisi mutta mitä ottaisin että ei tulisi ongelmia? Eniten kalavalinnassa taitaa lykätä vastaan tuo taisto ja sitten nuo katkat koska jotkut lajit laittaisi ne mielellään parempiin suhin.

1

338

  Vastaukset

  • En ottais noin pieneen altaaseen muita rihmakaloja.
   Taistoukolle voisi ottaa haaremin naaraita(enintään kolme), MUTTA neonit ja kardinaalikalat vaativat viileämpää vettä.

   Suosittelisin luopumista joko taistosta tai sitten viileän veden kaloista. Jos jätät neonit ja kardinaalit, niiden parvia voisi kasvattaa hiukan.
   Jos meinaat luopua niistä, tilalle voisi ottaa, taiston vesiarvoihin ja lämpötilaan sopivia kalakavereita kuten kardinaalitetra tai kiilakylki.

   Toinen partiksista on luovutettava pois, sillä tuon kokoiseen niitä mahtuu vain yksi,
   samaa sukupuolta olevat voivat tapella isompana.
   Koiras ja naaras tullessaan sukukypsäksi, voi täyttää altaasi pikkumonneilla, eikä niille välttämättä löydy uusia koteja. Lisääntyvät siis riesaksi asti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1782