Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

ei kihlasormusta...

neiti

Kyselisin vaan semmosta että onko kuinka harvinaista, et jos ei ostais kihlasormuksia ollenkaan, että suoraan vihkisormukset..? Onko sillä mitään merkitystä? Olisi helpompi valitakin se sormus kun ei tarvisi miettiä miten vihkisormus sopisi kihlasormuksen kanssa yhteen...

7

1657

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • diudiu

      Ei se mitenkään tavatonta ole että sormuksen jättää pois, kihloissa te olette siitä huolimatta jos vain lupaukset naimisiin menosta on tehty. Ja totta; pelivaraa on enemmän vihkisormuksen suhteen jos kihlan jättää pois, voi valita millaisen sormuksen tahansa mikä vaan silmää ja sydäntä miellyttää. Nykyään itsekkin mietin, että olisi pitänyt kihla jättää aikoinaan kokonaan pois, se kun ei oikeastaan sovi vihkin kanssa yhteen vaikka aluksi siltä näyttikin. Mutta, eihän se tosirakkaus ole sormuksista kiinni =)

      Onnea vaan kovasti sinulle ja tulevalle miehellesi!

    • Muuta en tarvitse

      Me teimme niin, kun kerralla löytyi niin hyvä, ettei siihen toista saa rinnalle tekemälläkään. Ainoa ongelma voi tulla, että ihmiset olettavat, että naisella "pitää" olla kaksi sormusta ja tekevät vääriä johtopäätöksiä. Mutta täytyyhän muilla ihmisillä edes jotain ihmeteltävää olla! Eli kannattaa tehdä rohkeasti itselle sopivia juttuja, omista sormista ja sormuksista siinä on kyse.

    • Tiituli

      Me ajateltiin kihloja ostaessa siten että kun me mennään naimisiin niin meidän kihlasormukset sulatetaan yhteen ja siitä tulee miehelle vihkisormus niin ei tarvitse miettiä miten ne mulla sopii yhteen....

    • Nie

      Itsekin haluan vain yhden sormuksen. Ja sitäkin todennäköisesti käytän vain erityisissä tilaisuuksissa. Ihan sama mitä ihmiset ajattelevat tai luulevat.

    • laikku

      Meille tulee molemmille vain kihlasormukset siitä syystä, että ollaan vuosia sitten oltu kihloissa ja sit erottu ja palattu takas yhteen. Ei tavallaan tunnu olevan enää pointtia mennä kihloihin. Päräytetään suoraan naimisiin ja siis vain yksillä renkailla!

    • tai kolme

      Mulla vain yksi sormus, joka on sekä kihla- että vihkikäyttöön. En nähnyt mitään mieltä ostaa kahta, hyvä kun totun käyttämään yhtä! panostaa mieluummin yhteen kunnolla! siinähän se sormessa kiiluu hienosti. Ehkä siitä näkee timanteista ettei se ole mikä tahansa sormus, kun muita sormuksia en käytä.
      Vaikka mulle on todellakin ihan sama mitä muut ajattelevat. sormus on merkki minulle ja puolisolleni! ei tarvitse ostaa kahta tai yhtäkään! luota itseesi ja tee niin kuin sinusta tuntuu ei tarvitse mennä massan mukana määkien jos ei halua. ei ole mitään pakollisia sääntöjä sinänsä!

    • senni

      Me ostimme vain vihkisormukset. Kirkossa oli ihanaa, kun minäkin sain pujottaa sormuksen mieheni sormeen..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1210
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe