krapulan ehkäisyyn on

B-vitamiini

Ne, jotka meinaavat alkaa ottamaan huikkaa ja haluavat ehkäistä seuraavan päivän krapulan, on hyvät tabut olemas. Juominenhan aiheuttaa B-vitamiinin puutteen ja ns. kuivumistilan ruumiissa, tästä johtuu hirveä "janon tunne seuraavana aamuna". No, kerranpa otin asiasta selvää ja sain apteekkarilta selvityksen, että pyridoksiini B6-vitamiinissa on se tärkein elementti mikä auttaa krapulan ehkäisyyn. Eli älä osta mitään monivitamiinipillereitä vaan sellainen B-vitam. missä on eniten b6-vitamiinia, sellainen on apteekissa oleva valmiste nimeltään NEUROMAX!!!!!!! SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI!! Ei ole edes kallis 30 tabl. muistaakseni n. 6.5 e. Lisäksi muista aina kostean illan jälkeen kotiin tultuasi ja mennessäsi nukkumaan juoda niin paljon vettä (auttaa myös krapulaan, mikä aiheutuu kuivumistilasta) ja vielä esim. pulloon lisäksi sängyn viereen jos satut heräämään.

Kun noudatat neuvojani, tulet huomaamaan, että se tavallinen/normaali seur. aamun krapula on tiessään. eli b6-vitam. NEUROMAX (apteekista) juo runsaasti vettä jopa litra ennen nukkumaanmenoa vaikkakin saatat kesken unien joutua käymään vessassa, ja sen jälkeen uusi tankkaus.Takaan hyvän olon herättyäsi!

18

12472

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jesss.

      Kerrankin asiallista juttua. Tattista.

    • ennen vai

      jälkeen kostean urakoinnin?

      • neuromax

        otan tietysti ennen kun lähen baanalle ja voi lisäksi ottaa myös kun tulee himaan. Toinen hyvä kepulikonsti myös krapulan ehkäisyyn on ennen baariin lähtemistä ottaa särkylläke esim. burana huuleen vaikka mikään paikka ei oiskaan kipeenä kun näet ehkäisee etukäteen seur. aamun mahdollista krapulaa, jota ei tule näin toimittuasi. Kaveri, joka toimi lääke-edustajana, oli selvittänyt tämän asian keskustellessaan eri lääkäreiden kanssa työn lomassa.


    • unohtua

      noi keinot humalassa.

      • Ennaltaehkäisyy

        Ei kyl auta B-vitaminin ottaminen saman iltana ku meinaat juhlia. Kyllä se vaatii useemman vkon kuurin. Ei yks tabu mitään auta.

        Kysyttyy ja tutkittuu tietoo.

        Juo illal vettä niin paljon kun sielu vetää..auttaa.


    • lo_siento

      B-vitamiinitabletit krapulaan. Vastasinkin Sinulle jo Vitamiinit-osiossa.

      Pitkän putken jälkeen B1-vitamiinia (tiamiini) annetaan injektiona lihakseen ennen hiilihydraattitasapainon korjaamista, koska tiamiini mahdollisesti ehkäisee vakavia neurologisia jälkisairauksia.

    • asdf

      on juoda koko ehtoo light colaa, kokeilin viimeviikonloppuna yökerhos. Ja mikä parasta ei tarvinnut jäädä jonottaan taksitolpalle, senkun ajoi omalla autolla kotio.

      • Tiéme

        Kaljassahan on B-vitamiinia?


      • Kokeiltu on
        Tiéme kirjoitti:

        Kaljassahan on B-vitamiinia?

        Korillinenkaan kaljaa ei riitä päivän B-vitamiinitarpeeseen. Enkä ole vielä jaksanut kahta koria samana päivänä.


      • liioitellaan
        Kokeiltu on kirjoitti:

        Korillinenkaan kaljaa ei riitä päivän B-vitamiinitarpeeseen. Enkä ole vielä jaksanut kahta koria samana päivänä.

        Liiallinen b-vitamiinin käyttö on vaarallista: menee pakki sekaisin, unihäiriöitä, hiki haisee yms. Kokeilkaa c-vitamiinia! Normaalissa suomalaisessa ruokavaliossa on tarpeeksi b-vitamiinia.

        Pitkäaikaisalkoholistit on eri juttu....


      • Suurkuluttaja
        liioitellaan kirjoitti:

        Liiallinen b-vitamiinin käyttö on vaarallista: menee pakki sekaisin, unihäiriöitä, hiki haisee yms. Kokeilkaa c-vitamiinia! Normaalissa suomalaisessa ruokavaliossa on tarpeeksi b-vitamiinia.

        Pitkäaikaisalkoholistit on eri juttu....

        Opiskeluaikana jokaisessa oppilasjärjestön lehdessä oli vakiomainoksena: "Berex, rasittuneen maksasi tueksi." Olen vielä kovempi skeptikko kuin juoppo, mutta tässä asiassa vara ei venettä kaada.

        Viimeiset pari vuosikymmentä olen aina ottanut kaksi nappia ennen korkin aukaisua. Nesteen nauttimisessa olen myös vaistomaisesti seurannut tuota ohjetta, eli aina vissyä, jos olen herännyt.

        Eikä ole kankkusia. Vaikea on edelleenkään uskoa, että asialle mitään lääketieteellistä syytä löytyisi, mutta samapahan tuo, kunhan ei aamulla vain ole kankkusta. Niinhän lekurit väittää, että melkoinen osa plaseboja testeissä syöneistä tuntee saaneensa helpotusta vaivoihinsa.


    • niuhottaja

      kyllähän nuo LIEVITTÄVÄT merkitsevästi kankkusen aiheuttamaa stressiä elimistössä. Selviö jonka opin ala-asteella. Neste tietenkin, ja b-vitamiinit auttavat aivokemian myrskyyn. Eivät ne kuitenkaan auta kunnon dokaamiseen juurikaan..jos nyt heitätä mäyriksen naamaan niin toi voi auttaa. Mutta dokaa ja hanki toleranssia...ja dokaa. Niin tarvitset jo eri lääkkeet. Tai kärsit kunnon kanuunoista. Hanki kokemusta, niin susta tulee nokkelalampi kotikemisti..

      • krapulasta kärsivä

        Itselleni parhaaksi koettu krapulan poisviejä on ajaa esim mönkijällä syödä! :) Näin talvella, kun raikas talvi-ilma tulee keuhkoihin ja elimistöön, siinä väistyy pahinkin krapula. Tämä johtuu varmasti myös siitä että keskityn niin täysin mönkijällä ajamiseen, etten huomaa krapulaa :D Eli syön aina väkisin jotain, vaikkei tuntuisi laskevan, sitten mönkkäri käymään ja perä linkkuun!

        HUOM! Huomioikaa, että alkoholia saattaa olla veressä vielä aamullakin, en suosittele yleisillä teillä ajoa!


    • kokeiltu_on

      kokeiltu on ; ja TOIMII!! Suosittelen ERITTÄIN lämpimästi!

    • alkoholi oli muusani

      ette te tiedä saatana krapuloista mitään jos vitamiinipurkilla väistätte ne

    • qwerty12343

      Mä oon yleensä välttänyt krapula juomalla vettä. Ei tule edes moisesta ihmeaineesta humalaan!!! Kokeilkaa! Toimii 100 prosenttisesti!

    • artsi

      Heh, alkoholi on hermostomyrkky. Krapulaan auttaa vain hermostoon vaikuttavat lääkkeet. Diapamien yms. otto krapulaan on kuitenkin vaarallista leikkiä.

      Sen sijaan jos haluaa päästä krapulasta hiukan vähemmällä, ottaa buranan makeaa juotavaa vähintään puoli litraa ennen kuin menee nukkuun.

      • 65656516561

        Diapam ei ole krapulassa mitenkään haitallinen kunhan ei sotke viinaa mukaan. Alkoholikatkoilla annetaan 40 -80 mg diapam / vrk alkupäivinä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe