Uluen saatavuus

ja hintataso

Agadirissa? Kaupassa/ravintolassa. Onko muuten siideriä myynnissä Marokossa? Ei meinaan noi väkevämmät maistu.

3

741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • edelliseen

      Kysehän oli oluesta!

    • Kalevi

      Oluen saanti ei ole mikään ongelma ainakaan Agadirissä eikä muissakaan turistipaikoissa.Esim Agadirissä olutta myydään keskustassa Hassan II varrella olevissa Uniprix-, Sawma-,ja Anipris kaupoissa. Lisäksi Agadirin keskustassa on muutama pieni viinakauppa siellä täällä. Tosin ovat melko huomaamattomia.Keskustan ja turistialueen hotelleissa saa aivan vapaasti olutta. Keskustan Yasmine-huoneistohotelli (mm Aurinkomatkat, on ollut alkoholiton.Sindibadin kaupunginosassa ei saa alkoholia muualta kuin Hotelli Sindibadin baarista.Marokkolaisia olutmerkkejä ovat Special, Flag ja Casablanca.Kahden ensiksi mainitun alkoholiprosentti taisi olla 4,7 ja toinen muistaakseni korkeampi.Olut maksaa turistialueen hotelleissa (syksyllä 2005) noin 19 dirhamista ylöspäin.Sindibadin baarissa 13 dirhamia.Hanaoluttakin löytyy joissakin paikoissa.Edellä mainituissa kaupoissa olut maksoi muistaakseni 6,5 dirhamia /plo.Lisenssillä valmistettua olutta esim Heineken löytyy.Se on kyllä kalliinpaa.Ulkomaisista olueista en oikein tiedä. Dirhamin kurssi oli syksyllä 2005 1 euro noin 10,6 dirhamia.Marokkolaiset oluet ovat ihan kelpo tavaraa.Alkoholin saanti ei ole mikään ongelma kunhan muistaa sen, ettei humalassa sovi toikkaroida eikä myöskään kulkea kadulla pullo tai tölkki kädessä.Marokkolaiselle ei myöskään tarjoilla alhoholia esim terasseilla.Marokko on kuitenkin muslimimaa, joka periaatteessa kieltää alkoholin.Ei muut kuin hyvää matkaa.

    • monesta paikasta

      Olutta tosiaankin saa monesta paikasta, kuten edellä lueteltiinkin (Av. Hassan II kadunvarren liikkeistä). Itse ostimme yleensä joko Sawa-marketista tai Residense Yasminan kohdalla olevasta "Supermarketista".
      Yasminan parvikkeelta (sisääntulo kadun puolella) pääsee seuraamaan paikallisten juomatapoja. Viereinen tyhjä kiinteistö (ilmeisesti entinen autovuokraamo) vetää illantullen säännöllisesti nuorisojoukon kaljalle aidan taakse. Nuorisoa tuntui huvittavan kovasti kun heiluttelimme omia olut tölkkejämme heille parvikkeelta käsin... Välillä pensaan suojissa käy muutama vanhempi kaapuun pukeutunut mieskin kallistamassa mustaa muovipussia. Alakerran asunnosta heitetään roskapussi joka ilta naapuriaidan yli, joten kaljottelupaikalla lienee jo melkoinen jätekasa. Kulkukissat näyttävät pitävän samaista paikkaa päiväunipaikkanaan (nähty samanaikaisesti 7-8 kissaa lekottelemassa puiden juurella).
      Eräänä iltana mustaan kaapuun pukeutunut mies aloitti noin 2 tuntia kestävän riehumis/huutokonsertin tämän Supermarketin viereisellä aukealla, eikä paikalliset viranomaiset välittäneet tilanteesta lainkaan (mies hävisi johonkin huomaamattamme, joten voi olla että valtion kyyti löytyi lopulta).
      Aamuisin oli hauska seurata myös erään paikallisen miehen työmatkaa, mies meni joka aamu hotellin ohi pyöräänsä taluttaen ja pyörän tarakalla iso saavi ja jotain laatikoita. Noin viidenkymmenen metrin välein mies toisti kovalla äänellä jonkin huudahduksen, jo kaukaa alkoi kuulua joka aamu kun mies lähetyi hotellia ja lopulta huutojen vaiettua mies katosi pääkatua alaspäin jonnekkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1770
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      77
      1388
    3. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      193
      1356
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1308
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1081
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1063
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      912
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      896
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      836
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      804
    Aihe