Complete Studio Recordings

aapo63

Moi!

Ihan mielenkiinnosta kyselen: onko kuinka moni ostanut tämän Complete Studio Recordings-boxin?
Ja mitä mieltä olette siitä?
Itse ostin sen heti ja tekisi mieli kuulla toisten kommentteja ensin, ennen kuin annan omani.

7

729

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyttö -92

      Ja mä rakastan sitä! Se on juuri niin ihana kuin vaan voi olla! =)

    • Simo

      Ostin Abban Thank You for the Music -boksin kaksi vuotta sitten ja tätä ennen omistin kaikki vuoden 2001 remasteroidut ja bonusbiisejä sisältävät varsinaiset albumit. Nyt kun selailee Complete Studio Recordingsin biisilistaa, en ole ollut aivan varma, haluaisinko investoida vielä (vähän) perusteellisempaan Abba-kokoelmaan. Completellä on tietääkseni lisäystä erikielisillä versioilla tutuista kappaleista sekä videoita, mutta tavallinen fani tuskin tarvitsee tätä varsin kallista kokoelmaa. Ostamalla kaikki kahdeksan hieman eritasoista, mutta yhtä kaikki loistavaa Abban alkuperäistä albumia pääse halvemmalla ja saa tuhteja elämyksiä ilman ihmeempiä erikoisuuksia.

      • aapo63

        Mikäli sinulla on vuoden 2001 remasteroidut cd:t ja Thank You For The Music - boxi, niin ei ole mitään kannatusta ostaa tätä CSR-boxia.
        Ja jos videoita haluaa, niin edullisempaa on ostaa Definitive Collection - dvd.


    • Jusma

      Onko boxissa musiikkivideoita tai live esityksiä?
      Jos on, niin mitä piditte niistä?

      • aapo63

        Boxi sisältää kaikki promovideot sekä muutaman (joutavan)bonuksen. Livenä on viisi biisiä Dick Cavet Meets Abba tv show'sta. Niiden laatu on niin hyvä kuin pystyy olemaan, mutta ei mitään sen enempää.
        Jos sinulla ei ole videoita aiemmin, niin ennemmin kannattaa ostaa Definitive Collection ja In Concert dvd:t ja tulee halvemmaksikin.
        Tietysti jos haluat kaikki albumit ja bonusbiisit sekä nuo videot (tosin boxi ei sisällä tuota In Concert-dvd:tä), niin sitten kannattaa sijoittaa Complete Studio Recordings - Boxiin. Mikäli sinulla ei ole ennestään mitään noista.


    • aapo63

      Nyt voin sanoa olevani jollain tavalla sinut tämän paketin kanssa. Onhan se ihan tyylikäs vaalean sinisessä sametissaan.

      Se että levyt on pakattu pahvisiin kansiin joissa on alkuperäinen kansitaide, kuulostaa hyvälle. Mutta tässä tapauksessa toteutus on hieman viimeistelemätön ja halvalla toteutettu. Ja itse levyn ulos saanti ja takaisin laitto on aluksi hankalaa. Hienolle ne mustat cd:t kieltämättä näyttävät.
      Kirjaset ovat paksukantiset ja varsinkin laulujen sanat sisältävä osio on hyvä - kaikki lyriikat samassa. Timeline - osio on ihan näppärä varsinkin aloittelijalle, mutta tällaiselle kuin minä siinä ei ole mitään uutta. Mutta mistäs siitä uutta enää paljon irtoaa.

      Cd-levyjen remasteroinnista on ollut paljon juttua eri foorumeilla niin puolesta kuin vastaan ja minä alan olla ihan kypsä koko remasterointiin ylipäänsä.
      Kun John Astley remasteroi vuoden 1997 ja 2001 cd-versiot, niin niissä äänenlaatu aluksi tuntui olevan huikea, mutta ajansaatossa sieltä sitten rupesi löytymään kaikkia virheitä ja kohinanvaimennus veti biisit jotenkin hengettömiksi. Olenkin sitä mieltä, että Astleyn remasteroinneista ainoastaan The Album on onnistunut.
      Nämä Complete Studio Recordings - paketin cd:t kuuostavat hyviltä ja enemmän aidoilta kuin nämä edellä mainitut uusioversiot. Ainoa joka on ongelmainen on The Album ja sieltä biisi The Name Of The Game, joka kuulostaa, kuin ääni olisi otettu kasetilta.
      Mutta sitten tämä systeemi tunkea samalle levylle myös espanjankieliset versiot tökkii. Ja muutenkin olen niitä miehiä, jotka tykkää, että albumi on albumi ja sitä kokonaisuutta tulisi kunnioittaa.
      Eli jos minä olisin saanut kasata tämän kakun, niin albumit olisivat olleet kuten alkuperäiset ja sitten erikseen olisi olleet sinkut ja b-puolet ja muut harvinaisuudet. Ja Gracia Por La Musica omana levynään ja sinne lisätty bonuksena loput espajankieliset biisit.

      Videot on videoita, niihin en osaa sanoa muuta. Dick Cavet osuus on sellainen kuin on; parempi tuo tynkä kuin ei mitään.
      Ja NTSC-versio toimii ainakin minun soittimessa.

      Vaan viimeaikoina kun Abbaa olen kuunnellut olen kuunnellut 80-luvun Polar CD-versioita ja ainakin Waterloo cd-kuuosti pirun hyvältä, samoin kuin Arrival. Että siinä mielessä vähän alkaa kyseenalaistamaan tämän remasteroinnin merkityksen. Ainakin nämä 80-luvun Polar Cd:t sisältävät biisit sellaisena kuin ne vinyylilläkin olivat. Kun Astley remasteroi niin Arrivalilla oli virheitä Dancing Queenissä ja Knowing Me Knowing You- biisissä. Ja muissa enemmän tai vähemmän.

      Mutta ei Complete Studio Recordings huono hankinta ole, jos et omista Abbaa muuta kuin jonkun kokoelman. Kuten pakettia mainostettiinkin, siinä on kaikki keskeinen.
      Minä ostin sen ihan pelkästään sen Waterloo - version takia.

      • peeveli9099

        Ai eikö ollutkaan kyse Naked Cityn boxista. hö!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2603
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2400
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2071
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1470
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1423
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe