Tekis välillä mieli vetää turpaan!!!!!!!

aloitteleva potkunyrkkeiliä

Välillä joutuu tilanteeseen josta ei vaan yksinkertasesti haluaisi kävellä pois ja myötäillä päänaukojaa. Kerran vietin kavereiden ja tyttöystävän kanssa iltaa eräässä helsinkiläisessä ravintolassa,ja sattuipa niin että seurueemme pöytään tuli pelleilemään joku helvetin sankari tuopin kanssa johon kyseinen älypää oli kussut. Noh tyyppi oli ilmeisesti jonkun puolituttu ja ajattelin että eiköhän se kohta häivy...,vaan ei. Läikytteli tahallaan kusta pöydälle, vissiin jonkinlaisena vitsinä...
Vitsi ei naurattanut ketään ja kaverit(naisia)eivät olleet tapahtuneesta kovin mielissään... kehotin idioottia lopettamaan ja tämä otti kehotuksen jonkinlaisena provosointina tyyliin "mitä tää muka haitaa ..alaksä vittuilee "blaa blaa ja sitä rataa... Vittu että tolasesta pitäs rankasta samantien ...mut ei mä vaan aina myötäilen ja puhun itteni ulos tollasesta tai lähen pois..MIKSI?? Vituttaa itteni ja se etä tollasen tilanten tullen pitää olla niin "lammas".
Eikä kyse oo siitä etten osaisi tapella. Potkunyrkkeilyssä väitän jotain jo osaavani mutta vika on korvien välissä....Toisaalta ilta meni silti ihan kivasti vaikka en ruvennutkaan tappelemaan,silti jälkeenpäin alkaa raivostuttamaan.. ehkä vaatii jonkinlaista henkistä kasvua... Siinä vuodatukseni
Kuulisin mielellään kokemuksia/mielipiteitä..

32

5760

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Örrimörri

      Eipä sitä kannata ihan heti vetää turpaan, on meinaan aika ärsyttävää sit jos kyseinen sankari päättää vetää oikeuteen kun siltä meni hampaat tai vastaavaa. Tietty tekee monesti mieli vetää turpaan mutta siinä vaiheessa on jo hävinnyt kun eka lyönti lähtee, joko saa itse nassuun tai sitten joutuu kärsimään seuraukset kun tuli vedettyä vähän liian kovaa. Tietenkin aina ei tapahdu mitään ja kävelet pois kun kaveri vuotaa lattialla mutta kannattaako sitä sitten ottaa riskiä jos juuri kyseinen sankari vetääkin oikeuteen?

    • Wanha Judoka

      Niin oletetaan nyt sitten, että vedit sitten niin miehekkäästi turpaan kyseistä kaveria. Kysymys kuuluu kuinka paljon tapahtuma pidentää oletettua elinikääsi ? Nouseeko kenties palkkasi ? Edistääkö se työuraasi myöhemmässä elämässä ? Saatko uuden auton ja kunniamitallin ? Kerrotko tapahtuneesta kiikkustuolissa lapsenlapsillesi ? Kasvatko pituutta 10 senttiä vai 22 ? Ovatko vanhempasi ja perheeseesi tapahtuneen johdosta onnesta sykkyrässä ? Mitä väliä asialla on vuonna 2012 ? Julkistatko lehdistötiedotteen asiasta ? Meinaatko murehtia asiaa yhä silloin. Ja jos, niin mitä saavutat märehtimiselläsi ?
      Meinaatko yhä vanahinkodissa murehtia asiaa ? Tai huomenna tai ylihuomenna, yli-yli-yli...huomenna ?

      Tjaah murhetta kerrakseen piänen ihmisen taival maanpääl. Ja sitte kualee bois eikä, kukaan enää muista.

      • tumppu1st

        ...havaintoja. Se nyt on vaan niin, että kaikista lihaksista vaikeimmin kehitettävä on tuo terve itsetunto. Keskimäärin sitä pitää itseään lampaana jos lähtee sellaisesta tilanteesta pois - joihin ei osannut valmistautua tai ei ollut riittävän kusipää - osaamatta edes sanoa mitään järkevää.

        Terveesti ajatellen - nolaantuminen ammattikusipään edessä ei mielestäni ole mitenkään hävettävää. Vai pitäisikö kaikkien alkaa munapäiksi, jotta itsetunnon kannalta tilanteesta suoriutuisi ilman sitä hetkellistä häpeän tunnetta?

        -T


    • heiluttanut

      kaveri olisi läiskinyt sua turpaan niin saisit vielä päälle hävetä kun otat turpaan vaikka puheet on kuin isommallakin tyypillä?potki poika säkkiä ja unohda tappelut tai jätä ne edes osaaville.

    • apu muualta?

      Mitäh? Eikös ravintolan järjestyksen pito kuulu ihan muille kuin asiakkaille? Jos kaveri heiluu kusituoppi kädessä niin se lienee riittävä syy portsarin/henkilökunnan asiaan kuuluvile toimenpiteille. Vai mitä? HArkitsitko ollenakaan tätä vaihtoehtoa?

      • NuijaNinja

        pitäisi menetellä. Siellä ovellahan ne kaapin kokoiset jullikat seisoo tyhjän panttina. Ne saa rahaa järjestyksen pidosta. Ihan hyvä, jos tilanteessa pysyi viileenä. Itselläni olisi käämit palanut varmaan pelkästään, kun ajatteleekin, että joku mulkku heiluu kusitopin kanssa vieressä ja läikyttelee sitä pöydälle ja naisten päälle. Jos pöydässä olisi ollut tosiaan naisia, olisi aika varmasti jokin sankarivaihde napsahtanut päälle.
        Mutta tosiasia on, että naiset arvostaa enemmän herrasmiehiä, jotka osaa toimia tilanteessa herrasmiesmäisesti. Tappelu ei ole sitä välttämättä. Eikä se, että joutuu itse putkaan. Jos olisit alkanut tappelemaan, niin olisitko päässyt levähtelemään tussun päälle sinä iltana? Mieti kumpi on parempi vaihtoehto ja järkevämpi. Putkan kylmä betonilattia vai lämmin tuhero.
        Kiertopalkintohorot arvostaa tappelijoita, mutta oikea rotunainen arvostaa herrasmiestä.
        Mitä sillä lopulta on väliä, jos olet itsekkin sitä mieltä, että se kusituoppimies olisi saanut köniin, jos olisit niin halunnut tehdä.


    • Ernesto H

      Ei mitään järkeä lähteä sille tielle, että jokaista kusipäätä pitää "kouluttaa". Kusipäitä riittää tässä maassa ja voin sanoa, että varmaa on se että jossain vaiheessa itse saa sitä koulutusta. Tollaset asiat kuuluu antaa portsarille ja provoista pitää päästä supliikilla. Jos joku käy käsiksi.... No sitten ne treeneistä opitut asiat käyttöön!

    • teit

      Teit aivan oikein kun et lähtenyt käyttämään väkivaltaa. Se jos mikä osoittaa henkistä kanttia! =)

      • Meikkis

        Hyvä, kun et alkanut reuhaamaan siellä baarissa, vaikka tuopinheiluttelija selvä idiootti olikin. Voisi jopa sanoa, että selvisit tilanteesta voittajana - et antanut idiootin saada mitä se halusi, eli antanut hänen ärsyttää itseäsi. Asetuit siis henkisesti hänen idioottitasonsa yläpuolelle, ja ratkaisit asian helpomman kautta.
        Tappelemisesta olisit saanut itsellesi vain hankaluuksia, viiden tonnin korvausvaatimuksen tuoppikaverin hammaskalustosta jne.

        Kamppailulajit eivät ole olemassa sitä varten, että idiootteja voisi baareissa vähän "kouluttaa". Tuoppikaveri hyökkäsi sinua kohti sanallisesti ja henkisellä tasolla, se ei ole peruste käyttää ruumiillista väkivaltaa häntä kohtaan. Eri asia olisi, jos hän olisi yrittänyt vaikka lyödä sinua tuopilla tms.

        Oikea tapa toimia tuollaisessa tilanteessa on kertoa asiasta portsarille, joka sitten viskaa idiootin pihalle ja unohtaa koko juttu saman tien.


      • rekisteröimätön

        Itsekin potkunyrkkeilyä harrastaneena tiedän, että sillä on vaikea hoitaa tilanteita tyylikkäästi. Joku judo tai jujutsu olisi parempi: voisi lakaista idiootilla lattian, eikä pysyviä vammoja jäisi.
        Itse olisin voinut heittää ne kuset sen idiootin kasvoille ja jäänyt katsomaan mitä tapahtuu.


      • rekisteröimätön
        rekisteröimätön kirjoitti:

        Itsekin potkunyrkkeilyä harrastaneena tiedän, että sillä on vaikea hoitaa tilanteita tyylikkäästi. Joku judo tai jujutsu olisi parempi: voisi lakaista idiootilla lattian, eikä pysyviä vammoja jäisi.
        Itse olisin voinut heittää ne kuset sen idiootin kasvoille ja jäänyt katsomaan mitä tapahtuu.

        Eli olisit ottanut turpaasi tai et, olisit saanut lisää treenimotivaatiota. Toisenlainen lähestymistapa on tämä itämainen eli jopa voittaessaan häviää.
        Tärkeintä on, että valitsee kokonaisvaltaisesti joko länsimaisen tai itämäisen ajattelutavan. Ei mitään jakomielitautista molempien sekoitusta. Molemmat tavat kasvattavat sinua kamppailijana.


      • mussukka

        Niin, se teon tai itseasiassa tekemättä jättämisen oikeus riippuu melko paljon siitä, että olisiko kyseisellä kaverilla jonka pöydälle sitä kusta läikyteltiin, niin ollut riittävästi kuntoa se kusenläikyttelijä mattoon, koska jos sen turpaansaamisen pelosta jättää asian hoitamatta, niin eipä siinä paljoa kanttia ole, mutta sen sijaan jos itse tietää että kaverista ei olis mitään vastusta jos kärhämään jouduttas eikä kuitenkaan sitä matsia alottais, siin on jo vähän henkistä lujuutta :) mutta enpä tuomitse sitä joka ei turpaan väkisin ottanut :)


    • thaiboxari

      Oikein teit. Itse vastaavissa tilanteissa yritän jatkaa keskustelua ja toimimista muiden kanssa kuin känniääliö olisi pelkkää ilmaa. Välillä jos pakko, niin saatan tehdä halventavan katseen känniääliöön. Yleensä tajuavat lähteä aika pian. Monesti käännän vähän selkääni känniääliölle, mutta se ei ole kaikissa tapauksissa suotavaa, jotta mahdolliseen hyökkäykseen ehtii mukaan. Jos alkavat vittuileen, en vastaa. Ja joskus kun tappeluttaa, niin annan vittuilla ja nauran et on säälittävä jätkä ja saa joskus actionia aikaseksi. Joskus ne säikähtääki sitä ku otan niin rennosti vittuilun/uhittelun, eivätkä uskalla tehdä mitään vaan lähtevät mäkeen ;D

      • kovin järkevää

        Yleensä kuvatun kaltaiset luuserit hakevat kaverinsa hätiin jos joutuvat edes siihen sanalliseen alakynteen. Näillä riitaa hakevilla luusereilla kaveripiirikin on ihan vastaavaa porukkaa (k-päätkin hakeutuvat kaltaiseensa seuraan). Nämä luuserit kun eivät KOSKAAN tappele yksin vaan aina porukalla ja aina yhden kimppuun.
        Kaupungilla kannattaa aina vaihtaa samointein paikkaa eikä jäädä kuuntelemaan luuserin juttuja, maailmaan kun mahtuu.
        Ravintolassa kannattaa aina käydä samointein sanomassa järjestyksen valvojille että hey, toi heebo ei jätä mua rauhaan ja änkeää kokoajan mun pöytään vaikka olen jo monta kertaa vaihtanut pöytää. Portsareille sanominen yleensä auttaa, eikä tarvitse itse voimistella ollenkaan, lisäksi vielä mahdollisen päällekäymisen jälkipuinneissa saat portsarien lausunnot puolellesi jos poliisi tulee selvittämään.


    • Hypnotoad

      Tuli tossa mieleen, kun eilen yksi kaverini ravintelissa oli lievästi huonolla tuulella ja rähisi ja näytteli vehjettään. Aivan liikaa teräviä. No, pienessä baarissa lähinnä tuttua porukkaa ja kukaan ei siitä ollut juuri moinenskaan. Mutta jos joku sankarikickboxaaja olisi alkanut leikkiä moraalinpalauttajaa tai äänenvaimentajaa, olisi hän saattanut löytää itsensä laattalattialta selältään melko nopeasti ja siinä olisi sitten jouduttu porukalla poikia erottelemaan. Itse olin selvinpäin ja katselin touhua toisen kaverini kanssa vähän jännittynein tuntein, mutta mitään ei tapahtunut, onneksi.

      Lisätään vielä se, että tuo rähjääjä on joskus harrastanut nyrkkeilyä ja punttien nostoa. Nyt on sellainen vähän massaaa keränneen oloinen vaan, mutta voimaa on ja ennen kaikkea nopeutta ja notkeutta uskomaton määrä ulkomuotoon nähden. Olen nähnyt, kuinka ukko lähtee hänen toimesta takavyöstä melkoisen nopsaan lattiaan, vaikka kännin tila on suht kova.

      Siksi en suosittele ikinä aliarvioimaan idiootin tavoin käyttäytyvääkään. Jokainen suomalainen tietää, miten viina vaikuttaa eri tavoin. Idiootti ei aina ole selvinpäin idiootti ja saattaa olla oikeasti kova vääntäjä. Suurin osa toki on ns. luusereita.

      Miten sitten kusituoppiherran kanssa? Jokainen meistä tekee oman ratkaisunsa tilanteen ja mieltymystensä mukaan. Eniten tuossa minua pelottaisi se, ettei kusta roisku kenenkään päälle, varsinkaan itseni. Paha ruveta kyllä huiskimaankaan. Jos ei eka potku osu tuoppikäteen, niin päällehän se ne roiskaisee, se on saatanan varma. Ja sitten se koittaa lyödä sillä tuopilla, sekin on varma. Ja jonkun/joidenkin päälle sitä ilolientä lentää taatusti. Ja lentää muuten jokatapauksessa, kun koitat tuopposta poistaa. Puhumalla siis. Jos et kovin pahasti hakkaa ja et joudu sen kavereidenkaan kanssa painimaan, niin tuskin siitä poliisiasiaa kukaan tekee ja jos tekee, poliisi saattaa katsoa hieman sormien läpi. On tuollainen kusileikki niin typerää ja ällöttävää. Voit sanoa, että se käytti tuoppia aseena ja käytit tarvittavia voimakeinoja. Kunhan et vaan anna vihan sumentaa kontrollia voiman käytössä.

    • tapellut(joskus)

      Jos joku alkaa paarissa potuilemaan syyttä ja haluat pysyä erossa, niin käyppä sanomassa pokelle niin kyllä ne hoitaa,ja saat itse jatkaa illan viettoa hyvillä mielin,kyllä niitä kusipäitä riidan haastajia riittää,jos jokaisen ärsyttäjän kanssa rupee matsaamaan niin alkaa käydä treenistä:)Ite ainakin pyrin sovittelemaan ja koskaan en aloita tappelua mutta jos päälleni käydään niin pakkohan sitä on vastaan laittaa.Ja kokemusta löytyy mm.potkunyrkkeilystä,nyrkkeilystä,kraw magasta kuin myös jonkun verran voimaa.

    • Puolustelija

      Kamppailulajeja harrastavana sinuun kohdistetaan, ja kohdistat todennäköisesti itsekin, odotuksia tuollaisissa tilanteissa. Tuo ajattelu on tuttua itsellenikin. Tulee tavallaan ajatus että minun pitää hoitaa tämä juttu kun kerran osaan tapella. Periksi antaminen on tosi vittumaista. Joutuu kävelemään pois ja pitää antaa kusipään jatkaa omaa kuningasleikkiään. Potkunyrkkeilytekniikalla saat kyllä osaamattoman hakattua rusinaksi mutta seuraukset voivat olla aika kovat. Rikosrekisterit yms. saa vaikka toinen olisikin käynyt iholle jos hakkaat kaverin pahasti. KAverisi ja tyttöystäväsi saattavat alkaa pelkäämään sinua yms. Aiheen vierestä on muuten keskustelua täällä
      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=109&conference=1500000000000049&posting=22000000012971656
      Mitä enemmän näitä keskusteluja seuraan, sitä enemmän olen huomannut että nämä tappelun täydellisesti tuomitsevat linjat ovat lähinnä jeesustelua ja kamppailulajien kaunopuhetta. Ihminen on agressiivinen eläin ja agressiivisuus kuuluu ihmiskuntaan.

    • sitä välillä

      vaikea aihe, kun laki ja lain soveltaminen käytännössä on niin hirvittävää jeesustelua. juippi, joka joka läikyttää kustansa mun naiseni päälle, vieläpä mun läsnäollessa, kyseenalaistaa mun naiseni ihmisarvon, mun ihmisarvon, ja mun oikeuden mun naiseeni, yrittäen virtsanaansa suihkimalla päällemme osoittaa omaavansa astumisoikeuden mun naiseen ja odottavansa multa ehdotonta alistumista tilanteeseen, osoittaen olevansa selkeästi dominoivassa asemassa meihin kumpaankin nähden. otan kyllä moisen käytöksen syvänä henkilökohtaisena loukkauksena. otan sen niin syvänä loukauksena, että sitä ei voi ohittaa, sivuuttaa tai antaa vain olla, riippumatta mistään jeesustelusta sen suhteen, onko tekijä vähän huppelissa vai ei ja onko mun arvolle sopivaa ojentaa pyhäinhäpäisijää vai ei, tai kuuluisiko ojentaminen ennemin poliisiraastupavankila järjestelmälle. mun mielestä olisi kyseisessä tilanteessa suoranasesti mun velvollisuus eikä pelkästään oikeus, saattaa juippi kuriin ja järjestykssen nöyrä anteeksipyyntö vaatien. vaatimukseelleni olen valmis antamaan pontta juuri niin paljon kuin se vaatii.
      kaikki tosin pitää suhteuttaa järkevälle tasolle. on eri asia jos pisara kusta putosi vahingossa pöydälle, kuin jos kaveri tahallaan läikyttelisi sitä suoraan päälle.
      ole huoleti. jos kyseisellä kaverilla on tapana tehdä moista, hän tulee ennemmin tai myöhemmin saamaan ansionsa mukaan. on hienoa että maltoit mielesi ja jatkoit iltaa häiriöttä. mutta tiedä että vaikka olisit toiminut toisin, ei sinua monikaan mies olisi pitänyt moraalittomana tai huonokäytöksisenä. kukkahattutädit jeesustelee kyseisillä asioilla ja kun oikeasti joutuvat moiseen tilanteeseen kuitenkin sisimmässään toivovat, että jostain läheltä löytyisi mies, joka tasaarvosta ja pehmeistä arvoista ja muusta tiskaavaimuiroivakeskustelvafilosofifeministimiesihannekuvasta huolimatta laittaisi ahdistelijan ojenukseen.

      • Anna mun kaikki kestää

        lähestymistapa

        "ja mun oikeuden mun naiseeni"
        "ja odottavansa multa ehdotonta alistumista"
        "osoittaa omaavansa astumisoikeuden mun naiseen"
        "mun arvolle sopivaa ojentaa pyhäinhäpäisijää"

        Syntyny Keravan lähiöbaarista klo 00:30 matkalla kotiin snagarinahistelun jälkeen.


      • sori vaan
        Anna mun kaikki kestää kirjoitti:

        lähestymistapa

        "ja mun oikeuden mun naiseeni"
        "ja odottavansa multa ehdotonta alistumista"
        "osoittaa omaavansa astumisoikeuden mun naiseen"
        "mun arvolle sopivaa ojentaa pyhäinhäpäisijää"

        Syntyny Keravan lähiöbaarista klo 00:30 matkalla kotiin snagarinahistelun jälkeen.

        joo. en oo lähelläkään keravaa syntynyt. syntynyt ja asunut koko ikäni kantakaupungissa. viestini oli tarkoituksella rautalangasta väännetty, jotta sen tyhmempikin(keravalainen? haha) ymmärtäisi.

        näin vaan ihminen toimii ja vaikuttimena pohjalla on moiset jutut vaikka sitä miten sivistynyttä esitettäisi. eri mieltä saa olla. oma ihmiskuvani on juuri kuvailemani kaltainen. ihminen on eläin muiden joukossa ja kaikki pyörii kuitenkin pitkälle primääritarpeiden ympärillä. iso osa ihmisen toiminnasta tähtää joko melko suoranaisesti tai sitten hyvinkin välillisesti(luoden illuusion siitä että kyse olisi jostain muusta) yksinkertaisesti elossapysymiseen ja lisääntymiseen. jos ei tietoisesti niin sitten alitajuisesti.

        sen tähden kysinen kuvailtu loukkaus vaan saa keskimäärin miehen sapen enemmän kuohahtamaan kuin loukkaus vain itseä kohtaan, mukana kun oli välillisesti tai symbolisesti oman lisääntymisoikeuden uhmaaminen. ei nyt välttämättä tarkoituksella tai tietoisesti, mutta niin alitajunta sen helposti tulkitsee ja siksi sitä suurempi ärsyyntyminen(jos mies omaa terveet vaistot).

        olet selvästi mielestäsi oikea älykkö, kun suoralta kädeltä tuomitsit tapani käsitellä asiaa selkeällä kansankielellä ja yksinkertaistetuin ajtuksenilmetymin.

        jos kommentoit kommentoi mieluummin alunperin esitettyä asiaa tai tai vastaustaukseni asiasisältöä(tai sisällöttömyyttä, hehe) mutta älä viitsi sortua morkkaamaan persoonaani teksitini takana tuntematta minua.

        t.pojanskloddista asti kamppailulajeja harrastanut kolmenkymmenen ylittänyt stadin kundi


      • läiskyttää
        sori vaan kirjoitti:

        joo. en oo lähelläkään keravaa syntynyt. syntynyt ja asunut koko ikäni kantakaupungissa. viestini oli tarkoituksella rautalangasta väännetty, jotta sen tyhmempikin(keravalainen? haha) ymmärtäisi.

        näin vaan ihminen toimii ja vaikuttimena pohjalla on moiset jutut vaikka sitä miten sivistynyttä esitettäisi. eri mieltä saa olla. oma ihmiskuvani on juuri kuvailemani kaltainen. ihminen on eläin muiden joukossa ja kaikki pyörii kuitenkin pitkälle primääritarpeiden ympärillä. iso osa ihmisen toiminnasta tähtää joko melko suoranaisesti tai sitten hyvinkin välillisesti(luoden illuusion siitä että kyse olisi jostain muusta) yksinkertaisesti elossapysymiseen ja lisääntymiseen. jos ei tietoisesti niin sitten alitajuisesti.

        sen tähden kysinen kuvailtu loukkaus vaan saa keskimäärin miehen sapen enemmän kuohahtamaan kuin loukkaus vain itseä kohtaan, mukana kun oli välillisesti tai symbolisesti oman lisääntymisoikeuden uhmaaminen. ei nyt välttämättä tarkoituksella tai tietoisesti, mutta niin alitajunta sen helposti tulkitsee ja siksi sitä suurempi ärsyyntyminen(jos mies omaa terveet vaistot).

        olet selvästi mielestäsi oikea älykkö, kun suoralta kädeltä tuomitsit tapani käsitellä asiaa selkeällä kansankielellä ja yksinkertaistetuin ajtuksenilmetymin.

        jos kommentoit kommentoi mieluummin alunperin esitettyä asiaa tai tai vastaustaukseni asiasisältöä(tai sisällöttömyyttä, hehe) mutta älä viitsi sortua morkkaamaan persoonaani teksitini takana tuntematta minua.

        t.pojanskloddista asti kamppailulajeja harrastanut kolmenkymmenen ylittänyt stadin kundi

        kusta, minä lyön. Piste. Se on yksi laaki ja kehotus painua vittuun.Itsekin poistun. Jos tulee perässä niin oma vika, sitä saa mitä tilaa. (Oikeudessakin otetaan huomioon "ei voinut mieltänsä malttaa" eli niin sanottu armopykälä,. Ehkä saa kuukauden vähemmän:) )

        Ihan sama . Ja arvatkaa mitä, minulla on siihen oikeus. Ja se oikeus tulee muualta kuin raastuvasta.

        Epäilen että lähes puolet valehtelee mitä itse oikeasti tekisi kännissä, ja lähes puolet tietää ettei uskaltaisi tehdä mitään. Kyse ei ole valinnasta. Ja se pieni jäljelle jäävä porukka ei kirjoittele pahemmin koska tietää saavansa paskaa niskaan kenokauloilta ja valehtelijoilta.


      • sanottu
        läiskyttää kirjoitti:

        kusta, minä lyön. Piste. Se on yksi laaki ja kehotus painua vittuun.Itsekin poistun. Jos tulee perässä niin oma vika, sitä saa mitä tilaa. (Oikeudessakin otetaan huomioon "ei voinut mieltänsä malttaa" eli niin sanottu armopykälä,. Ehkä saa kuukauden vähemmän:) )

        Ihan sama . Ja arvatkaa mitä, minulla on siihen oikeus. Ja se oikeus tulee muualta kuin raastuvasta.

        Epäilen että lähes puolet valehtelee mitä itse oikeasti tekisi kännissä, ja lähes puolet tietää ettei uskaltaisi tehdä mitään. Kyse ei ole valinnasta. Ja se pieni jäljelle jäävä porukka ei kirjoittele pahemmin koska tietää saavansa paskaa niskaan kenokauloilta ja valehtelijoilta.

        t. stadin kundi


    • mieleni...

      ... kysyä, missä baarissa näitä kusituoppimiehiä pyörii. Meinaan vain, että jos asiakaskunta on enemmänkin tuon tasoista, kannattanee valita jokin toinen paikka, jos sitten illan tarkoitus ei ole mennä tappelemaan. Stadissa sentään on valinnanvaraa.

    • Nasse

      Itse oisin ensin uhannut väkivallalla ja jos ei ota onkeen kusituoppinsa kanssa niin oisin kaatanut sen kaverin vaatteille ja tempassut palloon jos olisi ruvennut liiveille käymään.

      Joku raja se kusipäisyydelläkin on.

    • kari aittomäki

      Vanha viesti mutta hauska.
      Ja vain yksi oikea vastaus. tai no, pari.

      Voi saatana, olisit vedelly vaan.
      Ensin pyytänyt ja sitten käskenyt kaveria suksimaan vittuun. Ja sitten noussut ylös, kertonut moukalle että takanansa on pirun iso mutanttininjaportsari (verbaalijudoa, horjutus)ja sitten vetänyt oikein saatanallisen kärkkärin sääreen. Ja toisen, JA sitten kerta kiellon päälle.
      Ei maksa juuri mitään, kuulostaa uskottavalta kuulustelussa/oikeudessa ja et aiheuta vahingossa pahoja vammoja.

      Ja vittu soikoon mutta sinulle olisi sinä iltana maistunut jo pelkkä hengittäminen niiiiin mukavalle, kaljasta ja tuhkaluukusta puhumattakaan.

      Toinen asia tietysti jo sontiainen pelotti. Tai jos moraalisi kunnon kansalaisena toimii estona.
      Mikä on tietysti synonyymi.

      Heh.

      • vanhaa starbaa

        Kaipaat varmaan vanhoja " hyviä aikoja " jolloin kaltaisesi kovat jätkät veteli sontiaisia kuonoon mennen tullen. Moisen toiminnan ihannointi on kyllä kovan jätkänkin mielestä idioottimaista.

        Olisit odottanut aamuun ennenkuin vastaat, niin olisi ollut vähemmän promilleja.


      • kari a
        vanhaa starbaa kirjoitti:

        Kaipaat varmaan vanhoja " hyviä aikoja " jolloin kaltaisesi kovat jätkät veteli sontiaisia kuonoon mennen tullen. Moisen toiminnan ihannointi on kyllä kovan jätkänkin mielestä idioottimaista.

        Olisit odottanut aamuun ennenkuin vastaat, niin olisi ollut vähemmän promilleja.

        En kattele taaksepäin enkä kaipaa/kadu tekosiani.

        En myöskään valehtele itselleni. On suuri ilo vetää kuonoon kaveria joka ansaitsee sen (Bukowski).

        kaikki tuo hyminä kunnon känsäläisyydestä on toki aivan totta ja kelpoa ja tervejärkistä. Mutta niinkuin alkuperäinen kirjoittajakin äimisteli, jää vituttamaan.
        Nämä asiat kun tulevat lajimuistista, mielihyvineen kaikkineen.

        Eli tulee kysyä, haluaako valhedella itselleen. Vai lillua apinahormoonin tyydyttävässä meressä.
        Eli se peruskysymys, do you feel lucky, punk.
        Do you?


      • riitelijä

        Olen tällä hetkellä riidoissa kaverini kanssa ja tekisi mieli vetää häntä turpaan. Tiedän kuitenkin ettei siitä seuraa mitään hyvää. Haluan kuitenkin jotenkin näpäyttää kaveriani ja näyttää hänelle että osaan tapella. En halua vain olla tekemättä mitään. KOMMENTOIKAA MITÄ MINUN TÄSSÄ TILANTEESSA PITÄISI TEHDÄ??


    • asqdwe

      Vedä saatana äläkä vittu valita .

    • Anonyymi

      Mulla on töissä tämmöinen olo,mut eivät tajua.

    • Anonyymi

      Tuuopit ei kyllä kuulukaan kamppailulajeihin.

    • Anonyymi

      Haluaisin päästä vetämään turpaan mutta ei kanata

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      4992
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      39
      1538
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1181
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe