alistun sinulle

alistajaa?

olin sopinut netissä tapaamisesta tuntemattoman miehen kanssa. Etukäteen kerroin hänelle että pidän alistamisesta, kivusta, sitomisesta, nöyryyttämisestä ja haluan olla orjana pari yötä pientä maksua vastaan. Ja kerroin hänelle mittani, 176/66/13.

Hän halusi heti nähdä minut ja kertoi etukäteen että hänellä on 19cm kalu ja pitää alistamisesta, varsinkin nuorien poikien. koska olen 18v ja pidän vanhemmista..

Sitten pääsin hänen luokse ja söimme ensin ja sitten hän käski minut suihkuun. Tein työtä käskettyä. Kun tulin suihkusta hän sitoi minut sänkyyn selälleen, kädet sängynpäätyyn ja jalat käsistä lähteviin naruihin. Ilman mitään liukastetta hän alkoi työntää isoa kaluaan minun todella tiukkaan peppuun ja se sattui aivan valtavasti ja samalla hän läpsi reisiäni. Kalu upposi tuskallisen hitaasti sisääni ja hetken kuluttua hän pani minua jo lujaa niin että kivun kyyneleet valuivat silmiltäni.

Sitten hän otti kalunsa pois sisältäni ja haki ruoskan ja alkoi ruoskimaan minua pepulle, hän laittoi minut anelemaan kaikkea. Peppuni oli aivan punainen. Sitten hän työnsi kurkun peppuuni siksi aikaa kun tuli naimaan minua suuhun. Hän nai minua lujaa suuhun, upotti kullinsa pohjaan asti vaikka kuinka kaoin ja yritin laittaa vastaan. Hetken kuluttua hän laukesi kasvoille. Seuraavat kaksi päivää hän nussi minua ja kidutti minua ja nöyryytti minua.

Haluaako joku jatkoa tarinalle? ja haluaisiko joku nähdä tälläisen pojan oikeasti ja tehdä tälläisiä asioita hänelle?

4

5096

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alistaja 55v

      Minullakin on kokemuksa nuorten poikien alistamisesta. On mukava katsella kuinka kova kiihko niillä on ensimmäisillä kerroilla. Kerrankin kun alistin aika nuorta poikaa ja se oli saanut maistaa kaluani enkä ollut tyytyväinen suuhoitoon sanoin rankaisevani siitä piiskaamalla munia ja kalua. Poika rukoili armoa mutta kun olin lyönyt muutaman kerran niin se laukesi sen jälkeen alkoi nielukin aukeamaan niin ettei heti tarvinnut piiskata. Tätä piokaa joka on jo mies minä piiskaan vieläkin ja nykyisin sen kalu ja kivekset tarvitsee huomattavasti enemmän piiskaa ennenkuin se laukeaa.

      • @Alistaja 55v Ota ihmeessä yhteyttä jos kaipailet uutta piiskattavaa ;-)


    • Haba 32 cm

      Onko tuollainen kaverin piiskaaminen voima- vai tekniikkalaji. Entä jos kuritettava alkaa pistää kampoihin tosissaan, eikö siinä ole vaara, että setä tuleekin itse piiskatuksi. Onkohan kenellekään sattunut sellaitsa työtapaturmaa?

    • ultramariinitaivas

      Kuinka näitä ikivanhoja jaksetaan aina nostaa esiin... Kuluttakaa aikaanne mieluummin uusien tuotosten kehittelemiseen, kiitos.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8116
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2492
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1143
    Aihe