kaksoissisko kiusaa

soffe

olen siis 16-vuotias tyttö ja ongelma johtuu mun kaksoissiskostani. aloin seurustelemaan poikaystäväni kanssa noin puoli vuotta sitten ja siitä tämä kaikki lähti.
siskoni on sen jälkeen ollut todella kylmä mua kohtaan. ensialkuun hän valitti ja huusi mulle joka asiasta, kun poikaystävä oli kylässä (on siis meillä viikonloppuisin, koska asuu niin kaukana). ensin tätä valittamista, kun en tee mitään, oli vain viikonloppuisin ja siskoni oli mua ja poikaystävääni kohtaan aina todella ilkeä ja piikitteli. tätä jatkui todella pitkälle ja sanoin aiheesta siskolle itselleen, vanhemmilleni ja muille sisaruksilleni, jotka ovat mua vanhempia kaikki. pikkuhiljaa tällainen piikittely alkoi loppumaan ja siskoni hyväksyi poikaystäväni. suurimmat syyt tähän olivat, kun en viettänyt siskoni kanssa enää niin paljoa aikaa.
välissä oli jakso kun siskoni melkein kiusasi yhtä mein kaveria, kun hänellä oli poikaystävä ja oli aikaisemmin ollut aina siskoni kanssa. lohdutin häntä parhaimpani mukaan, koska olin kokenu kaiken jo aiemmin. yhdessä selvittiin siitä silloin. kuitenkin siskoni valitti mulle siitä, kun tämä kaveri ei enää huomioinu siskoani ja jätti hänet kylmästi. niin siskosta saattoi tuntua, mutta kaveri oli edelleen todella usein hänen kanssaan ja sisko itse ajoi hänet pois piikittelyillään.
aiemmin tammikuussa suunnittelin menoa koulukuraattorin juttusille, koska en jaksanut sellaista kylmyyttä jota siskoni harrasti. hän ei halua luottaa muhun ja niinkuin itse eräänä kertana sanoi: "miksei me voida olla yhtä läheisiä toisillemme kun mitkä puolitutut vaan?" ärähdin siskolleni ja sanoin: "vähän vaikea, kun ollaan kaksosia." siihen loppui tämä sanasota. tästä kuitenkin opin, etten puhu enää asioitani hänelle.
nyt sitten siskoni sanoo, että olen omahyväinen, en ole kiinnostunut kun omista ja parin toisen kaverin jutuista, kun luin tänään kokeisiin, sisko sanoi, että "nyt olisi hyvä tilaisuus mennä juttelemaan niitten muitten kavereitten kanssa." vastasin sillon siskolleni, että "varmasti juttelisin muittenkin kavereitten kanssa, mutta sä olet aina koneella, niin mä en voi." siskoni siis juttelee kavereitten kanssa mesessä.
sanasotaa on joka päivä, enkä mä enää yksinkertaisesti jaksa. nämä vihanpurkaukset, joista mainitsin vain muutamia, koska en edes muista enää kaikkia, niitä sattuu niin usein, ovat kertakaikkiaan stressaavia ja koulumenestykseni on laskenut.
olkaa kilttejä, auttakaa! mitä tällaiselle siskolle pitäisi tehdä? en jaksa enää tällasta mustasukkaisuutta! tämä syö minun ja poikaystäväni välejä, koska riitelen hänen kanssaan, koska puran pahaa oloa jonnekin. en haluaisi tehdä sellaista.
vanhemmille puhuminenkaan ei oikein toimi, olen yrittänyt monta kertaa. muut eivät ymmärrä mitä joudun kestämään. olen itkenyt iltaisin monta kertaa jo ja nyt riittää.

5

1676

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • glitter_prinsessa

      hei yritä kestää!! sano vaik sun vanhemmilles ja koita sitä koulu kuraattorii....

    • Anonyymi

      Tutulta kuulostaa,minulla oli kaksissiko myös joka oli kova kiusaamaan,oli vain kestettävä,yritin puhua äidille muttei tehnyt asian eteen mitään,en koulussa ymmärtänyt puhua opettajille,hän teki vielä niin että otti muita tyttöjä kaverikseen kiusaamaan,lähdin eri paikkakunnalle,aikuisena pahoitteli asiaa muttei sillä ollut enää väliä kun vahinko oli jo tapahtunut,meillä oli kyllä outo sisarussuhde,kaikki sujui kun oli samaa mieltä,asia vaivasi minua kauan

    • Anonyymi

      Mesessä? Eikö MSN messengeri kuollut ja kuopattu vuosia sitten?

      • Anonyymi

        Nämä on taas näitä huijaus tarinoita mitä tännä yksi S levittelee ja saa kiksit. Mietinkin, ettei sovi ollenkaan tähän vuoteen tuo teksti. Mese ja moni muu ollut ja mennyt. Ihan p*rseestä kun täällä on tuo yksi joka keksii ja levittelee tarinoita, jotka ei ole totta tai vuosia vanhoja.
        Alkuperäinen aloitus löytyy täältä:
        keskustelu.suomi24.fi/t/2566803/kamalat-sisarukset

        Vuodelta 2006. Ei ole tosiaan ensimmäinen kerta kun netistä etsii juttuja kiusatuista ja saa jotain kiksejä näistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä on taas näitä huijaus tarinoita mitä tännä yksi S levittelee ja saa kiksit. Mietinkin, ettei sovi ollenkaan tähän vuoteen tuo teksti. Mese ja moni muu ollut ja mennyt. Ihan p*rseestä kun täällä on tuo yksi joka keksii ja levittelee tarinoita, jotka ei ole totta tai vuosia vanhoja.
        Alkuperäinen aloitus löytyy täältä:
        keskustelu.suomi24.fi/t/2566803/kamalat-sisarukset

        Vuodelta 2006. Ei ole tosiaan ensimmäinen kerta kun netistä etsii juttuja kiusatuista ja saa jotain kiksejä näistä.

        Ah... Onkin sama tarina. Minun moka, aikaisemmin ollut copy pasteja, mutta silti... Vuodelta 2006... Miksi näitä pitää nostaa esille ihan turhan takia? Copypastella tai kaivaa erikseen mahdollisimman pitkältä? En edelleen tajua miksi joku mässäilee näillä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2803
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      73
      2576
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2121
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1449
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1413
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe