Voiko hiusrajaa

laskea Rogainella?

Itselläni on kyllä päälaella tukkaa kuin pikkupoikana, mutta ohimoilta se on päässyt vähän jo nousemaan. Olen päättänyt että sitten kun/jos lähtee päältä kaljuuntumaan, kaikki lähtee. Ongelmana on lähinnä se että toinen leskenkulma on huomattavasti korkeammalla ja lyhyen tukan kanssa ero näkyy, ainakin omasta mielestäni, selvästikin.

Eli onko jollain positiivisia kokemuksia Rogainen/Recrean käytöstä hiusrajan laskijana?

Koska kyseessä on korkeintaan muutaman neliösentin alue toisella ohimolla, en harkitse mitään popsittavia hormoonitoimintaan vaikuttavia lääkkeitä, vain siis Rogainea tai Recreaa.

8

2849

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jussi

      kaikkihan sitä muuten käyttäs, vai mitä luulet?

      • Nimetön

        Kyllä se oikeasti voi tuoda kadonnutta hiusrajaa eteenpäin (itsellä tuli noin sentti), mutta se kyllä vaatii finasteridia avuksi, pelkästään minoksidiilin käyttö on hullun hommaa.

        Lisäksi pitää muistaa se, että mikään ei takaa että hiuksia kasvaa, ja jos kasvaa kuinka paljon ja mihin kohtaan (harvinaisissa tapauksissa minox saattaa kasvattaa karvaa ihan toisaalla kuin alueilla mihin sitä on käyttänyt). Lisäksi pitää muistaa, että vaikka hiuksia kasvaisikin, niin jos lopettaa käytön, niin ne putoavat pois, mahdollisesti lääkkeen vaikutuksen loppuessa luontaisesti karvaiset alueetkin saattaa tiputtaa hiuksensa (rajoitetulla alueella, ja vähäisessä määrin, mutta kuitenkin).

        Eli minoksidiilin kanssa on käytännössä tehtävä päätös: joko käyttää sitä säännöllisesti päivittäin yhdessä finasteridin kanssa "loppuelämänsä" (lue: siihen asti kunnes ne ei enää auta, tai lääketiede keksii parempaa), tai sitten päättää heti olla käyttämättä.

        Oikotietä onneen ei ole. Voin kuitenkin kokemuksesta sanoa, että Propecia Rogaine on ihmeyhdistelmä, joka tekee huomattavasti onnellisemmaksi kuin jos päättää olla ilman. Ei niilläkään mitä tahansa voi tehdä, ja kalliiksi tulee pitkässä juoksussa.
        Silti, itse pysäytin hiustenlähtöni viisi vuotta sitten ja sain tuotua etuhiusrajaa sentillä eteenpäin. Eli ei se mahdotonta ole, tietysti riippuu siitä että kuinka paha tilanne on, maksimi lääketeho on suunnilleen yksi pykälä Norwoodin asteikolla, sen suurempi muutos olisi jo melkein lääketieteen historiaa...


    • Juhana E

      Todennäköisesti saattaisi rogaine kasvattaa takaisin ns. vauva-hiuksia kadonneitten tilalle. Vain harvoin rogainen kasvattamat "uudet" hiukset ovat missään muotoa normaalin pituisia tai näköisiä.

      Itse käytän rogainea koska rogainen kasvattava ns. villaisuus tuo luonnostaan sen vaikutelman siitä että hiusraja todellisuutta huomattavasti alempana ilman että asia tarvitsee millään keinotekoisilla tai monimutkaisilla kampauksilla hoitaa.


      Mutta vielä lopuksi pieni neuvo.
      Jos huomaat että hiukset todella alkavat karata ja haluat estää kaljuuntumisen, ota ihmeessä Procepiaa/Gefinaa!
      Rogaine nimittäin EI pysäytä kaljuuntumisprosessia.
      Se luo kyllä aluksi vaikutelman siitä että hiusrajan vetäytyminen saattaa pysähtyä ... mutta koska kaljuuntuminen silti kokoajan etenee tulee jossain vaiheessa vastaan päivä jolloin hiukset karkaavat ja nopeasti.
      Yleensä muutaman vuoden kuluttua.


      Pitempiaikaista tehoa tarjoaa ainoastaa Procepia/Gefina. Itse käytän Rogainea apulääkkeenä.

    • Anonyymi

      Vanha ketju mutta vastaan silti.
      Aloin heinäkuussa käyttämään Schindlerin mineraalijauhetta ja hiusrajani on alkanut kasvaa merkittävästi.Olen jo pohtinut taukoa jauheen käytössä,sillä kasvaa vielä paljonkin niin kohta on ohimot karvaa täynnä😅
      Erittäin riittoisa purkki ja sisältää elimistölle tärkeitä mineraaleja.Suosittelen jokaista hiustenlähdöstä kärsivää ainakin kokeilemaan.

      • Anonyymi

        Hierotaanko tuota tuotetta päänahkaan? Mikäli hierotaan, se selittäisi hiustenkasvun, koska verenkierto paranee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hierotaanko tuota tuotetta päänahkaan? Mikäli hierotaan, se selittäisi hiustenkasvun, koska verenkierto paranee.

        Sitä syödään ainakin.


      • Anonyymi

        Se on ilmeisesti jotain vulkaanista kivijauhetta. Mullan syöminen ei ainakaan ole terveellistä, mutta tiedä sitten tuosta kivestä.


      • Anonyymi

        Schindlerin mineraalijauheessa näköjään on sadassa grammassa 260 mg alumiinia. Alumiiniahan yritetään välttää syömästä, esim alumiinifoliot, vaikkakin alumiinia on luonnossa ja maaperässä erittäin runsaasti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe