Millainen on

kalat- mies?

Olen juuri tutustunut uuteen ihmiseen, merkiltään siis kala, ja mies sellainen.
Kertokaa siis millaiseen ihmiseen olen tutustumassa?
Itse leijona.

21

4926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Iisi

      Kalamies on ailahteleva,luonnevikainen,pettäjä,valehtelee jatkuvasti(ei tiedä miksi) saa hetkessä raivarin,kauhean mustasukkainen ja omistushaluinen mutta itse saa tehdä mitä haluaa. Ei saa sanoa vastaan ja pitää vain hymyilla niin kaikki menee hyvin kunnes hän saa taas raivarin, jostakin asiasta mitä et itsekkään tiedä. Masentuu helposti ja on herkkä sairastumaan mielenterveysongelmiin.

      Jotain hyvää: ujo,herkkä,tunteellinen ja hyvä sängyssä.
      Ihan hyvä ihminen jos vain osaa ja jaksaa paneutua häneen. Mutta muista jokainenhan meistä on yksilö ja perimällä on paljon tekemistä luonteen kanssa.

      • tottako

        Juuri tuollaisestahan minä olen juuri hankkiutunut eroon, en todellakaan haluaisi uutta samanlaista kakka-päätä tilalle.
        Onko muilla samoja kokemuksia?


      • Tiedän

        Osuit naulan kantaan. Kalat-mies on tunnevammainen, valehteleva pettävä paska. Pitää yleensä haaremia, joten välttäkää siskot näin tautisena aikana. Näin on, valitettavasti.


      • voi olla myös

        ..paljon muutakin kuin tuota, tai siis itseasiassa täysin jotain muuta.

        Keskustelutaitoinen, romattinen vaikkakin ehkä hieman ujo..aluksi. Hellä, huomaavainen. Omatoiminen....osaa laittaa ruokaa, pestä pyykkiä ja silittää vaatteensa. Hymyilevä, iloinen eikä pidä mitään ihmeen haaremia ???? Eikä liioin haaveile pettämisestäkään.

        Haluaa rakastaa ja olla rakastettu

        -Ahvena33M


      • kalan vaimo

        Mieheni on kala horoskoopiltaan. En todellakaan usko tuohon soopaan että horoskooppimerkki kertoisi suoraan millainen ihminen on. Mieheni
        on tasapainoinen, rauhallinen ja kaikin puolin
        vakaa. Ei todellakaan masennu mistään vaan enemmänkin järki-ihminen eikä mikään haihattelija. Ei saa raivareita vaan hyvin hermonsa pitävä. Hänestä voisin sanoa että hän on jokasuhteessa hyvä ja kunnollinen mies. Luotettava ja ihana mies ja hyvä isä lapsille.


    • Lionchild

      minun kalat-mieheni on juuri päinvastainen: hellä, ihana, kärsivällinen, huumorintajuinen, hyväkäytöksinen, pikkusen hupsu, rakastava... kuitenkin sopivasti itsepäinen ja salaperäinen niin, että leijonankin mielenkiinto pysyy yllä...

      Tuo kammottava kuvaus mustasukkaisesta sekopäisestä pettäjästä sopi exääni joka oli härkä...

      Elämässäni on ollut aikaisemminkin kalat-miehiä, kuten yksi rekkamies, uskomaton, mutta menevää sorttia :-) yksi parhaimpia kokemuksiani vaikka loppuikin.

      • leijona_nuoriN

        moiks!
        miten teidän suhde eteni, kalat-miehen kanssa?
        olen toivottomasti ihastunut....hän on myös ainoa joka on pitänyt yllä kiinnostukseni. ainakin kaipuu auttaa siihen.
        mitäs sie teit, et päädyit suhteeseen?

        kiitti jos voit auttaa:)

        oon samaa mieltä. eihän niit voi mollata. niit vois vaa ymmärtää.......sitä paitsi ne tajuaa ku on samalla aaltopituudella.. kai?


    • Nähty on

      Älä sekaannu moiseen. Ovat poikkeuksetta patologisia valehtelijoita. Pyörittävät monta naista yhtä aikaa ja selityksissä löytyy...
      Irrota ottees ajoissa.

      • Paskoja

        Joo, täys mätiä ovat nämä fisumiehet.


    • Joo o

      Olis parempi kun kukaan nainen ei sekaannu kehenkään mieheen, mitä niillä tehdään. Kaikki vain mulkkua tyrkkäämässsä. Ei me sellaista tarvita !!!!

      • Söpö

        NO, kun oliskin tyrkyttämässä!


      • joo o
        Söpö kirjoitti:

        NO, kun oliskin tyrkyttämässä!

        yhteystietosi, voin välittää tyrkyttäjiä.
        (on niitä ihan mukaviakin)


    • kalastajatar

      Sulle haluisin vastata, että ei se niin kamalaa ole se elämä kalatmiehen kanssa ollut. Hän on hyvin ymmärtäväinen ja huumorintajuinen, joskin joskus kaipaisi hieman päättäväisyyttä ja tarmokkuutta otteisiin. Joskus pelottavakin, mutta tällainen skorppioni ei moisia pelästy, vaan hyökkää vastaan, jolloin kala rupeekin sättimään kuivalla maalla ja haluaisi turvallisimmille vesille.

      No ei vaineskaan. Tosiaan kalat mies houkuttelee aina hieman alakynnessä olevia ja apealla ja masentuneella mielialalla varustettuja surullisia naisia ja usein sanotaankin: "Jos olet löytänyt kalat-merkkisen kumppanin olet käymässä läpi kriisiä elämässäsi." Ja totta tosiaan kalat on hyvä kuuntelija ja auttaja, tosin ei neuvo sinua tekemään mitään. Hän on läsnä. Seksi on taivaallista, yhteyden tuntee.

      En osaa sanoa enää muuta kuin, jos salaperäisyys kiehtoo, lähde tutkimusretkelle. Matkustamista ja reissaamista ja tutkimusretkiä on luvassa tämän ihanan kumppanin seurassa. Ja en voi olla mainitsematta että kun muut miehet eivät puhu eivätkä pussaa, niin kalat mieheen tutustuttuasi voit muuttaa käsityksesi miehistä.

      • joku kehuukin

        Joo ei me kalamiehet niin pahoja olla :o)

        Itselläni takana 13 vuoden suhde skorpioninaiseen, joka harmikseni päättyi hänen narsismiinsa. Mutta ihania olette, "voimakkaita" naisia, nam ;)

        -Ahvena33M


    • siitä vaan

      Jos sinulla on pitkä pinna ja pidät salaperäisistä miehistä niin siitä vaan.Kokemusta
      on 20vuotta.Pettää,pitää haaremia.Hiljainen ,avuton ja naiset juoksee perässä.Ilmeisesti hyvä rakastaja,kotiin ei paukut riitä.Itsenäinen ,itseppäinen ,haluaa elää omaa elämää.Ei perheenisätyyppiä.varo

    • kala

      Kovin kurja kuva on teillä kalamiehistä :( Itse ainakaan en ole koskaan ketään pettänyt, enkä neuroottinenkaan ole. Kaloissa taitaa olla kehittyneitä ja kehittymättömiä yksilöitä, ja jälkimmäiset ehkä voivat olla niitä haareminpyörittäjiä. Kalojen kanssa kannattaa muistaa se, että kalat haluavat säilyttää omat salaisuutensa. Kaikkea ei kumppanille kerrota, mikä ei kuitenkaan johdu petollisuudesta vaan on herkän mielen suojautumismekanismi. Ainakin itse olen huomannut että (lähes) jokaisen vastaantulevan leijonan kanssa olen tullut hyvin toimeen. Kalat kun osaa antaa leijonan "loistaa" etualalla ja mukavasti silitellä kyseisen kissaeläimen egoa ...

      • vastauksia annoitte

        Monenlaista kommenttia, mutta sehän kertoo että me ihmiset olemme persoonia, jokainen.

        En ole vielä tuosta fisusta selville päässyt.
        Hellempi ainakin kuin edellinen mies oli, se ei todellakaan ollut kalat, vaan kaksinaamainen paska. Miettiköön kukin mikä oli.

        Leijonaa tuo kalat-mies ei kuitenkaan osaa käsitellä. Huutaa apua jo vaikka vasta olen lämpiämässä.Mietin vain mihin nyhveröön on sitten elämässään tottunut.Enkä mä ole vielä edes vilauttanut tempperamenttiani.
        Olisko leijona liian kuumaa kamaa kalalle ;)


      • leijona_nuoriN

        kiitti tosta viestistä.
        vähänks piristit mun päivää, ja tuntuu että, toive elää!!

        oon maailman päällä. kalamiehen kans vois mennä jo uimaa......


    • OUH

      Kala-mies osaa pistää tuulemaan. Hänen kanssa ei aika tule pitkäksi. Jännittävä,salaperäinen,herkkä,ujokin se on. Rapsuta,hiero,anna rakkautta ja romantiikkaa. Kehu,hymyile niin vastassa on iloinen rakastava heppu. Ei hän petä jos ei tarvitse muita. Pidä siis hyvänä niin saat miehen,joka iltaisin kuiskaa korvaasi" rakastan sinua" aah, niin täydellistä.

      • tuohon lisättävää

        Noinhan se menee.

        On ihanaa antaa naiselleen rakkautta ja huomiota mutta sitä pitää saada myös takaisinpäin ;)

        -Ahvena33M


      • mepa 333
        tuohon lisättävää kirjoitti:

        Noinhan se menee.

        On ihanaa antaa naiselleen rakkautta ja huomiota mutta sitä pitää saada myös takaisinpäin ;)

        -Ahvena33M

        Kalamies on tosiaan tunteellinen ja ihana rakastaja joka hellii ja huomioi kumppaniaan ylenpalttisesti. Ihania sanoja on lopputtomasti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 109
      2128
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      57
      1996
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe