Kun mies onkin homo

ei yksin

Olemme olleet pari vuotta naimisissa. Meillä on mennyt mainiosti viimepäiviin asti. Olemme harrastaneet seksiäkin suunnilleen kolmesti viikossa. Vuosi sitten kävelimme kaupungilla ja yhtäkkiä mieheni sanoi että kato ku on hyvän näkönen kundi. Ei tullut mieleeni mitään omituista. Nyt viimesen kuukauden aikana seksi on vähentynyt ja miehestäni on tullut kummallinen. Eilen hän kertoi pitävänsä minusta. PITÄVÄNSÄ! ei rakastavansa.:( yleensä hän on sanonut niin, joskus muutama kuukausi sitten viimeksi. sitten hän kertoi olevansa homo. järkytyin suunnattomasti.
Mitä teen? En haluaisi erota, sillä rakastan miestäni ja meillä on ollut niin ihanaa. Mutta mitä nyt, kun minä en enää kiinnostakaan. Mistä tällainen kääntyminen voi johtua? Olen kuitenkin hyvin naisellinen, en mikään läski- tai lautakasa. Miten voin saada mieheni takaisin heteroksi? Onko kellään tapahtunu jotain samanlaista? Antakaa neuvoja! Onks jotain terapeutteja tai sellasia jotka auttaa tälläsissä asioissa?

17

6612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Venomous Lady

      Minulle kävi lähes samoin erään kundin kanssa, enkä tiedä enää mitä teen.
      Jos sitä ei olisi kovin kauan jatkunut, kääntyminen heteroksi voi olla mahdollinen. Se kai riippuu vähän iästä, ja siitä, etsiikö vielä itseään.

      Toivotan sulle kuitenkin onnea

    • tom

      Käy katsomassa elokuva Brokeback Mountain. Antaa ehkä jotain vastauksia, mene ja tiedä.

    • paikkaansa

      Jos olette olleet yhdessä jo kaksivuotta, niin eihän hän voi olla homo. Vaan kyseessä on bi, joka on ihan eriasia. Sama asiahan se on jos toinen katselee vierasta, olipa se mitä sukupuolta tahansa. Jos et voi sallia kolmattapyörää, niin teidän täytyy puhua uskollisuuden rajoista. Tehdä niistä keskusteluista johtopäätös, jatkatteko yhdessä vai erikseen elämäänne.

      Ja mistä tälläinen voi johtua, onkin jo vaikeampi kysymys. Rakkaushan on vaan tahtotila, joka muuttuu ajankuluessa. Joko lujittuu, tai laimenee. Sitä kuulema täytyisi ruokkia jatkuvasti, aivan kuten kehoakin. Jos se ei ole onnistunut, niin se etsii ruokaa muualta. Kehoa jos ei ravitse riittävästi, niin se alkaa käyttämään ravinnokseen omaa raaka-ainetta. Ja silloin ihminen laihtuu, ja surkastuu. Näin tapahtuu niinkauan, kunnes kehoa ravitaan taas ulkoapäin.

      Tosin minä en tiedä rakkaudesta mitään, mutta tälläisiä ajatuksia minulle tuli mieleen tästä.

      • njet....

        Äppäppää...eipäs nyt hätiköidä. Kyllä tämä kyseinen mies voi olla ihan täysi homo, vaikka on ollutkin kaksi vuotta naimisissa. Kaapissa oleva ihminen pystyy kummasti huijaamaan itseään ja muokkaamaan omaa seksuaalisuuttaan siihen suuntaan kun haluaa. Itse tehnyt samaa.....


    • eräs homo

      No ekaks on sanottava, että sussa ei ole taatusti mitään vikaa. Ukkos on ilmeisesti kaappitapaus, jolla on vaikeuksia hyväksyä itteänsä ja joka ympäristön paineen vuoksi on sitten päätynyt perinteiseen vaihtoehtoon, jossa mennään naimisiin ja hankitaan lapsia. Rakkaudesta tässä ei tosiaankaan ole kyse ja siksi sitä parempi, mitä nopeammin hoidat tilanteen omalta kohdaltasi kuntoon. Ansaitset parempaa.

      Näitä kaappitapauksia Suomessa kyllä riittää, tiedän useita homomiehiä, joilla on lapsia - puhumattakaan niistä, jotka ovat edelleenkin naimisissa... Normaalit terapeutit tuskin muuttavat miestäsi mihinkään yhteiskunnan heteromuottiin tai sitovat heterokahleeseen, jossa hän on elänyt tähän asti ja vetänyt sitä samaa roolia myös sinun nähtesi. Sinuna suhtautuisin tähän siten, että sinulle on valehdeltu ja käytetty törkeästi hyväksi - toimi myös sen mukaan - vai haluatko elää samassa valheessa, vaikka tiedät, että ukkosi voi häipyä omille teilleen milloin tahansa? Ties vaikka miehesi on kokeillut jo miestenvälisiä, kun uskaltaa kertoa sinulle suoraan homoudestaan, mikä tarkoittaa vain sitä, että hän on 100% varma asiasta ja mitään menetettävää ei ole...

    • kuten aik.kirjoitin tänne

      No niin,näitä juttuja alkaa putkahdella esiin,jopa avioliitoista,että miestä kiinnostaa oma sukupuoli.Taitaa olla nyt tänä päivänä ihan trendikästä myöntää olevansa homo.Ennen näitä homojulkkiksia varmaan kaikki olis ollu hiiren hiljaa ja kaapissa!Jos mies on kiinnostunut sekä omasta että vastakkaisesta sukupuolesta,hän on silloin BI-seksuaali.Tosin täällä joku sanoi olevansa vain ja ainoastaan homo vaikka on naisiakin välillä ollut!Siitä ja monesta muusta jutusta päättelin että jos joku ei myönnä olevansa BI,niin silloin homous on vain eriasteista!

      • gay

        Gay-chatit on pullollaan bi-ukkomiehiä seuraa vonkaamassa. Bi:t on siitä vekkuleita, et heidän kuppinsa kääntyy milloin minnekin suuntaan.


      • muuten..
        gay kirjoitti:

        Gay-chatit on pullollaan bi-ukkomiehiä seuraa vonkaamassa. Bi:t on siitä vekkuleita, et heidän kuppinsa kääntyy milloin minnekin suuntaan.

        ne muuten bi-tyyppejä olisikaan, jos ei kuppi kääntyilisi "tarpeen" mukaan.


      • yöks
        muuten.. kirjoitti:

        ne muuten bi-tyyppejä olisikaan, jos ei kuppi kääntyilisi "tarpeen" mukaan.

        yöks... ei siedä bissejä


    • seksitöntä

      Olen kuullut mm.homoilta että me kaikki olemme jonkinasteisia Bi-ihmisiä.Että heterouskin voi olla vain kuvitelmaa.Suurimmalla osalla ihmisistä on joko tiedostettuja tai tiedostamattomia tunteita omaan sukupuoleen.Itse olen heteronainen ja todella ihastunut homomieheen.Voin kuvitella että tilanteesi on vaikea.Luulen että miehesi kuitenkin rakastaa sinua edelleen.Olet hänelle ihmisenä varmasti tärkeä.Useat homosuhteet ovat kovasti seksipainotteisia,joissa ei palkon tunteita ole.Tiedän sanoa tämän siksi koska oma homoystäväni kaipaa hellyyttä jota hän ei homosuhteestaan saa.Ajattele asiaa ennenkö ajattelet eroa...

      • en ainakaan

        ole bisse missään suhteessa.

        100% homo ja sillä sipuli.


      • evil evil man väärällä pals...
        en ainakaan kirjoitti:

        ole bisse missään suhteessa.

        100% homo ja sillä sipuli.

        Olenko nyt ymmärtänyt oikein tämän homman???

        -Henkinen ja fyysinen seksuaalinen suuntautuminen on (tai ainakin voivat olla) eri asioita
        -Ihminen voi olla homo, bi, hetero henkisesti ja / tai homo, bi, hetero fyysisesti
        -Eli esim. miehen on mahdollista tuntea rakkauta naisia kohtaan, vaikkei naiset kiinnostaisi fyysisesti lainkaan ja mahdollista tuntea seksuaalista vetovoimaa naisia kohtaan vaikkei henkinen puoli kiinnostaisi

        Jos näin, nii holy fuck!


    • Äikän ope

      Alkuperäisen viestin kirjoittaja kertoo erilaisia satuja eri nimimerkeillä tällä foorumilla ja muillakin nettipalstoilla.

      Tavoitteena kirjoittajalla lienee kierosti tuoda esiin se, että seksuaalinen suuntautuminen olisi valinnasta kiinni, ja että homoseksuaalisuuden "valinnut" olisi tehnyt huonon valinnan. Asialla lienee "eheyttäjät".

      Välillä tämä samainen kirjoittaja kertoo tarinaa nuoresta, seksuaalisuutensa suhteen hieman hukassa olevasta pojasta, välillä epäonnisesta heterosuhteen osapuolesta ja muitakin tarinoita löytyy takataskusta.

      On hassua, miten kirjoitustapa ja sanavalinnat paljastavat kirjoittajan äidinkielen opettajalle. Ikävä kyllä, nämä tarinat menevät helposti läpi "aitoina vuodatuksina", sillä kukapa osaisi näitä epäillä.

    • bi.mies+vaimo

      Rakastuimme vaimoni kanssa kymmenisen vuotta sitten ja aloimme suunnitella yhteistä perhettä. Minulla oli kuitenkin kokemuksia myös omasta sukupuolestani eli miehistä. Päätin kuitenkin kertoa niistä silloiselle tyttöystävälleni, että tietää mitä saa, kun mennään naimisiin. Totuus oli rankka paikka molemmille, minulle sen takia, että pahimmassa tapauksessa olisin menettänyt ihanan naisen, naiselleni tietysti myös järkytys. Seurasi aika kovia riitoja ja homottelua, mut jossain vaiheessa myrsky asian tiimoilta alkoi laantumaan. Ja hävisi lopullisesti. Olemme kohta olleet onnellisesti naimisissa ja meillä on yhteinen lapsikin. Olemme kääntäneet minun sukupuolisen suuntautumiseni tavallaan vahvuudeksi, sillä, kuten arvata saattaa, seksielämä alkoi joissain kohdassa laimenemaan. Yhteisellä päätöksellä aloimme kuitenkin käymään setan bileissä, viihdyimme niissä ja kerran, pikku siiderissä, vaimoni ehdotti, että josko yks meidän pöydässä istunut mukava tyyppi lähtisi meille jatkoille. No arvata saattaa, mitä siitä seurasi... Ja aina välillä ollaan otettu sama juttu uusiksi, minun ei tarvitse pettää vaimoani ja hänkin saa vähän vaihtelua eikä tarvitse minun selkäni takana käydä vieraissa... ja tämä tarina on tosi!

    • Anonyymi

      Siis - kerroitko naiselle heti tavattuanne heti, pian, seks.haluistasi?
      Jos näin oli, niin hieno rohkea mies olet.

      Ellet kertonut heti, pian, olet luuseri, säälittävä vätys. Et koskaan saa omaa onneasi täydeksi, koska olet salannut / pettänyt luottamuksen.
      Suhteenne on vajavainen, koska naisesi joutunut "alhaiseen asemaan".
      Itsekästä.
      Kiehu kirjaimellisesti paskassasi.

      • Anonyymi

        Päätit sitten kysyä 15 vuoden kulutttua :D


    • Anonyymi

      Suomi on täynnä "sateenkaarimiehiä":
      haluavat kipua, nautintoa, rankkaa miespanoa.
      Ovat silti ns seurustelu-, avo-, avioliitossa.

      Makuuhuone-elämä erikoisen lättänää, huonoa, mitätöntä.

      Elämänkumppaniksi kuitenkin nämä homohtavat haluavat silti naisen !

      En osaa arvostaa.
      Taivaanportilla ovat totuudessa itsensä kanssa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5790
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3667
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      227
      1921
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1772
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1222
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1177
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      290
      955
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      50
      948
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe